Американски журналист: Зеленски ще преговаря с Русия, когато САЩ спрат военната помощ за Киев

Американски журналист: Зеленски ще преговаря с Русия, когато САЩ спрат военната помощ за Киев

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Водещият на подкаста Judging Freedom , журналистът Андрю Наполитано, смята, че украинският президент Володимир Зеленски ще преговаря с Русия, когато САЩ спрат да предоставят военна помощ на Киев. Това мнение той изрази в разговор с бившия инспектор на ООН за наблюдение на ликвидирането на иракските оръжия за масово унищожение Скот Ритър, съобщава ТАСС.

„Това не може да завърши с преговори, докато президентът Зеленски не дойде на себе си. Ще се опомни, когато президентът Байдън се обади и каже „Това е“. Каже: „Републиканците поеха контрола над Камарата на представителите . Запасите ми са празни. Трябва да преговаряш“, каза Наполитано.

„Ако има някакви преговори, канали, ако някой от Русия и Украйна провежда тайна среща в хотел в Женева, значи там има някой от Държавния департамент“, предположи Наполитано. Ритър се съгласи с него: „В това няма съмнение“.

 

 

 

Коментари

 • colibri

  20 Ное 2022 11:50ч.

  Според мен, американците изпуснаха контрола над З. и това не им харесва-"наляха"много долари и оръжия, които потъват в У. Байдън вече не може да разчита напълно на Кам. на представителите , а предстоят и презид. избори.Става трудно за Байдън, защото републиканците искат отчет... Тайни разговори, Кат. църква иска да е посредник-предстоят интересни дни и месеци...тайното,ще стане явно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  20 Ное 2022 12:02ч.

  Прекалено наивна надежда ! Сащ , въпреки многократните предупреждения на Русия, продължиха и продължават да помпат режима на Зе и той толкова се главозамая, че се възприе за някакъв световен месия. Сащ да си озаптяват копелето, както си щат, Русия няма да си цапа името, унижавайки се с някакъв наркоман. Надежди говежди !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДАЩ копаят гроба си

  20 Ное 2022 13:29ч.

  Русия просто не им пречи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вуйчето

  20 Ное 2022 13:38ч.

  Преди САЩ да спрат финансирането на Укайна ще сменят Зеленски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи