Американски конгресмен: Украйна не заслужава подкрепата на САЩ

Американски конгресмен: Украйна не заслужава подкрепата на САЩ

Следвайте "Гласове" в Телеграм.

Според Пол Госар Украйна се е превърнала в авторитарен режим.

Членът на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ, републиканецът Пол Госар смята подкрепата на Вашингтон за Киев за неморална. Конгресменът написа това в профила си в Туитър вчера, реагирайки на кадри от разрушената църква "Рождество Христово" в Донецк, която беше обстрелвана от украинските въоръжени сили, съобщава ТАСС.

„Нашата продължаваща подкрепа за тази война в Украйна е неморална", заявява Госар. „Смъртта продължава и Украйна (в допълнение към нацистките полкове) се превърна в авторитарен режим, който не заслужава никаква подкрепа". "Аз съм за мирни преговори, а не за смърт и унищожение. Не за бомбардиране на църкви", подчертава конгресменът.

По-рано през октомври Госар публикува писмо, в което покани руския президент Владимир Путин и украинския му колега Володимир Зеленски във Финикс, Аризона, за мирни преговори.

 

 

Коментари

  • Един нормален конгресмен

    06 Дек 2022 10:30ч.

    Но болшинството (десните болшевики) в американския конгрес искат с укро-нацистки и натовски ръце да разрушат Русия, което е нормално да доведе до Трета световна война. Имат късмет, че начело на Русия е техният сговорняк Путин, но нищо не е вечно. Всичко тече, всичко се променя.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Читател

    06 Дек 2022 11:09ч.

    Не съм съгласен с идеята, че има "договорняк" или сговор на Путин със Запада. Досега РФ подхожда от гледна точка на морала, призовава за спазване на договори, избягва конфликт до последния възможен момент, избира пътя с по-малкото страдания на невинни граждани. В сегашното поведение на РФ се виждат два принципа от бойните изкуства: 1) На противника се показва, че не може да победи. 2) Като на контактен спорт със захващане, един крайник е хванат в мъртва хватка и бива извиван все по-силно. Засега противникът е на бял прах (е прекия и преносния смисъл) и все още има илюзии, но времето (също и меторологичното) ще го отрезви и той ще потупа по пода. На кой му се иска да издържа 20 милиона фалирали украинци с продухани мозъци ? Не на РФ, затова няма да има резки движения на запад.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Valdes Caminando-Negocio

    06 Дек 2022 11:28ч.

    "Пречупването" , "превъзпитаването" на украинците чрез държането им на студ и мрак, е безнадеждна мисия. Това няма да ги превъзпита, а още повеч ще ги озлоби и ожесточи срещу Русия. Така Путин само ще потвърди цялата укронацистка пропаганда, която се излива на главите на украинците от 20 години - какво зло са москаляците, как трябва да се унищожават, Украйна с Европа, а Московията разпарчатосана... Разберете ! Дори Сталин с огромната си власт и с ресурсите на СССР за три десетилетия не можа да реши "украинския проблем" с терор и насилие, та днес несравнимо по-слабата Путинова Русия ще постигне това , което Сталин не е могъл ? ... Така че всичко което Кремъл прави досега само затяга и удължава войната ! И понеже в Кремъл прекрасно разбират това, то не може да е плод на грешна стратегия ! То е ДОГОВОРКА !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • SIMO

    06 Дек 2022 21:36ч.

    Абсолютно вярно! Путин не е решил сам да нападне Украйна - наредено му е от няКОЙ.......Той просто е кукла на конци на.......сещай те се, ако можете.......Който разбрал, разбрал.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • 888

    06 Дек 2022 10:52ч.

    Конгресменът републиканец наистина говори нормално. Но най-големите идиоти в САЩ , истинските болшевики, си остават леваците от Демократическата. Пелоси-та, Елизабет Уорън, Катрин Кортес, Ед Марки-та и т.н. индоктринирани леви. На тях обикновените американци дължат днешните бедствия - кансели, зелени революции, позитивни дискриминации, ковид терор и т.н.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • bodar4uk

    06 Дек 2022 10:58ч.

    Украйна отдавна е авторитарна тоталитарна държава, подтиквана от Сащ и ЕС в продължение на мното години към война, но вече за съжаление е извън контрол! И такова злокачествено образувание щели да го приемат в Ес и Нато, щото няккакви си подобия на него, хич не ги е еня, че ще предизвикат ТСВ, но явно това са им ценностните цели!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Дек 2022 12:04ч.

    ? ЗЛАТНИТЕ РЪЦЕ ПОМАГАТ НА ФРОНТА ? https://dzen.ru/video/watch/638dcdae5a6a5b7a678a936b?t=24

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не е интересно какво е казал конгресменът Пол Глосар.

    06 Дек 2022 14:08ч.

    Интересното е колко пари е получил за предизборната си кампания от лобистите на кремълския режим във Вашингтон.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • А не е ли интересно

    06 Дек 2022 14:57ч.

    колко милиарда ФАЩ наля в Украйна за да постави на власт проамерикански марионетки ?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • colibri

    06 Дек 2022 14:11ч.

    Това е може би, един от малкото сенатори и конгресмени, които реално оценяват ситуацията в У. За мен разрушаването на молитвени домове е варварско и неприемливо. Чичко Тревичко и сподвижниците му няма да се трогнат от такова нещо- много важно-някаква си църква! Виж, ако беше друг храм, нещата щяха да са различни...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    06 Дек 2022 14:36ч.

    ..............през последните 2 седмици укрофашистите изстреляха 33 крупнокалибрени снаряди по запорожската АЕЦ. сатанистът - „триморец“ Р. Радев обаче не осъди тези обстрели (евентуално радиоактивно заразяване ще засегне и нашата колониална територия), а изпраща оръжия на нацисткия режим, чийто ръце са оцапани до лактите в кръв. позор, нечестивецо, дано Провидението да удари по теб и по семейството ти!..

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ЗИП

    06 Дек 2022 14:43ч.

    А военни действия вече има и на русса територия. И цените на нефта, падат ли падат. Так держать тов. Путин.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • САЩ не зааслужава братоубийството в Украйна

    06 Дек 2022 16:53ч.

    Нито ограбването на ЕС

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Гласове", Преведете и публикувайте това!

    06 Дек 2022 22:39ч.

    https://www.youtube.com/watch?v=iqYbZY9pPVg&ab_channel=SudRadio

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи