Администрацията на Байдън отпуска $ 1 милион за проучвания, целящи да докажат, че няма само два пола

Администрацията на Байдън отпуска $ 1 милион за проучвания, целящи да докажат, че няма само два пола

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Федералната правителствена агенция на САЩ, натоварена с насърчаването на научния прогрес и осигуряването на националната отбрана, дава почти 1 милион долара в опит да направи предметa „Биология“ „приобщаващ“.

Националната научна фондация отпуска голямата сума пари на три институции въз основа на твърдението, че „курсовете по биология често неточно категоризират половете като два“, съобщи Daily Wire. Проучването цели да направи часовете по биология в бакалавърската степен в университетите по-„приобщаващи“ за транссексуалните студенти  чрез отричане на факта, че има само два пола – мъжки и женски.

Три са основните цели на подкрепеното от правителството проучване, което се надява да "установи как в момента полът и джендърът са представени в учебното съдържание по биология в бакалавърска степен", "да опише въздействието на това съдържание върху климата в класната стая и принадлежността на [транссексуалните, небинарните и неконформиращите пола си] студенти" и накрая "да характеризира настоящите усилия на преподавателите по биология за създаване на по-приобщаващ климат за [транссексуалните, небинарните и неконформиращите пола си] студенти".

Подкрепеното от правителството усилие също така се стреми да "подкрепи разработването на интервенции и учебни програми, включващи както транссексуални, така и интерсексуални студенти" и се твърди, че ще "помогне на всички студенти по биология да развият приобщаващо и научно точно разбиране за пола и половете".

Три академични институции, Университетът на Минесота , Държавният университет на Колорадо и Международният университет на Флорида , са получили държавно финансиране, за да участват в проучването, като за целта са отпуснати общо 905 694 долара от Националната научна фондация, федералната агенция, натоварена със задачата да насърчава научния прогрес и да осигурява националната отбрана.

„Прекомерното опростяване на пола в две категории може да направи класните стаи по биология особено предизвикателство за студентите“, се казва в резюмето на програмата, отнасяйки се до онези, които се идентифицират като транссексуални, не-бинарни и несъответстващи на пола. Описанието продължава с твърдението, че „ранните данни предполагат, че начинът, по който темите за пола са представени в учебната програма по биология, оказва влияние върху чувството за принадлежност и интереса на тези ученици към биологията“.

Финансирането на проучването от фондацията далеч не е единственият случай, когато федералното правителство е използвало парите на данъкоплатците, за да прокара джендър идеология и дневния ред за „многообразието, справедливостта и приобщаването“.

Министерството на здравеопазването и човешките услуги (HHS) например е отпуснало малко под 700 000 долара от средствата на данъкоплатците на организация от HHS с цел разработване на програми за сексуално образование, включващи транссексуални лица, за деца на възраст до 14 години, съобщи The Daily Wire.

Източници: obektivno.bg, dailywire.com

 

 

 

Коментари

  • Haho

    25 Фев 2024 8:38ч.

    Дегенерати.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кубрат

    25 Фев 2024 12:09ч.

    Байдън да ги беше дал тези милиони за изследвания и помощ на хората с деменция - един благороден жест към целия свят. Липсата на адекватно мислене не само заради болестта , но и заради интелектуалния му капацитет са основата на безумните му решения срещу човечеството. Време е да си ходи в заслужена и належаща почивка !!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Яна

    25 Фев 2024 12:27ч.

    Има и друга благородна кауза. Да даде тези грешни пари за децата в Газа , които се хранят с фураж за животни , заради бомбандирането на организациите за хуманитарната помощ . Луд ли е Байдън да не се замисли , че от тези ужасени и гладни деца ще създаде още по-мотивирано и по-радикално в действията си поколение. Нека да не се изживява като вечен на този свят . След него светът ще продължи да съществува !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ама тоя милион не си го вадят от джоба

    25 Фев 2024 8:41ч.

    Вадят го от джобовете на шараните, промити дотам, че пак ще доплуват с умен поглед до урните, за да си дадат гласа за това светило на научната мисъл от пол 31⅔!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тия са просто

    25 Фев 2024 8:48ч.

    психопати!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • БПФ

    25 Фев 2024 9:13ч.

    Поредно доказателство, че чучулото и чучуловистите трябва да бъдат елиминирани без оглед на средствата. Специални психиатрии са може би най-добрия вариант, където да бъдат лекувани с физически труд и силни лекарства. Тия и учебниците по биология ще пренаписват, хахахах - и да попитам какви са половите органи на тези неизвестни на науката полове?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • НОРМАЛЕН

    25 Фев 2024 9:20ч.

    Боже, прибери го тоя, барабар с цялата му научна сган! Мъж и жена!!!!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    25 Фев 2024 9:33ч.

    И без проучване е ясно че от години Байдън няма пол. Скоро ще почнат да го поливат и плевят

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан-1

    25 Фев 2024 9:44ч.

    Не се учудвам. Просто това е само последното доказателство,че САЩ деградират интелектуално и нравствено. За голямо съжаление тази страна ни е модела за мислене и развитие и това ще доведе до нова национална катастрофа. Крайно време е да се вземат крайни мерки- да не се признават у нас дипломите от университетите в САЩ. Воук и ЛБГТ+ идеите и изучаваните "научни" дисциплини там вече нямат нищо общо с културата и науката. Днес в чешкия в-к "Pdrlamentny listi" има голямо интервю с аналитика Радим Валенчик . Той направо нарича днешните управляващи западните страни "интелектуалци, избавили се от всякаква нравственост" и нарича политиката им "провал на доктрината на лицемерието". А ние, прегърнали евроатлантическите "ценности" упорито вървим към смъртта на България. Жалко за днешните млади. 99% от тях, мислейки според прочетеното във Фейсбук и на основа пазарните "ценности" си нямат понятие какво ги чака в бъдеще.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    25 Фев 2024 10:25ч.

    Биологията е частна наука с методология, заимствана от чисто аналитичните науки, позната ни още като "наука за природата". Собствената й методология, описваща частни факти в областта, която изследва, не може да си позволи изопачено идеологическо гледане на предмета, който описва. В биологичен и физиологичен контекст половете са два и всеки опит да бъдат представяни за повече от два, ще доведе до унищожаване на научното основание на такъв тип наука. А това ще означава и край на базовото политехническо образование сред подрастващите, и постепенен разпад на обществеността заради изопачаване на нормалните устои на социализацията при подрастващите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    25 Фев 2024 10:31ч.

    Сега, друг е въпросът, че съобразно друга възможна (синтетична и квалитетно ориентирана) методология (която обаче аз съм убеден, че авторите на подобен проект не могат да осигурят - и особено на деца и юноши - не поради някакви липси, а заради вродена простотия и невежество относно дълбините не само на научното, но и на познанието изобщо), може да се стигне до концепция и съответната й комбинация, според която половите характеристики не се поставят в зависимост от количествено-предметни, а качествени критерии. Но тогава и самата дума "пол" се превръща в нещо не само рисково, но и излишно, предвид явните й конотации с дуализма например между отсамното и отвъдното и всякакви други представими и непредставими видове раздвоености.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • old_beggar

    25 Фев 2024 11:39ч.

    Постепенно човекът и човешкият живот, както и отношенията между мъжа и жената стават ненужни. Защото се създава паралелен механизъм за раждаемост - изкуствен. Напредъкът на биотехнологичните фирми вече е достигнал точката, че раждаемост може да бъде осигурена чрез култивиране на човешки ембриони за създаване на органи. Става дума за „синтетични“ човешки ембриони, които ще бъдат използвани за създаване на органи за улесняване на трансплантацията и лечение на заболявания като безплодие, генетични заболявания и стареене. Израелската компания Renewal Bio заяви, че успешно е използвала технология за стволови клетки и изкуствени утроби за отглеждане на миши ембриони, които са продължили да се развиват няколко дни - ембрионите остават живи, докато имат биещи сърца, кръвен поток и зачатъци на мозък. А утре неминуемо ще започнат да отглеждат човешки ембриони, защото на Запад, където са разрешени подобни изследвания, вече има патентовани технологии - като във филма „Матрицата“, където хората се отглеждат от изкуствени майки, свързани с хранителни ферми. И съвсем не е случайно, че на Запад вече има всякакви девиантни форми на сексуално поведение, които са насочени не към продължаване на рода, а към стерилизация на населението чрез трансджендъризъм - т.е. за разрушаването на цялата традиционна система на морал, която се е развивала през вековете на основата, преди всичко, на християнското учение. Паралелно с това протича многостранен и поетапен процес на създаване на „нов човек“ - необвързан със семейство, без родители, без баби и дядовци, заченат в епруветка. Образованието му ще бъде ограничено, наборът от генетични характеристики – също, сиреч това ще е вид обслужващ човек-биоробот. И това ще бъде направено от унищожителите на човешката раса, криещи се под маската на прогресивни „евро-атлантици“...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ghost

    25 Фев 2024 11:41ч.

    В детската градина, без да те финансират, докато си играеш на чичко Доктор безплатно научаваш отговора колко пола има. Но един милион са малко ако ще броим колко дявола има на върха на една игла или колко пола в гащите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    25 Фев 2024 12:30ч.

    Винаги въпросът "Защо се прави и кои имат интерес?" остава актуален. Задоволяване на перверзията в слоевете на малката пирамида (вж. долара) не изисква такова генерално преформатиране на действителността. Пуснатите всред плебсовете, особено "западните", шашави "идеи", твърдения, катастрофически мании и пр. (с или без, най-често, основания) имат далеч по-елементарна база и причини. Спасяване на Тяхната кап-система представляваща вече предимно финансова пирамида. Причината е в разпада и ограничаване на източниците за грабеж чрез и за досегашния разбойнически колониализъм и прочие извори за доизсмукване от двата, основно взето, англо-саксонски паразита. Унищожаване на земното население до към 1/10-та е целта ИМ. Така всичките тези нови и стари -изми се налагат именно заради тази генерална цел! И естествено е, да искат да до съсипват смисъла на образованието като цяло. Да има във всяко следващо поколение само остатъци от свързани знания и информации за ползване, да няма наличие на адекватност в живота после. И с натъпкване на откъслечни, отделни и несвързани в система, отделни факти, случки, понятия да се унищожи логичното, свързано мислене. Генерален пример за масивно, универсално "изглаждане на мозъчни гънки" трябва да посочим смартфоните! Бързата смяна на различни и нямащи стройна верига, накъсани информации, способстват за загубване способността за мислене в по-дълговременни секвенции от дадена конкретна тема, задача, без организирано и последователно мислене... Естествено е, че това вече се вижда в повечето от ясно в Умно-Красивата гмеж. Надеждата е, че остатъка от 20% за едно поколение, няма да се поддаде на глобалната диверсия. Защото количеството на хора с вродена, генетична интелигентност, са именно тази част - частта зад мнозинството от 80% на първият ред.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Михаил Михайлов Константинов

    25 Фев 2024 13:12ч.

    Когато боговете искат да унищожат някого, те му взимат акъла. Тези демократи-дегенерати акъл нямат, така че няма какво да им се вземе. Тази година ще е решаваща за изчистването на боклука. Успех, Тръмпи!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    25 Фев 2024 13:35ч.

    В "Анти-Едип. Капитализъм и шизофрения" Дельоз и Гатари правят извода, че половата машина не работи повече като силно производителна (каквато е била във времената на класиката), и че в крайна сметка на безполовите социални високотехнологизирани машини е неимоверно по-висока, което издава белега на типичен постмодерн, при който с разни анти- и традиционни доктрини повече не може да се спаси пола от идеологическо обсебване от страна на бесовете. Прав е колегата, който описа ситуацията с изкуствените утроби и хранителните ферми. Трябва да бъдем честни пред себе си и да си признаем, че подрастващите поколения са доста прилепчиви към такава ситуация, така че бъдещето на възприятието на грядущите поколения спрямо пола няма да зависи от пола, а самият пол ще бъде деформиран за едно по-удобно и по-производително матрично възприятие.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • длагнест

    25 Фев 2024 13:46ч.

    Според мен, базирайки се на споменатата книга, изходът е в залагане на продуктивната производителност, която не е субстанциално моларна и социално-техногенна, а молекулярна и трансцендентално желаеща. Такъв перманентно издействан продуктивизъм постепенно ще отменя изобщо нуждата от свързването на човешката участ с разполовяващи репродукции откъм симулирано тъждествена човешка участ, неконститутивно подчиняваща се на природа и общност. Което на свой ред и ще решава всеки път наново всеки идеологически опит за предрешаване на проблема на пола през извращенията на джендъра.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи