80 млн. гледаха завръщането на Такър Карлсън

80 млн. гледаха завръщането на Такър Карлсън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

80 милиона души само за ден гледаха емисията Такър в Туитър, с която легендарният и уволнен неотдавна водещ на Фокс се завърна на екрана. Не телевизионния, но на него – макар и най-гледаният в света журналист, той никога не е събирал толкова мащабна на брой публика, колкото в социалната мрежа на милиардера Илън Мъск, известен също с алтернативните си на официален Вашингтон позиции.

В премиерния епизод Такър Карлсън той обсъди темата за Каховската ВЕЦ и има ли логика руснаците да залеят окупираните от тях територии и да спрат водоподаването за Крим, което с толкова труд изградиха, след като 8 г. полуостровът беше отрязан от украинската ВиК система? Същата тема се дискутираше същия ден и в Съвета за сигурност на ООН. Смята се, че Такър Карлсън бе свален от тв екрана именно заради отразяването на войната в Украйна в разрез с администрацията на САЩ и в подкрепа на Путин.

Другата версия е споразумение с фирмата – производител на машините за вот в САЩ, които донесоха победата на Байдън на миналите президентски избори. Напомняме, че там започва решителната част на новата кампания за Белия дом.

Източник: 19min.bg

Коментари

 • читател

  08 Юни 2023 20:56ч.

  Тъкър е гласът на здравия разум в едно общество, където управляващите са далеч от реалния свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • руски "освободител"

  08 Юни 2023 21:04ч.

  сега 80 млн американци със здрав разум тръпнат в очакване Тъкър да разкаже за замерените тела на загинали извънземни и катастрофиралите летящи чинии на територията на САЩ-поредната конспирационна теория на Тъкър в новото предаване

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тия дето вярват в къмтрейлс

  08 Юни 2023 23:47ч.

  Са срещу 5джи, срещу ваксината, смятат че ковид 19 е измама, вярват 100 % на руската пропаганда са едни и същи хора. Лумпени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  09 Юни 2023 0:50ч.

  Типичен коментар на Сульо от Драгоман и, дето не е гледал едно предаване на Карлсън, щото даже английски не знае, обаче има самочувствието на професор по ядрена физика и смята, че говори големи работи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • логото

  09 Юни 2023 12:18ч.

  Само не си внушавай, подобно на англоамерикански дебилизиран лакей, че знаенето на английски ще ти замества кухотата в главата. Когато не можеш да мислиш ясно и задълбочено, английският не ти дава предимство, и даже напротив. Познавам много такива самоуспокояващи се с английския, особено от по-младото поколение - интелектуалната им трагедия е още по-явна покрай намерената самоутеха. А иначе си прав да го мачкаш, присъединявам се, защото мачканият е соросоидален лумпен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • руски "освободител"

  09 Юни 2023 16:53ч.

  другари Задунайски Дебили, напишете нещо по темата. Ако няма какво да напишете поради невъзможност да оборите фактите или мързел да се осведомите за тях, влизайте обратно в дупките, от които сте изпълзели

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  08 Юни 2023 21:17ч.

  80 млн. са го гледали в Twitter. Видеото го има на youtube с превод на руски и немски и там също има огромна аудитория.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • “ отразяването на войната в Украйна в разрез с администрацията на САЩ и в подкрепа на Путин”

  08 Юни 2023 21:30ч.

  Какви времена настанаха. Да отразяваш истината било подкрепа. Подкрепа щеше да е ако изпращаше оръжие на Путин, както Байдън изпраща на Зеленски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "...Другата версия е споразумение с фирмата – производител на машините за вот в САЩ, които донесоха победата на Байдън на миналите президентски избори. Напомняме, че ..."

  08 Юни 2023 21:37ч.

  избирателните машини на СиелаНорма са произведени ПО СЪЩАТА технология SmartMatic, по която са произведени хамер. машини Dominion, които се дразнят от изявите на Такър Карлсон и се опитват да го онемеят, и те, нашите СиелаНорма, донесоха на ПП желаните 19% (над реалните им 7%) които им осигуриха правителството на акад. Денков, на което се радваме от вчера насам.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Демократ евроатлантик

  08 Юни 2023 22:49ч.

  Къде гледа американския СЕМ и защо Тъкър не е обвинен в четирихилядничество и не е изпратен с Митрофанова на вокзал? Като евроатлантик аз съм омерзен и възмутен от Путиновата ръка в Твитер. Твитер е американската МОЧА. Да дойде Раянов с чукчето....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Той прави пари с

  08 Юни 2023 23:48ч.

  Оборот в нета като развива теории за конспирацията, бе. Няма общо с вашия Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Той прави пари с

  09 Юни 2023 0:30ч.

  Козяк на конкурс за олигофрени ли ви избира ? Личи, че си се класирал първи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  09 Юни 2023 0:58ч.

  И вече са 105 млн. гледания без ретутванията, което е поне по три. Не са само американци, но самият факт, че има платформа на която може да видиш нещо без да е цензурирано прави Мъск най-полезният милиардер на планетата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ето ги предаванията му...

  09 Юни 2023 11:42ч.

  https://www.bitchute.com/video/JwNKnuc4FYx7/ Епизод 1, https://www.bitchute.com/video/SzQPvKGSVH5Z/ Епизод 2

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Споко

  09 Юни 2023 4:18ч.

  Такър Карлсън е уволнен, но според договора заплатата му от намколко си милиона си върви изправно. Сега работи за семки и бонбонки. И за да спича джигера на разни келеши, които се чудят как да подпалят света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спас Ч.

  09 Юни 2023 14:15ч.

  Да допуснем, че има хора, за които парите не са най важното и Такър е от тях. От VOX News е получавал 20 мил.$ на година, от родителите си е наследил 190 мил.$. Като е толкова обезпечен, остава да работи за истината. Ще да е похвално. Който не може да го следи в Twitter на английски, да види превод на руски (е, за по-старите от нас). https://youtu.be/KtAPMNnbE-k

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи