7,2% от американците се самоопределят като ЛГБТ

7,2% от американците се самоопределят като ЛГБТ

Общо 7,2 процента от пълнолетните в САЩ се определят като лесбийки, гейове, бисексуални, трансджендъри и други (ЛГБТ), показва социологическо проучване на института "Галъп", цитирано от ДПА.

За сравнение през 2012 г., когато е започнало измерването на дела на ЛГБТ, само 3,5 на сто са се определили като нещо, различно от хетеросексуални или цисджендъри (т.е. такива, които се самоопределят като представители на биологичния си пол).

Близо 20 на сто от пълнолетните представители на Поколението Z, родени между 1997 и 2004 г., се идентифицират като ЛГБТ. Този дял е значително по-малък при милениалите, родени между 1981 и 1996 година. Само 3,3 на сто от Поколението Х, родени между 1965 и 1980 г., се самоопределят като такива.

Данните са събрани в телефонни интервюта с участието на над 10 000 души.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

  • Мен вече ме питаха. Казах им, че съм асинхронен лесбиец,

    23 Фев 2023 8:12ч.

    щото и на жени не отказвам.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gogo

    23 Фев 2023 8:14ч.

    По-голяма глупост не бях чел. Всъщност, около 3% мислят, че са били отвлечени от извънземни, така че...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Обективен

    23 Фев 2023 8:22ч.

    То това, като чума се разпространява, едно общество от извратени педали няма как да се възпроизведе. То може да съществува и паразитира само ако има нормални хора чиито деца да взимат, като от донори. Лгбт да паразити т.е. дори да приемем сатаниската теория за еволюцията те би трябвало да изчезнат. Но ги има защото ги създават изкуствено. Това е тумор можещ да съществува само върху здрава тъкан, като род и семейство. Но ако не бъдепремахнат, този тумор, този паразит ще убие гостоприемника си. Разпространете го това. Нужна е война безкомпромисна и до край срещу извратените.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Войната

    23 Фев 2023 8:24ч.

    вече е в ход. Слава на Россията.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Стефан

    23 Фев 2023 8:48ч.

    Данните са обективни, но доказват само,че тази тенденция за увеличаване на ЛБГТ е социална, а не биологична. Може да ви се стори невероятно, но все повече стават американците, които искат да се изселят в Русия поради тоталното й натрапване в САЩ и ако нямаше визови, банкови и др. трудности до днес доста народ щеше да се изсели там. Поради същите причини и нашествието на емигранти доста бивши руснаци, изселили се в Германия по времето на Горбачов се връщат обратно. По отношение на традиционните ценности вече в няколко западни вестника чета фрази от рода на "май ще дойде време да се изселваме в Русия" и др.подобни. Там приеха закон против всякаква пропаганда на ЛБГТ и това се прие доста добре в Европа. ВЪПРОСЪТ Е КЪДЕ СМЕ НИЕ.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "... в Русия приеха закон против всякаква пропаганда на ЛБГТ..."

    23 Фев 2023 10:38ч.

    Веднага след това елитните руски гей клубове блокираха членските карти на гласувалите за това депутати в Думата:)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • доста американци се възмущават от политиката на властите, ала нямат избор

    23 Фев 2023 8:53ч.

    https://rusvesna.su/news/1677133628

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Имат избор

    23 Фев 2023 9:01ч.

    Америка както се казва 'зрее' в момента и рано или късно ще дойде време да се берат плодовете там. За пореден път се чуават гласове (включително от Конгреса) за разделяне на Америка на 2 части - либерална и консервативна. Наблюдава се масова вътрешна имиграция от либерални щати в консервативни такива. Населението масово не издържа на налагащата се ЛГТБ тирания и се местят в нормални щати, които споделят традиционни цености а не извратености. Сан Фрнциско и преди беше меката на педалите, но положението там сега е меко казано отвратително. Цялата ЛГТБ сган се е събрала там. Градът загива и не става за живеене. Изобщо Америка не е това, което хората в Европа си мислят, че е. Не е от поне 30 години и със сигурност нещата там се развиват в негативна посока.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • И тези 7,2%

    23 Фев 2023 8:56ч.

    ни се представят като мнозинство -едва ли не 70%. Американска мръсна пропаганда.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Софиянец

    23 Фев 2023 9:07ч.

    Интересно ми е разпределението на извратеняците по различните щати. Предполагам, че извратените в републиканските щати са доста по-малко от тези, управлявани от демоНОкратите. Не е лошо да направят такова изследване и сред евродепутатите и чиновниците в ЕС. Там педалите да не ударят 50%.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • smb

    23 Фев 2023 9:08ч.

    20% от поколението Z се смятат за обратни... Това е истинска бомба, която чака да избухне. Нали се сещате, че тези 20% не мислят за друго освен как да се презентират като различни, а какви деца биха отгледали не ми се и помисля...

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • За тях децата не са важни. Тия са родени за бляскав кариерен растеж.

    23 Фев 2023 9:12ч.

    А лгбт+++ в каквото и да е професионално резюме е гаранция за моментално назначение и последващ бърз кариерен растеж.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • >>>

    23 Фев 2023 9:19ч.

    ...или казано накратко, със всяко следващо поколение се раждат все повече изроди!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не раждат, а из(г)раждат

    23 Фев 2023 10:28ч.

    Затова по наивните географски ширини като нашата разните прайдове се представят като шарен "суперкупон" именно за младежите.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • тралала

    23 Фев 2023 9:38ч.

    Скоро в едно такси чух българска песен, в която лирическата героиня се оплакваше, че мъжът до нея я е изоставил и същият този мъж, който не бил джентълмен, вече обича ДРУГ. В англоезичните филми има вече от тези на килограм. Чиста пропаганда. Просто българското семейство трябва да остане здраво и така пропагандата няма да успее. Ако има наистина медицински случаи, разбира се, медицината да им помага.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • В природата около 15% от животните са джендъри, факт

    23 Фев 2023 11:06ч.

    Смях в залата за приетия закон за забрана ЛГБТ в Русия:) Най-добрата руска тенисистка Косаткина обяви, че е лесбийка. В един от стълбовете на режима на Кремъл - РПЦ е пълно с педерасти. Когато една власт е слаба и безпомощна да осигури условия за добър стандарт на живот за народа си, тя отклонява вниманието и насъсква омраза към определена маргинална група. Кремльовците тъпо и упорито държат народа си беден, като редовно го ограбват и поддържат руските традиции вече и в 21 век, народът им да не знаят какво е тоалетна, половината им население да живее в дървени къщи без ток и да акат в тайгата. Със закон не може да се забрани да се раждат хора с хомосексуални наклонности. Това е нормална генетична изменчивост, която постоянно се проявява. Винаги ще се раждат определен процент хора, които са с хомосексуални наклонности. А всяка забрана привлича вниманието на неизградени личности, най-вече млади хора да противодействат и да опитват от забранения плод. И така се постига обратния ефект.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Викт

    23 Фев 2023 12:20ч.

    Къде го цепиш, къде се пука! Ти като оня виц: -Ами що крещет? -Педераси сър! Държавната дума забрани популяризирането на нетрадиционни връзки, педофилия, разпространението на информация за ЛГБТИ хората, пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения, педофилия и информация, която може да предизвика желание за смяна на пола.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Половината русофоби в България са обратни

    23 Фев 2023 12:49ч.

    Другата половина са деца на мекушавия Първи народен съд.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Значи и другата половинка са

    23 Фев 2023 12:52ч.

    мекушави.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Не са само джендър извращения,

    23 Фев 2023 11:48ч.

    има и още. Атаката срещу децата е многовекторна - афтър скуул сейтън клъб: https://pbs.twimg.com/media/FpmyQ_DacAAqJ2A?format=jpg&name=small

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Проруски боец от самопровъзгласилата се за ЛНР територия в Донецк се обръща към Кадиров с молба да защити него и братята му на фронта от сексуален тормоз

    23 Фев 2023 12:02ч.

    "Кадировци да не изнасилват проруските войници", моли боец от ЛНР. Руските войници се оказаха неподготвени за проявите на "любов" от горещите тик-токъри на чеченския лидер Рамазан Кадиров. "Рамзан Ахматович, ние не сме шейтани. Всеки от нас се бори с всички сили и средства, но случаите със сексуално насилие над нашите бойци вече станаха твърде много", обръща се войникът от ЛНР към чеченския лидер. https://t.me/Pravda_Gerashchenko/50489

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Американските бойци що не се оплакват?

    23 Фев 2023 12:50ч.

    Все едно кучето да се оплаква от кокала.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи