490 пострадали на леда потърсиха помощ в "Пирогов"

490 пострадали на леда потърсиха помощ в "Пирогов"

Следвайте "Гласове" в Телеграм

490 човека, които са пострдали на леда, потърсиха помощ в Спешното на университетската болница "Пирогов".  Всички те са преминали през спешния травматологичен кабинет за последните 3 денонощия.

55 от пострдалите се налага да останат в болницата и за оперативно лечение. хоспитализирани в травма възрастни, повечето от които за операция.

Източник: pirogov.eu

 

 

Коментари

  • МЪЖ НАХЛУ В ЕНЕРГО ПРО ДА СИ НАПРАВИ САНДВИЧ!

    27 Ное 2023 20:29ч.

    Изгледайте това видео! https://www.facebook.com/qvor.pavlov/videos/677931021116305 Mъж, останал без ток цяло денонощие, си донесе скара, включи я и си направи сандвич в офиса на Енерго Про, Силистра Това е резултатът от ПРОСТО ИДИОТСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Човекът бесен

    27 Ное 2023 23:04ч.

    Абсолютно адекватна реакция

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Пентаграм

    27 Ное 2023 20:56ч.

    Някой да предаде на говедата,които ни управляват,че преди да ми съберат данъците,ще изближат улиците както е реда,защото това е задължение на тъпите хрантутници

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Горко на тия със счупени ръце и крака

    27 Ное 2023 22:58ч.

    Тежко им!!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • баба мара

    28 Ное 2023 14:06ч.

    старците до края на живота си няма да проумеят да не излизат навън когато има поледица за едно ядене си причиняват болки и мъка до края на живота си а в събота и неделя внуците им могат да им напазаруват по списък

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • AHka

    29 Ное 2023 6:33ч.

    за 3 дни 500 души само в спешното на Пирогов, представям си колко са в районните поликлиники, а колко не са отишли и са се разминали с леко падане. Това при положение, че повечето са си останали в къщи. 3 дни най-малкото са слезли пред блока да си хвърлят боклука, или до магазинчето във входа, така че и такива "дребни" излизания са фатални. Преди няколко години си идвах в София, ужасих се от тротоарите, от стълбите на пощата, на поликлиниката, от "местните" градинки, това просто си беше чист терор от страна на общината и след 1 месец чета как паднал сняг и над 1000 души потърсили помощ в Пирогов. Да се чуди човек как след всичко това някой гласува за фандъкова и тая жена изкара сума години на този пост, мазохизъм или какво? Ама кой каквото си направи сам друг не мож му го направи. Ако тия 500 души осъдят общината не ми се мисли с какви суми ще олекне ако имаше адекватни съдилища.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи