37 милиона заразени с коронавирус в Китай само за ден

37 милиона заразени с коронавирус в Китай само за ден

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Близо 37 млн. души в Китай може да са били заразени с Ковид-19 за един ден тази седмица, според оценки на висшия здравен орган на правителството, което прави огнището в страната най-голямото в света.

Около 248 млн. души, или близо 18% от населението, вероятно са се заразили с вируса през първите 20 дни на декември, според протокол от вътрешно заседание на Националната здравна комисия на Китай, проведено в сряда, потвърдено от хора, участващи в дискусиите. Ако е точна, степента на заразяване би надхвърлила многократно предишния дневен рекорд от около 4 млн., поставен през януари 2022 г.

Бързото премахване на ограниченията на политиката на нулев Ковид от Пекин доведе до безпрепятственото разпространение на силно заразните варианти на омикрон сред население с ниски нива на естествен имунитет. 

Не е ясно как китайският здравен регулатор е стигнал до оценката си, тъй като страната затвори своята някога повсеместна мрежа от кабини за PCR тестове по-рано този месец.

Хората в Китай вече използват бързи антигенни тестове за откриване на инфекции и не са задължени да съобщават за положителни резултати.

Източници: bgonair.bg, "24 часа"

 

 

 

 

Коментари

  • Ники

    23 Дек 2022 19:36ч.

    Да бе и ние повярвах ме.Тия са пълни изроди,но има Бог той ще въздаде на всеки според делата.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Близо 37 млн. души в Китай може да са били заразени с Ковид-19 за един ден тази седмица..."

    24 Дек 2022 8:53ч.

    ...ама може и да НЕ са били заразени?!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Китай е най-многолюдната страна в Света !

    23 Дек 2022 21:09ч.

    Съответно китайският САТАНИЗЪМ е най-големият сатанизъм !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Китай население

    24 Дек 2022 8:51ч.

    1,412 милиарда (2021 г.)

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Тоест...

    24 Дек 2022 9:08ч.

    ...цели 2,62% от населението на Китай може да са били заразени, а може и да не са били заразени.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • malart

    23 Дек 2022 21:17ч.

    Удри омикроне, удри тоталитаристите и зомбитата! Не забравяй и Кунчев

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • рукола Z

    23 Дек 2022 21:55ч.

    И 2 млрд да изкарат - все тая! Хората повярваха на Китай, защото ги смятаха за честни и справедливи... УВИ, вече никой на никой за нищо няма да повярва! Ковида нямаше да има ефект, ако беше тръгнал от друга държава, както зика, сарс, ебола и пр., имаше ефект защото имаше вярва в Китай - вече и в Китай няма!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ковид е 100 % измислица

    23 Дек 2022 22:10ч.

    Пълна и абсолютна лъжа. Такъв вирус никога не е циркулирал из хората. Такъв вирус никога не е бил установяван в "болни от ковид 19" по каноните на медицината, никога не е бил доказван по тетрадата на Кох и Пастьор ! Такъв вирус никога не е бил заснеман с електронен микроскоп в клетки от "болен от ковид 19" . Лъжата бе пусната и лансирана 2 години единствено върху "доказателството" на PCR тестовете, абсолютна шарлатания. Немедицински тест, кой не доказва никакви вируси , нито е бил създаден с такава цел... Всичко това вече е казвано хиляди пъти. Но явно трябва да се повтори 1001 пъти, дано разберете за какво става въпрос... ИЗМАМАТА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И ЕПОХИ !

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Amazonit

    24 Дек 2022 12:33ч.

    Целта на тестовете е друга, ето едно мнение: https://godlessera.com/article/novoto-plandemichno-sporazumenie-sabirane-na-lichni-biometrichi-danni/bg

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • ДИВОК

    24 Дек 2022 14:36ч.

    И все пак стотици хиляди измират от нещо, което, дори и да не е КОВИД, можем да го обозначим например с ДИВОК, зер все трябва с нещо да бъде назовано това непонятно явление. Нали така?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • "Не е ясно как китайският здравен регулатор е стигнал до оценката си" .......... за какво тогава е тази "новина"?

    23 Дек 2022 23:35ч.

    Нечии измислици ли трябва да приемаме на "новини"?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Спътниково заразяване

    24 Дек 2022 1:01ч.

    ли провеждат? Как ще ги изпозаразят толкова бързо?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • EIsblock - "37 млн. души в Китай може да са били заразени с Ковид-19"

    24 Дек 2022 1:50ч.

    - 37 милиона, ако е действителност, нека пресметнем колко време е нужно за PSR тестовете, цялата галимация смърди, дрогаре! Просто защото са решили да вземат някакви нови мерки, да предприемат някакъв нов фокус - световната ковидистка шайка! Нека не се лъжем, нека си спомним къде избухна, куму е подчинена голяма изследователска лаборатория там и пр. и пр. лесно забравими неща. При всички случай се касае за нещо съвсем друго. Нещо изгодно за цялата световна банда сатанисти. Нали не вярваме с широко затворени очи, какфронтовете са челличено здрави, чисти като сълза и конфликта се води, едва ли не като Рицарски дуел. Отнюд тавагищи и съркове и пр. участници и потърпевши. Пак готвят някаква гигантска глобалистка Гадост. Задкулисието Вече не си играе с хиляди бройки, а с десетки милиони на парче. Явно - решили са да ни зачистват на едро!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Eisblock

    24 Дек 2022 1:56ч.

    И да не забравя: - Пожелавам, въпреки "ободряващите" за Рожество, новини, на всички ни и на редакцията "Гласове" най-вече съдържателни Коледни и НГ-празници!!! Бъдете живи и здрави, успешни и смели. Да пазим всички светлинката на Създателя в душите си неугасима! Амин!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Зодия Прасе

    24 Дек 2022 7:45ч.

    Заразили са се и то не с кой да е вариант, а именно с О'нано. Ред е на о'нанистите (това са тесните специалисти по О'нано) да си кажат тежката дума.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Копейкин

    24 Дек 2022 8:03ч.

    Китайската ваксина била по лоша и от руската, а мерките им пълна недомислица. Сега в Китай има обяви за кремиране без ред по 3500 долара.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кога научи китайски бе Троле, че разбра за обявите??? И защо не на юани , ами на долари :-) След като дори Саудитска Арабия премина на юани

    24 Дек 2022 9:49ч.

    От къде ги копате такива тъпи информационни бойци???

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • вира вилекула

    24 Дек 2022 10:15ч.

    Може да са били?! Вероятно и подобни... Китай е яко в играта на глобалистите с мерките срещу измисления вирус. Дават тон на малоумна Европа и САЩ. https://iztok-zapad.eu/istinskiyat-antani-fauchi

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи