34 млн. дози ваксина срещу Covid-19 са изнесени от ЕС от февруари

34 млн. дози ваксина срещу Covid-19 са изнесени от ЕС от февруари
Фармацевтични компании са изнесли от 1 февруари 34 млн. ваксинни дози срещу Covid-19 от Европейския съюз за около 30 страни по света, заявиха представители на ЕС, цитирани от ДПА. Според източниците, пожелали анонимност, 9 млн. дози са изпратени за Великобритания, 4 милиона - за Канада, 3 милиона - за Мексико, и 1 милион - за САЩ, съобщава БТА.

Снимка: БулФото, архив

 

Британското министерство на здравеопазването отказа да оповести броя на ваксинните дози, изнесени за други страни. Говорител на британския премиер Борис Джонсън заяви, че трансферът на ваксините и техните компоненти е обект на "договорни задължения, които доставчиците на ваксини имат към своите клиенти".

Европейската комисия също отказва официално да разкрие бройките. Тя има строги споразумения за поверителност с фирмите доставчици.

 

Коментари

 • по следите на медицинския фашизъм

  10 Март 2021 18:27ч.

  Срещу Израел е подаден иск в Международния наказателен съд за принудителни ваксинации. Заведено е дело пред Международния наказателен съд срещу израелското правителство за нарушаване на Нюрнбергския кодекс - насърчаване към масово участие на хора в медицински експеримент - ваксинация с нов тип лекарство - https://pogled.info/svetoven/sreshtu-izrael-e-podaden-isk-v-mezhdunarodniya-nakazatelen-sad-za-prinuditelni-vaksinatsii.127016

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!!!!!!

  10 Март 2021 18:32ч.

  Само Спутник В , това е ваксината !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И да ми го рекламиреаш,

  10 Март 2021 18:39ч.

  в поглед инфо няма да влеза по никой начин

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Онзи

  10 Март 2021 18:56ч.

  До „по следите на медицинския фашизъм“: Израел не е ратифицирал договора, с който се основава Международния наказателен съд. Не са подписали или ратифицирали също САЩ, Русия, Китай, Иран, Индия. За Израел няма да има последствия. Целта е международен отзвук, което е правилна стъпка. Изобличението на сатанистите трябва да се води на всички фронтове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бил Геноцидс

  10 Март 2021 19:40ч.

  Започна се! Срещу израелското правителство е заведено дело в Международния наказателен съд за нарушаване на Нюрнбергския кодекс срещу Рfizеr на Бил Гейтс за «насърчаване и принуждаване към участие на хора в медицински експеримент» (СКОРО ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ) https://thebulgariantimes.com/Започна-се-Срещу-израелското-правите/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • принуждаване на хора към комунистически експерименти

  10 Март 2021 21:53ч.

  И ЯДЕНЕ НА ПУТЛЕРИСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ удрупвани на тситси на нивини мумичита от Вйачислав Молутув прилъгал нивини дица да одат да палат и да троват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://www.segabg.com/hot/bulgariya-e-sred-poluchatelite-na-spryanata-partida-vaksini

  11 Март 2021 7:01ч.

  България е сред получателите на спряната партида ваксини

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи