30 години затвор за бившия младежки лидер на БСП Казанлък , заради трафик на дрога в Турция

30 години затвор за бившия младежки лидер на БСП Казанлък , заради трафик на дрога в Турция

Следвайте "Гласове" в Телеграм

30 години строг затвор може да получи Георги Михов, бивш председател на младежката организация на БСП Казанлък, заради разпространение на наркотици в Турция.

Той е задържан в южната ни съседка при операция на силите за сигурност срещу трафика на наркотици. Общо 358 килограма наркотици, включително кокаин, канабис и екстази, бяха иззети при операцията, проведена на граничния пункт Капъкуле.

Екипите на митническата дирекция за контрол на контрабандата и разузнаването в Одрин са видели камион, който е дошъл в митническата зона Капъкуле, за да влезе в Турция, като подозрителен в резултат на анализа на риска и са го изпратили на железопътно сканиране.

Докато превозното средство, което трябваше да влезе директно върху железопътната линия, не се обърна към линията, а се премести на празно място и влезе в паркинга, друг камион скоро дойде да паркира до същото превозно средство.

Впоследствие трети камион паркира пред двете превозни средства и ги засича. Осъзнавайки ситуацията, екипите на митническите органи проследиха тази подозрителна дейност секунда по секунда чрез високотехнологични системи за камери. След като видели, че капаците на ремаркетата на двата автомобила, стоящи един до друг, са отворени, екипите се намесили бързо. Направен е оглед на превозните средства, за които се предполага, че са били един до друг за прехвърляне на товари, и е видяно, че в ремаркето на един от камионите има много черни куфари и има предмети, за които има съмнение, че съдържат наркотици.В резултат на извършените анализи и измервания чрез вземане на проби от контролираните вещества, извадени от куфарите, е установено, че веществата са канабис, кокаин и екстази, като в резултат на операцията са открити 306 кг канабис, 52 кг. са иззети кокаин и екстази в пробно количество.

Михов е арестуван . Неизвестно е как дрогата е преминала българо-турската граница.

Източник: startnews.online

 

 

 

Коментари

  • наблюдател

    02 Юли 2023 23:16ч.

    "Неизвестно е как дрогата е преминала българо-турската граница." Алоу, известно е бе! Чрез: 1. Кеш или 2.В брой, или 3.На ръка!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Ех,НЕдругарко Нинова,

    03 Юли 2023 14:16ч.

    да можеха да станат онези истински комунисти които умряха за да виреят такива като теб и твоите кадри които се занимават с дрога,порнография,печелбарство и т.н.!

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Кои "нейни" кадри?

    03 Юли 2023 22:34ч.

    В заглавието отчетливо пише "бивш". И само не почвай да обясняваш как от тъга по Нинова въпросния награбил три куфара дрога и тръгнал да се утешава.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • примерът

    03 Юли 2023 16:19ч.

    Естествено, че следва примера на любимата си ръководителка. Лицемерната Нинова изнесе тайно рекордно количество оръжие за Украйна, на принципа "Ни чул, ни видял" и после се гордееше пред парламента с икономическите постижения на оръжейните заводи, считайки зрителите и слушателите за идиоти, заявявайки, че нито един патрон не е отишъл в Украйна, защото основният получател е Полша и стоката се разтоварва до украинската граница.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • Е, сега принципът е "и чул, и видял".

    03 Юли 2023 22:36ч.

    По-добре ли е?

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи
  • gosho

    03 Юли 2023 19:59ч.

    drugari shto taka be.

    Отговори

    Напиши коментар

    Откажи

Напиши коментар

Откажи