Купон на "Мултигруп" с Бойко Рашков, Татяна Дончева и атракцията на вечерта - Слави Трифонов

Купон на "Мултигруп" с Бойко Рашков, Татяна Дончева и атракцията на вечерта - Слави Трифонов
Машина на времето с в. Капитал", 11 август 2001 година:

Дарина и Илия Павлови

 

13-ти рожден ден на “Мултигруп”:

- Депутатската агитка на купона на Илия Павлов бе съставена от социалистите Татяна Дончева, Гиньо Ганев и Бойко Рашков, които си правеха компания с Ахмед Доган и Емел Етем от ДПС.

- Вместо традиционното нощно къпане тази година купонът завърши с танци на г-жа “Мулти” върху масите в компанията на Мис България Ивайла Бакалова, избрана на организирания от Дарина Павлова конкурс.

- Атракцията на партито беше участието на Слави Трифонов. Хъшът върна визитата, след като преди две седмици президентът на MG Илия Павлов гостува в шоуто му и го обяви за мултак.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • chedomir

  10 Юни 2021 13:35ч.

  Да,ама въпросните тримца съвсем сериозно са се заели да променят България.При това с такава амбиция,хъс и мъст,че направо страх да те хване. Не че не трябва да има промяна.Напротив,такава е жизнено необходима.Но не това са хората и не това е начинът.Доста отблъскващ,между другото.Пък и тези тримата трябва да си отидат барабар с всички останали от тъй наречения елит. А Слави и шоуто му са самото олицетворение на този безкраен преход-и като визия,и като речник,и като интелект.Писна ни,вървете си всички.С базата и надстройката си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  10 Юни 2021 13:37ч.

  Баце вардеше паркинга.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • АТАНАС ДИНКОВ

  10 Юни 2021 14:25ч.

  Може и Борисов да е някъде там, да охранява някой от СИК.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снайперист

  10 Юни 2021 15:02ч.

  Лечението на тази чума е известно, това на Илийката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фъса

  10 Юни 2021 15:10ч.

  Ако се направи списък на всички, които са били на купон на Мултигруп, дължината на списъка ще стане за Гинес. А който не е бил, е завиждал на другите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  10 Юни 2021 15:25ч.

  А като дете, Слави не е върнал навреме книга , която взел от училищната библиотека... По-голям престъпник от Боку е :)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БЕЙЗИ

  10 Юни 2021 16:36ч.

  в. Капитал , запомнете , че Когато едно куче не знае да лае само вкарва вълка в кошарата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дядо Ванго

  10 Юни 2021 16:49ч.

  Във връзка с публикацията, бас ловя, че служебното правителство и чегъртачите няма да стигнат до наркотиците и кой ги движи. Нещо повече - тази тема няма да бъде споменавана въобще.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • там от където

  10 Юни 2021 16:57ч.

  Претопляне на вчерашния обед. За сведение, голямото нощно къпане приключи трагично още в 1981. Разводът по италиански е логичния резулт от брака по същия канон. Следват слънчогледите на Гог, запечатани върху таитянски "папирус" от Гоген. D'où venons-nous ? Que sommes-nous ? Où allons-nous ? Още ли люпите семки, пред екраните на 7/8?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лол

  10 Юни 2021 17:52ч.

  Слави единствено помогна на Турция и това е истината. Ето Ви данните от 10.06 " Очаквано най-много заявления към момента са подадени от Турция – 16 363. Следват Великобритания – с 8841 заявления, Германия – с 6486, и Испания – с 2561. "

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • стрина Пена

  10 Юни 2021 18:11ч.

  Ха-Ха-Ха! В това,че Рашков е бил на купона няма нищо нередно,защото винаги е бил фактор.Въпросът е как и защо пазвантинът от Банкя стана фактор?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво Димитров

  10 Юни 2021 19:32ч.

  Така например Люба Кулезич, която късаше вестника ни /б.р. в. Галерия/ в ефир, заради едно разследване срещу ГЕРБ, която доказано пусна есемес „Бойко, обичам те“, и която взимаше по 80 000 лева (осемдесет хиляди лева) месечно от една телевизия, защото беше близка до управляващите, днес е активен борец срещу статуквото и Борисов. Тази подмяна вони. Усещам, че много хора от нашите среди се отвращават от това и трябва да спрем да си мълчим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николай Бареков

  10 Юни 2021 19:33ч.

  Когато бях единствен и обидно самотен срещу ГЕРБ след Костинбродската измама с фалшиви бюлетини преди 8 години – Слави Трифонов и БТВ плюха по …..мен. И подгъзуваха на Бойко Борисов с ибрика. Чак до поръчковото му интервю през миналата година. Яловият Трифонов и жалките му марионетки храчеха по ББЦ, милионите ни симпатизанти и всичките ми близки. Не подкрепиха нито мое разследване за грабежите на ГЕРБ и слугите им по ТВ7. Днес учиндолският мъдрец се загрижил за свободата на словото и за демокрацията. Звучи като виц. Но е зловеща гротеска. Не завиждам на САЩ за такива приятели. За такива като Трифонов и подобните му важи старата турска поговорка – Интересът клати феса. Кучето скача според тоягата… Осем изгубени години, осем години на слугинаж към ГЕРБ и статуквото от Слави Трифонов и бъдещите му ортаци – бивши подлоги в ролята на слуги на Борисов. Скоро Трифонов ще има възможност да ни покаже дали брани от сърце и душа безкористно свободата на словото и журналистическите разследвания. Поне ще го оцените колко струва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Велизар Енчев

  10 Юни 2021 19:37ч.

  ТОШКО ЙОРДАНОВ ГРОМИ ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО, НО ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ЛИЦАТА НА СТАТУКВОТО Пред БНР Тошко Йорданов подчерта, че политическата му сила няма да прави коалиция с партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП, ДПС… Странна амнезия е завладяла втория в четата на Слави Трифонов. Като депутат от БСП Мая Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а три лета по-късно стана омбудсман с гласовете на ГЕРБ, но за Тошко Йорданов тя е цялата в бяло и не е от черното статукво. Татяна Дончева бе активен член и депутат на охулената БСП, но и тя е ангелски непорочна. Христо Иванов от „Да България“ пък бе вице и правосъден министър на Борисов, но за Тошко и той няма нищо общо с гербаджийското статукво, даже е виден протестър с премиерски амбиции. Значи червените Манолова и Дончева не са от статуквото, но тяхната партия-майка е статукво. Синият Иванов бе гербер, но и на него му е простено от кадровика на задаващата се власт Тошко Йорданов. О, времена! О, нрави! Да се готви за коалиция с втория в „Има такъв народ“ бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кривата краставица

  10 Юни 2021 19:52ч.

  Тошко Афроамерикански няма да се коалира с партиите на статуквото, но вече се отчете в посолството на статуквото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Атанасов

  10 Юни 2021 19:54ч.

  Всички ние се променяме. Не се променят само идиотите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рашков добре е осребрил присъствието си

  10 Юни 2021 20:17ч.

  Рекордьор по имоти е служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. Според имуществената му декларация, подадена към КПКОНПИ през 2020 г., той е собственик на 7 апартамента, 2 къщи, фитнес, 4 склада, 2 ниви и едно дворно място. В графата за начин на придобиване е вписано, че цялото имущество е чрез брачен договор, а годината на придобиване е 2019-а. Пет от апартаментите са на територията на София, а два от тях са част от къщи. Най-големият е с квадратура от 109 кв. м. Още два Рашков притежава и на територията на Несебър, които също са част от къща. Единият е малък – 37 квадрата, а другият – 75 кв. Освен тях край морето той има гараж и склад, а в София притежава още три складови помещения. Посочил е, че е собственик и на фитнес от 40 квадрата, част от една от къщите в столицата, както и на половината от дворно място с площ 1870 кв. м, пак в пределите на Столичната община. Две къщи вътрешният министър стопанисва и в планинското селце Антон. Едната се простира на 154 кв. м, а другата е почти три пъти по-малка – само 65 квадрата. В населеното място Рашков е посочил, че има и дворно място от над декар. Половината от два декара ниви в родопското село Скребатно, община Гърмен, той е придобил за 1600 лева през далечната 2009 г. Служебният шеф на МВР е упоменал, че има и две коли – нисан и беемве, чиито цени не са вписани в декларацията му. Освен това към 2020 г. парите, които е държал на влог, са възлизали на 20 889 лева. Самият Рашков не е никак словоохотлив по въпросите, свързани с личния му живот и семейството му. Известно е, че съпругата му Мария е родом от Долни Чифлик и е нотариус с дългогодишна практика. Кантората ѝ се намира на столичния булевард „Васил Левски“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази публикация

  10 Юни 2021 20:43ч.

  е толкова тъпа и жалка. Ако някой си представя, че с такива баналности отпреди две десетилетия може да отклони вниманието от скандалното "наследство" на довчерашната герберо-депесарско-патриотарска власт, просто се заблуждава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хъх

  10 Юни 2021 20:58ч.

  Смешна работа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А Чалгарят още по-добре е осребрил, но и скрил, че е спестил от внасяне в бюджета данъци и осигуровки за милиони

  10 Юни 2021 20:58ч.

  Слави Трифонов е изнесъл цели 20 милиона евро от страната ни в САЩ. Сумата е била прехвърлена зад граница чрез офшорката „Фулмър трейд линкс”, показва проследяване на финансовите му операции. Интересното в случая е, че седалището й съвпада с това на бизнеса на съпругата на Димата Руснака – Ирена, която се премести в САЩ след убийството на мафиота. Още по-интересно е, че тя управлява фирмите с помощта на съпругата на Големия Маргин – Мария Маринова, разкриват пък от ъндърграунда. Двете мафиотски съпруги са собственички на офшорката „Куик Летс“. Тя е в съдружие с офшорката, в която са парите на Слави Трифонов. Компанията е основана точно две години преди убийството на Руснака – през 2002 г. Началният капитал, с който е стартирала дейността си, е в размер на 3,5 милиона долара. Днес Ирена върти бизнеса на покойния си съпруг. Към момента тя е обвързана с Борислав Чакъров, известен не само като гард на Жоро Илиев, но и като най-доверения му човек. Вдовицата живее с него в апартамента в Маями, който наследи от Руснака. Тя и дружката й се запознали със Слави Трифонов покрай шоуто. И двете са му фенки и връзката им с него датира отпреди години. С него ги свързали приятели на съпрузите им. Парите му се управляват от Ирена от няколко години. Дългият безспорно е най-печеливщият шоумен у нас. В добрите минали години всяка година е реализирал печалба от дейността си в размер на 7 милиона лева. От шоуто всяка година чисто му остават около 1,5-2 милиона лева. От риалити форматите е прибирал около два милиона годишно. Слави е и един от българите, които се оказа замесен с офшорки при аферата „Панамагейт”. И макар че притежанието на офшорни фирми не е престъпление, когато Трифонов реши да става политик, намери начин да се "освободи" от офшорката си отвъд океана. Говори се, че за услугата дължи 11,7 милиона. Прeз aприл 2019 г., пo-мaлкo oт три мeceцa прeди Cлaви Трифoнoв дa oбяви oфициaлнo, чe влизa в пoлитикaтa, ocнoвнaтa му кoмпaния „Ceдeм-ocми“ ce e ocвoбoдилa oт oфшoрнo учacтиe. Тoвa пoкaзa прoвeркa в Търгoвcкия рeгиcтър, нaпрaвeнa oт в. „Труд“. Кaтo прeдceдaтeл нa „Нямa тaкaвa държaвa“ Трифoнoв трябвa дa пoдaдe имущecтвeнa дeклaрaция прeд aнтикoрупциoннaтa кoмиcия (КПКOНПИ). Cпoрeд aктуaлния уcтaв нa „Ceдeм-ocми“ AД, приeт нa 10 aприл 2019 г., кaпитaлът нa дружecтвoтo e 9 096 968 лв., кaтo пoчти цeлият – 9 047 000 лв., e oт нeпaричнa внocкa нa търгoвcкитe мaрки „Sеvеn Еight“, рeгиcтрирaнa в EC и „Ку-Ку“, рeгиcтрирaнa в бългaрcкoтo Пaтeнтнo вeдoмcтвo. Двeтe търгoвcки мaрки вeчe ce вoдят coбcтвeнocт личнo нa aкциoнeрa Cтaниcлaв Тoдoрoв Трифoнoв. Дoкaтo прeди тoвa бяхa прeдмeт нa взeмaнe, кoeтo рeгиcтрирaнoтo в aмeрикaнcкия щaт c oфшoрнa юриcдикция Дeлaлуeър „Фулмър eнтъртeйнмънт“ OOД имa към „Ceдeм-ocми“ AД, прoизтичaщo oт дoгoвoр зa цecия, cключeн мeжду „Фулмър eнтъртeйнмънт“ OOД и „Фулмър трeйд линкc“ ЛЛC, cъщo рeгиcтрирaнo в Дeлaлуeър. C кoрeкция, впиcaнa в Търгoвcкия рeгиcтър нa 1 aвгуcт 2019 г. cъглacнo чл. 63, aл. 1 и 4 oт Зaкoнa зa мeркитe cрeщу изпирaнe нa пaри, кaтo дeйcтвитeлeн coбcтвeник нa 99% oт „Ceдeм-ocми“ AД e впиcaн Cтaниcлaв Тoдoрoв Трифoнoв. Реално офшорката му "Фулмар Ентъртейтмънт" ООД има вземане на 11.7 милиона лева от "Седем-осми". Това означава, че някой е дал тази сума на Трифонов, за да създаде бизнеса си и този някой е мистерия. Схемата с финансиране и изкупуване на дълг между офшорки, които в крайна сметка са дали пари на родните олигарси, се използва масово по време на прехода, но в законите ни няма пречки за това. По закон Трифонов няма задължение да декларира кой е кой е собственикът на юридическото лице от чужбина, което е акционирало акционерното му дружество. В качеството си на депутат на последните избори от 4-ти Трифонов не се съобрази с изискването на закона да не управлява търговски дружества. След като положи клетва в 45-тото народно събрание, той си остана член на съвета на директорите на три фирми. Най-вероятно и това е основната причина Трифонов да откаже сега влизането си като депутат, за да не бъде принуден да дава обяснения колко данъци и осигуровки е скрил. И как така корумпираният "бори корупцията":)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  10 Юни 2021 22:54ч.

  Ами то веждичката се беше самообявил за главния мултак на републиката - това помните ли го? жеката с жена си и той е бил на тия купони, а беше президент още. Сума ти известни публично хора също са били - и цветана манева, и явор милушев, и недялко йорданов... И ?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И?!

  10 Юни 2021 23:10ч.

  Ами, всичките изброени известни (с какво известни? да не би да има поне един стойностен Човек между тяя?! Не!) и всички, които са били гости на мутренски купони са съучастници в съсипването и разграбването на честния труд на българите, които изградиха и изграждат България. Пълен игнор! Тогава, сега и за в бъдеще! Това е Закон "Магнитски" - български вариант.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенчо Димитров

  11 Юни 2021 0:15ч.

  Лежа си, чета коментарите и си мисля: благодаря ти, Господи, че ми помогна да изведа семейството си от това блато!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенчо бре, не чети! Пенчо пак чете

  11 Юни 2021 0:34ч.

  Пенчо, Пенчо по-хубаво от твоята кочина няма. Що четеш тук, а?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • chedomir

  11 Юни 2021 13:26ч.

  Как не го рабрахте.Промяна трябва,но това което се случва е подмяна на едни стари и омръзнали на всички хубавци с други такива. Лошото е,че глобалният хегемон,който се разпорежда в държавата ни,има интерес от тази подмяна.За да държи стратегически интересната ни територия под контрол.Пък и ,колкото и да сме бедни и жалки,да ни дои икономически-самолети,маришки тецове,скъп сгъстен газ.Трябват ни управници,които да водят максимално възможната при сегашните глобални условия и в рамките на ЕС,независима политика. Съобразена на първо място с националните ни интереси и след туй с всичко останало.Тъпата нашенска олигархия,улисана във вътрешната си борба на живот и смърт,поставя под въпрос самото съществуване на държавата. Да се надяваме ,че в резултат на външните санкции стратегически важни за националната ни сигурност компании няма да попаднат в чужди ръце. Надеждата,казват,умирала последна...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bajo Petko

  11 Юни 2021 16:33ч.

  ",,какая фемина!.." (С)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нюз

  12 Юни 2021 20:25ч.

  Защо изтрихте за имотите на Карбовски >

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зайчарка

  14 Юни 2021 14:51ч.

  Г-н Дачков, много избирателно...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алчните слепи остават

  21 Юни 2021 12:03ч.

  Жалки сте да правите подобна алюзия днес. Нещата сега са коренно различни спрямо 2001 година. Не ви прави чест...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи