Ваксини за 100 дни – една слабо позната част от предстоящата здравна диктатура на СЗО

Ваксини за 100 дни – една слабо позната част от предстоящата здравна диктатура на СЗО

Автор: д-р Норберт Херинг, norberthaering.de

Д-р Норберт Херинг пише за водещия германски бизнес всекидневник „Ханделсблат“ и води блога Geld und mehr (Пари и още). Основател и председател е на Съвета в сянка на Европейската централна банка. Съосновател и съдиректор е на Световната икономическа асоциация, която има над 12 хиляди членове. Херинг е един от най-изявените защитници на запазването на парите брой. Неговата книга „Финалната игра на капитализма“ излезе през 2022 г. от издателство „Изток-Запад“ в превод на Мартин Петрушев.

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Със силна финансова и организационна подкрепа от федералното ни правителство (на Германия – бел.пр.), фондации на милиардери, Световния икономически форум, СЗО и здравните контролни органи работят по план за разработване и одобряване на нови ваксини на базата на мРНК във възможно най-кратки срокове – сякаш катастрофата с едва ефективните до неефективни и опасни ваксини за срещу ковид изобщо не се е състояла.

Въпреки неуспеха на кампанията за експериментални ваксини с мРНК, широката колаборация на тези, които предизвикаха катастрофата с ковид ваксината, сега работи за въвеждане на нормата за разработване, одобряване и инжектиране на нови експериментални ваксини в още по-кратки срокове. Механизмът трябва да се задейства във всеки случай, когато СЗО, с предвидените си бъдещи правомощия, обяви извънредна ситуация в областта на здравеопазването на регионално или международно равнище. Ако например в отпадните води, които в бъдеще ще бъдат постоянно изследвани за нови вируси, се открие нещо, то съответната ваксина против него следва да бъде налична само след 100 дни.

Това е по-малко от една трета от времето, което беше необходимо за пускането на пазара на първата мРНК ваксина срещу ковид, и само около една двайсет и пета от времето, което преди това се изискваше за одобряване на нова ваксина.

Блогърът Бастиан Барукер публикува прецизно проучена и изготвена статия, в която описва кои са преобладаващо неизбираните и неконтролирани по демократичен път двигатели на тези планове и как те са подкрепяни в своите действия, отново без демократичен контрол, от германското федерално и други правителства.

Кампанията за ваксиниране срещу ковид, която обхвана 70% от световното население, се ръководеше преди всичко от Covax – едно обединението на Световната здравна организация, алианса за ваксиниране GAVI и CEPI, което е коалиция за иновации в превенцията на епидемиите.

CEPI – коалицията за иновации в превенцията на епидемиите

CEPI е основана през 2017 г. от правителствата на Норвегия и Индия, фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и Световния икономически форум. 35 държави, Комисията на ЕС и фондацията на милиардера от „Майкрософт“ Бил Гейтс и бившата му съпруга Мелинда го поддържат финансово. Целта е да се ускори разработването на ваксини срещу нововъзникващи инфекциозни заболявания и да се осигури възможно най-широко разпространение. Според финансовия доклад на CEPI Германия е техният най-голям финансов поддръжник.

CEPI има „Съвместна координационна група“ за сътрудничество с официални институции, които са заинтересовани да гарантират успешното разработване и използване на ваксини. СЗО, Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) и Американската агенция по храните и лекарствата (FDA) са членове на тази група.

Ръководител на CEPI е Ричард Хатчет, бивш президентски съветник и бивш заместник на Антъни Фаучи като директор на отдела за радиационни изследвания и готовност за извънредни ситуации, който през последните три години е главен съветник на правителството на САЩ по въпросите с корона пандемията и също така е твърд привърженик на масовата ваксинация, локдауните и задължителното носене на маски.

През октомври 2022 г. Европейската агенция за готовност и реагиране при извънредни ситуации в здравеопазването (HERA) се съгласи да си сътрудничи с CEPI в областта на „разработването на медицински мерки за противодействие“.

Така че германското правителство финансира, а Комисията на ЕС си сътрудничи с организация, основана от голямото корпоративно лоби Световен икономически форум и от един свръхбогат човек, който обича да играе ролята на световен спасител и световен регент. Тази организация не подлежи на никакъв демократичен контрол, а нейната цел е да помогне за още по-бързото въвеждане на същия режим на ваксинация по време на следващата вирусна епидемия, както това стана по време на короната.

Ключов играч е СЗО, чийто генерален директор скоро ще получи почти диктаторски правомощия да обявява извънредни ситуации в областта на здравеопазването на регионално и световно равнище, ако САЩ и ЕС успеят да осъществят представите си за реформата на Международните здравни разпоредби.

100-дневната мисия

През март 2022 г. CEPI и правителството на Обединеното кралство проведоха среща на високо равнище за готовност по отношение на следващата пандемия, като обявиха „Мисия 100 дни“. Обявената цел е „да се осигурят безопасни, ефективни и достъпни в световен мащаб ваксини срещу следващата пандемия само в рамките на 100 дни“. За тази цел, наред с други неща, следва да се преосмисли начинът, по който „се определят безопасността и ефективността на спешните контрамерки“.

Новите платформени технологии (мРНК и вектор), използвани в новите генетични терапии срещу короната, ще послужат като основа за това.

Част от стратегията е глобална система за наблюдение, която ще даде възможност за диагностициране на заболявания, причинени от нови патогени, и за тяхното секвениране. Новият център на СЗО на института „Робърт Кох“ в Берлин, ръководен от Йохана Ханефелд, играе важна роля в тази област. Новото средище на СЗО ще обедини различни правителствени, академични и частни институции.

Обобщението на Бастиан Барукер:

„За да се спази важният медицински принцип, че лечението трябва преди всичко да не вреди, „primum non nocere”, вместо да се ускорява разработването на ваксини, би било по-добре да се инвестира в солиден анализ на кампанията за ваксиниране покрай короната, за да се гарантира, че новите продукти носят повече полза, отколкото вреда. Без подобна сигурност 100-дневната мисия на CEPI, официално предназначена за предотвратяване на заплахи за здравето, сама по себе си е заплаха за здравето в световен мащаб. Освен това изглежда изключително обезпокоително, че главните действащи лица в планираната пандемична политика са непознати за повечето граждани и че понастоящем не съществува демократичен контрол върху тяхната дейност.“

 

Източник: norberthaering.de

Превод за "Гласове" Мартин Петрушев

 

 

Коментари

 • рукола Z

  01 Фев 2023 9:16ч.

  Абе мъчат си се хорицата, хвърлиха такива невероятни средства, а удариха на такъв камик, че ви е бедна фантазията, щом прибегнаха и до Холивуд за ваксинация, значи са в тотална безизходица ? Ако не вземете ваксата, как после ще предявят собственост над гените ви и над вас самите?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво удряне на камък

  01 Фев 2023 11:04ч.

  Алъш-веришът си върви на национално ниво. Канада е закупила по 11 ваксини на човек (вкл. и бебетата). ЕС също е тадява, с "осигурени" малко по-малък брой ваксини на човек. БигФарма си полу1чава милиардите и се фокусира върху R & D. Др. Фаучи се пенсионира, но фаучевщината продължава... КилБил е раздал 370 милиона $ в подаръци на медиите САМО за да не му се пречкат с разследващи журналистически материали... (Брашно от) насекоми скоро ще е част от храната на всеки човек, яйцата поскъпват, до сега с 163%, и стават дефицитни, защото фуражът за носачките гарантира, че няма да снасят; ваксините стерилизитат химически хората... Ние си пишем коментари, WEF-аджийският керван (проект) си върви...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  01 Фев 2023 12:51ч.

  Само пълен лаик може да си помисли, че става въпрос за пари! Тези хора могат да имат колкото пари си искат, парите са обикновена хартия без покритие. https://rumble.com/v27r5ae-cdc-boss-its-time-to-kill-white-people-who-refuse-vaccines.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абсолютно

  01 Фев 2023 19:36ч.

  Парите са страничен бонус за рогатите. Става въпрос само и единствено за ДЕПОПУЛАЦИЯ ! Събуждайте се, освествайте се , СЪПРОТИВА ! Съпротива на всяко ниво - от молекулата , до планетата ! ТЕ не могат , а и не искат да унищожат всички човешки същества. Ние за тях сме стадо овце -което да се стрижи и дои. Вместо вълна и мляко, от нас влечугите извличат негативно енергийно поле , те се хранят с него ! Влечугите искат ние да мразим, да се избиваме, да излъчваме ярост и най-вече страх ! Спокойният критичен ум е техния враг. Вярата в БОГ, светлата сила, ги ужасява. Затова - СЪПРОТИВА , спокойна, разумна, организирана, системна и постоянна !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • логото

  01 Фев 2023 9:40ч.

  Абе няма ли атомни бомби за тая шайка мръсници бе? Кажете ми, кой трябва да ги спре да сеят заразите си (експлоатирайки доверчивостта на плебса), за да го намерим и измолим да ги спре веднъж завинаги?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock - "Световните "благодетели" не мирясват - целта им е сумарно население от 500/600 мил. глобално"

  01 Фев 2023 9:46ч.

  След като световното задкулисие успя да намеси политиката и интересите си, слабо прикрити и в "Здравеопазването" чрез зависимите и селектирани от него Божем "политици", да реорганизират здравеопазването така, че сега е едва ли не естествено те продължават бодро, с нахално навирени лисичи уши да работят по зададената им агенда. А именно - да сведат световното население до към половин милиард. Явно и открито заявена цел от въобразилите си за "Световни ментори и водачи", свръхбогати паразити. Излезли извън всякакъв "демократичен" контрол - евфемизъм предизвикващ погнуса и насмешка дори и всред техните собствени ставленици, изпълнители и прислуга. Дали има решение на дилемата "Те или Ние" витаеща из пушеците на започналата вече Трета световна война? Защото всичко ставащо и привидно без директна връзка с главните вектори на събитията, са само части от глобалният комплекс "Краят на Времето"! - Уви, не по Фукуяма...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стари приятелю Eisblock!

  01 Фев 2023 15:40ч.

  Световните „благодетели“ съсвсем скоро ще започнат да се убеждават, че с Пандемии няма да реализират плана си за „Края на Времето“. Оказва се, че човечеството има неподозирани защитни сили. То има защитни сили и за вървящите по дирите на неуспешните Пандемии ваксинационни кампании. И с тях не се получава! И аз ще ти кажа защо не става: защото човечеството е твърде многобройно и именно неговата „множественост“ обезсилва опитите за ликвидирането му. При такава „множественост“ жадуваният ефект може да се постигне само ако цялото множество се унищожи ОТВЕДНЪЖ. Разбира се всекиму е ясно какво трябва да се направи, за да дойде „Краят на Времето“: ЕДНА ХУБАВА ЯДРЕНА ВОЙНА, КОЯТО ЗА СЕКУНДИ ДА ПОМЕТЕ ВСИЧКИ ИНДИВИДИ. Но това е все пак неприемливо, защото ТЕ — БЛАГОДЕТЕЛИТЕ — искат да си останат живи. Освен това искат и обезлюделият свят, на който те ще се окажат безусловни господари да е такъв, че да не се налага да бродят из него със скафандри против настъпилата убийствена радиация. Ето защо — готов съм да се обзаложа — вече са стартирани супер-секретни „научни програми“ за изнамиране на методи за СВЕТКАВИЧНА АНИХИЛАЦИЯ на целия човешки род. Би трябвало, — ако бях уверен, че и „благодетелите“ са човеци — да кажа: само на онези човеци, които трябва да бъдат анихилирани. Което обаче не ми се вярва — вероятно са все пак някаква враждебна извънземна раса. От което следва, че ако са извънземни, те все пак не са абсолютно всесилни. И ако все пак успеят да разработят своята ликвидационна технология, то вероятно ще е нещо, което прилича на „тайнствените похвати на ВУДУ-ПРАКТИКАТА“, при която соматичната същност на човешкия индивид (тялото) се лишава от своя МОТИВАТОР (чието полулярно название е „човешка душа“). Да, доказано е, че ВУДУ ПРАКТИКАТА успешно извършва „на живо“ упоменатото разделяне на „тяло“ от „душа“. Представяш ли си, Eisblock: НЯКОЙ НАТИСКА НЯКАКВО КОПЧЕ, чува се оглушително щракване по цялата планета и всички човешки тела, лишени от душите тръгват да блуждаят хаотично — дотогава, докато не започнат да рухват безпомощно, кой където го застигне. Прекрасен сюжет за антиутопична творба! (Кин-Войло)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Алагьоз

  02 Фев 2023 9:58ч.

  Има поне 300-400 холивудски бози с такъв сюжет, зомбита пандемии катастрофи и оцелели опулени юдоанглосакси биливъри в ООН и ЮСА, дъпресидент, демокраси, сайънс, дъкуийн и мом.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • образно казано

  01 Фев 2023 9:53ч.

  Сатанистите не се ограничават до определени рамки, те действат на всички възможни фронтове, подкопават всички системи, влияят на всички възможни процеси в регионален и глобален мащаб. Така че не се чудете, защо с водещата роля на Запада светът стремително се е засилил по стръмния склон НАДОЛУ! За съжаление, нищо добро не ни очаква в обозримо бъдеще, а въпросът е, кой ще спечели войната за следващото хилядолетие, силите на Мрака или силите на Светлината...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @!@

  01 Фев 2023 10:03ч.

  Световните пандемии, джендър идеологията, войната срещу Русия, предстоящата такава с Китай, както и стремежа за световно господство и усвояването на всички ресурси, са част от един и същ план. Глобален план. План за установяване на Новия Ред - световна и тотална диктатура, установена от страна на шепа лисици (Клубът на Избраните), които искат да ни превърнат в глобален курник, в който контролирано ще се отглеждат бройлери (ние, плебсът), с единственото им предназначение - за консумация! Това вече изкристализира ясно и отчетливо и само слепите и тъпите не могат да го видят... Единственият въпрос е дали планът им ще успее. Искрено вярвам , че няма! В крайна сметка, Човечеството е преодоляло много по-тежки кризи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ама стига с тези конспирациЙ, моля ви се!

  01 Фев 2023 10:37ч.

  Политиците са за това - да мислят доброто на всеки "поданик"! Трябва да изпълняваме всичко, каквото кажат, без да мислим. Да живеем за мига, като животните.......... без "утре"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Т.е. докато влезем в Кланницата??!

  01 Фев 2023 21:04ч.

  Един известен руски футуролог от класата на Тофлърите и Хънтингтън на директния въпрос даде следната прогноза:1. в момента сме във"Фазов преход" на цивилизацията 2. в настоящото противопоставяне ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ТЯО. 3 след като има приложение на ТЯО, ще има и приложение на Стратегическото ядрено оръжие, а след използване на "посейдоните" е малко странно т.н. либерални Сатанисти да оцелеят. В резултат на катаклизъма спешно ще изчезнат на земята от 500 до 800 милиона човеци.4 След катаклизъма ще настъпят НОВИ "тъмни векове", в които ще изчезнат още към 4 милиарда - от глад, болести, остатъчна радиация (няма да бъдат векове, ще бъде само един век, но резултатът ще бъде същия :-(). 5. На земята ще останат към2-3 милиарда, които ще се опитат да рестартират Цивилизацията на равнище късно индустриална цивилизация (няма да има ни смартфони, ни компютри с микроелектроника...) Рестартът ще бъде много тежък и труден, щото достъпните полезни изкопаеми вече ги няма... А от там и доходен капитализъм няма да се възроди... Остава да се молим да сме в първата партия на Небето или в Ада, за да не се мъчим в първите тъмни години

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Случаен

  01 Фев 2023 11:34ч.

  Не случайно Мелинда го напусна. Най-големият тарикат на хилядолетието. Първо чрез компютарните експерименти завладя информативно света, а сега с биологичните иска да добие тотален контрол. "Пази боже сляпо да прогледне" … прогледнало благодарение на всички от дълбоката държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-невежо момченце

  01 Фев 2023 12:25ч.

  На крилата на случайния успех.Не случайно Стив Джобс не можеше да го търпи.Единият с инженерно образование.Другият с пари и без скруполи.Ако наблюдавате млади преуспели програмисти ще разберете за какво говоря.При все че голяма част от българските програмисти са високо образовани.Да и ето Ви еталона;Плевньо.Какво повече да пиша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Поп Алагьоз

  02 Фев 2023 10:04ч.

  Това са служители на ЦРУ, никакви бизнесмени и програмисти, дрън дрън! Всеки полуумен шанаджия от Червен бряг, с лупена диплома от свищовската печатница за фалшиви дипломи е с качествата на тия обрязани цървули. Не ги митологизирайте, моля!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВАКСИНИ? ЕТО ИСТИНАТА

  01 Фев 2023 12:22ч.

  https://www.realclearpolitics.com/video/2023/01/25/pfizer_executive_caught_by_project_veritas_were_exploring_mutating_covid_so_we_can_preemptively_develop_new_vaccines.html

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Risk in vaccine research and development quantified

  01 Фев 2023 12:27ч.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23526951/ Публикацията (от 2013) определя средното време за разработка на нова ваксина на над 10 години. И пише за ваксина, не за mRNA терапии, незнайно защо наречени "ваксини".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban -почерка и защо

  01 Фев 2023 12:52ч.

  Почерка е на Рокфелерови.Те имат вековен опит в установяване на монополи и експлоатирането им.Никога не участват явно но ушите им стърчат видимо винаги.Започват с установяваване на национални монополи и порастват до световни монополи.Установяват монопол в области в които има предпоставки-научни,технологични,политически.Ще дам само два примера,но са много.Първият е от началото на миналия век.Рокфелерови чрез организирането на лекари и фармацефти установяват монопол в/у фармацията в САЩ.Пермутации и комбинации на модела и до днес могат да се видят в много държави и в различни свери.Вторият пример есветовният диамантен монопол на "'Де Бирс''Сега тука някои ще ме апострофира за ''Де Бирс'' но да чете повече.Политическите предпоставки?Не става да установиш световен монопол ако нямаш политическо влияние в/у основните играчи.Пример;Онова рядко тъпо копеле Д.Медведев експрезидента на Русия.Преди избухването на ''пандемията'' ковид19 септември/октомври 1920г. се ''освети'' с посещение във ''Вектор''Ще кажете руснаците са надушили и са се готвили.Възможно.Но........пак септември /октомври само че 2021г Д.Медведев излезе с голяма статия в подкрепа на планираната над национална власт на СЗО?Няколко месеца преди СВО на Русия.Или трябва да си рядко тъп или трябва да си протеже/представител на Рокфелерови във власта в Русия?Залагам на 2то но не изключвам и 1то.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пак те!

  01 Фев 2023 13:20ч.

  Медведев е от "богоизбраните"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хмм

  01 Фев 2023 13:10ч.

  Значи първо ваксината, после заболяването, за което се изисква тази ваксина. Интересно...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не се ли повтаря историята??

  01 Фев 2023 13:12ч.

  "100-дневната мисия" e новото рицарство, a цяла Eвропа ще заприлича на концлагер с център Робърт Кох в Берлин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария ...

  01 Фев 2023 14:26ч.

  "Украйна и Blackrock. Скандал с Пфайзер. Една морална дилема".-https://www.youtube.com/watch?v=5qQJ-YYPzDk

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вуйчето

  01 Фев 2023 15:44ч.

  Между другото това тестване на отходните води за вирусно съдържание го прилагаха в Германия по време на пандемията. Беше никому ненужно, но в горния план за 100-те дни намира вече приложение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само откровените дебили все още мислят, че ще ги "спасяват" с "ваксини"!

  01 Фев 2023 15:46ч.

  И пандемиите ще започнат да изникват като по часовник, по заявка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кришна

  01 Фев 2023 17:15ч.

  Тези дeбилчeTA да не направят някоя беля. Да не стане като във филма "12 маймуни" да пуснат гадината и всичко дето се пише Хомо Сапиенс да отиде на боклука ? Никога никакво знание не трябва да се дава в ръцете на болни малоумници , че само поразии могат да направят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За да се вникне в цялата истина...

  01 Фев 2023 20:12ч.

  А цялата истина я знае само БОГ, но колкото се може по-дълбоко, трябва да погледнем още един път Пирамидата. Йерархията на властта на Земята, и до къде свършва човешкият фактор. Той много ясно е отпечатан на доларовата банкнота, масонският символ с всевиждащото око. До под окото са слугите - хора. Окото е НЕхората. Всички окултни общества - знайни и непознати, масони, билдерберги, розенкройцери, трилатерали ... са колони, стълбове, подпиращи пирамидата. Колкото по високо се катерим, толкова по-просветени са намиращите се там. Най-високо просветените дори се досещат или направо знаят на КОИ служат. Те имат гаранции за лично и на потомството им багоденствие, това с т.н. "фамилии". Рокфелерови са само една от фамилиите, водещите са около 7-8 фамилии. Има още около 15-20 фамилии , по-известни и по-малко познати, под тях. Но над Рокфелерови има още по-високи нива ХОРА , които публиката не познава. Някои твърдят че те изглеждат като съвсем обикновени граждани, например IT специалист в Ню Йорк, ходещ с дънки и маратонки, живеещ в огромен апартамент с един матрак на пода и един суперкомпютър... не знам. Тези описания не са важни. Важното е КОИ подават командите ? Това са НЕХОРАТА. Ние сме продукт на БОГ ,човек е създаден от БОГ (който иска конкретика, да го нарече от чуждата светла цивилизация) , създадени сме по образ и подобие на БОГ и имаме души , а божията идея е генетично закодирана в нашето ДНК. Нехората са бившите господари на Планетата, но БОГ ги е натикал под земята, те обитават дълбоките слоеве на земната кора , както и паралелна на нашата вселена /трите измерения + времето са само една от множеството възможни реалности, съществуват 5,6,7...измерни вселени и реалности, същества могат да се проецират както в нашата реалност, така и в паралелни на нашата реалности. Тези същества могат да бъдат видими за нас, когато са в нашата реалност, но по-голямата част от времето те са в паралелна на нашата реалност, тъй като "материализацията" им в нашата реалност е енергоемка и те я избягват !/ Тези същества /по Д. Айк - рептилии, гущери , по стари автори от средните векове до по-нови времена описвани като ДЕМОНИ / именно движат ЗЛОТО. Те са окото на Пирамидата и те управляват чрез своите подставени човеци, надолу - фамилии, по-надолу тайни и не толкова тайни общества, и още по-надолу политиците /пионки от 4-то ниво/ нас , хората. Те са енергийни вампири и се хранят с полева енергия, която отделяме ние. Ниските честоти - създавани от СТРАХА , ГНЕВА , ОМРАЗАТА , ЯРОСТТА - са тяхната храна ! Спокойните, разумните, обичащите, позитивните, светлите хора , безстрашните, ВЯРВАЩИТЕ хора - са техния най-голям ужас ! Двадесети век увеличи човешката маса от 1 милиард човека на над 7 милиарда. За тях, НЕхората, ние сме станали стадо, твърде голямо. Съответно с твърде голям брой "светли хора" , или в овчата терминология -"черни овци" - мислещи , просветени, разумни. Те нямат нужда от такова стадо , а от там 0,5-1 милиард, и затова от 2020 стартираха ударно ДЕПОПУЛАЦИЯТА . Новият Световен Ред е нищо повече от намаляне поголовието на "стадото" , рестрикции като диктатура, цифров контрол, инфотерор , за да е по-удобно за НЕхората човековъдството ! Те за нас са това , което ние сме за овцете. Ние сме овцевъди, а те са човековъди... Затова ! Техните действия да ни редуцират ще продължат. Фалшиви пандемии /от истински се боят, да не пострадат самите те/ , фалшиви новини, фалшиви полове - транс- и джендарастия, кемтрейлс /не и там, където наместниците обитават/ , срутване на икономиките, войни , диктатури... Същевременно Ядрена Война няма да има. По-горе колега е обяснил. Гущерите не искат да изпълзят на повърхността на една радиоактивна планета. Ще се случи ли всичко това. Кратък отговор - НЕ ! Заради Бог.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "блаженни са верующите , и тяхно е Царството НЕБЕСНО!!?

  01 Фев 2023 21:59ч.

  Бог е Гьоделово допълнение на човешкия разум, а не надзорна институция! Не чакайте нищо от Господа ДА СВЪРШИ ВМЕСТО ВАС!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СУ 35

  01 Фев 2023 22:02ч.

  Малко хора го осъзнават, но Русия се бие сега не само за своята териториална цялост, а за цял свят за да прекрати всички тези мерзости които са ни подготвили елитите. Пабеда будет за нами.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ellie

  02 Фев 2023 7:59ч.

  Специални благодарности за превода. Гледам с удоволствие предаванията на г-н Петрушев, адмирации. По отношение на Русия си спомням, че тя първа "създаде" ваксина, имаше опити за електронна валута. Не изключвам хипотезата, Русия да е част от "играта", поне докато не се освободи от олигархичното крило, тежащо като воденичен камък на врата й. Няма отговор защо не се атакуват определени инфраструктурни обекти, собственост на чужди ТНК-ката. ВСВ определени фабрики и заводи остават непокътнати при масовите бомбардировки над Германия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вижте декларацията,

  02 Фев 2023 8:23ч.

  подписана /в т.ч. и от Русия, в лицето на С.Лавров/ от участниците в срещата на Г-20 в Бали. Засегнати са и въпросите, дискутирани тук. По време на пресконференцията същият Лавров се кълне в пълната подкрепа за СЗО от страна на Русия и т.н. Интересни неща се случват по света днес. И времената - и те много интересни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  02 Фев 2023 13:33ч.

  Антиваксърска пропаганда! Ваксинките са 101% ефективни, без странични ефекти! Аз си взех 11-те дози, купени ми от Урсулка накуп и нищо ми нЕма! Даже дават бонус ниво - ловим 5G интернета без устройстово и имам директна връзка с Белия дом, да получавам инструкции от Джо Мозъка...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боги

  02 Фев 2023 20:36ч.

  До тук разбрах, че всички конспиративни теории успешно се реализират. 1984 ряпа да яде. И все пак войната е мир, а лъжата е истина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • The Scientific Facts Are In: The Covid Virus and Pandemic are Man-Made. The mRNA “vaccine” Is More Deadly than the Virus Paul Craig Roberts

  03 Фев 2023 13:57ч.

  Налице са научните факти: Вирусът Covid и пандемията са създадени от човека. ИРНК „ваксината“ е по-смъртоносна от вируса Пол Крейг Робъртс Един от най-добрите практикуващи лекари и медицински учени на нашето време потвърждава под клетва в едночасовото депозиране тук https://odysee.com/@Video_di_KasperCarlo:d/COVID-CRIMES-Dr.-Richard-M.Fleming-MD-sworn-testimony-that-C-(sub-ita-COMPLETO):a — че Covid е биологично оръжие, разработено с пари на правителството на САЩ в нарушение на Конвенцията за биооръжията, Нюрнбергските закони, Конституцията на САЩ и като такова е акт на държавна измяна. Ричард Флеминг, M.D., J.D., Ph.D. (физика), също свидетелства, че иРНК „ваксината“ е безполезна. Това не предотвратява Covid или неговото разпространение. Напротив, „ваксината“ подпомага разпространението на Covid, като нарушава имунната система на организма. Доказателствата са ясни, че „ваксината“ е причинила повече смърт и увреждане на здравето, отколкото самият произведен в лабораторията Covid вирус. От началото на оркестрираната „пандемия“ докладвах за скептицизма и предупрежденията на водещи практикуващи лекари и учени. Тези експертни предупреждения бяха цензурирани. Всичко, което казаха независимите практици и учени, се оказа вярно. Нищо, казано от Fauci, CDC, FDA, WHO, Biden, Big Pharma и медиите, не е вярно. Д-р Флеминг излага фактите толкова ясно, че ако обърнете внимание, не е нужно да сте учен, за да разберете престъпната измама, която е насърчена на хората по света от Big Pharma, органите за обществено здравеопазване, политици и медии . И тези престъпници все още работят, рекламирайки бустери за бебета. Както многократно съм подчертавал, нашето време е време, в което пропагандата е надделяла над науката и истината. Лъжите, изричани от Фочи, Байдън и тъпи говорещи глави по телевизията, достигат до повече хора, отколкото твърдите медицински и научни факти, изразени под клетва от най-добрите учени на нашето време. Както е казал Джордж Оруел, „Във времена на универсална измама казването на истината се превръща в революционен акт.“ В Европа има движение за търсене на отговорност на отговорните за масовите убийства. В САЩ правителството и съучастническите медицински съвети и HMOs отчаяно се опитват да криминализират онези, които казват истината за Covid и „ваксината“. https://odysee.com/@Video_di_KasperCarlo:d/COVID-CRIMES-Dr.-Richard-M.Fleming-MD-sworn-testimony-that-C-(sub-ita-COMPLETO):a

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ТРИ МОРЕТА

  04 Фев 2023 16:21ч.

  От натрупания опит с ЧЕРНОБИЛ е установено че смъртоносно на човека влияе РАДИАЦИЯТА в рамките на 6 ГОДИНИ В САЩ има една секта''TEMPLE of SET''/Храма на СЕТ -Църква на САТАНАТА'' СЕТ е древноегипетско божество на ХАОСА ,Задгробния живот и мъртвите .изобразява се с човешко тяло и КУЧЕ-МРАВОЯДСКА глава Секта е основана от ВВС са офицер Майкал Аквиньо и негавата идея е да ПРДЕИЗВИКВА III-та Световна ЯДРЕНА война в която да властва СЕТ-ХАОСА а милиардите жертви на радиацията и ГАМА лъчите да принесат в жертвен дар на СЕТ-ЛУЦИФЕР-ДЯВОЛА Членове на Сектата на ''Храма на СЕТ'' са висщи полоковници генерали от ВВС на САЩ от ВВСбазите БАРКСДЕИЛ и ВС база Майот Северна Дакота в 2-те бази се СЪХРАНЯВАТ стратегическите НАПАДАТЕЛНИ самолети бомбардировачи Б2 СТАРТОФОРТЕССи Стелтове както и РАКЕТИ с ЯДРЕН заряд AGM 158 За това и СВЕТОВНИЯ САТАНИНСКИ ЕЛИТ си е изградил ПОДземни ЯДРЕНИ бункери както следва РОТШИЛД /банкера движещ световни войни ,революци и пандемии,борсови крахове по света/ и английското кралско с-во имат ПОДземен бункер в ЧИЛИиските Анди в южната част където е изградил огромен СОЛАРЕН парк отвън а вътре е натъпкал храна ,вода провизии а 6 ГОДИНИ/толкова продължава ЗЛОвредното влияние на Ядрения апокалипсис САЩ военния елите генерали и полоковници от Пентагона и ЦРУ имат изградени подземни бункери десетки километри ИЗДЪЛБАНИ в мекия варовик на САЩ планините ОЗАРК на границата на щата ОКЛАХОМА с оклоните щати/отново подземията са пълни с проовизии ,горива за ел.генератори,лекарства и вода за 6 ГОДИНИ/ РУСКИЯ държавен елит около ПУТИН имат 20 етажен ПОДземен бункер в АБХАЗИЯ на 22 км С.И от столицата Сухуми с ИЗЛАЗ за подводница в Черно Море.Бункера е свързан с подземни коридори под Кавказ до СОЧИ и вилата с БУНКЕР на Путин в Геленджик на Черно море ИЗРАЕЛския държавен елит има 20 ет ПОДземен бункер в района на ХАЙФА Северен Израел в района на Бахайския храм Хайфа,бункера е подобен копие на руския в Абхазия и има отвор с изход на Средиземно море за ПОДВОДНИЦА ЕВРОПЕЙСКИЯ елит -Меркел ,Фор дер Лайнен и др има ПОДземени бункери в ШВЕЙЦАРИЯ района на прохода ГОТАРД и 20 ет подземен бункер в БАД АЙБЛИНГ под Баварските алпи/щаб квартира на немските служби БНД и убежише за висшите НАТОгенерали/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи