Резултатите от екзит пол в реално време

Резултатите от екзит пол в реално време
Поради ограниченията в закона, която забранява да се показват социологически проучвания в медии, но не и в социалните мрежи, сме принудени да дадем линк към страницата на "Гласове" във Фейсбук. Там можете да следите резултатите от изборите в реално време.

 

Междинни резултати от различни агенции

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Мильо Лудия

  11 Юли 2021 13:18ч.

  При тия избори резултатите са свързани не с това кой ще управлява, а в каква конфигурация ще е коалицията. Дали протестърите ще ходят на крака при Нинова и Доган да се молят за 10 депутата или няма да ходят. Това е интригата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  11 Юли 2021 13:39ч.

  Според всички източници ГЕРБ води и победата му ще е акт на висша справедливост, защото диктатурата на радев и рашков обърна държавата на гето от някой американски мегаполис, където сврялият се под мундира на Херо натовски генерал обърна държавата на лавка на Макдоналдс. Без значение дали ГЕРБ ще управлява или не, важното е да се изчегърта от обществения организъм натовския коронавирус.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SapunRK

  11 Юли 2021 13:58ч.

  Видях резултатите. Ако крайните не са драматично различни... просто... добре дошли в реалността.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  11 Юли 2021 14:23ч.

  Без значение дали ГЕРБ ще управлява или не, важното е да се изчегърта от обществения организъм натовския коронавирус. Как така без значение дали ще управлява или няма да управлява Герб, бе суджук, Герб ако не управлява ще изчезне за 2 дни - хахаха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Корона-педалистичен триморски масон

  11 Юли 2021 14:36ч.

  Доживях да го напиша. Ега ГЕРБ победят, но не и ковид-педеругите триморци ! Бог да прости молитвата ми за по-малко Зло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  11 Юли 2021 14:43ч.

  Елементарността на апологетите на фуражката от НАТО е умопомрачителна. Кравешкият им възторг се съизмерва с размахания юмрук на онова нещо. Да повторя сакралното значение на нова изборна победа за герб. Тя ще покаже и най -лудите, че въпреки че цялата власт е в ръцете му, нашият Мадуро в лицето на патерицата си Трифонов не е алтернатива, не носи прогрес, а замяна на едни уроди с други, и съответно ще смъкне маската на почтеност от един ренегат и безродник. Не Герб, итн, слави и т.н. са заплаха за нацията, а едно микроиздание на Хитлер в лицето на ген.Радев и от него трябва да се спаси държавата. Добре че в тоя форум са само един- двама блеещите по Масона.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  11 Юли 2021 17:06ч.

  Народът ще получи още от същото. Ще има много чегъртане, много чалга, спецове и харвардски далавери. Корнелия ще остане на поста си като Човек от стомана, Бойко ще се задави от клетви и проклятия, преди да го отнесе потокът, накрая всички ще се качим на мъничките албански колички, които ще си купим с евро, понеже левовете ще ги изхвърлим, за да спечелят едни други. Всъщност мнозинството и това пластмасово щастие няма да имат. Посе ще дойде ред на яйцата и размаханите юмруци, неизбежно е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  11 Юли 2021 17:27ч.

  Дори Чалгарят да не спечели, в мен остава съмнението как неговите 17% от предния път стигнаха до 21. Изборите предните минаха наскоро, единственото, което се случи през това време е, че той се изложи още повече от преди, с интервюто си пред Монд. Самата страст на тези хора към нови и нови избори, без да имат повод реално да привлекат нови хора, понеже и кампания нямат, макар някой да твърди, че е почернял, заедно с отказа да се броят разписки, заедно със забелязаните им застъпници в близост до машини, когато е забранено, ще ми остави съмнение, че основно са се надявали на някакви манипулации на вота.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  11 Юли 2021 18:14ч.

  Резултатите на по-малките партии ми изглеждат нереалистични. След изцепките на Радев, служебното правителство и Слави Трифонов би трябвало антинатовският и поне част от антиджендърския вот да се насочат към „Възраждане“ и Ляв съюз за чиста и свята република. Българските патриоти също имаха силна кампания освен че се обединиха, а резултатът им е по-зле от миналите избори към този час. Не вярвам и Божков да не е направил необходимото за достигане на 4%, които да му осигурят имунитет. Подозирам съгласувана с агенциите предстояща манипулация на изборните резултати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 30% активност

  11 Юли 2021 19:28ч.

  Сега ще видим колко мъртви души има в избирателните списъци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кражбата на века!

  11 Юли 2021 19:51ч.

  Особено в чужбина, и в ромските секции...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Верно бе,

  11 Юли 2021 20:24ч.

  И аз мернах някъде, че избирателната активност към момента е 27.80%. Ето това е големият проблем, а не кой колко процента спечелил. Отнесете ги към всички, които имат право на глас и вижте тогава "спечелилият" кой представлява. По груби сметки - държавната администрация и полицията. Това е. Е, кажете сега - "спечелилият" легитимен ли е? Ами не е, разбира се. Той е легален, в смиссъл, че е избран съгласно разписаните законови процедури, но не е легитимен, защото представлява едно нищожно малцинство. от целия държавнотворен народ. Това ще кара до някъде, ама да видим до кога.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дълбоко подозрение за венецуелски софтуерни манипулации за Smartmatic

  11 Юли 2021 22:38ч.

  Няма как една градска "лява" десница да спечели в цялата страна. Няма как най-верният електорат на ДПС да е гласувал по-слабо от електората на градската "лява" десница при този Изборен закон. И при електорат на градската десница, който по това време на годината предпочита предимно да ходи по почивки къде ли не по света и у нас, отколкото да си седи да се поти, за да гласува. Няма как "мутрите" на Маямата да са се увеличили при такива циркови номера "Мая на мотор, на рафтинг, на комбайн и като ди-джей:))) Няма как след всичките изцепки от последните дни на славуцата пред Le Mond и неговите високомерни към народеца сценаристи да качват вота.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Човек на фактите

  12 Юли 2021 10:48ч.

  Макар и с десноцентристки убеждения, оттук нататък ще повтарям, че единствената партия с организация и образовани и възпитани хора, загрижени за родината, т.е. с кауза, е БСП за България. Всичко останало е кьорфишек и сбиротак.... Не ми казвайте, че Демократичните, които винаги са били на държавна работа и през 2009 година подкрепиха индивида, докарал България до всички последни места по света и на първи по смъртност, емиграция и простотия, и след това се намърдваха във всичките му правителства, им дреме за народа. Татуираното чучело не го коментирам, това не е случайно. Липсата на политическа култура у българина е с невероятни размери. 30 години е много време да не се научиш да мислиш на пазарен принцип, няма и да се научиш, то се вижда. Да караш стария боклук на Европа, да го гориш, да носиш старите парцали на умрелите германци, да ядеш боклуци от другия край на света, да не четеш книги, а да зяпаш в телефоните, да слушаш някакви прости жени вместо Моцарт и Верди! Сори! И накрая: "Политиката на нивото на джоба", М. Тачър. Като си видите изравнителните сметки и цените на сиренето и доматите след една седмица, друга ще запеете!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи