„Островът на оргиите“, Бил Клинтън и кампанията на Хилари

„Островът на оргиите“, Бил Клинтън и кампанията на Хилари
Американските журналисти намериха слабото място в предизборната кампания на съпругата на експрезидента на САЩ, Хилъри Клинтън. Фондацията на семейство Клинтън се оказа мащабен престъпен сговор и сенчест фонд за мошеници. Жертви на машинациите станаха хиляди честни хора, пожертвали парични средства с убеждението, че те ще бъдат използвани за благотворителни цели. За това пише известния политически наблюдател, журналист и писател Джеръм Корси в излязлата през август книга „Партньори по престъпление“. Съдържанието на книгата беше предварително оповестено от журналистите на в. "Дейли Мейл", в статия, посветена на финансовите скандали около бившия кандидат за президент на САЩ Хилъри Клинтън.

 

  

 

Корси твърди, че престъпните схеми са обогатили семейство Клинтън със стотици милиони долари, допринесли са за увеличаването на капитала на фондацията на 2 млрд. долара и са привлекли още един милиард долара за президентската кампания на Хилъри. Един от източниците за обогатяване със суми от шест и седем нули са подкупи, превеждани на фондацията,

 

под условното наименование „плати на приятел“.

 

При това част от средствата са използвани за подкуп на разполагащите с компроментираща информация за сексуалните авантюри на Клинтън. Например, Бил е похарчил в скандала с Моника 10.6 млн. долара само за адвокати. В продължение на 14 години, започвайки от 2001 г., семейство Клинтън е заработило 230 млн. долара. За това помогнало и пребиваването на Хилъри Клинтън за известно време на поста държавен секретар. По това време Бил чете лекции, а Хилъри му плаща хонорари. За 11 лекции Клинтън получава половин милион долара, а на въпросите на журналистите в тази връзка казва: „Аз също трябва да си плащам сметките. Освен това, аз губя няколко часа на ден за изследвания. На хората им харесва да ме слушат“.

 

Индийската кампания

 

След скандалната оставка през 2001 г., Клинтън се присъединява към организация, чиито членове се надяват да съберат 50 млн. долара за строителството на домове в разрушените от земетресението стотици села в Индия. След визитата си в страната на слоновете и махараджите, Клинтън става почетен председател на новия Американо-индийски фонд (АИФ). Уж по искане на обществеността, фондът започва да набира средства. Корси обаче не успява да намери каквото и да било доказателство, че дейността на фонда е санкционирана от данъчното управление на САЩ или властите от ключовите американски щати. През 2012 г. близкият приятел на Клинтън и бивш член на съвета на директорите на АИФ, Раджат Гупта, бил признат за виновен в търговия с вътрешна информация и осъден на две години лишаване от свобода.

 

Преди това, през 2003 г., напускайки поста директор в гигантската консултантска компания McKinsey & Company, Бил назначава за консултант с шестцифрена заплата дъщеря си Челси Клинтън. Тя току-що е завършила в Оксфорд и няма никакъв трудов стаж.

 

Винод Гупта и Бил Клинтън

 

Още един от учредителите на АИФ, Винод Гупта, притежава компанията Info USA, която използва като средство за покриване разходите за разкошния живот на учредителите на АИФ. В пресата споменават цифрата от 9.5 млн. долара. През 2005 г. Хилъри Клинтън, като държавен секретар, използва самолетите на Винод Гупта за частни нужди. А след като се връща от едно такова „работно пътуване“, изпраща сметката на Сената.

 

През 2001 г. Бил Клинтън получил от Info USA 3 млн. долара като консултант, плюс опция за 100 хиляди акции. За дейността на семейство Клинтън в АИФ Корси пише: „Докато Клинтънови искат да представят своите  усилия по набиране на средства за Индия като благороден порив, фактите говорят, че най-логичното обяснение за благородния им порив е стремежът да се възползват от удобния случай за лична изгода“. Анализаторът от Уолстрийт Чарлз Ортел, проучващ дейността на Фондация "Клинтън", заяви, че Бил е разработил методика, която да използва стихийните бедствия и епидемиите за набиране на дарения за стотици милиони. Тези средства, при слабата регулаторна среда, спокойно могат да се използват за лични нужди, като например за финансиране на предизборната кампания на Хилъри. Докато фонда АИФ на експрезидента на САЩ осъществява дейността си без одиторски контрол, той успява да получи чрез съмнителни схеми повече от 200 млн. долара за политически и лични цели.

 

Има Остров на оргиите в океана

 

Отначало президентският фонд „Уилям Клинтън“ финансирал библиотеката на бившия държавен глава в Арканзас. След това той се превърнал във Фондация "Клинтън", а през 2015 г. станал Фондация "Бил, Хилъри и Челси Клинтън". По това време Хилъри започва втората си президентска кампания. Новият лозунг на фондацията гласи „Глобална инициатива Клинтън“ (CGI). Целта е решаване на глобалните проблеми чрез обединяването на влиятелни хора. Разходите за ежегодните срещи на всеки един от участниците в организацията възлизат на 20 хил. долара. Кръглите суми на даренията дават право да се снимаш с Клинтън и гарантират мигновеното получаване на доверие. Спонсорите са уверявани, че в замяна получават изгоди от външнополитическото влияние и възможности на Клинтънови. На това повярвал и собственикът на веригата супермаркети Yucaipa, специализирал се в бизнеса с възобновяеми източници на енергия Рон Бъркли. Предприемачът дарил стотици хиляди долари за избирателната кампания на Хилъри. Когато тя като сенатор от Ню Йорк обявила доходите си за периода 2000-2007 г., се оказало, че Бъркли е платил отделно на Бил Клинтън 15 млн. долара за консултации през същия период. По това време Бил Клинтън лети на Боинга на Бъркли, който нецензурно наричали „Air F**k One“.

 

Рон Беркли и Бил Клинтън Снимка: АП

 

Другият частен самолет, който обича да използва Клинтън, се нарича „Лолита Експрес“

 

и принадлежи на задържания за педофилия милиардер Джефри Епстайн. Известно е, че Епстайн често лети с този самолет в компанията на непълнолетни момичета до Вирджинските  острови. От 2001 до 2003 г. Клинтън е летял 26 пъти на „Лолита Екпрес“. Корси пише, че нарекли самолета по името на героинята от едноименния роман на Набоков, защото в салона имало огромно легло, предназначено за групови мероприятия. При попълване на документите пътниците от женски пол фигурирали само с инициалите си или с първо име. Милиардерът Епстайн ползвал услугите на търговци на хора, които му доставяли момичета, не по-възрастни от 12 години. Клинтън взема участие в полетите на „Острова на оргиите“, заобикаляйки специалните служби, което е видно от бордовите документи, предадени във Федералното управление на гражданската авиация. Така например, през 2002 г. той лети на  „азиатско турне“ с „Лолита“.

 

Джефри Епстайн

 

До 2015 г. Епстайн е един от най-големите спонсори на фондация "Клинтън". Но полицията в Палм Бийч започва разследване срещу него и му предявява обвинение в педофилия. Потърпевшата е 13-годишно момиче и в показанията си то казва, че е посетило дома на Епстайн с очакването за платена фотосесия, но станало жертва на действия от сексуален характер. В съда потърпевшата Вирджиния Робъртс заявява, че е била секс робиня и е виждала на „Острова на оргиите“ Бил Клинтън. Дружбата на Бъркли с Бил Клинтън продължила до 2016 г., когато той подкрепил губернатора на Охайо Джон Кейсик. По този повод Бъркли прави следния коментар: „Колкото и силно да обичах Гор, Кери и Хилъри, никой не може да каже каква кауза защитават те. Те не печелят в резултат на възгледите си, те значително ги усложняват и не са способни да те предразположат към себе си“.

 

Бил и казахската сделка

 

През 2005 г. канадския финансист Френк Джустра, специализирал се в минно-добиваната промишленост, дарява за Фондация "Клинтън" 31.1 млн. долара, а малко по-късно още 100 млн. долара. Очевидно някакви сериозни обстоятелства са го накарали да направи това значително дарение и да стане донор на Клинтъновата парична верига. Със съдействието на Клинтън той осъществява крупна сделка в областта на атомната енергетика на Казахстан. На среща с президента Нурсултан Назарбаев, Джустра трябвало да получи ексклузивни права за придобиване по много изгодна цена три проекта за разработката на уранови мини, контролирани от държавната агенция по атомна енергия „Казатомпром“. А срещу това, Бил е следвало да получи договорено възнаграждение за осъществената връзка с Казахстан, а така също и за това, че Хилъри ще премахне всички пречки в САЩ пред реализацията на тази сделка. Корси коментира този случай така: „Тези пари Клинтънови ще получат по обичайния начин. Или официално ще бъде заявено, че това е шестцифрен хонорар за лекции на Бил, или ще бъде направено седемцифрено дарение във Фондация "Клинтън". Останалите средства трябва негласно да бъдат прехвърлени чрез компания, подставено лице на Клинтън и оттам да постъпят в резервна сметка на банка, която не е член на Федералната резервна система. За тази цел Клинтън открива сметка в банка WJC на компания с ограничена отговорност, регистрирана в Делауер. През 2006 г. Джустра отново благодари на Клинтън, като организира в Торонто парти по случай 60-годишнината на Бил. Фондацията получава дарение в размер на 21 млн. долара, но не става ясно защо тази цифра не присъства в отчетите на фондацията.

 

Шалала спасява Клинтънови 

 

В скандала около частния мейл-сървър на Хилъри Клинтън се оказва въвлечена и нейната помощничка Хума Абедин. Нейният акаунт, с чиято помощ тя водела служебната преписка, е бил регистриран на сървъра на Клинтън, което не е прието. Сенаторът от Айова Чък Грасли се обръща към директора на ФБР Джеймс Коми с молба генералният прокурор да започне разследване за възможни противоправни действия от страна на Абедин.

 

Хума Абедин и Хилари Клинтън

 

Корси пише, че през лятото на 2012 г. Абедин е работела на длъжността „специален държавен служител“ в частна консултантска фирма. Тя доработвала последните си месеци в Държавния департамент на САЩ и едновременно с това се е водела на работа и в международната консултантска компания Teneo. В същото време тя е работела и като консултант на Хилъри, за което е получавала държавна заплата от 135 хил. долара годишно. Фондация "Клинтън" решила да се предпази от възможни скандали и през 2013 г. назначава на длъжността заместник-председател на съвета на директорите Челси Клинтън. В същото време компанията Teneo набирала клиенти за проекта „Глобална инициатива на Клинтън“, за което получавала месечен хонорар от 250 хил. долара. Teneo и Фондация "Клинтън" осъществяват „двойна опека“ над клиентите, които плащат и за възможните изгоди, които могат да получат от познанството си със съпрузите Клинтън. Директорът на фондацията и близък приятел на Клинтън, Ерик Брайвермен, напуснал поста си, а Челси се оказва недостатъчно силна, за да дърпа конците. През 2015 г. фондацията оглавява бившият министър на здравеопазването и социалните служби  на САЩ Дона Шалала. Фондацията попаднала под засилен контрол поради активната си дейност по привличане на средства и крупните дарения от спонсори извън САЩ. Задачата на Шалала била да прикрива незаконните машинации на Фондация "Клинтън", докато Хилъри не се настани в Белия дом. В случай, че Хилъри бъде избрана за президент на САЩ, семейството ще бъде защитено, ако започне някакво разследване по отношение на фондацията. 

 

Дъщерята Челси

 

Фондацията плаща и културната програма на Челси Клинтън при посещението й в елитния курорт Amanyara Resort на островите Теркс и Кайкос. Цената за стая извън сезона е 1 500 долара за денонощие, а в сезона 34 хил. долара. Една нощ в хотела е равна на заплатата на американски работник за една година.

 

Челси и Хилари Клинтън

 

Челси активно участва в предизборната кампания на майка си, а след нападките по адрес на кандидата от Демократическата партия Бърни Сандърс, се превръща в поредния „политикан“, пише в списание Atlantic журналистът Мишел Котл. Според мнението на политическите наблюдатели, Челси става новото бойно куче на Хилъри. Във Фондация "Клинтън" Челси довежда и мъжа си Марк Мезвински. Той бързо усвоява правилата на играта и се обръща с молба към Клинтън да му уреди срещи с представители на Държавния департамент. За това стана ясно от имейлите, съдържащи секретна информация, съхранявана на един от частните сървъри на Хилъри. Корси смята, че трябва да бъде закрита Фондация Клинтън, за да няма възможност друг висш държавен служител след оттеглянето си от поста да регистрира собствен „благотворителен“ фонд за лично обогатяване.

 

Откъде са парите на Бил?

 

Една трета от всички спонсори на Фондация "Клинтън" са чужденци. Те правят дарения за повече от 1 млн. долара. Отделно от тях, от Кувейт, Катар и Оман постъпват до 5 млн. долара. От Саудитска Арабия от 10 до 25 млн. долара. Към индивидуалните спонсори се отнася също Денис Рич, съпругата на амнистирания Марк Рич, която внася до 500 хил. долара. Бившият министър-председател на Ливан и президентът на Сирия Башар Асад внасят от 1 до 5 млн. долара, експрезидентът на ОАЕ, шейх Зайед бин Султан ал Нахаян, чието семейство основа център-убежище за отричащите Холокоста лица, внася до 5 млн. долара. Не забравят за Клинтън и старите му приятели. Френк Джустра внася от 10 до 25 млн.долара, а понякога и по 100 милиона допълнително. Винод Гупта също не забравя да внася поне по 500 хиляди долара.        

 

Превод от руски: Никола Стефанов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Името ми е Червен

  20 Авг 2019 9:41ч.

  Кога ли и ние ще научим какви и чии подкупи стоят зад емблематичните сделки на татковината ни?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Матей 19

  20 Авг 2019 9:48ч.

  21. Иисус му рече: ако искаш да бъдеш съвършен, иди, продай имота си, и раздай на сиромаси; и ще имаш съкровище на небето; па дойди и върви след Мене. 22. Като чу момъкът тая дума, отиде си натъжен, защото имаше много имот. 23. А Иисус рече на учениците Си: истина ви казвам, богат мъчно ще влезе в царството небесно; 24. и още ви казвам: по-лесно е камила да мине през иглени уши, нежели богат да влезе в царството Божие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рокли и шапки

  20 Авг 2019 9:56ч.

  Тези хора разрушават връзката на хората със земята им в прекия и преносен смисъл и им налагат изкуствени ценности. Те експлоатират малцинства от всякакъв вид, а не им помагат. Казват, че имаме енергийна зависимост от Русия. Така е. Но ние нямаме ресурс, това е природен проблем, не е породен от лошо управление. И доставките стават с договори, практически публични цени. А каква е зависимостта от другитес големи страни? Какво е това работно място за непроизводител създадено с грант? Това е зависимост. Спре ли гранта, изчезва работното място. Този обем е неописан и неконтролиран на практика от държавата, никой не казва какъв е процента. Нима е нормално да се очаква нормалния живот и бита ни на ниско ниво (храна, покрив, облекло) да зависи от някакви неща далече от нас. Защо сме се докарали дотам да се срутим веднага ако някой западен президент облече рокля?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Островът на оргиите“, Бил Клинтън и кампанията на Хилари

  20 Авг 2019 9:59ч.

  Всичко описано не е неочаквано за апологети на педерастията като г-жа Клинтън, не ли?! Тия, ако бяха нормални нямаше да са неолиберали и проводници на джендързима, не ли?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до такава степен са психясали от оргии и пари

  20 Авг 2019 10:14ч.

  че искаха да направят извратеността си "нормална" за целия свят, но УВИ - българите казаха НЕ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  20 Авг 2019 11:00ч.

  Е, ако не друго, поне стана ясно, как "модернизираха" нашите ТЕЦ-ве и защо беше продадена ТЕЦ 3 на американците. По схемата с Казахстан...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А голяма част от малолетните горкички

  20 Авг 2019 11:38ч.

  кукли имат източно-европейски произход... Как ли са се озовали на педо-острова? Заради безотговорните си "оцеляващи" източно-европейски родители които се блъскат на по 2-3 работи едновременно, или в резултат на международно осиновяване? Иначе служителите в агенции за международни осиновявания живеят с чувство за изпълнен дълг - дали са шанс на още едно българско дете да "поживее като бял човек", срещу прилично заплащане...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чак сега разбрах

  20 Авг 2019 11:50ч.

  що е то евроатлантически ценности. Да живей демокрацията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  20 Авг 2019 12:04ч.

  тиъ съ разкрачината усмивка нямът ништо обшто съ човеците (тях майкъ не ги е раждълъ):помня ярко как до тоъ съ изфабрикувъното за пред тълпите чине стояхъ едни други ярки завършени идиоти

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  20 Авг 2019 12:30ч.

  Преди две седмици се върна съседка, 2-3 години по-голяма от мен, няма пък да си казваме годините точно, от Америка - "държавата на великите възможности", или там как беше.... Мацката се върна, за да си прави зъбите (за втори път). Що се връщаш, там няма ли зъболекари... (Глупав смях.) След като замина, 20 години поливам една голяма саксия със здравец, останала от майка й на площадката на етажа. Майка й беше прекрасен човек, умря във входа на апартамента. Тази със зъбите не се върна и за погребението! Синовете на зъбната туристка се връщат веднъж в година и чакат пред вратата МОЯТА МАЙКА, в чийто скут пораснаха. МОЯТА МАЙКА И МЕН! Работят в Канада и в Америка на скъпоплатена айти работа.... По-тъжни момчета не съм виждала.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чак сега разбрах на 20.08.2019 в 11:50 що е то евроатлантически ценности. Да живей демокрацията!

  20 Авг 2019 13:05ч.

  Абсолютно!! Най-накрая прогледнахме!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сигурно огромна част от нашите гурбетчии

  20 Авг 2019 13:05ч.

  биха си живяли прекрасно в България. Но, като са употребили цялата си адаптивна енергия да 'оцеляват', учили са чужд език, пускали са коренче на голата скала, спестявали са пари за къща, за кола, пътували са напред-назад със скъпи и прескъпи самолетни билети, наблюдавали са как прекрасната градина, каквото беше България преди 30 години постепенно обраства с бурени и табелки "Втора Ръка: дрехи (от Италия), коли (от всякъде), електро-уреди (от Германия) и т.н." никнат като гъби... Минерална вода има всякаква в магазинчетата, но бутилирана, а ако отидеш на извора - басейните достъпни преди за всички срещу минимален входен билет отдавна буренясват, а изворите са каптирани и пълнят джобчетата на незнаен собственик (може би Меди, може друг негов дост); Редовните влакове от София за където и да е, са с размерите на една мотриса на метрото, защото БДЖ трябва да бъде опоскана и продадена за жълти стотинки на някой 'правилен' човек...Тези изтощени от тежък труд зъбни туристи най-вероятно си казват: "Ами какво зависи от мен? Нищо не мога да променя... Който и да дойде на власт, моделът на социално неравенство който инсталират у нас е същият като там от където си пропилях живота... " Земята на Ботев и Левски. Отново.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ние българите /пък и останалите от соц лагера/

  20 Авг 2019 13:14ч.

  живяхме десетки години с представата за Запада като раят на земята. Изгубеният рай за на соц нещастниците. И до днес битува мнението колко прекрасен е Западът и какъв боклук е тук. Сега чак оценяваме колко сме били заблудени. При нас също имаше отвратителни неща като репресиите, страха да говориш каквото мислиш. Но ние не оценявахме социалната страна на тогавашната държава, в която живеехме, грижата за хората. Спомням си, че когато се родиха децата ми лекарката, която отговаряше за нашия район месеци наред всяка седмица идваше на контролен преглед у дома, понеже имаха здравословни проблеми. Мисля, че голямата трагедия на онзи строй беше, че не отвори границите, държеше ни затворени и хората у нас не можаха да отидат, да видят и сами да преценят къде как се живее.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе то всичко хубаво, ама...

  20 Авг 2019 13:19ч.

  Сега е редно да публикувате и някое американско журналистическо проучване за далаверите на Путин в Русия и по света. За да има баланс в световното положение!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ханибал Барка

  20 Авг 2019 13:40ч.

  Ебати семейството! Представяте ли си тази престъпна истеричка да бе станала президент!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха сега

  20 Авг 2019 14:30ч.

  "превод от руски" ???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дачков си намери автор

  20 Авг 2019 14:34ч.

  "Джеръми Корси, американски автор, политически коментатор и автор на конспиративни теории"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Представяте ли си тази престъпна истеричка да бе станала президент!"

  20 Авг 2019 14:39ч.

  Така нареченият й съпруг, който засипа съседите с обеднен уран беше повече от достатъчен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • автор на конспиративни теории

  20 Авг 2019 15:31ч.

  Говорели си две овце и едната споделила: "Знайш ли ма овцо, стигнах до извода, че тоя нашия овчар не ни пасе, за да има кой да му слуша фалшивия кавал, ами заради вълната, млякото и месото!" Пък другата отвърнала: "Мълчи, ма овцо такава! Начела си се конспиративни теории! Ако кажа на стадото, има да ти се смеят!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цецо

  20 Авг 2019 16:09ч.

  Нямате право да говорите против държавата след като прочетете това! Това е една много малка част от американската действителност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уважаеми господин Барка,

  20 Авг 2019 18:51ч.

  напоследък се чуват все повече неща за семейство Клинтън. Ако тя беше станала Президент, резултатът щеше да е съвсем същият, защото тя щеше да изпълнява нарежданията на съвсем същите господари. Нейната кампания беше финансирана от Джордж Сорос, кампанията на Доналд Тръмп пък - от Шелдън Аделсон. И двамата милиардери-"филантропи" се отчитат на задкулисния Ротшлд, той пък на Барух... Който и да спечели и миналит, и сегашните и бъдещите избори за президент, резултатът е един и същ - превръщане на Йерусалим в столица на Исраел (с преместването на амер. посолство от Тел Авив), сега следва събарянето на палестинския храм Ал Акса и изграждането на Третия ИМ храм, идването на Месията и възцаряване господството на най-избраните върху всички остнали народи... Пророчество казват било. Целта е очертана, кой ще заведе света до крайния резултат няма никакво значение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • далаверите на Путин в Русия и по света

  20 Авг 2019 18:55ч.

  са обект на специално внимание от всички тайни служби на братските САЩ, на брой шестнайсет, както и на всички демократични журналисти по всички земни кълбета. Става вече двайсет години, как усърдно ровят, но засега няма нищо за пред кума, ако не броим редовните съобщения колко милиарда бил откраднал Путин - почна се от десет, напоследък станаха сто и двайсет. След като ги няма в контролираните от САЩ банки (що е то SWIFT и с какво се яде), остава логичния извод, че Путин тъпче накраденото в буркани и ги закопава нейде. Затова едно плътно проследяване, особено ако го видят да излиза от Кремъл с кирка и лопата, неминуемо ще даде резултати. Подарявам идеята на всички радетели за евроатлантически ценности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Докато омразната Америка за България подкрепя българската кутура и културно наследство

  20 Авг 2019 19:01ч.

  Руски пари финансират разпространяването на подобни бълвочи, а бивши седесари, напазарени за русофили ги пробутват на простолюдието.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кибик

  20 Авг 2019 19:05ч.

  Куега на 20.08.2019 в 18:51 , Джордж Сорос не се отчита на Ротшилд, а на Рокфелер, а това са две съществени разлики, както казват в Одеса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Резултатът от усилията на ренегатите е

  20 Авг 2019 19:06ч.

  отглеждането на нова порода русофили - фашисти. Както се вижда. Отсъствието на морал води до най-неочаквани последствия. И между другото, вече не ставате за четене. Не повече от Фьолкише беобахтер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И ко прайм сега?

  20 Авг 2019 19:32ч.

  Нищо, че има оргии, нищо, че изнасилват деца, никой няма право да го коментира, защото тези на снимката са икони, морални и най-най- супер. И ТОЧКА. Е така си беше и по бай Тошово време - никой нямаше право да коментира висшия партиен ешалон. Щото няма право. Само хубави неща за наще ръководители. Иначе сте русофили-фашисти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SSP Alliance

  21 Авг 2019 0:56ч.

  „Никой не се измъква от това. НИКОЙ“ – Q Q - Планът за спасяването на света vbox7 Космическо разкриване - Земният алианс vbox7 Джером Корси - Кой стои зад Q Anon vbox7

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Конспиративна теория

  21 Авг 2019 1:09ч.

  Джефри Епстайн е бил агент на израелските тайни служби (МОССАД). Педофилският му остров е операция на МОССАД за производство на компромати срещу влиятелни личности и политици с цел изнудване. Били са подлъгвани там чрез невръстни момичета и заснемани със скрити камери в компрометиращи ситуации. 75% от американците вярват, че е бил убит в килията си за да не разкрие още по-скандални информации в предстоящия процес... Много хора мислят, че Епстайн си е жив и здрав някъде на някой частен остров или с променена външност си живурка кротко някъде в Израел след края на бурната си кариера... Едва ли някога ще разбере светът каква е точно съдбата му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Писаница като от жълтата преса

  21 Авг 2019 7:59ч.

  Имаме си ги такива писаници и на български, нямаше нужда да се превежда от руски. И заглавието спекулативно, нищо общо със съдържанието. Челси Клинтън била в един курорт, пък там имало и един хотел, и в този хотел имало някакъв скъп апартамент, пък един друг бил педофил, дрън, дрън. Ами като ще е от руски, в днешна Русия ги има същите, яхти, самолети, че и корупцията ехей, къде, къде. Имаше една Настя Рибка, позабрави се вече. Нищо ново по света. Богатите си делят баницата, журналистите забавляват народа със сплетни. Та така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "По-тъжни момчета не съм виждала."

  21 Авг 2019 9:59ч.

  Уважаема Мери, много правилно сте доловили характерното качество на българските деца израстнали в чужбина - макар и на добре платена айти-работа болшинството са тъжни и изгубени. Защото са без корен, израстнали са в социален вакуум и не знаят кой им е езикът. Връщат се в България при бабите и роднините, докато ги има, но само когато цената на билетите е поносима... След това остават да живеят там, където ги е захвърлила случайността и съдбата. Нямат чувство за принадлежност към страната приемник, но и в България не се чувстват добре, защото не знаят елементарни неща, и отново не са на местото си... Опитват се да пишат коментари, но не знаят добре езика и често им се подиграват на правописните грешки... И много бързо осъзнават, че светът на порасналия човек е една безкрайна самота. И всичко това - благодарение на теорията за Отвореното Общество, която важи за всичко други, освен за авторите и...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 21.08.2019 в 07:59 Моля ви информирайте се кой е

  21 Авг 2019 10:06ч.

  Джером Корси, защото явно не сте запознат. Ще се изненадате, че Дж. К. никога не е ходил в раша, статиите му са на оригиналния език, английски, и Путин не му плаща хонорари, защото той пише за родината си, Америка, не за раша... https://www.youtube.com/watch?v=WDt5ygqqmv4

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пп76

  21 Авг 2019 10:58ч.

  Евроатлантически ценности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Последното, което ще направя е да си губя времето, да се запознавам с Джеръм Корси или който там беше

  21 Авг 2019 14:23ч.

  Стилът на материала е стилът на жълтата преса. Изреждат се имена, подхвърлят се намеци, простият читател, за когото подобни материали са предназначени, прави прости асоциации. Като Челси била в един курорт, пък там имало един хотел, пък една стая, всъщност би трябвало да е президентски апартамент, струвала едиколко си. И отделно от това имало един остров на педофилите. Все едно Блиц или Пик. Истинската разследваща журналистика е нещо съвсем различно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ай Ти спец от USA

  21 Авг 2019 21:54ч.

  Епстейн си направил педофилски остров. А в тази тема дълбинно увредени булгаристанци са си направили комплексарски остров , където да се облекчават физиологически. Че не е лесна тяхната , да се живее /по-точно вегетира/ в кочината на бате Бойко , чалгата , чумата , 80 % дебилност , златки , азисовците , калинките и т.н. прелести на клоаката , турски кенеф . Картина на чешки модернист...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  21 Авг 2019 22:25ч.

  Нашият Пешо, дето беше адвокатин пък и президент, после / като Плевню/, какво ще каже по темата ? Нали е близък приятел и член на фондацията им ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "удобни и безродни"?

  21 Авг 2019 22:27ч.

  Пич, защо не целунеш , мъжЪТ си, с любов ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "удобни и безродни"?

  21 Авг 2019 22:29ч.

  П.П. За изкуственият интелект е предназначен горния ми пост, вече натурализиран и-дианец. Нали драги ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Денев

  21 Авг 2019 22:30ч.

  Разбойническата империя се блъсна в големите азиатски държави и катастрофира. Без война, която ще унижожи и тях, няма да изкарат и 10 години. Тази смръдлива история за клинтъновците е само едно доказателство за пълната липса на морал. Тази пълна липса се натрапва за Техните Ценности. Които ги натрапваха у нас - седерасти, бесеперасти, гербаджии и прочия - скоро напълно ще се скапят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, спецът от уса

  22 Авг 2019 0:23ч.

  Виждаш прашинката в окото на нас комплексарите, а не виждаш гредата в окото на мириканците. Там реките текат медени и всичко, което поискаш е на една ръка разстояние и направо без пари. Ама никъде няма безплатен обяд. Е, добре, ама що така бе джанъм ката ден се стрелят по улици, молове, училища? Що така половината Америка не си харесва пола си го сменят по няколко пъти? Що така разни ненормални осиновяват деца за експлоатация и перверзии? Тъпчете се с генномодифицираните боклуци на Монсанто и сте щастливите прасета, щото карате лъскави коли и сте с модни дрешки. Да ви п.кам на хубавия живот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Името ми е Червен

  22 Авг 2019 8:17ч.

  Ние от комплексарския остров: Който предпочита розовите си очила за евроатлантическите ценности, да си ги носи със здраве! Но като има педофилски остров, няма начин да има само розови публикации за него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Семейство Клинтън, което

  22 Авг 2019 10:23ч.

  си изкара цял живот с чувството, че са недостижими и законите не се отнасят за тях, в момента е доста притеснено. След изборите 2016, когато не успяха да се завърнат в бялата къща, си прехвърлиха по банков път 1.5 милиарда $$ в страна в Югоизточна Азия. Готвят се и те да се оттеглят от активна кариера и конспиративните теоретици твърдят, че Клинтъните са си приготвили "kill-switches" (= компромати които ще бъдат оповестени в случай на внезапна смърт), така, че много хора се боят от тяхното оттегляне; освен ако не го направят като семейният им приятел Джефри Е. - уж мъртъв, ама не е сигурно, дали не прави BBQ някъде в Израел с няколко мосадски ордена на тениската...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Илиана Илиева

  22 Авг 2019 17:03ч.

  Бивш български президент - Петър Стоянов, в коя част от фондацията на Бил Клинтън работи? Нещо по въпроса са се изгубили в превод много подробности.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Абе то всичко хубаво, ама...

  22 Авг 2019 23:02ч.

  Не ти ли е по-интересно как стоят нещата около нашите "първенци"? Гледай в нашето дворче. Путин да си го мислят руснаците. НИЕ сме цъфнали, та вързали с разни суджуци, гуменки, калинки, лебедови шии, гешефтари и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как ли се вписва

  22 Авг 2019 23:04ч.

  нашият екс-президент Петър Стоянов (Пешо коня), който е близък приател с Бил Клинтън, или поне така ни го представяха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи