Найо Тицин и македонец, работил за "Газпром", правят кампанията на "Промяната". Плащат и на известни инфлуенсъри

Найо Тицин и македонец, работил за "Газпром", правят кампанията на "Промяната". Плащат и на известни инфлуенсъри

Внушителен пиар екип работи за "Продължаваме промяната". Найо Тицин, който работеше за партията на Иван Костов и "Демократична България, както и Гена Трайкова, която дълги години работеше в бТВ, са сред имената, които ще правят кампанията на Кирил Петков и Асен Василев. "Гласове" получи разписани таблици с отговорниците по ресори. За кампанията ще помага срещу огромен хонорар и македонеца Драгиша Живкович, който е работил за "Газпром" в Ниш. От таблицата се вижда, че "Промяната" ще работи и със "селебрити инфлуенсъри", както е записано. Това са известни личности или популярни хора в социалните мрежи, които работят срещу заплащане, за да прокарват определени тези или рекламират продукти. В редакцията получихме и документ с опорни точки на партията на Кирил Петков и Асен Василев за кампанията. Прави впечатление доста елементарното ниво на опорките.

 

 

Македонец със съмнителни качества и дебел хонорар ръководи щаба на Промяната. От официалния му профил в linkedin.com става ясно, че е работил за "Газпром" в Ниш. Една от основните опорки на ПП в тази кампания е яростното им противопоставяне на руския газов монополист.

Наскоро от ПП «Продължаваме промяната» обявиха, че ще се явят на предстоящия вот под мотото «Да си довършим работата». Това веднага предизвика дълбоко учудване в средите на пиарите. Много от тях го определиха като крайно неподходящо, заради сексуалния подтекст, който съдържа и спецификата на взаимоотношенията между бившия министър-председател Кирил Петков и началничката на кабинета му Лена Бориславова. Слоганът е неуместен и поради редицата объркани политики, които никой в държавата няма желание да бъдат довършвани – самолетната линия София-Скопие, гафовете в законодателната и кадровата политика, завършили унизително с произнасянето на КС, двойната за ЕС инфлация и тн и тн. Специалистите по връзки с обществеността недоумяват как е възможно харвардите, които се славят с усета си към рекламата, да допуснат толкова елементарна грешка и коментират, че има опасност това послание да разруши цялата им кампания.

Няколко дни по-късно мистерията около гафа вече е разкрита. Авторът на слогана се оказа чужденец, който не познава добре българския език. По тази причина той е допуснал грешка като е изградил кампанията на ПП върху послание, което моментално стана повод за подигравки в социалните мрежи. Според няколкото изборни експерта, до които се допитахме, щетата е огромна, защото рекламните материали за кампанията вече са отпечатани, а изработката на нови ще отнеме много време и пари. Така по всяка вероятност кандидатите на Промяната ще бъдат изложени на жлъчни коментари и присмех от страна на политическите си опоненти в продължение на цял месец.

Медиата ни тръгна по следите на гафа и се натъкна на още редица интересни подробности. Оказа се, че най-строго пазената тайна в предизборния щаб на ПП е името на чуждестранния експерт, които е нает срещу баснословна сума да ръководи кампанията на формацията. Той се казва Драгиша Живкович и по народност е македонец. Твърди се, че има зад гърба си няколко кампании в САЩ и Европа, но проверката ни показа, че резултатът от тях е бил доста спорен и в никакъв случай не отговаря на огромния му хонорар.

Драгиша Живкович

Хора от предизборния щаб на ПП споделиха, че за участието си в кампанията Живкович се е договорил да получи колосалната сума от 1 млн.лв. Научихме също, че мълвата за тлъстия му хонорар вече се носи из щабовете на Промяната в цялата страна и предизвиква масово недоволство сред местните активисти, на които се раздават единствено щедри обещания. Много от тях вече се оплакват, че парите от партийната субсидия не се харчат по предназначение и до локалните офиси не достигат средства за елементарни нужди като гориво и сметки за телефони и интернет.

Ето и някои акценти от профила му в linkedin.com:

Октомври-ноември 2021 г - на хонорар, Международен републикански институт (IRI): водил двудневно обучение за екипа на предизборната кампания и регионалните лидери на "Продължаваме промяната" на тема мобилизиране на избиратели. Водил упражнения по профилиране на избиратели, техники за формулиране на послания за предизборна кампания на базата на актуални проблеми и партийни ценности, подготвил и представил базисни данни за избирателната активност и поведението на избирателите в България, представил практическата употреба на мулти-левъл маркетинг практики в политически кампании, организационен клъстъринг и управление на данни.

Ноември 2020-май 2021 - Експерт-координатор "обучения и развитие на човешки ресурси" в "НИШ - Газпром нефт". Провел над 160 обучения, на които са присъствали над 1930 членове на висшия и среден мениджмънт на "Газпром". (...) Изготвил оценка на процедурите за обществени поръчки на "Газпром", в които участват външни кандидати, по-специално по отношение на оценката на проектните предложения. (...)

 

 

Коментари

 • Haho

  02 Sep 2022 16:16ч.

  Зайо Цицин е изоставил ДБ , явно Кирчо и Кокорчо плащат по-добре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-противната партия съвсем закономерно се хвана с най-гнусната жълтопаветна проститутка

  02 Sep 2022 18:45ч.

  Краставите магарета през девет баира се надушват

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  02 Sep 2022 21:19ч.

  Тел Авив няма да стои настрани от апетитната баница ..................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Sep 2022 21:43ч.

  Зайо Цицин е едно отвратително фалцетно жълтопаветно леке! Чудя се, кой им се връзва на тези малоумници! Явно разчитат най-вече на дистанционното управление на изборните машини от козяк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Милият Найо с двусрично име като Цола, Цецка, Пеко и др. ...

  03 Sep 2022 7:31ч.

  ...няма избор. Ще се хване, където му разпоредят, че има да храни овехтяла жена съсзалязваща кариера, но пък с претенции, не ли?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • L L Cool

  04 Sep 2022 11:18ч.

  Не ги е изоставил, ведомостта, на която се подписва за грантове, принадлежи на същия работодател. Благодаря на Руската федерация, че начена профилактика на фашизирани, че да лъснат изцяло нашенските предатели. Всичката синя сган, ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП, ДПС, ИТН се оказаха служители на Козяк. До един.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  07 Sep 2022 18:12ч.

  Тази лукава усмивчица на Тицин е достатъчно красноречива. Много им подхожда на Кирчо и Асенчо, като от една детска градина са.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  02 Sep 2022 16:17ч.

  как може да работите за аморални хора пък даже и за пари в коя държава ще се търпи това положение веднага се подават оставки а тука цървулите се гласят да вземат властта и да продължат с безчинствата си отиваме на избори 2023 г защото това не се търпи повече

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • социален психопатолог без стаж никъде

  02 Sep 2022 16:19ч.

  А кой е израелския пиар екип начело с бивш генерал от Мосад, имат ли си име, лице, офиси? Нещо за тях знае ли се? Великият експерт Драгиша ще чопне един милион да им бъде параван. Или за него нулата, за Мосад милиона? Преди време някой каза, че еврейте искат да ни управляват. Ей сега четох какво казал Борисов за семейството на Лорер. ДС така ли ще защитават БГ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • профилиран отвсякъде

  02 Sep 2022 16:22ч.

  Ей това тука имам предвид: https://epicenter.bg/article/Rosen-Yordanov--Radev-sazdade-Kiril-i-Asen-i-gi-nalozhi-v-politikata/291597/11/0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сашо

  02 Sep 2022 16:21ч.

  Тия от ПП явно са в много дълбока криза щом като такъв пропаднал тип като Тицин ще им прави кампанията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФРОЙД Д-р

  02 Sep 2022 16:30ч.

  Найо Тръцин означава Отворено общество/Сорос/Прокопиев/Иван Костов. Честито!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  02 Sep 2022 16:33ч.

  А на вашия Копейкин кой ще му прави кампанията ? Някой ром от масуда като него сигурно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пенчо Кубадински

  02 Sep 2022 16:49ч.

  Квартала е Максуда бе , мангал неграмотен .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  02 Sep 2022 17:26ч.

  Ти живееш там и знаеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А ти живееш и не знаеш

  02 Sep 2022 17:31ч.

  кво да говорим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин 02 Sep 2022 17:26ч. Ти живееш там и знаеш.

  02 Sep 2022 18:04ч.

  Ха, тук имаме евро-атлантическо расист?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Имаме евроатлантическо леке

  02 Sep 2022 18:48ч.

  Те до един са такива. Гледаш го и съжаляваш, че можеш само един път да си направиш тсантса от главата му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евгени Дайнов

  02 Sep 2022 21:29ч.

  Копейкин живее в Обеля 2. В панелка с майка си и татко си. Това е тролът от Обеля. Яде лютеница и праз и се моли да може да плати парното. Там всички са изявени евроатлантици. Копейкин е техният вожд. Не му отговаряйте бе хора. Не заслужава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  02 Sep 2022 16:34ч.

  Спомних си и аз за Зайо Цицин, някогашен демократ. Какви политици имаше някога, сега нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  02 Sep 2022 16:43ч.

  Този пък кой е?Някакъв педал ще да е...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  02 Sep 2022 16:47ч.

  не е, но е е прекрасен пример за грантаджия на хранилка от Америка зад България. жена му е оперна примадона, която също много обича демокрацията, солидно подплатена със сороски парЕ. люта антри-Тръмписка. често списва за Дневник. цялото им семейство се изхранва само от грантове и НПО-та.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  02 Sep 2022 16:49ч.

  всъщност нямам идея педал ли е, не е ли (знам ли, жена му може да е за алиби), но хора като него с охота ще си сменят пола няколко пъти, само и само да блажи от НПО-ската софра.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чичо

  02 Sep 2022 16:51ч.

  Абе педал си е .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хаха

  02 Sep 2022 16:55ч.

  Педал ама сигурно е активен, защото мощно оножда копейкаджийте хаха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  02 Sep 2022 17:07ч.

  те точно такива като тебе обичат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пан (син на Хермес) - сега, да бъдем коректн

  02 Sep 2022 17:13ч.

  не съм оправял Тицин, но съм оправял един, който е оправял Тицин. Но за други подробности питайте братовчеда ми Приап

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Да си довършим работата!"

  02 Sep 2022 16:44ч.

  🤣🤣🤣 Тия искат да ни довършат. 🤣🤣🤣 Просто Киро и Асен! И Просто Найо Тицин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • :))))))

  02 Sep 2022 16:54ч.

  Руските емигранти напълниха Армения, Грузия, Турция, Дубай а който има европейски паспорт се спасява в ЕС. Очаквам скоро и в Албания да вземат да емигрират :)))))))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Широк свят си обиколила

  02 Sep 2022 17:15ч.

  Армения, Грузия, Турция, че и Дубай. Ама сега джобовите праят джангър-мангър?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФСБ

  02 Sep 2022 17:02ч.

  Войници и офицери от ФСБ се напиха в Херсон и се стреляха. Трима убити

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  02 Sep 2022 21:50ч.

  Това сигурно са го съобщили украински сайтове! Вервам им!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФСБ

  02 Sep 2022 17:02ч.

  Войници и офицери от ФСБ се напиха в Херсон и се стреляха. Трима убити

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сашо

  02 Sep 2022 17:12ч.

  И ти беше там, яде и пи с тях и видя всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пиши го още веднъж-два-пет пъти, че не те разбрах

  02 Sep 2022 17:17ч.

  ?????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не ги

  02 Sep 2022 17:29ч.

  Плаши така копейкаджиите тука имаше един дето щеше да ходи там учител.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • щеше да ходи там учител.

  02 Sep 2022 17:35ч.

  Трябвало да го наемеш, да те научи на грамотност, че без препинателни знаци не се разбира ясно възвишения ти дискурс. Или, викаш, от злоба ти треперят ръцете, кой да мисли за запетайки?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  02 Sep 2022 17:29ч.

  Когато глупавият почне да пада, спиране няма! Добра новина с известен край!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  02 Sep 2022 17:49ч.

  "Да си довършим работата"-това изречение може да съчини и първокласник-очаквах нещо по-креативно от харвардците. Тази сутрин имаше дебат в bTV -ГЕРБ,ПП И БСП. Лорер и Баджанака обещаха след изборите,/ +ДБ / отово да ни управляват. Ще правят едно и също, но ще очакват различен резултат?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С това екипче

  02 Sep 2022 18:12ч.

  Ако не стане някоя шашма с машините, ПП нимоат да преминат и 4%

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  02 Sep 2022 18:12ч.

  зайо цицин отново в акция... Не знам как успяват да ви излъжат такива некадърници, ама явно сте доста хахави да им вържете! А за имената на дъщерите му - просто нямам думи! Толкова идиотия на едно място не бива!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Схемата

  02 Sep 2022 19:01ч.

  Пълен негодник, преминал през живата си с лъжи и измислици, тотален търчи-лъжи, лика-прилика на възложителите си оКОКОРената "партия". Човекът с най-много професии в нашата страна, (започнал уж като "пианист"), самият той не може да ги изброи, но завинаги ще остане познат като продал душата си на Велзевул и Сорос. https://alterinformation.wordpress.com/2013/07/10/9019248294222/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Начи, колкут и чарвилу да

  02 Sep 2022 21:15ч.

  мажат пу зурлата, се същуту жуотну изотдоле. Гиди инфантиленсъри

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обяснение

  02 Sep 2022 21:21ч.

  Курсовите задачи в Харвард до такова ли ниско ниво са паднали?! Като успеха на зрелостниците от българските гимназии : три (3) с два (2) минуса ( 3 = ) ! Под ръковдството и усвояването (разгепването) на стотици милиони от ГЕРБ-партийния нов химичен елемент "академик"?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чекист разведчик

  02 Sep 2022 21:25ч.

  Найо е кръстен на ДС-агентурния псевдоним на баща му ДС-"Найо"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На природата са и били

  02 Sep 2022 22:24ч.

  нужни хиляди години деградация на човешките същества за да създаде нещо толкова гнусно и отблъскващо като Тицин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смотани джендъри, сър!

  03 Sep 2022 1:10ч.

  Това са ПъПъ. Носа и много вредни, и затова трябва да се изкоренят до 9-то коляно. Кардинално и безмилостно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • опак човек

  03 Sep 2022 7:58ч.

  пп тата са си посадили халюцигенна гъба

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бърбън Брадърс

  03 Sep 2022 9:28ч.

  Абее ,тоя на снимката-с червеното фишу що ми прилича на единия от"Шоуто на хамалите"?Ама сигурно бъркам-оня е голям талант!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • абе тия добре ли са

  03 Sep 2022 9:34ч.

  Коджа пари са откраднали, та да ги харижат на Геьои безличната Гена , за да ги правят на маймуни! Нямаше нужда, ние си ги знаехме какви са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЦИЦИН

  03 Sep 2022 10:33ч.

  ЕВРЕИТЕ СА ВИНАГИ ТАМ,КЪДЕТО МИРИШЕ НА ПАРИ,НА МНОООГО ПАРИ.ВАШЕ ВЕЛИЧЕСТВО,КОЛКО Е ЧАСЪТ(ЗАЙО ЦИЦИН КЪМ СИМЕОН ВТОРИ).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФРОЙД Д-р

  03 Sep 2022 16:19ч.

  Изкуствени зъби, изкуствена усмивка, боядисана коса, прикриване на челно оплешивяване, бисексуалност... всичко това важи за НайоТицин и за ПростоКиро. И логично са се харесали! Болезненоамбициозна посредственост!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кокорски

  05 Sep 2022 12:43ч.

  А мен къде ме забравяте ? А Спецов ? Протестираме от името на цялата общност !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина

  04 Sep 2022 15:32ч.

  Найо Тицин е гаранция за неуспех, както стана с Костов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Непълен е списъка

  04 Sep 2022 22:04ч.

  Липсва моника станишева. Пипалата на мафията са обвили дори габриелова комисионерката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Внушителен пиар екип работи за "Продължаваме промяната". Найо Тицин...

  05 Sep 2022 12:39ч.

  В Тицин няма нищо внушително, нито анатомически, нито интелектуално. Виж - Пендачанска е внушителна ! Анатомически, колкото трима Найовци. Интелектуално са равни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  07 Sep 2022 20:33ч.

  След като не можаха да уволнят Волгин по искане на Пендачанска, сега здравите сили на демокрацията пуснаха в ход тежката артилерия в лицето на внушителния евроатлантик Тицин, някакъв евреин и високоплатен" чужденец" от Македония в подкрепа на канадеца Петков от Харвард. Да му е честито на българския народ светлото бъдеще!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  07 Sep 2022 20:40ч.

  PS. Наистина по отношение на България няма по-голям и по-високоплатен чужденец от македонеца. За него тя е най- чужда, точно защото му е най-близка, но много го е срам от това. Той би взел много пари, за да ѝ отмъсти, като работи за такива като ПП, но вместо да им изпише вежди, май ще им избоде очите. В това ни е надеждата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виолета Златева

  06 Sep 2022 19:24ч.

  Не само в България срещу заплащане работят пиари за ПП. От Лондон, от млад човек бях приканена да помагам за ПП и за ДБ. След като изпратих моето мнение и някои медийни публикации ме изключиха от групата. За съжаление нашите млади хора живеят в, уж, демократични страни, а се държат като българите от социализма - не искат да чуят другото мнение... Такава промяна не е нужна на Р България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи