Кирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие

Кирил Петков от профила на Лена Бориславова: Ротацията на премиери не е коалиция с ГЕРБ, нямаме си доверие

"Този формат не е коалиция, напротив - той е създаден именно защото не можем да направим коалиция с ГЕРБ. Коалицията щеше да е много по-лесна, ако си имахме доверие, но ние, както казах и преди, си нямаме. И защото си нямаме, трябва да влезем в тази сложна конструкция на сменяне на министър-председател след 9 месеца." Това коментира лидерът на "Продъджаваме промяната" Кирил Петков по отношение на ротацията на министър-председатели. Постът беше публикуван във фейсбук от профила на Лена Бориславова.

Ето какво обяснява още Кирил Петков:

Едно от нещата, които не обичах в политиците, когато бях в ролята на наблюдател, е да обясняват какви са причините за престъпване на някакво обещание. В такъв момент често се вади от сто кладенци вода, за да се обясни защо нещо е направено не както е обещано.

Първо, трябва ясно да се признае, че обещанието да няма нито един човек, свързан с ГЕРБ в бъдещ кабинет с втори мандат, не е спазено с Мария Габриел. Ако нашите приятели и избиратели са се почувствали ужасно от този факт, се извинявам!

Защо обаче искрено вярвам, че в тази ситуация това е най-доброто, което можем да сторим.

Да имаме правителство с министри, които ще работят за България без да крадат и да можем да изпълним много от нашите надежди за промяна - аз дълбоко вярвам, че е възможно с формата за управление, който сме представили. 

Първо, този формат не е коалиция, напротив - той е създаден именно защото не можем да направим коалиция с ГЕРБ. Коалицията щеше да е много по-лесна, ако си имахме доверие, но ние, както казах и преди, си нямаме. И защото си нямаме, трябва да влезем в тази сложна конструкция на сменяне на министър-председател след 9 месеца. 

Важно е да се отбележи, че смяната на министър-председател ще е факт, но министрите остават същите. Този модел на управление, когато има невъзможност две партии да са в коалиция, но и невъзможност да се направи кабинет без общо гласуване в парламента, е единственият възможен - заимстваме го от страни като Ирландия, Израел и Румъния. 

Така че е важно да се каже, че ротационният модел се прилага, когато две политически сили си нямат доверие, но не могат и да излъчат правителство без гласовете на двете. 

Виждам че някои казват “Вие направете правителството, пък след 9 месеца може и да не подкрепите”. Не! Точно обратното - ще си спазим отговорността в тази формула и я правим, за да стигнем поне до 18 месеца в управление. 18 месеца е минималният срок за Шенген, еврозоната, работа по плана за възстановяване и отпушване на всички инфраструктурни проекти, които трябва да се случат, ако искаме да вървим по пътя към една нормална европейска държава. 

Мария Габриел беше ключът, за да може този модел да бъде конструиран. Тя е човек, който има безспорни качества и компетенция в Брюксел. Никой не се залъгва, че за да не останат само на думи еврозоната и Шенген, някой трябва да ги случи в Европа. 

Мисля, че дори и най-големите критици на ГЕРБ не могат да отрекат, че Мария Габриел има повече опит от много други, за да могат тези две задачи да се изработят в Европа. Аз лично вярвам, че с нея като вицепример и министър на външните работи първите 9 месеца, а после като премиер, ще ни даде реален шанс това да се случи. Също вярвам, точно и защото не е била в България толкова години, я прави различна от другите политически фигури, за да бъде тя важна сглобка на този ротационен механизъм, без да изневеряваме на нашите вярвания и истинска борба с корупцията. 

Сега тук идва огромната критика “Вие се предадохме и сега няма как да борите корупцията”. 

Тук искам ясно да кажа: ако борбата с корупцията зависи от това дали Мария Габриел е в или извън правителство, това не е никаква борба. Ние ще бъдем непреклонни към всеки, който се опита да открадне и един лев от публичните средства, независимо дали този министър е от нашата или която и да е друга партия. Ние показахме вече с нашата работа с ИТН, че ако трябва да избираме да си затворим очи пред потенциална корупция или да ни падне правителството, ние винаги ще направим това, което вече направихме първия път - ще изберем да ни падне правителството. Нали всички знаем, че реалната причина за падането не беше Македония, а че изправени пред избора дали да платим непрозрачно парите за поправка на пътищата или да падне правителството, ние избрахме второто? 

Така че по тази линия както вие, така и всеки, който се замисля за подобно предложение, вече трябва да знае, че ние ще изберем да не сме на власт, пред това да си затворим очите пред корупцията. Ротационният механизъм дава възможност за това и в двата периода - първите 9 месеца Ники Денков може да подаде оставка, след това - всички министри също. Така че с тази конструкция, по тази тема, не сме направили какъвто и да е компромис. 

Ще използваме тези месеци и за да сменим правилата на управлението за борба с корупцията. Ще се борим да включим обратно всички контроли на държава с всички регулатори, които отдавна са с изтекъл мандат. 

Върнахме и обратно темата за Изборния кодекс - а тя е ключова за провеждането на честни местни избори. Ще се борим за промяна в Конституцията - там вече зависи и от другите партии. Ако искаме реална промяна обаче, трябва да има успех по тези теми и да не зависи толкова кое правителство е на власт, а реално да зависи от това какви институции имаме. 

Сега вече да отидем до реалния друг избор, който стои, ако не направим този механизъм - шести поредни избори. 

Тук не искам да изброявам всички проблеми с този вариант, но все пак ето някои реални последици от такава ситуация:

1) няма бюджет 

2) губим парите от ПВУ 

3) няма Шенген и еврозона

4) има разпад на държавността 

5) няма реформи в прокуратурата и регулаторите 

6) името на България пред света става абсолютно разбито 

7) пускаме псевдо националистите да растат и хвърлят червени бои по европейските институции под предлога за поход за мир и печелят избиратели с ЛЪЖИТЕ, че щял някой да праща българи да се бият в Украйна (това между другото за всички млади хора във Възраждане - моля ви, не вярвайте на тези глупости - това никога няма да се случи). 

Приятели, това е само малка част от цената на поредни избори и винаги съм смятал, че ако човек е изправен пред дилема да избира между два варианта, които не са добри, анализът колко е лош само единият вариант и забравяйки другия, със сигурност дава ограничен анализ на този избор. 

И тук искам да отговоря директно на въпроса на базата на тези аргументи, как направих своя личен избор за това решение.

В тези моменти, за да е свободен да вземе такова решение, човек трябва да си даде истинска сметка кои сили го движат. Аз няма да бъда част от този министерски съвет. Спокоен съм да кажа, че властолюбието не е фактор за мен в това решение. На базата на всички тези аргументи, дълбоко в себе си чувствам, че с 64 депутати на промяната от общо 240, това предложение за управлението на България за следващите 18 месеца е най-доброто, което можем да направим.

Накрая ще споделя една лекция на любим мой професор, която е и в основата на това решение. Благодаря на всички, които бяха част от неговото сглобяване и специално на Николай Денков и Мария Габриел, че бяха готови да застанат най-отпред, за да може въобще да имаме този избор.

Под поста на Кирил Петков върви оживена дискусия, част от която предаваме:

Асен Статков 
Единственият човек на ГЕРБ в този кабинет се казва Бойко Борисов, а не Мария Габриел. Реабилитирахте го така, както не можа нито ГЕРБ, нито ДПС или Гешев. За пореден път ви изигра, но и от самолет вече се вижда, че просто толкова си можете. Довиждане ! 

Nikolai Stavrev 
Жал ми е за хората, които гласуваха за вас. Вие предадохте всички, които бяхме по площадите за да свалим Бойко Борисов от власт. Борисов никога не е бил по-близо до затвора от сега, но вече вие ще го спасите... А то бяха обещания за промяна, то беше чудо. 

Rumqna Atanasova 
Моля,без любовните си обяснение към тези ,които ви гласува празен чек на доверие...На следващите Избори ще получите ????..С това се доказахте ,че продължавате Подмяната като????, ???? Шарлатани...???????????????? 

Endo Ivanova 
СРАМ! От ПП твърдяхте, че Бойко казва на Габриел какво да прави! Чрез нея вкарахте Борисов за вицепремиер. Спрете да се оправдавате! Изпрахте Бойко точно, когато най-имаше нужда! Такова предателство никога не съм очаквала от вас! Никога повече ППДБ - ще ви накажем скоро на площада и на следващите избори! 

Владислав Стоянов 
За това ли бяха бити хората под колоните на МС? Аз бях дотук с вас. Няма какво да се коментира, явно толкова си можете щом за вас това правителство е ок. 

Веселин Николов 
А бе, момиче наивно, толкова ли не разбрахте в ПП, че хората няма да преглътнат изпирането на Борисов и никакъв Шенген и еврозона не могат да бъдат индулгенция за това? Може ли да сте такива аджамии? Ами че той ще ви "врътне" в първия момент... 

Aleksandyr Velev 
Следва Кирчо да се извини на б.м.б за ареста 

Марина Христова 
С оглед ситуацията с изборните резултати ПП-ДБ направиха най-разумните ходове - гербаджиите клекнаха и няма да им се играе по свирката. Спечелихте битката, мислете за войната! Пълна Подкрепа! 

Светослав Гергов 
А може ли да ми обясните как така не е коалиция? Гласуването - общо, министрите - общи, само премиера - отделен. Идеята не беше ли промяна, промяната трябваше да е ревизия на последните 10-12 години управление на Бойко и ГЕРБ. 

Владислав Стоянов 
На кого ще са областните управители? Как ще се борите с корупцията на ГЕРБ след като те ще ви гласуват министрите? 


Todor Papucharov 
Какво се обяснявате, като ученички... Излъгахте всичките си избиратели и продължавате да обвинявате ИТН! Е сега вече сте в друга колаборация и никой още по-малко ИТН са ви виновни! 
Приятно гушкане с ГЕРБ ⚠️ 

Яна Данкова 
Насрани до уши, долни, мръсни лъжци! 

Бистра Георгиева 
Повече от прекрасно написано! Вярвам в ПП! Сигурна съм, че правят всичко възможно най-добро към момента! 

 

Коментари

 • Георги

  23 Май 2023 16:48ч.

  Спешно му направете на лоботомия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямат си доверие

  23 Май 2023 19:02ч.

  Разбирам ги. Те са булката в този брак. Чакат го отпред, но имат едно на ум, че може да ги изнедада (Бойкото) отзад.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е как да си имат доверие?

  23 Май 2023 19:09ч.

  Те ще се следят непрекъснато един друг, кой колко ще открадне и кой колко ще излъже. Когато премиерът е от ПП, арестуват Бойко, когато е от ГЕРБ, арестуват Кирчо (за всеки случай). Гешев вече не им трябва, защото само ще им пречи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сорософоб

  23 Май 2023 20:24ч.

  Ротацията не е коалиция, колкото парапета не е прелюдия към знойна неделна е.ан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не по врат,

  23 Май 2023 16:50ч.

  а по шия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За щастие Киро Канадеца е толкова тъп по ген, че е обречен да издъни и провали всичко, до което се докосне

  23 Май 2023 20:50ч.

  Никакво правителство няма да направят. Гените на тъпия татко Петко ще се погрижат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Конституционен ротационер - изчегъртвач

  23 Май 2023 16:52ч.

  Може да си нямате доверие, но пък си имате общи министри и мнозинство. Атлантическо, по чл. 103 от НК. Как беше, интереса клати феса? Не националния, разбира се. Много искам да разбера какво мислят избирателите ви по целия тоз буламач от статията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • A, пуснали сте мислите

  23 Май 2023 22:16ч.

  на избирателите на ППДБ-тата, благодаря! Сега да чакаме ли бял роял, гола цица, сърцераздирателни снимки и пърформънси на площада?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Конституционен ротационер - изчегъртвач

  24 Май 2023 0:31ч.

  "Интереса клати феса!" е само една от формулировките на евро-атлантическите ценности. Други такива са "Келепира мотивира!" и "Авантата пълни чантата!". Но, основен израз на същността евроатлантизма и евро-атлантическо верую е "КОЙТО КОНСУМИРА, ТОЙ НЕ УМИРА!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да идва Россията

  23 Май 2023 16:53ч.

  и да се свършва с тая гнусна мерзавщина раз и навсегда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • gelе

  23 Май 2023 18:16ч.

  """ Да идва Россията 23 Май 2023 13:53ч. и да се свършва..""" Ти да не мислиш че рассията ш ти постели и ш та завие .Същото ше е !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Георги Богданов

  23 Май 2023 16:56ч.

  Предлагам Кирил Петков да почне да ни праща съобщения от профила на Азис- по- интересно ще е . Сега очакваме ГЕРБ да разгради мафиотизираните структури на ГЕРБ и така най-после ПП/ДБ да отчетат успех в борбата с модела на ГЕРБ... Ето това е Корко-Кокоркова парапетна революция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ротация

  23 Май 2023 17:00ч.

  Принципът на ротацията го въведе именно Лена - един път Миро, един път Киро.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добро попадение!

  23 Май 2023 17:25ч.

  Малко смях поне...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Битието определя съзнанието

  23 Май 2023 17:28ч.

  А Киро продължи този принцип - един път Линда, един път - Лена. Ротацията се налага именно защото двете не могат да направят коалиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пешо от банкя

  23 Май 2023 18:37ч.

  българина е голяма работа,много смешно и точно

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  23 Май 2023 17:03ч.

  Това си е типична ШИЗОФРЕНИЯ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По същество

  23 Май 2023 17:08ч.

  Ще разпределят 10 милиарда, ще пратят войници и ще се разпадне ротацията. Експертите, ще станат отново хора, с човешки качества.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Събудил се е

  23 Май 2023 17:14ч.

  И най-близо до леглото е бил лаптопа на Лена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Важно е да се отбележи, че смяната на министър-председател ще е факт, но министрите остават същите."

  23 Май 2023 17:23ч.

  Т.е. в бардака, в който превърнахте България, пак ще се сменят креватите, а секс-работниците и работничките ще си остават същите. Позната история.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  23 Май 2023 17:24ч.

  Кирчо на две места казва "първо", но и след двете не следва "второ" и 'трето". Дори деца го правят! Имал любим професор, но дали Кирчо е любимец на професора? Дали е научил важното, че Родина не се мами за власт, т.е. предава? С измяна започна, така си кара. Та и нахален - не се спря с рекламата на Лена, от нейния профил пише, демег, няма 'проблем'. Каква наглост внесоха ПП-тата, освен беззаконие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Основно правило

  23 Май 2023 17:28ч.

  От родолюбие и патриотизъм не се печели. Печели се от предателство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  23 Май 2023 17:30ч.

  Това, което се върши в държава на 1340 години, не е за вярване. Не желая да коментирам тези на снимката, просто е страшно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  23 Май 2023 17:31ч.

  "всички се отклониха от пътя, вкупом станаха негодни; няма кой да прави добро, няма нито един". Римляни 3:12

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много тъпо е да си тъп

  23 Май 2023 17:34ч.

  (Т)Ъпчовщината продължава да гази Конституция и Закони. И не само че никой не реагира, а сериозно обсъждат словесните им бълвочи. Дурдом за овце.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иван

  23 Май 2023 17:42ч.

  Пълен цирк, каква е тази ротация...Значи еди колко си месеца една политика на страната, след това друга. Или просто изпълниха волята на господаря си, а като награда им беше дадено да си поделят времето за кражби.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лудият в страната на лудите

  23 Май 2023 17:45ч.

  Напълно неадекватни приказки! Луд човек! Как е възможно въобщо този да не го усетят в Харвард? Или пък ... точно защото са го усетили, пошушнали са на Байдън, че може да бъде натоварван със смахнати неща. Радев, Радев, като наивно дете те преметнаха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  23 Май 2023 17:47ч.

  тези двамата до кога ще се показват отвратителни са махаите се от политиката не се ли усещате че не ставате

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  23 Май 2023 17:52ч.

  Айде стига плакахте де. Естетически съм доволен, че вместо бай ганьовци ще ни управляват фини и възпитани хора, кат Денков.И двете партии са марионетки на Вашингтон, но ПП е любимата марионетка а ГЕРБ са наследство от Меркел след, като англосаксите изнасилиха Германия. Асен Василев взима финансовия ресурс а Кирил Петков службите.ГЕРБ ще бъдат "гумен печат" и ще вдигат ръчичка в залата.Борисов ще си рита топка. А Лена и Кирчо кокетничат с публиката и се гъбаркат с вас с тоя общ фейсбук профил. Радвайте се на децата бре пенции... :)) https://m.youtube.com/watch?v=0_hYBHyKk34&pp=ygULZ3JlYXN5IDE5Nzg%3D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, келеш. Я умри

  23 Май 2023 17:58ч.

  Излишен си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За жалост посочените деца не са горди българчета, а са унизени слуги изпълнители на чужди народи, не на своя!

  23 Май 2023 18:11ч.

  Ако това смяташ за радост от децата - жал ни е за тебе момче. Жив и здрав бъди да станеш и ти пенсионер, щот "фините възпитани хора" ще харчат, както харчеха и преди - 9 млрд.лв. за 9 дни опукаха и не им пука. Това НЕ Е ДЪРЖАВНИЧЕСТВО, а предателство към народ и България. ............. Нали прочетохте глобалния финансов капитал си купил 30% от Украйна?!?! Кой им продаде държавата Украйна на глобалния финансов капитал ГФК, кой позволи да се стигне до там?! Стръвотията на ГФК няма граници - това морално ли е, човешко ли е, имали по 1000 милиарда долара и защо ламтят за още?!?! Та унижените слуги, на които ти ЗИП се радваш НЕ СА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  23 Май 2023 18:20ч.

  Като за тия 10 млдр. нито им се търси сметка, нито има нещо налице. Такава явна и нагла корупция е в "куролация" ( Кирил Петков с бъдещото 100% машинно гласуване и всякакви гласувания като подготвянето ни за пряко участие във войната в Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  23 Май 2023 18:05ч.

  Мое да виете, кат линейки , колкото ви душа иска. А жестоката истина е , че през декември 1989г на един кораб в Малта Москва предаде тази територия на Вашингтон.След тва Вашингтон а даде под наем на Берлин, но сега с оглед на текущата геополитическа ситуация си я взе под директен контрол..... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лъжата е позорна и рано или късно се самозатрива!

  23 Май 2023 18:17ч.

  Подривната антинационална работа и лъжата не са добра характеристика на споменатите от тебе ЗИП. Вместо демокрация наложиха ликвидация в цяла Източна Европа, трябва да си сляп за да не го виждаш, понеже всички хора на които не са им залепени очите с банкноти виждат истината. Е, истината и свободата рано или късно побеждават, така както доброто винаги надделява над злото. Иначе Планетата се заличава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • gelе

  23 Май 2023 18:21ч.

  Потвърждавам !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • gelе

  23 Май 2023 18:23ч.

  ЗИП 23 Май 2023 15:05ч. """" ПОтвърждавам тезата на зип а/менте/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  23 Май 2023 18:38ч.

  В случая ЗИП е прав. Москва предаде бившите си съюзници ,а сега там пишман патриотите реват за българите-предатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не се притеснявай нахалост

  23 Май 2023 18:08ч.

  Ваште избиратели са толкова прости (както и тези на останалите казионни партии), че нищо чудно пак да гласуват за вас. Само дръж фронта!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто

  23 Май 2023 18:14ч.

  И ние ти нямаме доверие, защото досега няма нещо за което не си лъгал! Но този път и гроб ще отнесат хурката, защото подкрепяйки ви знаят, че ще провалите държавата! А това ББ го може да излезе в бяло и всички останали да са опръскани! Явно повече хора трябва да разберат, че нямате капацитет за нищо и тогава и Господ не може да ви помогне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  24 Май 2023 19:09ч.

  Господ не ги е и вписвал, за да ги отписва - "и Господ не може да им помогне", казвате. ПП са безбожници: 1. Излъгаха Президента, че Кирчо няма канадско гражданство ( "Не лъжи!" по Бога) 2. Ликвидириха безотчетно 9 млрд, т.е. най-малкото - измама ( "не лъжи" по Бога, не знам дали са ги откраднали, "не кради" по Бога) 3. Нанесоха удар по енергетиката с отказ от сключени изгодни договори с Русия. 4. Подготвиха сритото ни участие във войната в Украйна с износ на оръжие 5. Измамиха с машинния вот и се канят да го въведат изцяло, за да нагласяват резултат, какъво им е нужен за 'победа' ( "Не кради!" отново ) 6. Признават и се борят за БТЛТ индивиди и общности ( "Почитай Бога, твоя Създател!.." Ами, друг път... с какво да Го почитат, то се почита със здравина, с кухота не може да се почита...) За тия и др. безбожничества на ПП-тата "Господ да им е на помощ" отпада за тях! Не може да ти е на помощ това и Този, когото хулиш, тъпчеш и скверниш, драги адепти на транс - джендъризма и както се каните - и на Ист. конвенция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хахаха

  23 Май 2023 18:17ч.

  Този изглежда е по тъп отколкото си мислех.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • херо

  23 Май 2023 18:28ч.

  брюкселски зелки и лъжи , не било коалиция/каза им го проф по конституционално право/, а било ротация . Не вярваме на бюкселските зелки и лъжи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • гласове

  23 Май 2023 18:36ч.

  абе ти легни с мен в едно легло и ще видиш да ли си нямаме доверие,цял живот ще помниш,Боко е бистришки тигър

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПП = Празни Приказки ? Или Предадохме/Подменихме Промяната?

  23 Май 2023 18:42ч.

  Панирахме се и се Прецакахме ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По скоро

  24 Май 2023 15:06ч.

  Предадохме Плебса (на вълците).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  23 Май 2023 18:47ч.

  Не му вярвайте на писанията, лъже като дърт циганин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  23 Май 2023 19:16ч.

  Първоначално прочетох като заглавие "Кирил Петков от постелята на Лена Бориславова" и се втрещих. После се оказа, че е само от "профила" и се успокоих. И изобщо не си зададох въпроса "Защо Кирчо пише от профила на Лена?", което никак не е съмнително...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скромен притежател на 3 български дипломи

  23 Май 2023 19:46ч.

  ба'ти, к'ви дертове те глождят (чегъртат)!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  23 Май 2023 20:04ч.

  Ми че как. Почти сигурен съм, че написаното не е дело на Простото, понеже мисълта му насича, та се съмнявам дали пък кака му Лена не е автор на този "кризисен ПР" пасквил...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  23 Май 2023 20:20ч.

  Така ще е во веки! С почуда и погнуса гледам как хора като Костов, Овчаров, Цветанов и други, обикалят студиата и биват питани за мнение, съвет и препоръки. Тези хора трябва да бъдат в затвора и забравени от поколенията. Сега гледаме същото и с Боко, а най-пресния пример е Киро. Абе той ограби държавата и всеки един в нея с тия сделки с газа, а и с колко други неща, за които не знаем. Заза краткото време, през което бе на власт показа пълна липса на чуваемост спрямо хората, пренебрежително отношение към конституцията и всякакъв вид протокол и порядки и сега седнал да ми се обяснява за други работи. Абе съблечете го гол, разкарайте го по центъра на всеки регионален град да го видят всички и после го приберете на хладно и влажно и го забравете, бе! Абе тоя трябва да говори само с плъховете до кофата му за тоалетна в килията, бе!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор Папазов

  23 Май 2023 20:24ч.

  Днес се разсеятха всякакви съмнения, че всички така наречени "десни" партии, а именно - ГЕРБ, ППДБ, ДПС, са всъщност създадени и назначени от колониалните власти структури и политици. Всички те са една монолитна група слуги на колониалната власт, без морал, без ценности, без милост към народ и държава, в името на собственото си материално благополучие. Те ни продават и унищожават всеки ден. Те наричат себе си - "елит", "цвят на нацията". С такъв "елит", такъв живот ще водим... :(

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Снимка от днешния мач

  23 Май 2023 21:52ч.

  http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/jdv1684856706e.jpg

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Формула

  23 Май 2023 21:57ч.

  съвкупление без доверие и любов = порнография

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Формула на правителството

  23 Май 2023 22:04ч.

  съвкупление без доверие и любов = порнография

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това ако се заснема,

  24 Май 2023 15:09ч.

  иначе си е проститиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • jelezen

  23 Май 2023 21:58ч.

  Тази Лена дето мене гледа тебе вижда да не е с ограничена памет Ами да си прочисти харда и да види какви ги говориха ПП/ просташката партия/, когато се появха на сцената.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фют

  23 Май 2023 23:14ч.

  Всъщност това К. Петков ли го е писал или Л. Бориславова?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  24 Май 2023 2:41ч.

  Петков по като с Канадският Паспорт😂😂 Това не е партньорство с ГЕРБ Какво е Тогава???? ПП лъжат повече от Борисов..,,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  24 Май 2023 18:45ч.

  Не било и коалиция. Коалиция си е според комбината, но на изнудването. Принудихте ГЕРБ да даде мандата си на вас и да сте начело на една нелоялна и безпрецедентна коалиция - вторият да диктува ходовете. За употребата на думите на български ПП нямат ресурс поради захабено поведение и базисно незнание. Юруш на подмяната, без спиране. С марионетките е така - нямат спирачки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямате ли си?

  24 Май 2023 12:26ч.

  Изпозлвайте презератив.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  25 Май 2023 12:43ч.

  Ала вие каква мислехте е ролята на Мария Габриел? Нали именно благодарение на нея стана възможна спойката между ГЕРБ и ПП/ДБ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За едно им вярвам!

  24 Май 2023 13:49ч.

  Биха за губили възможността да откраднат парите от "Плана за възстановяване" Донякъде и именно за да им парафира еврокражбите им е необходима и брюкселската кукла.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи