Фондацията на Сорос се жалва от кабинета на Борисов в Съвета на Европа заради високата смъртност от Ковид-19

Фондацията на Сорос се жалва от кабинета на Борисов в Съвета на Европа заради високата смъртност от Ковид-19
Според организацията, основана от милиардера Джордж Сорос, кабинетът на Борисов е застрашил живота на хората и това вероятно е довело до смъртни случаи, които са могли да бъдат избегнати. От „Отворено общество“ призовават правителството на Кирил Петков да  приложи спешен план за действие, за да бъдат ваксинирани хората над 60 г. и тези, чието здравословно състояние предразполага към зараза с коронавируса – болести на дихателните пътища или опасни за имунната система условия.

Фондацията на отвореното общество – бившият Институт „Отворено общество“, подава жалба в Съвета на Европа срещу сваленото през април 2021 г. правителство на Бойко Борисов заради високата смъртност от COVID-19, съобщи в. „Гардиън“.

 

Обвиненията са в небрежност в резултат на това, че при ваксинирането не е даден приоритет на хора на възраст над 65 години и такива с предразполагащо към заболяването здравословно състояние. Случаят показва ниския процент ваксинации в една от най-бедните страни в ЕС, отбелязва изданието.

Според организацията, основана от милиардера Джордж Сорос, кабинетът на Борисов е застрашил живота на хората и това вероятно е довело до смъртни случаи, които са могли да бъдат избегнати.

От „Отворено общество“ призовават правителството на Кирил Петков да  приложи спешен план за действие, за да бъдат ваксинирани хората над 60 г. и тези, чието здравословно състояние предразполага към зараза с коронавируса – болести на дихателните пътища или опасни за имунната система условия.

По данни на Фондациите на отвореното общество между януари и май 2021 г. у нас от коронавирус са починали 8 813-ма души на възраст над 60 години. През май само един от всеки петима над 65 г. е бил ваксиниран. Въпреки добре известните рискове за възрастни и хора с предразполагащо към заболяване здраве, те били поставени на опашката за ваксиниране зад медиците, учителите и работниците от важните сфери.

Българските власти не положили почти никакви усилия, за да информират хората за ваксините. Те не успели да се справят с дезинформацията или да предприемат стъпки, които да направят препаратите достъпни. Това твърди Майте Дьо Рю, юридически съветник във Фондациите.

Жалбата е подадена в Комитета по социални права към Съвета на Европа. Обвиненията към страната ни са, че е нарушила два члена на Европейската социална харта – правото на лечение и принципа на недискриминация.

 

Източник: Клуб "Z"

 

 

 

 

Коментари

 • НЕ на инжекциите

  28 Яну 2022 12:22ч.

  НПО-та започнаха съвсем очеизвадно да демонстрират управлението си на света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фалшива загриженост

  28 Яну 2022 12:35ч.

  Че Сорос и Отровено общество откога взеха да се интересуват така настойчиво от нашето здраве? Ами за ония заболявания, при които не се изисква ваксиниране, кога ще се стреснат?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фондацията на Сорос се жалва от кабинета на Борисов в Съвета на Европа заради високата смъртност от Ковид-19

  28 Яну 2022 12:35ч.

  Къде бяха децата на лейтенант Шмидт, та не се жалваха до преди ковид-времената от потресаващата смъртност на народа ни от всички известни на науката медицина заболявания и катастрофалния демографски срив в цяла България с изключение на демографския рай в гетата им? Преди обществото ни да бъде налазено от метастазите на НПО-тата им, разпостраняващи се в социалната ни тъкан и във всички сфери на обществения ни живот, подхранвани от отровата на парите Му бяхме с отлично средно и висше образование, с много добра медицина и отлични лекари и добри демографски показатели.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  28 Яну 2022 12:36ч.

  То ние трябва да се жалваме, а вместо това се наливаме с белина. Толкова ли сме болнави, болниците ли ни са такива, но сме на едно от най-челните места по умрели. И без това се топим като мартенски сняг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  28 Яну 2022 12:40ч.

  Щом соросоидите настояват за ваксиниране, всичко е ясно и дискусията приключва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Що ли не се учудвам

  28 Яну 2022 12:56ч.

  Щом и сега в парламентарната зала още се обиждат на фашисти и комуняги,колко му е да нападат и ГЕРБ и Бойко Борисов,които вече са почти от година не са на власт.При едно елементарно сравнение може да се разбере колко са починалите по времето на ГЕРБ и колко по времето на служебните правителства,та и до днес.Всекидневно в България изнасят данни средно по 70-80 починали,стигна се и до над 300 починали на ден.Но това ,че в България няма мерки и всичко е оставено на самотек,не вълнува"критичните" соросоиди.Дори и след 1 год.се занимават с ГЕРБ,пак по вътрешни клевети от грантовите български НПО-та.Сякаш сега с мерките срещу пандемията от новото правителство са цветущи.Не защитавам в никакъв случай ГЕРБ,но това е супер нагло в днешния ден и със"мерките" на новото правителство срещу пандемията.Така се отклонява вниманието и се прехвърля вината от болната,на здравата глава.Долни соросоидни боклуци.Кога ще спрете да клепате държавата си за щяло и нещяло?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лоби бар

  28 Яну 2022 12:56ч.

  Тоя НПО-лобизъм е нещо като лобизма за наукометрия чрез Scopus и Web a Science в академичната наука. Присъединявайте се към призива на ОО, така трябвало, това ще ви бъдело нужно за доказателство пред големите, особено на Запад, че сте легитимни като институция и изследователи! А това конституция, закони, свободна наукометрия, това се оказва нищо пред НПО-самоовластяването и упоритите внушения на могъщите невидими лобита - види се, не само в наукометрията, но и относно инструменталното обвързване на здравеопазването ни с ваксинирането срещу ковид.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • анти

  28 Яну 2022 13:03ч.

  Само 100 процентова ваксинация остана за да ни оглозгат съвсем.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  28 Яну 2022 13:08ч.

  Няма идиоти в България, няма и кой да ваксате повече ! 10 % едва са реално ваксинираните в държавата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както е казал Народа

  28 Яну 2022 13:14ч.

  Крадецът вика Дръжте крадеца!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вирусите

  28 Яну 2022 13:16ч.

  са естествен регулатор на популациите.Отстраняват бъговете в системата, нефелните не оцеляват.Гака е откакто свят светува и едва ли скоро ще се промени.Никой не е по-голям от Природата, всяка човешка намеса в естествения и ход влече със себе си само негативни ефекти в дългосрочен аспект. А смъртността е функция от лечението. По-висока смъртност=нефелно лечение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  28 Яну 2022 13:18ч.

  А, защо не се жалва от служебното правителство или от това на "просто Киро", при които смъртността е далеч по-висока? Или и тук, както и при съставянето на "списъка Магнитски", всичко се основава на доносите на кръга около розовобузестия олигарх?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваксините

  28 Яну 2022 13:18ч.

  срещу ОРЗ са практически безполезни.За справка дългогодишния експириънс който имаме с противогрипните такива.Нито грипа е изчезнал, нито ваксините срещу него са станали по-ефективни.Да се очакват някакви позитивни резултати от ваксинацията срещу Ковид 19 е проява на глупост в най-чистата и форма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  28 Яну 2022 13:25ч.

  Странна организацийка е Съветът на Европа. Двата й най-известни органа са Европейският съд по правата на човека и... Европейската фармакопея! Европейската фармакопея залага стандартите на фармацевтичните продукти в Европа. Знамето й е 12 златни звезди/?/ на син фон и тя първа провъзгласява „Одата на радостта“ за европейски химн през 1972 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Българските власти не положили почти никакви усилия, за да информират хората за ваксините. Те не успели да се справят с дезинформацията или да предприемат стъпки, които да направят препаратите достъпни."

  28 Яну 2022 13:31ч.

  Това не мирише ли на морална нечистоплътност и не мяза ли на щенията на Просто Киро и ко. за вписване на измисленото българско малцинство в БРЮМ в конституцията им?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • биг дейта

  28 Яну 2022 13:39ч.

  Още като чуя за ваксина, и веднага се сещам за международната мафия и нейните безкрайни далавери. Не че съм против ваксините де - който иска, да си ги поема, но да ги правят задължителни и да лобират така агресивно за тях - моля, не нам!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  28 Яну 2022 13:41ч.

  Точно този ли подъл предател Дьорд Шварц, който от малък беше колаборационист на гнусните нацисти, и предаваше евреи на сигурна смърт, за да може като лешояд да ограби покъщнината на изпратените в лагери хорица....та точно този ли мерзавец се е захванал със здравеопазване? Не му ли стига, че ограби маса световен капитал, не му ли стига че поквари и корумпира цялото западно правосъдие и го изврати до "голям скок напред" в името на безумието и извратената политическа коректност, всички престъпници на запад са на свобода, заради пресечни точки с неговите разлагащи интереси, организатор на цялата миграция, и сега и със здраве се е захванал?! Защото хората не му търсят сметка, и не могат да повярват какви гнусотии прави този дявол, и като им хвърли някой сребърник се правят, че не виждат и му стават слуги в това да унищожават света смисъла и хората! ЗАЩО СИМОН ВИЗЕНТАЛ НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ ТОЗИ ПОМАГАЧ НА НАЦИСТИ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фондацията на Сорос срещу смъртта!

  28 Яну 2022 13:50ч.

  Първо, при Борисов бяха ваксинирани толкова, колкото и за една година днес НЕ могат да постигнат! факт. .... Второ, търговската медицина наложена в България от 20 години се управлява от НЗОК чрез шефката Жени Начева - 20 години шеф на НЗОК!, от биографията й кадър на "Америка за България". Та мистър Сорос и служители на Отворено общество България какво здравеОпазване предложихте на българите отпреди пандемията?! .... Резултатите: българите, първи по смъртност - отпреди Ковид-19! Чудно здравеОпазване. ... Трето, от 1991 г. мистър Сорос е фокусиран в България - има снимки с президента Жельо Желев и Иван Станчов. Резултатите - 30 години по-късно, според Евростат и ООН - ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА. ... Питаме съвестните загрижени служители на Отворено общество, защо не е демографски възход?! .... Засрамете се, страх от Бога нямате ли?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kubis

  28 Яну 2022 13:52ч.

  Доказано, Сорос е вътре в играта със ваксините! Неговото име не фигурира в обвинителния акт до Международния наказателен съд за престъпления срешу човечеството, но и той участва в престъплението с ваксините, но понеже е лукав хитрец с подставено лице. Поради това и той трябва да бъде съден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПЛОСКОЗЕМЕЦ

  28 Яну 2022 14:06ч.

  Не ще да е било конспирация ами си е налагация. НПО храни СЗО, СЗО храни НПО... с нашите пари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Орбан със право го изхвърли и фондацията му от Унгария!!

  28 Яну 2022 14:20ч.

  Но нашият "елит" нали си е продажен до мозъка на костите, още от 90г , го приеха този боклук да опорочи цялата система. Къде е Българският Орбан????!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • НИКОГА!

  28 Яну 2022 14:37ч.

  Никога не се доверявайте на показно 'добрите'!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • РНК бъркочите

  28 Яну 2022 14:42ч.

  не са ваксини. Не отговарят на основни критерии, за да бъдат наричани така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор ! В десятката !

  28 Яну 2022 14:49ч.

  Нацистът си е нацист ! Дьорд Шорош , мародерът на собствените си братя евреи, сътрудникът на фашистите - загрижен за моето , за нашето здраве ? Мародерът си остава мародер...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чети, то сляпото която прави!

  28 Яну 2022 15:09ч.

  Скандалът с доклада "Сорос-съдии" ......Изготвеният от Европейският център по право и справедливост (ECLJ) през февруари 2020 г. доклад разкри, че поне 22-ма от последните 100 съдии в ЕСПЧ са бивши служители на седем неправителствени организации и че те многократно са отсъждали по дела, подкрепени от организацията, в която са работили, в ситуация на явен конфликт на интереси. Сред тези частни организации се откроява "Отворено общество" на мнимия "филантроп" Джордж Сорос. Освен че 12 от нейните служители са станали съдии в Страсбург "Отворено общество" участва във финансирането на останалите 6 организации. Масовото присъствие на съдии от една и съща мрежа показва влиянието на големите фондации и частни неправителствени организации върху европейската система за защита на правата на човека и постави под въпрос нейната безпристрастност. Докладът повдигна редица въпроси относно съдебната процедура и етика, които бяха представени на вниманието на органите на Съвета на Европа. ЕСПЧ не реагира публично, за разлика от много политици и няколко министри, в т.ч. и българският правосъден министър, които изразиха загриженост за ситуацията. Наложи се Комитетът на министрите, върховен орган на Съвета на Европа да признае публично, че докладът е верен, като посочи на 8 април т.г., че ще направи нова оценка "до края на 2024 г., в светлината на по-нататъшния опит, на ефективността на настоящата система за подбор и избор на съдии на Съда". Преразглеждането на Правилника на Съда е вече в ход. От ECLJ посочват, че за първи път на 20 април 2021 г. служител на Отворено общество не е одобрен за съдия в Страсбург.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • .........

  28 Яну 2022 15:12ч.

  тоя какво го бърка че има много смъртни случаи. или като не се ваксинират хората не могат да му напълнят джобчето с пари.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И сега какво стана тя - Сорос, дето го оплювахте ден и нощ

  28 Яну 2022 15:17ч.

  се оказа човекът спасил ни от Борисов ! Невероятно, но факт. Само дето се хабихме, ами той Сорос се оказа наш човек, чрез американското посолство ни отърва от Бойко. Светът се обърка, сега кой ще ни пусне опорките какъв да бъде новият ни курс - кого ще плюем и кого ще мразим. Нали знаете - ние сме си малко глупавички, нам трябва идеологическа подкрепа и по-ясни и по- прости директиви !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Първо, при Борисов бяха ваксинирани толкова, колкото и за една година днес НЕ могат да постигнат!

  28 Яну 2022 15:32ч.

  Това не е за хвалба, напротив. Но колкото и да не харесвам Биби, не мога да отрека, че волно или неволно направи всичко възможно да разубеди българския народ да се набучи масово. Като се почне от размятането на маската като прани гащи (дори в Германия бяха поставили негова снимка за пример как НЕ трябва да се носи маска), минем през хладилните бусове за кремвирши, разбиване на стени, за да вмъкнем хладилника за съхранението им, показното неспазване на никакви мерки и дистанции. За това може да му се пише голяма точка и почти да му се прости дългогодишното крадене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква ни се явява на нас -

  28 Яну 2022 15:36ч.

  българите в България, фондацията на Сорос, че да се "жалва" (тия журналисти са врагове на езика) и да се меси във вътрешните ни работи? Нямам спомен да сме я избирали ни на европейски, ни на парламентарни, ни на общински избори. Нито пък сме й подписали пълномощно да се "жалва" от наше име. Аре друм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до автора в 15:17

  28 Яну 2022 15:37ч.

  Ами не се е оказало сега! Оказа се тогава, когато на Разпети петък миналата година /30 април/ булонките на Сорос наложиха машинно гласуване със закупени от негова фирма машини! Виж, сега и отново се оказва, че и с фалшификации, Борисов има около 25%! А да не говорим какво ще стане, след като мнозинството от гласували и негласували виждат и усещат по джоба що е то промяна с куролация! И не, Борисов може и да не се върне, но на Киро, Славчо и Ристьо - як шут, спор няма! Некадърници, та дрънчат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще гласувам за всяка партия,

  28 Яну 2022 15:38ч.

  Която разкара и Фондацията на Сорос, и хрантутниците му в министерства, университети, безчислени НПОта. До последния/последната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо Мънчев - Сливата

  28 Яну 2022 15:44ч.

  Виж ти! Оказва се, че Сорос е докарал и Корнела на власт, ами сега - как ще го преживеят бетонните глави от топящата се партийка?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В края на 2021 Сорос и Бил Гейтс обявиха,

  28 Яну 2022 15:54ч.

  че започват съвместен бизнес за производство на К-19 тестове, защото ПСР тестовете не били достатъчно добри. Вложиха заедно 44 милиона $ и сега светът очаква кога ПСР-те ще бъдат заменени с техните нови, многократно по-качествени тестове. Та старият шмекер си знае кога да се обяви в подкрепа на някоя кауза... Особено в България, където въпреки свирепата ни демографска криза, явно им се увижда да чакат да им освободим терена... Ако се загледате в лицето на този 91 годишен филантроп (и спекулант) ще видите един цъфтящ от здраве старец, но това е не толкова заради генетичната му даденост, а заради редовните ежемесечни преливания на кръвна плазма от деца и младежи по специална life-extension технология... Другият прочут нетърпеливец - Дейвид Рокефелер (от 2016 г. покойник на 101 годишна възраст), изградил център за балнеолечение в Сандански... Някой да е чувал за това място за лечение с природните ни ресурси, на неговото име, Рокефелер център? Много добре познават те терена и земята ни и са запознати с всичките ни богатства... Не чакайте Сорос да си напусне скоро бизнеса, по-скоро на нас ще ни издърпат килимчето изпод краката, ако не се стегнем и не повишим раждаемостта на Българите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • към Каква ни се явява на нас - на 28.01.2022 в 15:36

  28 Яну 2022 16:16ч.

  Как каква? Въпеосът за масовото ни ваксиниране е изключително важен за всички глобалисти. Не помните ли, че Кристалина Георгиева се притесни преди няколко месеца, че като гледала колко ниски са процентите на ваксинация в България, много се "опасявала, че ИКОНОМИКАТА ни нямало да може да се възстанови от пандемията"?!?!?!?!? Ако се окаже вярно и твърдението, че ваксините идвали в три различни разновидности (3 цифрови кода): 1. плацебо (безвреден), 2. нормален mRNA (незнайно колко вреден заради новата експериментална технология), 3. mRNA с вградени канцерогенни елементи (сигурна смърт), предполагам, че за внос за България са заделени предимно код № 3, като се има предвид колко са зорлии да освободим терена... Както и че на другите държави са доставени точно каквито са им етнически необходими ... Руснаците затова не употребяват вносни ваксини. Както и кубинци, китайци...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 28.01.2022 в 13:41 Викторе,

  28 Яну 2022 16:26ч.

  емоционално си описал стария тарикат, но, може би не си наясно, че 16-годишният Джордж, който е насочвал (сътрудничил с) нацистите в Унгария / Австрия, в същност съвсем избирателно и целенасочено им е помагал да се справят с антиционистите евреи, които не са искали да се преместят в земите на бъдещият И*раел, а са искали да си останат в Европа. Т.е. работил е заедно с родителите си за каузата на създаването на "Велик Израел" на територията на тогавашната Палестина. Предимно такива евреи са били гонени и изпращани в концлагерите. И нацистите са били доволни (от богатата плячка - картини, злато и $$), и проектът си е напредвал... Този проект продължава и до сега, и той, Джордж С. засекретено е почетен гражданин на страната на избраните от Бога. Никой не го мрази там, въпреки официалните данни за колаборационизъм с нацистите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямаше ли един основен постулат в търговията, който твърди, че...

  28 Яну 2022 16:39ч.

  ...когато ти предлагат нещо безплатно, значи стоката си ти?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

  28 Яну 2022 17:16ч.

  „Ако два съседа се карат, значи вечерта са имали гост англичанин/американец.”, казват арабите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бойко козируваше цялото време

  28 Яну 2022 17:34ч.

  защо сега такава неблагодарност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Желев Желязко - ваксиниран

  28 Яну 2022 17:52ч.

  Ами да се надяваме,че Кирил Петков ще се вслуша в съветите на Сорос и ще въведе задължителна ваксинация,за антиваксъри от Израждане заедно с бустерната доза!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джордж Сорос участва много ентусиазирано в The Great Reset

  28 Яну 2022 18:02ч.

  една от съставките на който е голямата ПОДМЯНА на коренното население на почти всяка държава с пришълци, като се стимулира целенасочено емиграцията на младежите от коренното население на държави като нашата, и се организират цели кервани с хора от Близкия Изток, Африка, Азия, Южна Америка, недоволни от живота си в родните си държави - умишлено опустошени икономически, с личното участие на глобалистите - чрез войни, като в Близкия Изток след т.н. Арабска Пролет - многобройните цветни революции, или чрез корумпиране на политическата им класа, както у нас и в Източна Европа и в Южна Америка, където късогледи "лидери" продават националните интересите на народите си, заради лични изгоди... Гледайте на какво заприличаха Сирия, Либия, Украйна, Ирак... Във всяка провалена държава, фондацията на Сорос Отворено Общество е изключително активна - промиват мозъците на младите за да си загубят националната идентичност, да заминават на гурбет, упражнявайки "правото си на свободно придвижване" в търсене на лично щастие и най-добро място за самоизява... Прекрояват образователните програми с най-разнообразни НПО-та, които се месят и препоръчват "правилните" принципи чрез конвенции като Истамбулската... И всичко това в името на разрушаване на тъкънта на обществото (навсякъде, освен в страната на мед и масло) и обсебване на природните им ресурси... Да, това е може би най-вредният човек на лицето на земята, който се конкурира само с Бил Гейтс и (в момента) с д-р Антони Фаучи....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Повод за размисъл на тема Източна / Западна Европа - видео

  28 Яну 2022 18:31ч.

  https://www.bitchute.com/video/x0X8fbQ0BEJW/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на 28.01.2022 в 18:31 темата е

  28 Яну 2022 18:42ч.

  ПОДМЯНАТА на коренното население в Източна Европа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мен

  28 Яну 2022 18:45ч.

  Поздравления за коментара на Виктор. Само добавям че Сорос, Гейтс, и други подобни не действат от само себе си. Те са изпълнителите на мръсните поръчки от шепа хора в сянка. Изобщо НПОтата са ракови образувания в организма на всяка държава. Не случайно Орбан махна соросоидите от Унгария, и унгарците са по-малко зависими от тая отрова.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какъвто

  28 Яну 2022 18:49ч.

  и да е Борисов, не е работа на външни хора да ни се месят в работите и да ни командват. Особено пък всеизвестният Сорос, който всички го знаят какъв "ангел" е...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Трябва да се поставят извън закона всички НПО

  28 Яну 2022 19:44ч.

  Да останат само БЛРС и съсловните, като Лекарският съюз

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • клуб ZZZ

  28 Яну 2022 20:49ч.

  А има дълголетници над 100 годишни. Тях ги няма в регистрите. Как ше ги хванете да ги набоцкате ? За кое ще ги хванете - за шушляка мейби ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боже, колко глупави хора са се събрали да се борят със Сорос

  28 Яну 2022 20:57ч.

  И после що пиели белина и гласували за Копейкин. Ами затова. Ей ги на.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  28 Яну 2022 21:12ч.

  Всичко по горе казано от колегите е самата страшна истина, но ми е искаше да добавя, че Сорос, чрез изнудване и подкупване на продажни местни управляващи финансира своите НПО-та със средства на самата държава гостоприемник. Единствен от наите управляващи Виденов му бе отказал да го финансира и това бе една от причините за да му спретнат "цветна" революцийка. И до сега всички български соросоиди не изтърват възможността да го оплюят, макар, че отдавна не е на власт! Този сатанист е злопаметен и не прощава! "Сорос също е проводник на плана Ран-Ът! Джордж Сорос идва в България веднага след 1989г. и създава фондация “Отворено общество“, която се занимава с разнородна дейност, не внася данъци и ДДС и издейства от правителството всяка година от бюджета да се прeвеждат на фондацията по 41 милиона лева на година. При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича “На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната.“ Сорос иска среща с Виденов, но той му отказва!" Жан Виденов е единствения управленец в Света, който отказва да приеме Сорос и да изпълнява нарежданията му! Той бе българският Орбан, но ние не го подкрепихме, защото бяхме зомбирани от масовата дезинформация тогава и дори помогнахме да бъде свален от власт! Напишете в търсачката Гугъл Жан виденов и Сорос за да прочетете повече материали по случая!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалбата на Филантропа не е за ниския % ваксинирани

  29 Яну 2022 3:24ч.

  Нито Филантропа, нито Гейтс и останалите обичайни заподозрени се интересуват, дъл ваксините работят и предпазват, дъл имат странични ефекти и пр. Интересува ги сал въвеждането на паспортите/сертификатите. Днес само с вакс-инфо, утре със здравна инфо, вдругиден с данъчна, банкова, полицейска и пр. Дорде човек е гол в ръцете им. И тогава ша започнат санкциите: аааа, по еди-кой-си показател нямаш 100% изпълнение/послушание, забранява ти се/не можеш да/няма да получиш.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Малко е любопитно, какъв колаборационист с нацистите е бил Сорос между 8 и 14 годишна възраст

  29 Яну 2022 8:00ч.

  Както е странно, че неговите критици го обвиняват за това, вместо да го хвалят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още един експеримент в Бг

  29 Яну 2022 9:47ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=kmpBlSjwEZ0

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към на 29.01.2022 в 08:00 Много логичен въпрос

  29 Яну 2022 12:34ч.

  Има едно интервю от 1998 г. с водещ от популярното хам. предаване "60 Minutes", което Сорос се опитва да "изчегърта" от Нета, и успешно се справи в YouTube - търсете го колкото си искате... Слава на Бога, никога не можеш да изтриеш нещо от Интернета, ето го тук - същото интервю на друга платформа: https://www.bitchute.com/video/CbcMpYDPScRW/ Убедете се сам какво "съкровище" се е загрижило за ваксинацията на нашите старци над 65 годишни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надежда Милева

  03 Фев 2022 13:32ч.

  Дайте имената на тия хора . Не вярвам да са анонимни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи