"Добрите" медии разгадаха "Хаванския синдром": Путин трови западни дипломати с микровълново оръжие от чипове на перални и помпи за кърма

"Добрите" медии разгадаха "Хаванския синдром": Путин трови западни дипломати с микровълново оръжие от чипове на перални и помпи за кърма

Автор: Владислав Наков, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Сякаш вчера беше 2022г. и 2023г., когато според самопровъзгласилите се за единствени и неприкосновени носители на абсолютната истина: Club Z, Mediapool, Faktor, Deutsche Welle, Actualno, Dnevnik и други, Русия или вече беше загубила войната или до няколко дни щеше да я загуби със своята "разбита армия", "войници, който воюват с лопати", "танковете от Втората световна война", "икономика в реанимация“, "индустрия на парчета и изчерпване на полупроводници“, което принуждаваше армията на Путин да "краде чипове от перални машини, хладилници, дори и от електрически помпи за кърма“.

Дойде 2024г, когато внезапно, същите "медии" ни информират, че Украйна, след две години на триумф, е загубила войната, а Русия, след две години на поражения, я е спечелила. Нейната икономика от кома расте с близо 4%, а немската е в рецесия. Руската военна индустрия, рециклирайки хладилници, перални и помпи за кърма вече изстрелва "хиперзвукови ракети, които са твърде бързи, че сирените дори не могат да се включат, а целите са поразени". Списвачите на същите медии ни информираха, че Русия, от чиповете от помпите за кърма вече разполага и с ядрено оръжие в космоса и че Путин с "разбитата си армия, с лопати и чиповете от перални се готви да нападне цяла Европа".

Но това е нищо на фона на последните фундаментални разкрития на (Club Z) "Инсайдър": Хавански синдром? Не, Русия трови дипломати по целия свят, (Mediapool) "Хаванският синдром" е разгадан: Руското ГРУ осакатява американски дипломати със секретни оръжия", (Faktor) "Инсайдър: Руското ГРУ стои зад атаките срещу американски служители с "хавански синдром",  (Deutsche Welle) "Разследване: руски агенти стоят зад нападенията с микровълни", (Actualno) "Разследване: Как Русия използва акустично оръжие - микровълни, които те изпращат в пенсия по болест", които току-що разгадаха мистерията на "Хаванския синдром“: новият кошмар, с който Кремъл тероризира американски и канадски дипломати, агенти и служители, които от 2016 г. насам изпитват "пристъпи на гадене, главоболие, проблеми с равновесието, оглушително звънене в ушите, продължително безсъние, увреждане на паметта, слуха и когнитивните способности".

Какво общо има Путин с това?

Блажена наивност. Официално причините за странната болест са забулени в мистерия, но зад нея може да стои усъвършенствано микровълново оръжие, използвано от руските военни шпиони от поделение 29155, известно по целия свят. Истински "убийци“, които обаче вместо да убиват враговете си, се задоволяват само като ги зашеметяват. Някои "жертви" съобщили за сърбеж и диария, но сигурно всички те имат непоносимост към лактоза, заради чиповете от помпите за кърма.

 

 

 

 

Коментари

 • Ghost

  02 Апр 2024 17:36ч.

  Някога живота бе по-прост. Изброените симптоми се диагностицираха кат остър махмурлук(отчитайки курса на долара в Хавана може да си напълниш ваната с квалитетен ром на цената на кротка разписка във Вашингтон). Днес синдром измислиха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мунчо

  02 Апр 2024 17:44ч.

  Евала на братушките. Щом чиповете, които са съвместими за техните хиперзвукови ракети и за битовите им уреди, които произвеждат, представители си пичове нивото на пералните, прахосмукачките

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Хавана е ясно

  02 Апр 2024 17:54ч.

  Руските шпиони могат да вилнеят безпрепятствено. Пък и американското посолство е на гюме ! Почти на Маленкон и близо има панелки и къщи. Като нищо руснаците са разположили една мощна микровълнова печка в някоя панелка, насочена срещу амбасадата… Но в Пентагона как са успели ?? Как ❓❓ Мистерия.😎

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  02 Апр 2024 18:55ч.

  Ами то пиенето не е за всеки ;) А може би е време за бустера с ъпгрейда ;) Важното е, че са си надвили на масрафа и могат да ги пенсионират. Тук с неходещите на училище отрочета на самотните майки това няма как да се случи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  02 Апр 2024 20:48ч.

  Мдааа, но най-ме кефи Ралица Ковачева (бивш кадър на БНТ), сега от фактчекерите на нпо хранилка, когато я поканят в сутрешния блок на Нова да почне да "ни отваря" очите как някой във фб бил постнал някакаъв монтаж и дезинформирал хората и прочее....Тая женица що не си намери друга работа? Явно е, че фактчекерите в БГ са на хранилка и скачат според тоягата...ама чак пък толкова. Барем да се внедрят в службите, да вадят секретни информации, тайни да разплитат. Ама това е опасно. Могат да те арестуват. Много по-лесно е да "бориш" сторита във фб, че супата на баба Станка не е готвена от нея, а я поръчала от комшийката Пенка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чакай ти да видиш.

  03 Апр 2024 9:56ч.

  Да е само тази мисирка то с вино да е поиш и кюфтета да я храниш, ама ако се заслуша човек в бнр-то, то там ще открие супер мисирки. Прости, неуки две думи не могат на кръст да вържат, но верни на еац, като се почне от смешка, иронка и се стигне до макровълновата минкулова – таен аген срещу Президента. То тя пропадандата има и обратен ефект, наред с отвращението и погнусата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  02 Апр 2024 20:54ч.

  Гледам аз Фридом УА, значи росияните измислили как да вкарват микровълните в тръбите на парното.. Не им били нужни вълноводи с правоъгълно сечение,вкарвали вълните и в кръгли търби, даже да имали и котлен камък..Като минели тръбите вълните се разсейвали от радиаторите.. Ете сърбеж, диария, нежелание да одиш на работа, и желание да объхтеш булката!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Липса на доверие

  02 Апр 2024 21:24ч.

  Последни новини: Путин освобождава възрастни военни и ветерани от военна повинност, защото им няма доверие! Той ще ги прати за Киев, а те няма да спрат до там, а ще продължат за Берлин!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "пристъпи на гадене, главоболие, проблеми с равновесието, оглушително звънене в ушите, продължително безсъние, увреждане на паметта, слуха и когнитивните способности".

  02 Апр 2024 21:44ч.

  Ужас! Това мяза на описание на абстиненция, не ли?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  03 Апр 2024 0:03ч.

  “Хаванския синдром“: новият кошмар”. Не е ново. Тези глупости се появиха преди много години. Сега се сетиха за тях, за да добавят към обвиненията на Русия. Когато преди години разследваха т.н. “Хавански синдром”, стигнаха до заключение, че причината е - щурци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По-скоро е,

  03 Апр 2024 1:29ч.

  Хайванския синдром!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е хавански

  03 Апр 2024 4:01ч.

  Колумбийски е, като и ЦРУ има пръст в тая работа и се приема най-често през носа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Констатация

  03 Апр 2024 10:25ч.

  Какво да очакваме от сбирщина идиоти сред които особено изпъкват Иво МОЧА-та, Оги Жабата, Генчо Миндята, Гого Папионката, както, разбира се, и целият екип на медиите на розовобузестния олигарх...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  03 Апр 2024 10:30ч.

  Добре го е синтезирал Наков. Браво. Хем хумористично, хем тъжно... Наистина, един от големите проблеми на Запада е тази истерична русофобия, която води само до самоунищожителна неадекватност. А резултатите ги виждаме всички… или поне тези, които живеят с отворени очи и отпушени уши! ;-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тряс

  03 Апр 2024 16:56ч.

  Двама водачи на ППС и заклети фактчекъри се сблъскали на празна улица и се пребили взаимно, щото всеки тълкувал по различен начин фактите от Закона за движението по пътищата... Хвала на таквиз иксперти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи