Бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън: ФБР „промени историята“ като подпомогна избирането на Джо Байдън през 2020 г.

Бивш бизнес партньор на Хънтър Байдън: ФБР „промени историята“ като подпомогна избирането на Джо Байдън през 2020 г.

Тони Буболински и Хънтър Байдън

Следвайте "Гласове" в Телеграм

(Преди изборите за президент на САЩ през есента на 2020г. Тони Бобулински изнесе данни, първо в интервю пред Карлсън Тъкър, че Джо Байдън е излъгал многократно, твърдейки че няма нищо общо с бизнес сделките на сина си. Бобулински свидетелства, че е имал достъп до имейли, които доказват причастността на тогава кандидат-президента Байдън към търговски отношения с китайски енергийни компании като част от бизнес империята на семейство Байдън. бел. ред.)

Едно нещо, което не трябва да съществува в демокрация е мощна федерална агенция, която да работи тайно да повлияе върху изхода на президенстките избори. Защото ако това се случи, вие вече не сте демокрация, а нещо много по-малко от това. Това е най-голямата възможна заплаха за нашата система. Много по-голяма от всяка чужда намеса е намесата на нашите собствени федерални правоприлагащи агенции. И все пак това се случи на последните избори, ФБР каза на компаниите за социални медии, най-мощните медийни компании в света да цензурират историята на Тони Бобулински. 

Това е намеса в изборите на най-високо ниво и това се случи преди президентските избори през 2020 г. 

 

 

 

- Вашата история беше ефективно потулена. Искам да кажа, че тя беше буквално потулена от други новинарски организации. Вече знаем много повече за това как и защо това беше направено. Беше доста очевидно. Как бихте се чувствали като ветеран и очевидно патриотичен американец, виждайки цензура в собствената си страна по политически причини, каква бе реакцията ви на това?

- Това време беше лудо, както можете да си представите, и за моето семействоa и за мен. Исках да направя правилното нещо в името на нашата страна, нещо много патриотично. И бях разочарован, ядосан, защото, както казахте вие, прекарах доста време да служа на тази страна, на семейството си, да градя доверие като бизнесмен. И не мога да намеря друга история в историята на страната ни, която да е била толкова потулена. Това е пълно затъмнение. Можете да отидете на CNN.com днес и да потърсите моето фамилно име и ще ви покаже нула резултати. Не е имало нито един надежден дебат в интервю за опровергаване на нещо, което съм казал, или каквото и да е доказателство. Така че бях ядосан, когато гледах тази игра, особено когато пет седмици по-късно, Министерството на отбраната обяви, че те формално водят разследване и то е за семейство Байдън. И те оповестяват това публично. Бях закъснял с пет седмици, а американският народ заслужаваше тези факти преди изборите. 

- Но много хора не можаха да разберат фактите, защото Facebook, който е най-големият  разпространител на информация в страната, премълчава тези факти. И сега знаем защо. 

- Да, предполагам, че през последния месец Марк Зукърбърг е бил интервюиран от Джо Роугън, който стреля право в целта с въпросите си. Мисля, че това беше тричасов формат и той задава много въпроси. Той е много умен човек.

Видео с Джо Роугън: Много внимание в Twitter бе отделено по време на изборите заради историята с лаптопа и Байдън. Вие също цензурирахте това.

Зукърбърг: Ние поехме по различен път от Twitter. В основни линии от ФБР  дойдоха и казаха много да внимаваме, защото имало голяма руска пропаганда през 2016 година. И аз забелязах, че имаше някакъв вид прехвърляне на данни тогава. Така, че просто ни казаха да бъдем внимателни!

Бобулински: Той използва думата „прехвърляне на данни“, нали? Не каза – може да има някаква история, нали? ФБР са били съвсем наясно, че има някакъв лаптоп. Много добре са знаели, че има стотици хиляди имейли, текстови съобщения и подобни неща. Те са били наясно със започналото бърборене. В крайна сметка, New York Post публикува няколко имейла, като се опитваше да осведоми американците за това. А Марк Зукърбърг просто казва - , ами да, ФБР дойде при нас и ни предупреди за свалени данни. Така че, когато New York Post пусна статията самостоятелно, Анди Стоун се намеси. Мисля, че той управлява техния отдел за съответствие с фактите или проверка на фактите и задуши фактите. 

Интересното при това е, Тъкър, че никой хвърлен камък по мен не ме е стигнал. Той никога не се е обаждал на адвокатите ми, имейл адресът ми беше там. Лесно се стига до мен. Но никога не се е свързвал с мен и да ми каже "Хей, Тони, виждаме, че този имейл, който New York Post току-що публикува, истински ли е? Можеш ли да ни предоставиш имейла? "

Ако Twitter, Facebook или някой друг беше се свързал с мен, до пет минути щях да предоставя (сега всеки иска да говори за метаданни) всичките имейли и метаданните, които са цели страници в имейла, който New York Post публикува. Ти първоначално ме попита как това ме накара да се чувствам - ядосан, разочарован и да се чувствам така, сякаш трябва да изляза и да образовам американците...

- Да се върнем назад. Искам да кажа, че изборите бяха с изключително близки резултати, което ще рече, че бяха решени реално с много малък брой разлика в гласовете. 

- 21 500 гласа. Знаеш ли, публиката ти, която е голяма, дали вероятно разбира или мисли за това днес?  Но ако се върнем към октомври 2020 г. и след това към изборите на 3 ноември, припомнете си, че изборите бяха решени с двадесет и една хиляди и петстотин гласа. И какво означава това? Три щата. Уисконсин, Джорджия и Аризона. Разликата между президента Тръмп и Джо Байдън беше 43 хиляди гласа. Ако половината от тези хора - 21 500, бяха гласували за президента Тръмп вместо Байдън, президентът пак щеше да бъде Тръмп и щеше сега да е в Белия дом. Сега, аз не споря или подкрепям това. Това е факт според отчетените фактически гласове!

Така че тези избори бяха решени с двадесет и една хиляди и петстотин гласа на фона на една история, която е най-потулената история в историята на президентските избори в САЩ. 

- Така че, ако сега знаем, че тази история е била потулена от ФБР, нашата най-голяма правоприлагаща агенция, тогава как ФБР да не е повлияло на резултата от изборите? Звучи като ...как да го кажа ...като манипулиране отчасти от ФБР?

- Имаше го това, така че можете да го наречете манипулиране. Можете да го наречете кражба, можете да го наречете потулване, американският народ може да го нарече както иска, но моделът на фактите показва, че ФБР промениха историята при тези избори. 

- Обаждал ли ви се е някой от New York Times или Washington Post?

- Имаше различни хора, които се обърнаха към мен, но никой не беше готов да мине през подробно интервю с фактите. Вие знаете Джейк Тапър, предполагам, уважаван от много хора в CNN. Знаете ли, мога да дойда за интервю, ще отделят един час и могат да бъдат колкото искат агресивни към мен. Могат да ме нарекат лъжец. Могат да бъдат още по-строги, да атакуват фактите. Добрата новина е, че не става въпрос за това – моята дума срещу тази на Байдън. Имам хиляди документи, текстови съобщения, разговори в WhatsApp, записи на действащия президент на Съединените щати със собствения му глас и бих искал да получа този дебат. 

- И си готов за това?

О, да. И така, ти ме потърси и  съм на разположение. Да, имам предвид, че хора са се обръщали към мен. Те просто искат нещо, искат нещо ново, коуто нямах. Изчаквах. Но сега го предлагам.

- Така че ти си готов да говориш за това по CNN?

- Още довечера при Джейк Тапър, ако иска да ме интервюира 

- Как бихте продължили тази история?

Ще отида в CNN и ще говоря, независимо от дължината на интервюто, като при Джейк Тапър тази вечер. Как никой не е проследил историята? Ако работите в областта на журналистиката, обаждат ли ви се хора? Например, аз съм информатор. Всички искат нещо. Този човек не иска нищо, няма нужда от нищо.

Това изобщо не му помага, но има да каже нещо истинско. И между другото, не е само за недобре справящият се син на Джо Байдън, пристрастен към наркотиците, който вършеше глупави неща в чужди страни. А и за брата на Байдън -  и двамата помагаха на Джо Байдън. Джо Байдън беше пряко замесен в операция за търговия със семейно влияние. Докато беше вицепрезидент на Съединените щати.

Източник: foxnews.com

 

 

 

 

Коментари

 • Truman

  18 Окт 2022 11:17ч.

  Светът наистина се превърна в КЛОАКА!!! Лъжи, измами, фалшиви профили, фалшиви хора, ПАРИ, ПАРИ и ПАК ПАРИ - няма вяра, няма визия, няма нищо освен ПАРИ!!!!! Призивът - ДЪРЖАВАТА ДА ПОМОГНЕ!!! - е фалшив... той не означава НИЩО.. Няма ДЪРЖАВА, няма ОБЩЕСТВО, няма ЧОВЕЧЕСТВО - всичко това е претопено в ПАРИ!!! Спасете душите си!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ не е сащ

  18 Окт 2022 16:18ч.

  То се знаеше, че в сащ няма никаква демокрация! сащ е агресор, сащ е терористична държава! сащ е аморална и подчовешка държава! Всеки трябва да заклейми сащ, да ги сочи с пръст и да бяга далеко от тях! А всяка частна фирма трябва да прекрати договорите си със сащ и да им налага санкции!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  18 Окт 2022 19:58ч.

  Отдавна се знае, че изборите през 2020 г. бяха фалшифицирани. Байдън беше избран, не защото има някакви особенни качества ( някога може да е имал, сега е стар и болен човек ). Зад него се прикриват неолиберална, прогрестка пасмина, която не се интересува даже от съдбата на САЩ, за тях Родина и принципи няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоналд Дръмп

  18 Окт 2022 20:53ч.

  При 250 милиона, имащи право на глас, 21 500 са по малко от 0.01%

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всъщност

  20 Окт 2022 15:19ч.

  На изборите пре 2020 г. Тръмп изгуби с няколко милиона гласа разлика, но повечето гласували го направиха по пощата. Имаше съмнения, че пристигналите в последния момент бюлетини по пощата са били на избиратели фантоми. Доналд Тръмп имаше претенции и за начина на броене на гласовете от изборните машини на гласувалите в СИК. Тоест машините са прехвсърляли гласове от единия кандидат на другия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи