Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

Американски журналист поиска отстраняването на Байдън заради риск от ядрена война

Водещият на Fox News призова Байдън да бъде отстранен от власт заради заплахата от ядрена война

Водещият на Fox News Тъкър Карлсън смята, че американците, включително тези, които гласуваха за Джо Байдън на президентските избори в САЩ, са разочаровани от работата му и е малко вероятно да получат това, което са очаквали от неговото управление.

„Честно казано, Джо Байдън е безпрецедентна катастрофа за Америка“, каза журналистът, цитиран от РИА Новости. – И това не е преувеличение. Никога досега някой не е правил подобно нещо като Байдън на страната ни."

В същото време Карлсън отбеляза, че за по-малко от 1,5 години на власт ръководителят на Белия дом успя да срине фондовия пазар, да провокира хранителни и миграционни кризи, позволи скока в нивото на насилие и наркомания в страната , а също така въвлече САЩ в конфликт с Русия.

„Всички тези очевидни и доста измерими престъпления са дело на Джо Байдън“, смята телевизионният водещ.

Той каза още, че военната помощ за Украйна е довела до сериозни проблеми за американската икономика и отбранителна система, а самият Байдън очевидно не осъзнава колко опасна е ситуацията.

„Президентът призова Конгреса да отпусне допълнителни 33 милиарда долара на Киев, което е много повече от сумата, която Доналд Тръмп веднъж поиска за изграждането на стена на границата с Мексико. Междувременно икономическата ситуация се влошава: рекордна инфлация, недостиг на храна и енергия заплашват от рецесия“, каза Карлсън.

Той добави още, че всички проблеми, които изброи, които са провокирани от управлението на Байдън, не са единствените. И така, каза той, грабежите сега процъфтяват в Съединените щати, имущественото неравенство нараства, училищата се затварят, цените на енергията чупят всички рекорди, броят на бездомните хора, психично болните се увеличава, а нивото на расовата омраза е просто безпрецедентен.

„И дори това е само част от „заслугите“ на Байдън. Той обеща да ни върне към нормалния живот. Това обаче донесе само война и икономически колапс“, каза Карлсън. 

В тази ситуация, каза той, поведението на американския лидер е още по-страшно. Телевизионният водещ показа видео, в което шефът на Белия дом, заеквайки и ухилен, говори за планове за конфискуване на имуществото на руски олигарси.

„Някой помни ли 25-та поправка на Конституцията, която дава възможност да се отстрани президентът от длъжност поради неговата недееспособност? Е, просто не може да продължава така. Ние сме на ръба на ядрен конфликт с Русия, страна, която заплашва да използва ядрено оръжие срещу нас. И ние очакваме Байдън да има достатъчно фини двигателни умения, за да ни предпази всички от смърт “, завърши водещият на Fox News. 

 

Източник: pogled.info

 

 

 

 

Коментари

 • Дълга статия

  08 Май 2022 15:43ч.

  И накрая, пак Русия ги заплашва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не разбирам

  08 Май 2022 16:39ч.

  Вижте само какво са сложили като управници на САЩ, на ЕС, на Канада, на Австралия/Нова Зеландия, на Франция, на Германия, на Украйна ... а за нашата мила татковина да не говорим... Каква е целта да се слагат на власт очевидно неадекватни екземпляри?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целта на очевидно неадекватни екземпляри

  08 Май 2022 16:58ч.

  е по-лесно да ги командват от едно място, давоският световен иконом форум, всички глави в европа да школувани там след много внимателен чодбор. Напр Меркел е била в школата на Давис 12 год преди фа стане канцлер.... Работят отдалече, малрон също е оттам, борис британски също, всички до един, плюс хора от кабинетите. То е като метастази на рак.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • клаус

  08 Май 2022 17:05ч.

  клаус каза на видео, на англ. с неповторим акцент, който няма как да сбъркаш: "ние много се гордеем с младите лидери....И така, ние проникваме в кабинетите, напр канада, повече от половината кабинет са наши и ги познавам..."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  08 Май 2022 16:43ч.

  финансов одит на украина къде е оръжието и парите да не са се върнали в офшорните сметки в делауер като комисионни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ст. Л. Костов

  08 Май 2022 17:01ч.

  Единствения риск при "Здрависващият се с възуха" е излизането от контрол на отделителната му система.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • памперс

  08 Май 2022 17:08ч.

  няма човек с деменция и здрава отделителна система, то е факт, тоя отдавна е на памперс

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Водещият на Fox News призовал

  08 Май 2022 18:45ч.

  Ами естествено. Фокс винаги са били за Тръмп. А Тръмп, десният спекулант милиардер е стар любимец на бившите комунисти у нас и по-важното, в Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  09 Май 2022 10:22ч.

  За да прозреш истинското лице на Байдън не е задължително да си фен на Тръмп!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  08 Май 2022 18:50ч.

  те съ савтовното зло

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хопотетичност и ползи

  08 Май 2022 18:56ч.

  Някой правил ли е анализ за последиците от отстраняването? Едно нещо е ясно, на мястото на президент Байдън ще застане г-жа Кȧмала. Има сериозни основания да сме убедени, че тя няма да има необходимост от памперси. Няма спор, това е положително. А други положителни аспекти?? Можем ли да прескочим хипотезата, че тази презид. двойка беше конструирана точно с това намерение?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Все още има опасност (техническа възможжност)

  09 Май 2022 0:22ч.

  сегашмната презиодентска двойка да бъде заменена с ястребицата Хилари Клинтън. И тогава двете - Нанси Пелози (говорителката в парламента им, която вчера се върна от Киев) и Хилари Кл. наистина ще започнат открита война с Русия в Украйна...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Карлсън се майтапи

  08 Май 2022 20:01ч.

  Нима иска да каже че копчетата на ядреното куфарче на САЩ са в ръцете на Джо ? Че досега да се бяхме остъклили, ако беше така... Джо е само картинка на екрана. Жалка и срамна, но това е търсено внушение за плебса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  08 Май 2022 21:59ч.

  Изпратете немедлено човекът да се лекува,докато не е станало късно. Той си е поживял,но децата,младите хора,възрастните със здрава психика,трябва да живеят.Този палячо Зеленски,ще му "изяде" главата.Всеки ден,трупа оръжие в Украйна и иска Путин да гледа безучастно идиотщината на клоуна.Днес Белия дом,е много близо до Русия,нещо което трябва да щракне в главите на някои задокеански ястреби.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  08 Май 2022 22:38ч.

  Байдън ще умре много години след Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Много си

  09 Май 2022 0:23ч.

  горкичък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  09 Май 2022 0:48ч.

  Напротив, обективна съм. Ще умре много години и след като мене никой няма да ме помни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Путин нали

  09 Май 2022 4:10ч.

  Щяха да му режат дебелото черво? Сигурно чакат да мине парада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Минчо

  09 Май 2022 13:11ч.

  Баба Байдънка, горка завалийка и нея я затътриха около Украината.. ужки да даде кураж на зеленските, ама да препикае Търбата с газето

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  09 Май 2022 18:20ч.

  Кой може да го вдига,му турят санкции, а кой не може - На Белорусский вокзал, резерва и на Ориент експрес !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • психиатър

  10 Май 2022 1:03ч.

  Цял свят вижда , че американците и острова си играят с огъня като малки кретенчета и не ги спира а им гледа сеира. Нали никой нормален човек не смята , че руската империя ще стои и гледа как някакви се опитват да я запалят ? Вярно е , че двете световни империи играят имперски игри но да не стане от играчка-плачка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно обратното

  12 Май 2022 16:54ч.

  Тъкър Карлсън иска да каже, че Камала Харис (която ще заема поста), ще е по-добра от Байдън? Просто Тръмпанар, сър. Освен на обмяна на опит с орбан, да дойде и тук да си хортува с местните русоробски титани на мисълта копейкин, нинова, радев, янев, борисов и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи