Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан
Както по-рано съобщихме, в понеделник вечерта Project Veritas публикуваха нов доклад, който съобщава, че са получили американски военни документи, доказващи че д-р Антъни Фаучи е излъгал Конгреса, и съдържащи „невиждани досега документи относно произхода на Covid-19, молекулярни патогенни проучвания, ваксини, потенциални лечебни препарати, които са били отхвърлени и усилията на правителството да потули всичко това.“

Питър Дасак от EcoHealth Alliance и д-р Антъни Фаучи

 

Докладът на майор Джоузеф Мърфи беше публикуван в неговата цялост от Project Veritas и може да бъде прочетен в този линк.

 

Доклад от 13 август 2021 г. върху бланка на Агенцията за Съвременни научни проекти на отбраната (DARPA) от коменданта на Морската пехота към същата агенция до Главния инспектор на Департамента по отбраната носи заглавието: „Разследване на произхода на SARS CoV-2 с анализ на секретни документи на правителствена програма на САЩ“. Анализът показва, че предложението за изследване на коронавирус на Eco Health Alliance от 2018 г., което DARPA отхвърля като твърде рисковано и вероятно нарушаващо забраната за провеждане на патогенни експерименти, е финансирано впоследствие от NIH/NIAID (Национален Институт по алергии и инфекциозни болести) и след това проведено, както и че SARS CoV-2, или Covid-19, е следствие от това изследване и е изтекъл през август 2019 година.

 

Най-потресаващите части от доклада не са цитирани от О‘Кийфи, но бяха в скрийншот, който бе показан. Само една пълна страница от доклада беше показана във видеото на Project Veritas, но други части от доклада бяха показани също като скрийншот.

 

 

Във видеото Project Veritas идентифицира автора на доклада като майор от морската пехота Джоузеф Мърфи, по онова време командващ сътрудниците от морската пехота в DARPA. Според неговата страница в LinkedIn, майор Мърфи сега е в службата по военноморски изследвания.

 

След датата, до/от, предмета и списъка с прикачените документи, първата страница от доклада гласи:

 

„SARS CoV-2 е създадена от американците рекомбинирана ваксина за прилепи, или неин прекурсорен вирус. Той е създаден в рамките на програма на Eco Health Alliance и Уханския институт по вирусология (УИВ), както бе предположено от сведенията за евентуалното му изтичане от лабораторията. Подробностите по тази програма са укрити след започването на пандемията. Тези детайли могат да бъдат намерени в предложението за проект на Eco Health Alliance до предохранителната програма на DARPA с номер HR00118S0017, с дата март 2018 г. – документ, който все още не е публично разкрит.

 

Съдържанието на предложената програма е извънредно детайлно. Питър Дашак излага стъпка по стъпка какво възнамерява да направи организацията, по фази и по локации. Основните учени, които участват, тяхната роля и техните институции са посочени. Финансовият план за Уханския институт е в отделен документ. Причините, поради които нефармацевтичните интервенции, като маските, и медицинските контрамерки, като иРНК ваксините, не работят добре, могат да бъдат екстраполирани от детайлите на програмата. Причините, поради които ранните лечебни протоколи работят като лечебни средства, са очевидни.

 

По форма SARS CoV-2, както става ясно, е по-скоро прекурсор, умишлено вирулентен, хуманизиран рекомбинант SARSr-CoV, който е трябвало да бъде обратно пресъздаден като жива отслабена SARSr-CoV ваксина за прилепи. Природата му може да бъде разгадана от анализите на неговия геном в контекста, предоставен от предложението за програма на Eco Health Alliance. Обединяването на тези анализи с откритията на американското разузнаване относно Ухан ще подпомогне това разгадаване.“

 

След това Мърфи се спира на отхвърлянето на проекта от DARPA и заявява, че той е бил финансиран от NIAID и че работата по него е започнала.

 

„DARPA отхвърля проекта, понеже работата е твърде близо да нарушаване на мораториума върху патогенни изследвания, въпреки че Питър Дашак казва друго в предложението (че работата няма да наруши мораториума). Както е известно, д-р Фаучи с NIAID не отхвърля предложението. Работата започва в УИВ и на няколко места в Съединените щати, идентифицирани подробно в предложението.“

 

 

DRASTIC (групата, която първа пусна онлайн предложението за проект на Eco Health Alliance към DARPA) съобщи, че проектът на Eco Health Alliance предвиждал финансиране, което да покрие половината от заплатата за три години на учения от Уханския институт д-р Ши Женг Ли и че това може също да е било проблем за DARPA:

 

„Независимото мнение на DRASTIC е, че тонът на предложението (виж например „нашия пещерен комплекс“) и неизбежното дълбоко замесване на лица от Уханския институт (Ши Женг Ли на половин работно време в продължение на три години, платено със отпуснатите за програмата средства и поканен в щабквартирата на DARPA в Арлингтън), може би също не са помогнали, особено при отсъствието на облекчаваща програма за оценка на риска от злоупотреби.“

 

Тази работа даде като резултат SARSr-CoV-WIV, познат ни сега като SARS-CoV-2, според доклада:

 

„SARS-CoV-2, занапред тук обозначаван като SARSr-CoV-WIV, е синтетична химера с шипов протеин, създадена да се закрепя за човешките АСЕ2 протеинови рецептори и въведена в рекомбинанта SARSr-CoV от гръбнака на прилеп. Това е като жива ваксина, която още не е модифицирана до по-отслабено състояние, което програмата е искала да създаде на своя финален етап. Тя е изтекла и се е разпространила бързо, защото е била аерозолирана, за да може ефективно да заразява прилепите в пещерите, но все още не е била готова да заразява прилепи, поради което и не се наблюдава заразяване на прилепи. Причината, поради която заболяването е толкова объркващо, е, че това е в много по-малка степен вирус и в много по-голяма степен е проектиран шипов протеин, който пътува на автостоп с множеството квазивидове на SARSr-CoV. Колкото по-близо е бил до финално търсената форма на отслабена жива ваксина, толкова по-вероятно е да се е засилвал след първоначалното си изпускане през август 2019 година.“

 

 

И това се отразява на ефикасността на иРНК ваксините, както се казва в доклада на Мърфи:

 

„Тези генно-кодирани, или иРНК ваксини, работят слабо, защото са синтетични репликации на вече синтетичния шипов протеин на синтетичния SARSr-CoV-WIV и нямат други епитопи (части от чужд протеин, способни да стимулират имунен отговор – бел. пр.). Ваксината иРНК инструктира клетките да произвеждат синтетични копия на синтетичния шипов протеин на SARSr-CoV-WIV директно в кръвоносната система, където те произвеждат и разпространяват същата АСЕ2 имунна буря, която и рекомбинантната ваксина прави. Много лекари в страната установиха, че симптомите на реакцията от ваксината са огледални на симптомите на болестта, което говори в подкрепа на твърдението за сходна синтетична природа и функция на съответните шипови протеини.

 

Реципиентът на ваксина няма защита срещу проникването в кръвоносната система, но неговият нос може да го предпази от рекомбинантния шипов протеин при „естествено заразяване“ (или най-точно дефинирано като аерозолна инокулация).“

 

 

Относно ивермектин и хидроксихлорохин, тези злепоставени медикаменти за лечение на Covid-19:

 

„Ивермектин (установен като лечебно средство през април 2020 г.) работи при всички фази на болестта, защото едновременно инхибира вирусната репликация и модулира имунния отговор. За отбелязване е и хлорохин фосфат (хидроксихлорохин, установен като лечебно средство през април 2020 г.), който е описан в проекта като инхибитор на SARSr-CoV, както и интерферон (установен като лечебно средство през май 2020 г.).“

 

И така, според Мърфи правителството на Съединените щати установява през април и май 2020 г., че ивермектин, хидроксихлорохин и интерферон са успешни медикаменти срещу Covid-19, но през януари 2022 г. фармацевтите все още не изпълняват рецепти, в които те са предписани? Защо? Кой взе решението всъщност да осъди на смърт повече от 800 хил. американци?

 

 

Цялата информация за предложения проект и всички експерименти, които вече се случиха (и които бяха отречени от Фаучи, Дашак и от всеки друг учен, когото те можаха да заставят/заплашат), са подробно описани в изложението на Eco Health Alliance пред DARPA, което трябваше да бъде разсекретен, публично достъпен документ, нали? Нали. Но по някакъв начин документът е бил сложен в строго секретен споделен диск-драйв, според доклада на Мърфи:

 

„Подробното изложение на Eco Health Alliance е поставено наред с документи за други предложения в папката за превантивни биологични технологии на DARPA в (строго секретен) споделен диск-драйв, с адрес: Network/filer/BTO/CI Folder/PREEMPT”

 

Това било ли е укриване? Още от доклада на Мърфи:

 

„Технологично предизвикателство с трудността на инокулация на прилепи в Китай би било предложено първо на DARPA. Огромното подтискане на информация на ниво „Manhattan Project”, извършено от правителството и от Trusted News Initiative (организация, създадена през 2019 г. за борба с разпространението на вредна дезинформация за ваксините, в което членуват AP, AFP, BBC, CBC, Reuters, Facebook, Twitter, Google/You Tube, Microsoft и много други -бел. пр.) сочи, че тя би била укрита, ако нещо се обърка. Хипотезата за изтичане от лабораторията и караниците между сенатор Пол и д-р Фаучи говорят, че укриването е било локално. Освен това, едно истинско укриване би било по-дисциплинирано по отношение на документите. Затова реших, че засекретените документи могат да се открият на по-високо ниво и ги намерих там, където очаквах да бъдат. Разбрах какво представляват, проучих съдържанието им, свалих файловете и сглобих този доклад.“

 

Интересен факт е, че службата на Мърфи в DARPA приключва през август 2021 г.

 

Ако това, което знаем за доклада на Мърфи дотук, е вярно, би трябвало да има (или да е имало) кореспондиращи документи в NIAID. Предвид всичко, което стана, откакто този проект е бил започнат, няма да е изненадващо, ако тези документи са преминали през шредер или през софтуерно почистване. Но знаейки и замесените действащи лица, няма да бъде изненадващо, ако всеки от тях е запазил някакъв вид застраховащ документ, за да посочва с пръст или да хвърли вината другаде.

 

Какво е направил с доклада на Мърфи генералният инспектор на Департамента по отбраната? Какво друго е съдържал този доклад? Надяваме се, че ще има продължение на информацията от Project Veritas.

 

Източник: redstate.com

Превод за "Гласове": Екатерина Грънчарова

Свързани текстове: Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • bot

  12 Яну 2022 11:43ч.

  изненадани?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изненада?

  12 Яну 2022 11:53ч.

  Когато писах по този въпрос, коментарите бяха, че това са конспиративни теории. Всичко се потвърди на 100%. Ще стигнем и до чипирането лека, полека. Първо да направим всички джендъри и тогава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изненада? на 12.01.2022 в 11:53

  12 Яну 2022 11:54ч.

  всички конспиративни теории се оказаха верни в крайна сметка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опълченец

  12 Яну 2022 11:54ч.

  ТА ЗА ТОВА СЕ ЗНАЕ ОЩЕ ОТ 2016 ГОДИНА !!! Обаче такива като синковецът SIN от сектата "Голубой талибан", мълчат поради ОВЧЕТО си достойнство !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • а какъв маркетинг падна за технологичното чудо на чудесата, относно РНК ваксини.....

  12 Яну 2022 11:55ч.

  „Тези генно-кодирани, или иРНК ваксини, работят слабо, защото са синтетични репликации на вече синтетичния шипов протеин на синтетичния SARSr-CoV-WIV и нямат други епитопи (части от чужд протеин, способни да стимулират имунен отговор – бел. пр.).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ....................

  12 Яну 2022 11:59ч.

  Изненадани са само глупендерите, които твърдяха, че всичко това е вследствие от 5 G.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Паметлив

  12 Яну 2022 12:03ч.

  Ще има възмездие - СКОРО! Нека се тресат от страх. Колкото повече се разкрива истината, толкова по-агресивни стават. Трябва просто да удържим на натиска.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  12 Яну 2022 12:15ч.

  Крайнодесен републикански сайт, (десните в Америка са червени, оттам и името) посветен изцяло на борбата с демократите и левите като цяло, разкрива пъклени заговори и световни конспирации, за което, като читатели с леви убеждения, сме дълбоко благодарни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Яну 2022 12:17ч.

  Скриха изкуствения произход на вируса, защото иначе даже промитите западни мозъци щяха да се надигнат. За обезщетенията пък няма да отварям и дума, хехе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Въпрос

  12 Яну 2022 12:31ч.

  Още ли искате американски бази у нас?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  12 Яну 2022 12:36ч.

  Няма изненадани, надявам се. Но един друг въпрос виси със страшна сила: - Наличието на допълнителни съставки в генетичните манипулативни течности (наричани все още ваксини)? И както вече е изяснено спрямо физикалните им свойства, те са много далеч от безопасни. С това отговорността на налагащите, дори задължително (Sic!) "ваксинации" с тях, расте в небесата. Факт са заразените "ваксинирани" повторно и дори също умиращи. От тук нататък, въпросът с QR "Зелените сертификати" и техният "смисъл" също не се изчиства, а точно обратното - тяхното значение се свежда сякаш само до лост за принуда към "ваксиниране" с не действащи като истински ваксини, течности. Дори има данни за нанасяне на трайни вреди и не само... *** Редно е, даже и в малки и дори незначителни територии, отговорните фактори да се замислят: - "Какво в същност правим?!" *** Това е въпрос отвъд злонамерени бръщолевения и е добронамерено зададен. Рано или преди да е станало късно, при един такъв глобален, раздуващ се казус, търсената отговорност чрез Правосъдията ще обхване всички участвали в заверата! Международните трибунали не са без прецеденти, не са останали без присъди и имат история.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Американските бази

  12 Яну 2022 12:37ч.

  разпространяват вируси

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  12 Яну 2022 12:38ч.

  Сега разбрахте ли какво има във ваксината ковид? Никога не е имало вирус, предизвикаха паника посредством безплатните грипни ваксини за пенсионери, понеже са 6 валентни имунитетът на старците пада много бързо и много от тях умират, но ковида е в спринцовката, какви ще са последствията за ваксаните, още не се знае със сигурност, но засега се говори за СПИН!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нещо не се връзва, вашият най-силен Китай, единствената сигурна защита срещу попълзновенията на американската военщина

  12 Яну 2022 12:54ч.

  има военни лаборатории в Ухан, където майстори биологични оръжия в сътрудничество с китайските военни. Другари, как да повярвам кажете ми, че тези хитри китайци утре могат да нападнат вашия най-любим Путин и его государство и край с прогресивните сили. А ние хранихме такава надежда, че Китай и Русия ще го нападнат този американски агресор и ще му изпепелят държавата веднъж за винаги. Чак сега разбираме защо Китай не казва и дума за Путиновия ултиматум срещу НАТО и САЩ. Ами че те САЩ и Китай само подвеждали Путин да си мисли, че има свой доверен съюзник. Нали Путин каза, че отношенията между него и Си били най-приятелски, а то излезе, че китайското коварство няма граници. Сега разбирам защо Рябков каза, че Русия няма да напада Украйна. А на вас не ви ли светна лампата, че имено САЩ нагнетява напрежението и му гледа сеира на Кремъл за да си пласира остарелите оръжия и да произведе още по-модерни ! И така с този ултиматум Путин ще напълни до горе гушата на мръснишкия американски военен комплекс.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до горния

  12 Яну 2022 13:04ч.

  А на теб не ти ли мина през акъла, че големите си играят игричките и си правят всичко в комбина? Виж кои държави си създадоха собствено крипто и собствена ваксина, и после си отговори на въпроса: има ли невинни? И престани с тоя Китай, една ракетка и ще има толкова жертви, колкото не е имало в нито една война, после има да плачат с години и да се погребват... Дружно се опитаха да съкратят населението, изтребват малко по-малко, за да могат живите да погребват умрелите, че ако бяха пуснали заразната ебола /също създадена от Фаучи/, щеше да има недей си игра и нямаше да се справят с бъркотията, а тези, които оцелеят, за тях има измислен електронен концлагер... нищо от това няма да стане!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Withe Lives Matter

  12 Яну 2022 13:13ч.

  На времето разузнаването на ГДР твърдеше, че американците сами са създали спина и са пуснали опитните мишки - бедняци, да тестват и всред външното население как се прихваща. Прихван се успешно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Клъстера

  12 Яну 2022 13:25ч.

  Бе ако не е Ислямска държава, ще е ваксина за прилепи. Много правилно постъпват другарите американци, инструментариума трябва да се използва в целия му спектър за постигане на политическите цели на управляващите. Налагане на санкции, изключване от СУИФТ, арестуване на Джокович и т.н. и пр. Да се учи хиперзвуковото джудже, дето си налива парите от петрол и газ в проекти, които не могат да бъдат използвани. Вашите столици палят ли ги? Палят ги. Вие палите ли техните столици? Не ги палите. Е това е разликата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе, те китайците само лимонки имат ! Ето ви две предсказания. Дано не се сбъднат !

  12 Яну 2022 13:29ч.

  Ето предсказанията на Слава Севрюкова: „Съветският съюз ще се раздроби на отделни държави. Ще остане само Русия. Тогава предстои да избухне остро стълкновение с Китай. Мъчно ми е за руското племе… Заболя ме, че и мъжът ми бе руснак, но… ще ги газят китайците. Сибир ще бъде отнет от Русия. Виждам, там ще се ширнат и засноват работливи като мравки жълти човечета. Но по-добре да сменим темата. Далече е още времето…” „Задават се не толкова кръвопролитни интервенции, колкото борби за надмощие. Но… Виждам – между Русия и Китай кръв ще се пролее. Ще има сериозно стълкновение. Кармата на народите движи света. Малко от тях са лишени от нея – такава е Швейцария. По-незначителна е на Швеция…” „Русите някога си позволиха чудовищен експеримент с лазерно оръжие срещу Китай (сблъсъкът за остров Халкин хол през 70-те години). За миг там бяха изпепелени земя и хора. Това все някога ще трябва да се плати.”////////////////////////////" Ще дойде време, когато Русия ще бъде разкъсана на парчета. Първо, ще я разделят и след това ще започнат да грабят богатството й. Западът ще направи всичко, за да се улесни унищожаването на Русия и тя ще бъде завладяна в източната си част от Китай. На Далечния Изток ще прострат ръцете си на японците, а на Сибир - китайците, които ще се преместват в Русия, ще се женят за руски жени и в крайна сметка с хитрост и лукавство ще си присвоят територията на Сибир до Урал. Но когато Китай пожелае да отиде по-далече, тогава Запада ще се противопостави и няма да позволи. Много страни ще се опълчат срещу Русия, но тя ще оцелее, след като е загубила голяма част от земите си. Тази война, за която е записано в Свещеното Писание и предсказано от пророците, ще доведе до обединението на човечеството. Хората ще осъзнаят, че е невъзможно да се живее, или всички живи същества ще умрат, тогаво ще се избере правителство на националното единство - това ще бъде на прага на възцаряването на Антихриста на неговия трон. Ще започне преследване на християните, и когато тръгнат ешелони в Русия по градовете трябва да бързате към вътрешността за да бъдете сред първите, тъй като много от тези, които останат, ще загинат. " Из "Старецът иеросхимонах Серафим Вирицки(1866-1949) – Живот, чудеса, иеросхимонах Серафим Вирицки(1866-1949), изцеления" автор Александър Трофимов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мъчно ми е за руското племе…

  12 Яну 2022 13:35ч.

  Недей бе, китайското въздушното пространство се пази от руски щит - излагаш се! :D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Яну 2022 13:48ч.

  Русите някога си позволиха чудовищен експеримент с лазерно оръжие срещу Китай (сблъсъкът за остров Халкин хол през 70-те години) - за цитираното си имаме една БГ поговорка - то бива, бива, ама цял вол за мезе не бива. Какви експерименти, какво лазерно оръжие, какъв остров ХалХин Гол???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick на 12.01.2022 в 13:48 Русите някога си позволиха чудовищен експеримент с лазерно оръжие срещу Китай

  12 Яну 2022 13:53ч.

  Ахаха , бе ти верно си голем дебил ! Тая глупост и за градска легенда не става. Вземи се образовай малко, има тонове мастило за инцидентите на о-в Дамаскин !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На времето разузнаването на ГДР твърдеше, че американците сами са създали спина

  12 Яну 2022 13:58ч.

  Да, и е бил произведен във Форт Дитрик в биобазата на американските военни. ЩАЗИ бяха желязно разузнаване, по-опасно и от КГБ и ГРУ ! Имаме пълното основание на вярваме на тази версия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джокондо

  12 Яну 2022 14:00ч.

  Понеже днес е 12 януари 2022, а на 12 януари 2010 преди 12 години се случи ужасното разрушително земетресение в Хаити, то фактът, че въпросният разобличаващ доклад, изобличаващ директно Фаучи (близък до кръга на Клинтънови, които с фондацията си обраха помощите за спасението на Хаити), е датиран от 13 август 2021, само ден преди да се случи новото разрушително земетресение в Хаити от 14 август 2021, то може да се направи обосновано предположение, че фактите изнесени в доклада са верни и подпечатани от най-високо място и че нищо в природата не се случва случайно. А сега вижте кога е роден Фаучи и защо се е помислил за Господ, опитвайки се да заблуди толкова хора по света с изчадието, което е създал. Със сигурност това чудовище е подготвено много по-рано от цитираната в доклада година, която касае само китайското му зачеване. Случайно ли точно преди Коледа стихиите се прехвърлиха в САЩ и 5 щата ги удари онова невиждано досега 365-километрово торнадо, унищожило между другото и фабрика за восъчни свещи? После огнена стихия горя Колорадо, после Филаделфия, после Бронкс. Логично е да се зададе и въпросът, защо сатаната си е избрал точно Ухан от десетките тайни лаборатории на САЩ по света за да пласира отрочето си? Защото от гледна точка на рождената дата на заговорника Фаучи, Ухан е побратим с Крайстчърч, на чиито герб е папската корона и закланото агне. Но точно Крайстчърч е ударен от две поредни разрушителни земетресения в 2010 и 2011 година. Така, че всеки опит да се пренебрегват предупрежденията, които прави природата, води до още по-трагични последствия, защото всички престъпления срещу човечеството са регистрирани предварително и никой няма да остане скрит когато се затвари цикъла, та дори и да носи рождената дата на Спасителя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Другар Фликов,

  12 Яну 2022 14:26ч.

  Съветско-китайският сблъсък през 1968 г. бе на остров Дамански, а вашия Халхин Гол е на 11 май – 16 септември 1939 г. А думите по-горе за "чудовищен експеримент" не са мои, а на Слава Севрюкова. Панимайш ? Нито четеш, нито знаеш, нито внимаваш, скрий се, бе !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кравар

  12 Яну 2022 15:24ч.

  Джокондо - ку-ку. иди се прегледай

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пишман псевдоинтелектуалец

  12 Яну 2022 15:49ч.

  Добро утро! Още в началото нобеловият лауреат Люк Монтание каза, че този вирус е лабораторно създаден. Същото каза и един руски лекар през март 2020 г., цитирайки британски вирусолози: https://dariknews.bg/novini/interviu/prof.-edelev-britanski-virusolozi-tvyrdiat-che-covid-19-e-izkustveno-syzdaden-2216718 У нас го потвърдиха проф.Генчо Начев, проф.Младен Григоров, и др.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никога не е имало вирус

  12 Яну 2022 15:50ч.

  Абсолютно. Затова и четивото е динена кора за полу-ковидистите / полу-антиковидисти. Такива информации ако са 100 % истина , никога не стигат до публиката.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Яну 2022 15:51ч.

  Много ниско ниво на образование, и по-точно четенето с разбиране имат някои хора, цитирам коментиралите в 1353 и 1426. Подчертавам отново - четенето с разбиране. И БГ поговорка ли не разбрахте? Даже съм поправил граматическите грешки на автора. Чудя се как може ли да има толкова неграмотни хора ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Яну 2022 15:59ч.

  Специално за двамата дебили: 1. На о-в Даманский никога не е използвано лазерно оръжие, това е мит. 2. Халхин Гол, естествено, е в друго историческо време. 3. Ще подпомогна пропуските във вашето образование, при това съвсем безплатно с едно стохотворение от онова време: Я расскажу о вопиющем факте: На берегах Амура, средь полей Попался наш простой советский трактор В прицел шести китайских батарей. Ударил залп, снаряды полетели, Но тракторист был парень с головой: Он жмёт педаль — и вот не видно цели В поставленной завесе дымовой. А трактор взмыл над милой стороною И в тот же миг агрессору в ответ, Чтоб постерёгся нас пугать войною Ударил залп тактических ракет. А тракторист наш, капитан Литвинов, Взглянул на карту и включил форсаж, Спокойно отбомбился над Пекином И заложил на родину вираж. Он над Амуром выключил реактор, Чтоб не пугать родных овец и коз. Пронёсся в небе наш советский трактор На дозаправку в свой родной колхоз. И, если враг опять предпримет меры, Чтоб помешать собрать нам урожай, Приказом Агропром СССР-а У нас на поле вылетит комбайн! Надявам се, че поне този език ви е понятен, хехе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  12 Яну 2022 15:59ч.

  А добро утро! Открихте Америка. Кога ще откриете, че сащ се управлява от престъпници ?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прав ъгъл

  12 Яну 2022 17:18ч.

  Глей сега Flick. Уважавам твоето мнение,но ти предлагам нещо от моя живот.В периода 1973-75 бях на работа в Русия.На строителството на огромен минно-обогатителен комбинат намиращ се между гр.Губкин и Стари Оскол. Получавахме добри -за времето си-пари. За хора които не си бяха поставили за цел закупуване на "Москвич"или не дай си "Лада" ние си живеехме малко по-така.Пътувахме до Белгород, Воронеж, Харков.... Един от моите съмишленици се казваше Спиро и беше истинска sex машина Та един ден ми рече:абе окупирал съм една ,мадама,ама тя не ми дава никаква възможност и държи непременно да ме представи на родителите си.По-лошото е ,че тя винаги идва със сестра си и ми се ще -ако искаш-като отидем у тях на гости, да се ангажираш със сестрата.Отиваме,хората бяха заредили масата , да не ти казвам как.Родителите- баща полковник от ВВС-летец -герой,майката директор на училище въобще нали се сещаш.... Започнахме разпивка,разговори и в един момент АЗ запитах бащата "какво се случи на остров Тамански."Той доста помълча ,а после бавно каза"Их сожгли лазером""Со сторани. Китая било более100 тисячи.(нямам руски шрифт и се налага да побългарявам) Съжалявам,че те занимавах с битовизъм,но със сигурност съмнения за произхода на информацията щеше да я приемеш от типа"една жена каза"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  12 Яну 2022 18:41ч.

  Прав ъгъл, благодаря за информацията. По темата - доста съм чел за конфликта, защото ми беше интересно дали наистина е използван лазер. Оказва се, че е убийствена бомбардировка на малка площ с реактивни системи БМ-21 "Град" и обикновена артилерия. Островът буквално е бил разоран, почти всички китайски войници загиват. Оттук и връзката с използването на лазерно оръжие. Бъди здрав!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не разбрах,

  12 Яну 2022 19:23ч.

  каква ще да е пък тая ваксина за прилеп?!?! Чий ще го търси прилепът, че и да го ваксинират? Нещо се обърках. Ако може някой да даде яснота, ще му бъда благодарен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Quest

  12 Яну 2022 20:51ч.

  Не разбрах, на 12.01.2022 в 19:23 каква ще да е пък тая ваксина за прилеп?!?! Чий ще го търси прилепът, че и да го ваксинират? Нещо се обърках. Ако може някой да даде яснота, ще му бъда благодарен. Няма значение, лаф да става. Мириканците са виновни, руснаците ще оправят нещата - с лазари. Или Лазар от България ще им помогне. Баба Ванга го е казала. Неотдавна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отец Серафим

  12 Яну 2022 20:57ч.

  в оригиналното си предсказние няма такъв фатален характер, някъде е променено в интернет интерпретациите..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До /не разбрах

  12 Яну 2022 21:42ч.

  Загубени в превода.Нали приказката започва как гладен Китаец изял прилеп купен на пазара в Ухан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • васил георгиев

  12 Яну 2022 22:19ч.

  коронавирусите са известни отдавна и сигурно са обект на изследване в десетки секретни лаборатории.с каква цел?военна най-вероятно.а вирусът е изтърван случайно и се оказа много активен.американо-китайски опити.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тези които не съзират Плана

  12 Яну 2022 22:50ч.

  Явно не притежават процесно мислене..:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чугун

  12 Яну 2022 23:07ч.

  Преводът е наистина ужасен, но не това е важното. Въобще не ме интересува десен ли е, или ляв, конспиративен или марсиански сайта с публикацията. Доколко са достоверни и проверими фактите, това е важно. Засега съм склонен да мисля, че факъите са по скоро достоверни, имаше и предишни "утечки " " leaks "на тази тема, изкуствения произход на вируса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Остап Бендер

  12 Яну 2022 23:44ч.

  Това не е първата публикация, която обвинява Фаучи, Дарпа, Eco Health Alliance, Дашак и пр. Още миналата година имаше подобни публикации, повече или по-малко подробни със същите обвинения и факти. Наскоро имаше доклад от MIT, Масачузетския технологичен университет със същите изводи и обвинения. Подробно бяха указани и приведените суми от САЩ в Китай в Ухан. Посоченият тук китаец Ши Ланг е жена и е работила в Щатите, а технологията на намесата във вирусите в прилепи е разработена от американец и предадена на Китай на въпроснатата жена биолог в Уханската лаборатория. Който се интересува, може да намери публикациите, макар Фейсбук и подобни да се опитват да ги крият и цензурират. Сега е моментът чичко Путин да облини американците в престъпление срещу човечеството и по-специално демократите там...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Генерал Жостов

  13 Яну 2022 0:01ч.

  https://www.technologyreview.com/2021/06/29/1027290/gain-of-function-risky-bat-virus-engineering-links-america-to-wuhan/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Генерал Жостов

  13 Яну 2022 0:05ч.

  Ето още: https://www.science.org/content/article/nih-says-grantee-failed-report-experiment-wuhan-created-bat-virus-made-mice-sicker

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Генерал Жостов

  13 Яну 2022 0:07ч.

  А тук нещо интересно за ваксинитте: https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как не ви е срам да намесвате името на един велик български генерал

  13 Яну 2022 11:22ч.

  в своите коментари по този начин!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Занимавате ни с глупостите на някакви американски фашизоиди

  13 Яну 2022 17:42ч.

  А мълчите за провалените преговори между Русия и НАТО и отеклия в канализацията ултиматум на Путин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Генерал Жостов

  13 Яну 2022 20:10ч.

  Великият български генерал е мислил и действал като българин, за разлика от главнокомандващия Жеков и монарха Фердинанд, заради което вероятно е и отровен от германците-съюзници. Полезно би било да му се прочете дневникът, но за съвременните западопоклонници това е недостижимо занимание, те са изпълнени с възсторженото поклонение пред брюкселските хиени, де време за четене...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Само да припомня някои факти

  14 Яну 2022 11:55ч.

  Ето как е създаден вируса в Ухан. Тук е репортажа на телевизия РАЙ от 2015 г. https://gospodari.com/%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%B6-%D0%BF%D0%BE-%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D1%82-2015/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фейк-новина

  14 Яну 2022 20:55ч.

  Само някои тъпаци могат да се хванат на тия лъжи.Няма такъв докла, няма такива разследвания, няма такива факти.Китайците са създатели на вируса в тяхната военна лаборатория, това е биологично оръжие, пуснато в някои части на света-държави- противници на комунистически Китай.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пфайзер

  17 Яну 2022 8:47ч.

  Абе помага-непомага вие за всеки случай продължавайте с ваксините , така поне психически се настройвате на добре , а ние парично на добре .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи