Алекс Сорос обещава да изкорени консерваторите от интернет: Аз съм 100 пъти по-лош от баща ми

Алекс Сорос обещава да изкорени консерваторите от интернет: Аз съм 100 пъти по-лош от баща ми

Алекс Сорос обещава да цензурира консерваторите и независимите журналисти онлайн "100 пъти по-агресивно" от баща си Джордж Сорос. След новината, че крайнодесният милиардер Джордж Сорос е предал пълния контрол над империята си на стойност 25 млрд. долара на сина си, Алекс изложи деспотичната си визия за бъдещето на интернет в интервю за Wall Street Journal.

"Аз съм много по-политически настроен", каза Алекс Сорос, сравнявайки се с радикалния си баща.

"Колкото и да се радвам, че парите са изхвърлени от политиката, докато другата страна го прави, ние също ще трябва да го направим", признава той.

Slaynews.com съобщава: Финансираните от Сорос комитети за политически действия се превърнаха в основен фактор в американските избори.

Финансираните от Сорос комитети за политически действия се превърнаха в основен фактор в американските избори.

Джордж Сорос е най-големият дарител на Демократическата партия на последните избори в САЩ, а финансирането на по-малките състезания за местни прокурори му позволи да завладее американската правосъдна система.

Алекс Сорос заяви, че в момента работи за подобряване на подкрепата на латиноамериканците и чернокожите за политиците демократи.

Новият лидер на империята на Сорос е посетил Белия дом на президента демократ Джо Байдън поне 17 пъти от 2021 г. насам, според Fox News.

Три от посещенията са се състояли между 8 и 10 февруари, както съобщава Slay News.

Александър Сорос и вицепрезидентът на САЩ Камала Харис

Няколко високопоставени служители от администрацията на Байдън са вписани в дневниците за посещения като тези, които са се срещнали с Алекс Сорос.

"Александър Сорос е готов да оглави многомилиардната политическа и филантропска мрежа на семейството си", казва Скот Уолтър, президент на Capital Research Center, според Washington Examiner.

"Подобно на баща си, той се присламчва към лидерите на Белия дом и Конгреса, които са готови да изпълняват нарежданията на семейството по въпроси като престъпността, имиграцията, изборната политика и други, като Соросоидите използват всички видове дарения: пари за партии, групи за независими разходи и така наречените "благотворителни организации"", казва той.

Според "Ню Йорк Поуст" Майк Хауел, директор на проекта "Надзор" във фондация "Херитидж", е заявил, че достъпът на Алекс Сорос до Белия дом на Байдън е сериозна причина за безпокойство.

Хауел предупреждава, че семейство Сорос вече е "нанесло огромни щети на нашата страна".

"Програмата на Сорос е насочена към смърт и разрушение в името на отворените граници и края на западната цивилизация", казва той.

"Администрацията на Байдън и движението на измамените прокурори може да се окажат [неговата] най-вредната покупка в Америка досега".

Мат Палумбо, автор на книгата "Човекът зад завесата: вътре в тайната мрежа на Джордж Сорос", заяви, че семейство Сорос е забило кукичките си дълбоко в администрацията на Байдън.

"Навсякъде в Белия дом витае духът на Сорос, а синът му е новият посланик на баща си", казва Палъмбо.

Президентът на "Съдебна охрана" Том Фитън заяви, че независимо от това кой е лице на фондацията и подкрепяните от Сорос ПАОС, Джордж Сорос все още управлява.

"Не се разсейвайте от името на Алекс в дневника на посетителите; това е представител на Джордж Сорос, с когото искат да се срещнат в Белия дом на Байдън", каза Фитън.

"Той все още командва.

"Това са неговите пари, неговите фондации."

 

Източник: thepeoplesvoice.tv

 

Коментари

 • Ъхъ

  15 Юни 2023 1:15ч.

  Не се заканвай Сашко, който гроб копае, сам пада в него!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Idealist

  15 Юни 2023 1:40ч.

  Доре казано. Бих добавил и още нещо ....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Децата на късните родители...

  15 Юни 2023 2:22ч.

  ...доказано са предразположени към заболявания на централната нервна система и девиации.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хабиби

  15 Юни 2023 4:06ч.

  На зло куче-зъл прът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джордж Сорос:

  15 Юни 2023 10:08ч.

  "Съпруга: Анализе Вичак, Сюзан Уебър, Тамико Болтън; Деца: 5"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Регрес

  15 Юни 2023 13:01ч.

  Баща му е абсолютното зло. Този, освен зъл, е и тъп.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  15 Юни 2023 1:17ч.

  Педерастията струи от това момче!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  15 Юни 2023 1:21ч.

  Въх, ей сега се стреснах ? ... баща ти знаеше, че куче, което лае - хапе ? бегай да си играеш на ластика с онзи кюнец, мъжът ти ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  15 Юни 2023 1:23ч.

  *не хапе

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  15 Юни 2023 1:31ч.

  "Алекс Сорос обещава да цензурира консерваторите и независимите журналисти онлайн "100 пъти по-агресивно" от баща си Джордж Сорос." Някакви илюзии по отношение на свободата на словото и плурализма на мненията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сашко е...

  15 Юни 2023 2:20ч.

  ...демократ либерал и демократите либерали са сашковци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Агресията като компенсаторен механизъм!

  15 Юни 2023 19:33ч.

  Очевадно е, че на това момче, освен родителски грижи, му липсва и определен интелектуален капацитет. Но затова пък е откровен!:)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С какво се хвалят някои … . Исках да напиша хора, но се замислих.

  15 Юни 2023 1:33ч.

  До какво водят парите. Особено когато не са придобити с труд.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • джо гладника

  15 Юни 2023 10:20ч.

  напиши "особи". ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  15 Юни 2023 11:35ч.

  Рептили всъщност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  15 Юни 2023 1:38ч.

  Смешник и пълен дегенерат, роден със златна лъжичка в устата и цял живот гледал порно ... Абе келеш на 30 години си станал а не женен ходиш, щом една жена не можеш да гледаш, къде си тръгнал с баща си да се мериш?! Старият Дьорд Вейдър, на младини е предавал и грабел свои сънародници и е помагал на нацистите, и това са му били най добрите "образователни" години- ВСВ, за какво говорим тука, сравнено с този дегенерирал плужек, напомня ми на синът на доктор Ивъл в Остин Паурс - youtube.com/watch?v=FcGLveebwjo

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  15 Юни 2023 1:39ч.

  И с какво тоя измития цайс е по-различен от Сталин, Берия, Троцки и комунистите? Същите разсъждения. Който не е либерал/демократ - ще го "изтрия". Не търпите чуждо мнение. Те и ония по-горе не го търпяха и всички знаем как свършиха. Така че Цайс-ако си решил да бориш интернета, ще ти трябват дооооста големи топки и власт. Такива като тебе сме ги виждали и преди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чул си ти за Сталин и Берия...

  15 Юни 2023 2:45ч.

  гарга.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Шиле

  15 Юни 2023 8:07ч.

  Понятие си нямаш от ни един, та дори от Сашко и Бащицата му. Чел недочел да се изкаже за да поплюе - черта на леке.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сорос е емблемата на

  15 Юни 2023 10:48ч.

  днешния троцкизъм. Такива навремето и Ленин даже не ги е понасял, за Сталин да не говорим. При това обаче Сорос "хвърли" пропагандната кукичка комунисти-антикомунисти (разделяй-противопоставяй-владей...), за която тук някои така здраво се закачиха, че чак досега не могат да се отръскат и да схванат същинските проблеми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леви и десни троцкисти

  15 Юни 2023 14:15ч.

  Левите троцкисти, начело с Троцки, с които Сталин все пак е успял да се пребори донякъде (докато не го отровиха), бяха за справедливост и равенство, дадено от техния дявол срещу Бог и в полза на най-равните - "избраният народ", изродил се до такава степен, че Исус Христос е нарекъл неговите първенци, книжниците и фарисеите в предверието на Божия храм, с недвусмисленото: "Вие сте от баща дявола, и желаете да вършите похотите на баща си. Той беше открай човекоубиец, и не устоя в истината; защото в него няма истина. Когато изговаря лъжа, от своите си говори, защото е лъжец, и на лъжата баща." Именно затова Троцки е бил считан от талмудистите в Ню Йорк за техния мешиях и са го почитали като месията. Сорос е десен троцкист, като десното е основано на паразитния му капитал, а самият Сорос е капиталист и финансов спекулант за разлика от Троцки. Следователно, Сорос дори не е за справедливост и равенство между народите, като "избрания народ" да бъде най-равен измежду тях. Сорос директно е за унищожение и поробване на народите (до неповече от 500 милиона - виж GEORGIA GUIDESTONES), също като Кисинджър, за да може "избраният народ" да господства над гоите (животните) на другите народи. Това е и целта на водената прокси и хибридна война на зомбирания сатанински и колективен запад срещу православна Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Христо Германов

  15 Юни 2023 17:07ч.

  Добро обобщение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сянката

  15 Юни 2023 1:40ч.

  Нищо де! Нека Сашко да се порадва малко на парички, но пък случват се катастрофи и инциденти... понякога. Или теч на ток в банята или скок от висока сграда на глава...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  15 Юни 2023 1:40ч.

  Освен Фейсбук и педофилският Инстаграм какво друго може да контролира наследника?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • кйайк

  15 Юни 2023 1:42ч.

  Не се тревожете за алекс. Той ще е жив толкова дълго, колкото е нужно, за да страда в мъки и да гледа това, което не трябва да вижда, но ще бъде в мъки, такова, каквото се полага на психопатите. ;) Колкото и зло да върши, е обречен, а, когато умре, ще е радост за човечеството, защото ще има къде всеки да се изпикае и/или изплюе. Историята ще го знае като изчадието на човечеството. И всичко това е за доброто за края на злото. ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ е сатана

  15 Юни 2023 1:49ч.

  Увереността на този млад психопат в парите на баща му е най-голямата му слабост. :> Който трябва - ще ме разбере. Много години по-рано е, отколкото трябва, но той се провали, въпреки, че не го знае.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Антоний Ъ.

  15 Юни 2023 2:10ч.

  Сатаната са чуфутския финансов и милитаристичен олигархат, въоръжен със старозаветната си идеология за богоизбраност, който е завладял САЩ и сега посяга към света, на ще си чупи рогата, защото днес светът е друг, по-знаещ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе не разбрахте ли ще

  15 Юни 2023 1:53ч.

  Трябва да се взимат пушките. От лаене във форумите полза няма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нямат край

  15 Юни 2023 1:59ч.

  Мъките рубладжийски - хахаха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  15 Юни 2023 2:47ч.

  Чакай да те питам. Вие десните не бяхте ли консерватори или вече сменихте резбата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ликвидирането на нета е рубладжийска мъка?

  15 Юни 2023 2:48ч.

  Наистина. На пукалите като тебе им стига бТВ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  15 Юни 2023 3:59ч.

  Т.е. все пак сменихте резбата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дните на единния световен интернет са преброени

  15 Юни 2023 2:32ч.

  Ще има няколко отделни мрежи от мрежи, с различна степен на изолация/свързаност една от друга една от друга, най–вече на база на географията на континентите. След като веднъж се започне горещата фаза на американската лудост, спътниците ще бъдат обрани, а океанските кабели повечето - прекъснати. Този плазмодий най-много да цензурира в рамките на ARIN и/или APNIC, ако остане връзка през Тихия Океан в рамките на АУКУС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  15 Юни 2023 2:37ч.

  Погледнете го това нищо, което иска да управлява света. Не си питал кръчмаря бе, пендел смотан.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  15 Юни 2023 2:54ч.

  Ако мен ме препратят при магарето Камала Харис, ще ме е срам да го афиширам... тя е по-зле и от бай шоршо младши, който си е една смешна гейша откак се помни, сега поне ще има ухажори бол, само да внимава за маймунската шарка на били гея ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хей Гласове

  15 Юни 2023 2:59ч.

  Ама какъв е тоя тюрлугювеч - "крайнодесният милиардер Джордж Сорос" Това от дневник ли ви го внушиха? Аз не знам по ярък изразител на нео левичарството даже към комунизъм избива баща сорос, да не говорим за изчадието му? А заканите му.....каквото повикало това се и обадило.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Шиле

  15 Юни 2023 8:17ч.

  И ти пък си имаш понятие от комунизъм, колкото околовръстничка от полова хигиена..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Момечето ще си клати краката

  15 Юни 2023 3:25ч.

  Не знам какво ще изкоренява, като то повечето е изкоренено през последното десетилетие. Пък и днес никой не изкоренява, а просто не го показва в търсачки, предложения, и не го монетаризира., т.е. увяхва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крушата не пада по-далеч от дървото

  15 Юни 2023 3:58ч.

  А на това дърво специално всички круши са гнили, силно отровни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  15 Юни 2023 5:28ч.

  100 пъти по-лошо за теб, пътник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ваксиниран веган

  15 Юни 2023 6:00ч.

  Всъщност соросоизма ще победи, със или без Сорос. Западноевропейската цивилизация вече е обречена демографски. Краят й е само въпрос на време. Вижте и у нас - Посолството е негово, основните партии и държавни структури също са под контрол. Когато се наложи уличен натиск, жълтопаветниците са насреща. Семействата им са финансово зависими от ведоствата и фондациите Му и са винаги готови да си пазят хляба. И всичко ще си продължи по реда. Революции вече няма кой да прави. Стадото е обработено и ваксинирано. Черните овце като нас са локализирани и изолирани и ако се наложи ще бъдат и физически отстранени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Шиле

  15 Юни 2023 8:27ч.

  Ти недей така, за добро или лошо ние все още попадаме в зоната на интереси на една друга сила. Който иска да става транс зомби, моля - пътят на запад е все още отворен. Скоро там и паците ше почнат да им резват по закон, така че за тях знаеме...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ???

  15 Юни 2023 6:57ч.

  Винаги съм се чудил, защо хората толкова много мразят евреите. Вече не се чудя!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !!!

  15 Юни 2023 7:20ч.

  Гнусна сган!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  15 Юни 2023 8:58ч.

  крайнодесният милиардер Джордж Сорос... е най-големият дарител на уж лявата Демократическа партия...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  15 Юни 2023 9:54ч.

  "Гордостта идва преди падението" казал дяволът като паднал.. Една примерна ситуация, дъртият Сорос никога не би одобрил просто Киро, поради прекомерна тъпотия, но младият вижда "сексуален обект" ала-двойник на Траволта...подборът му е сбъркан и не се извършва с главата, а с други части на тялото! ПРО100 КИРО, НЕ Е КОСТОВ!!! Интернет е планиран отдавна да се превърне от "мрежа" в "решетка" а това ще стане, когато всеки потребител в "решетката" има персонален индификатор-сертификат, когато е онлайн в решетката(или мета затвора), уловката е че всички трябва да са в "пандиза", не може половината от хората да останат вън, освен ако не се избият преди това! Този дегенерат е свикнал само как да си начеша нуждите, поради гигантски комплекси и наследствена обремененост. Слепец, няма "окото" на баща си за подбор на хора, напротив това е калпавият син, принцът наследник от филмът Смело сърце... П.П Тези сатанисти нито са леви нито десни, това са паразити които унищожават гостоприемника си, нищо повече от кърлежи или глисти, на планетарно равнище обаче!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чудесен сатанист

  15 Юни 2023 10:16ч.

  ще излезе от него и дано разшири пътеката, започната от баща му към изграждането на нов световен ред с не повече от 500 милиона жители на планетата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  15 Юни 2023 10:52ч.

  Дъртакът гушна ли букета, да не би да съм пропуснала хубавата новина?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Програмата на Сорос е насочена към смърт и разрушение..." -

  15 Юни 2023 11:11ч.

  най-кратката и точна характеристика на Соросовия проект! Кога всички - и политици, и медии - ще си отворят очите за тази истина? Да приемеш финансиране от Сорос не е безобидно, то е участие в престъпление срещу човечеството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това дегенератче

  15 Юни 2023 11:41ч.

  Ще живее още поне 100 години. Пък и дъртият рептил се е размножил допълнително... Така че имаме системен проблем. За оцеляване на човечеството е нужен системен подход в изтребване на демоните. С клетви и попръжни - урод по урода, няма да стане. На ход са военните. Перефразата на нашата епоха - "Военни от всички страни, обединявайте се !" . А после е ясно...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  15 Юни 2023 12:46ч.

  Краката му ще мият и водата от измитото ще пият нашите джендързависими непеошници от фондациите, ако продължи да им плаща за пропагандни поръчки из медиите на колонията. Затова мръсниците бяха тъй антируски настроени и затова заложиха на бандеровска уркия в тая битка на титаните. Ала ще я загубят - отрочето скоро ще остане без пукнат цент пред лицето на задаващата се светлина от Изток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • логореята

  15 Юни 2023 12:54ч.

  Какво представляват тъдявашните жълтопаветни структури на соросиадата? Досущ едно към едно повторение на еднопартийците-шпицкомандоси от соца, само че пребоядисали се за една нощ и заменили сакралната думичка "комунизъм" с "либерална демокрация". Перманентната ленинско-троцкистка революция, за която са винаги готови, е подула главите им, както и навикването на хората с високо вдигнат пръст, задето не щат да робуват на световния богоизбран прогресариат. Висящи стачки, халтурни пърформанси, окепазяване на руски паметници и окупации на университети в пряк и преносен смисъл - това е основното им занимание, когато ги призове с тайна грама дежурният по американско посолство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мислещ

  15 Юни 2023 13:46ч.

  Очевидно момчето не е с всичкия си и нарушава основни принципи на конспирацията - например да не разкриваш намеренията си. Това беше и основния принцип на бащата . Той добре прикри намеренията си , в резултат на което успя да овладее с минимален ресурс голяма част от политическата класа в ЕС , както и управляващата клика от Демократическата партия в САЩ. Това го прави най- значимата политическа фигура в т.н. демократичен Запад, който отдавна се е изродил в своята противоположност , след като допуска такива извращения. Забележително постижение! Един и същ човек да дърпа конците и от двете страни на Океана. Но след като това стана ясно и започнаха да излизат убедителни доказателства останалата част от света тръгна срещу това и краят ще бъде някъде в степите на Украйна .Скоро ! Извод: Никога не разкривай истинските си намерения - това е най- сигурния начин да загубиш всичко . Глуповато момче, няма качествата на бащата. Скоро ще си го получи !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фак Били ГейЦ

  15 Юни 2023 14:23ч.

  добре е, че си мислещ, но бъди и повече гледащ и четящ. Конспирациите отдавна не са това, което сме свикнали да смятаме за тях. Намеренията не се прикриват вече, сега е модерно да ти ги опишат във филм (The Hunger Games, Minority Report, Elysium, The Matrix и мн. други) или в книга (The Great Reset), да ги изчукат в камък (Georgia Guide Stones). Мислят се за толкова силни, че ще е проява на слабост да се крият и ти го натриват в лицето с подтекста "И нищо не можете да ни направите". Та и затова Шорошчето е толкова нагло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Саше, а защо не си 100 пъти по-ДОБРОНАМЕРЕН от баща си бе?!

  15 Юни 2023 13:59ч.

  Забраните и насилието над свободния човешки дух какво удоволствие ти носят, а Сашко?! Истината е една, а не е както я разбира гуруто на баща ти и Карл Попър - според зависи?! Откъде - накъде реши, че ти си този който ще се резпорежда с живота на милионите човеци на Планетата?! ........ Признанието, че можете да правите каквото си искате СРЕЩУ ПАРИ, ЗАПЛАЩАНЕ изкушавайки нещастните си жалки слуги - соросоиди за да разрушавате и сеете смърт - каква радост и щастие носи на Сашко, на баща му Сорос и на всичките им купени слуги - роби?! Позор за правителствата позволили на Сорос да владее народите им и както пишат всички ще се търси ПОЛИТИЧЕСКАТА ОТГОВОРНОСТ за изчезването на хората от България и Източна Европа и от Соросите и народен съд за управляващите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  15 Юни 2023 14:08ч.

  Споко, Сашко Сорос ще плаща за греховете на баща си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BESTT

  15 Юни 2023 14:13ч.

  АЛЕКС ША ТИ РАЗМАЖА ЧУТУРАТА С КОПРАЛЯТА И Н А ПРАСЕТАТА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Към 3:57 ч. - отговор от дипломат от кариерата от Индия

  15 Юни 2023 15:39ч.

  Към пишещият - ??? 15 Юни 2023 3:57ч. Винаги съм се чудил, защо хората толкова много мразят евреите. Вече не се чудя!" ----- Отговорът дава и Мелкулангара Бхадракумар от Индия, пенсиониран дипломат от кариерата в министерство на външните работи в продължение на 30 години! ето тук: ........ https://glasove.com/intervyuta/sadbata-na-rezhima-na-zelenski-e-podpechatana ........ В последното изречение: "... напомня за митичния Скитник-евреин, който СЕ ПОДИГРА с Иисус по пътя към ГОЛГОТА и за това беше проклет да скита по земята до Второто пришествие." .. Самопроклели са се, подигравайки се на НЕВИНЕН човек, убит в името на какво?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заблуда е

  15 Юни 2023 16:25ч.

  да се говори за днешните юдаисти, талмудисти, кабалисти и сатанисти като за евреи. Евреи са тези, които вярват в Бог, следват Бог, почитат Бог, защитават Бог. Онези, които предадоха Бог и несправедливо осъдиха Божия Син Иисус Христос, единосъщ със Своя Отец, те не са евреи, а само юдаисти и деца на дявола. От онова време народът на Израил е разделен на юдаисти и на евреи-християни от Църквата на Иисус Христос, част от която сме и ние - православните християни в България. Щенията на юдаистите и особено на техните талмудски и сатанински секти е да господстват над другите народи по света, като гледат на тях като на животни и ги държат в робство, но без да им позволяват да се множат и да им замърсяват частната сатанинска собственост - тяхната зелена и сатанинска планета. (1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. 10. Be not a cancer on the Earth – Leave room for nature – Leave room for nature. https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "ако ли пък е от Бога, вие не можете го разруши; пазете се да не би да излезете и богоборци."

  15 Юни 2023 16:59ч.

  Деяния 5:39 "А той каза: Няма да се наричаш вече Яков, а Израил [Т.е. борец с Бога.], защото си бил в борба с Бога и с хора и си надвил." (Битие 32:28)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Gen Gurko

  15 Юни 2023 19:38ч.

  Това е живото доказателство че яйцата на рептилиите трябва да се смачкват безмилостно, преди да са се излюпили и разпълзели по света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Безплатна Енергия

  16 Юни 2023 2:16ч.

  Кратък коментар (едва ли ще мога да дам дълъг коментар) ...... Никога не е имало свобода в Интернет.... дори и през 90-те. Службите не знаят всичко за всеки Интернет потребител(засега, но много скоро ще знаят всичко), но знаят достатъчно за интересните за тях личности. Кой плати и плаща за инфраструктурата на Интернет? Него/тях помолете да ви дадат свобода на израза. Ако искате свобода, направете си ваш собствен Интернет, дори и това да означава Интранет - в този случай направете вашата мрежа физически изключена. Ciao e bravo.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи