За стотиците престъпления на САЩ няма трибунали, но осъждат Путин по скалъпени обвинения. Светът няма дълго да търпи това потресаващо малоумие

За стотиците престъпления на САЩ няма трибунали, но осъждат Путин по скалъпени обвинения. Светът няма дълго да търпи това потресаващо малоумие

Автор: Дахер Дахер, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Няма трибунал за войната в Ирак, в която загинаха над 1 милион души на базата на лъжливи обвинения. Няма международен трибунал за американски войници, които изнасилиха 14 годишно момиче и го убиха заедно със сестричето му и цялото му семейство. Няма международен трибунал и за затвора Абу Грейб, където са били брутално бити и изнасилвани мъже и жени, след което карани да си изпият урината и фекалиите.

Няма трибунал за канадските войници, които отвличат 16 годишното сомалийско момче Шидане Ароне, пребиват го с пръти и го горят с цигари, след което жестоко го убиват. Това е само съвсем малка част от хилядите други прикрити случаи, излезли наяве заради изтичане на информация от други войници. Наказанията са минимални да 1-2 години, колкото за пред медиите.

Няма трибунал и за С.Арабия, които с бомба избиват 50 деца в автобус. Няма трибунал за американските дронове, които избиха 7 деца и цяло семейство в Кабул само преди година, нито разследване на изнесени сведения от бивши служители, че 90% от жертви на американските дронове са невинни цевилни. Включително и избити от цели сватби.

Няма трибунал за Израел и убийството примерно на християнската журналистка Ширийн Абу Акле, доказано и целенасочено убита от израелските сили, или пък за американката Рейчъл Кори, която бе прегазена нарочно и брутално от булдозер, при неин протест срещу рушенето на палестински домове. Както и на репортите за наличен апартейд от дори американската Амнести интернешънъл.

Няма трибунали за Франция и издевателствата им в Мали и Нигер, и то не само там.

Точно днес излезе и статия в Гардиън на иракчанка, която споделя, че иракчаните са оцелели от Садам, но американската инвазия е това, което е разрушитело живота им (https://www.theguardian.com/…/iraqis-saddam-hussein-us…).

Но кой осъждат? Путин. И то не за военните действия в Украйна, обвинение, което бе спряно от САЩ за да не попаднат техните изроди, заради безбройните доказателства, а защото е пренесъл бомбардираните от украинците деца от Донбас в Русия. Били "отвлечени и преобучавани" в скалъпени и изсмукани от пръстите обвинения.

Това е потресаващо малоумие, от което ще получат оргазми нашите атлантически комсомолци, послушници на новата световна, тоталитарна диктатура. Дори да съм най-шизофречния русофоб (заменете с антисемит за обратен ефект), то щях да забележа двойните стандарти и безумие. Светът няма как да търпи това дълго. Срещите между Иран и ОАЕ, Иран и С.Арабия, почервяването на Ю. Америка и надигането на Африка показват това. Обаче нашите вместо дипломация си мислят, че цели векове ще управляват с камшик и рекет.

Ходи го обясни на тъпоумно паветно говедо с изцъклен от злоба поглед и програмирано поведение, който вижда само руски агенти и врагове на народа. Сам си вяврва, че е богоизбран. Консуматор. Как да му бъде обяснено, че има и по-интелигентен, печеливш и безкръвен подход за всички.

Не, дай му да крещи и обвинява всички наоколо, сам да си вярва, че е от висшата раса и трябва да се бори със злото.

То това е урод с претенции за ангел. Без да си отваря устата вече знаеш даже кои филми ще хареса. Които са му наредили да хареса. Дори в него апогеят да е слагане на пластмасови неща в задника и да се плескат по лицата с дилдота, макар и с квантови, диференциални, мултивселенни и още какви ли не сложни за тях думички.

 

 

 

 

 

Oh, wait.

Коментари

 • Копейкин

  18 Март 2023 16:24ч.

  Откъде ги намирате такива идиоти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Погледни се в огледалото

  18 Март 2023 16:47ч.

  и ще видиш кой е идиотът!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Frigo

  18 Март 2023 16:50ч.

  Първо си мерзавец, олзваш чижд псевдоним,прякор и тнт.. втори кръглия идиот си ти..да ти обясняваме какв идиот си, няма нужда но е хубаво да го знаеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кога?

  18 Март 2023 16:59ч.

  Кога САЩ ще бъдат осъдени от Международния трибунал за престъпление против човечеството и за избиването на стотици хиляди невинни, цивилни при безсмислената атака с ядрено оръжие, при вече приключила война?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВССМ

  18 Март 2023 17:37ч.

  Копейкин, вече е много опасно да говориш такива неща. Ако кажеш това на публично място, до теб може да има някой като мен който така да те "подреди", че и майка ти да не те разпознае!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Копейкин 18 Март 2023 16:24ч.

  18 Март 2023 18:21ч.

  стинка, човекът тебе е описал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Центов, евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче некъпано, не си ти за сий форум, не си!

  18 Март 2023 18:26ч.

  Иди у пик, мик, дир, капитал, медиапул - тамо са идиотите, like you! И козяк, спрете с рези безмозъчни ваши тролчетата! Освен погнуса, друго не предизвикват! И опорките, опорките нефелни, бе! Посменете ги малко, па белким "фанат" малце дикиш! И, центски, и днес козяшки лебец нема да има за тебе! Анадънму?😀

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  18 Март 2023 19:05ч.

  Копейка, вашите те търсят да те бият :) и нашите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  18 Март 2023 20:03ч.

  Висят си рубладжиите Дачков и никой не ги е изтрил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Потвърждавам

  19 Март 2023 12:51ч.

  Копейкин 18 Март 2023 16:24ч. --- e пълен олигофрен. Самото му съществуване е обида за екологията на планетата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лето

  19 Март 2023 14:35ч.

  Идиотът си ти!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Копейкин 18 Март 2023 16:24ч.

  20 Март 2023 11:14ч.

  Намирането на такива идиоти е труден интелектуален процес. Този подходящ идиот е издирван в продължение на три дни. Единствената слабост на тази находка е, че името не е православно : Дахер Фарид Дахер

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идиоти са всички на евроатлантически позиции

  18 Март 2023 16:31ч.

  Ще погубите и себе си и семействата си, дебили.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хиляди деца от Донбас са спасени

  18 Март 2023 16:38ч.

  от руските войници - особено от заложените от укронацистите "лепестки", които привличат точно детския поглед, защото приличат на играчки. Хиляди са спасени от ежедневните обстрели на мирното население от укронацистите. В Ирак, в Сирия, в Либия нямаше кой да изведе от зоната на американските обстрели поне децата. Боже, пази децата от ръцете на умопомрачените англосаксонски сатанисти...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

  18 Март 2023 18:39ч.

  ТАСС: Агрессия Украины в Донбассе привела к гибели 4 374 жителей ДНР с 2014 года до 24 февраля 2022 года, почти 8 тыс. были ранены. Такие данные приводит в своем докладе для СБ ООН https://t.me/tass_agency/184740 Telegram (https://t.me/tass_agency/184740)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ФЪРКАТИЧКО

  18 Март 2023 18:32ч.

  С удоволствие следя написаното от Дахер Фарид Дахер - Ламот. благодарение на ГЛАСОВЕ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДЯДЯ АНГЕЛ – ЮРИЮ ЛЕОНИДОВИЧ ГАГАРИН

  18 Март 2023 22:28ч.

  Челябинский «Ангел» спас сотни детей Донбасса! Предприниматель из Челябинска Юрий Гагарин представлен к Ордену Мужества за спасение 367 детей Донбасса и к званию почетного гражданина города Ново-Азовка Донецкой народной республики. ТОЗИ ЧОВЕК Е ВИЛИК. ГЛЕДАХ НЕГОВО ИНТЕРВЮ КАК ПОД ОБСТРЕЛ Е СПАСЯВАЛ ДЕЦАТА. И КАК ИСКРЕНО ПЛАКА, ЧЕ Е ЗАГУБИЛ ЕДНО МЪНИЧЕ. ПОТРЕСАВАЩО!/ Напишете му името в Гугъл. Ше излезе моного инфо за този Човек/. А РАЗНИ УРОДИ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА СЪД!!! РУСИЯ ПОХИЩАВА ДЕЦА – КРИЯТ ПОХИЩЕНИЕТО НА ДЕЦА – ОПИТВАТ СЕ ДА СЕ ПРИКРИЯТ ЗАД ПОДОБНИ ОБВИНЕНИЯ! ФОРМИРА СЕ ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ. АМАН ОТ ИЗТЪРКАНИ МЕТОДИЧКИ! АКО ГЬОБЕЛС ИМАШЕ ТВ И ИНТЕРНЕТ, НЕМЦИТЕ И ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА УЗНАЯТ, ЧЕ СА ЗАГУБИЛИ ВОЙНАТА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  18 Март 2023 22:39ч.

  "Това е потресаващо малоумие..." -- не е малоумие, наглост и глупост е -- още една нишка е скъсана, за да са сигурни кукловодите, че поне в обозримо бъдеще нормализиране на отношенията в европа няма да има. но квалификацията ми харесва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гост

  19 Март 2023 8:16ч.

  Идиотите и лицемерите са в правителствата на ЕС. Няма вечно да ни управляват. Сами сме виновни, че ги търпим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  19 Март 2023 12:12ч.

  четете внимателно! никой никого не е осъждал, а някакъв евроГейски "прокурор" е издал постановление за "задържане" на президента на велика ядрена държава по измислено предположение... очаквам заради неговата откровена фашистка постъпка в недалечно бъдеще Р. Кадиров да изпрати в Холандия отряд чеченци, които да го доставят с надяната върху главата му торба директно в Москва...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е мого сложно така , с доставка в Москва

  19 Март 2023 12:55ч.

  Какво беше едно време? Wanted death or alive 1000000$ cash or gold И тогава чакаме пристигане на една хладилна чанта с една глава в нея, и еветуално картичка с банкова сметка... Може и през Еконт дори :-)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • никой никого не е осъждал, а някакъв евроГейски "прокурор"

  19 Март 2023 13:12ч.

  Осъждане за Путин не е необходимо. Достатъчно е вездесъщото Highly Likely. И децата вече разбраха, че е по-лош и опасен от Сатаната. Затова сатанистите го ревнуват и искат да го унищожат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МАМАТА

  19 Март 2023 13:09ч.

  Блестящ пример до какво води отрицателната селекция - издигането на ръководни постове на умствено и физически непълноценни индивиди, с явно сбъркано светоусещане и пълно подчинение на надзирателите - сатанисти, чиито цели са ликвидацията на огромни части от съществуващата популация, при това без подбор на средствата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марксистко - ленинската критика на империализЪма

  20 Март 2023 11:04ч.

  като висш и последен статдий на капитализЪма е монго по-съдържателна отколкото критиката на българския гражданин с име Дахер Фарид Дахер .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  21 Март 2023 9:58ч.

  Браво! Силна статия, със съвсем подходящ рязък тон. Време е нещата да бъдат изказани в прав текст! Наистина, краварската наглост, арогантност, агресия и демагогия нямат равни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи