Волгин: Приех номинацията на "Възраждане", за да се боря политически срещу ужасяваща цензура, кенсъл културата и русофобската истерия

Волгин: Приех номинацията на "Възраждане", за да се боря политически срещу ужасяваща цензура, кенсъл културата и русофобската истерия

Автор: Петър Волгин, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Защо приех номинацията на „Възраждане“?

Ще започна с благодарност към всички хора от десетките структури на партия „Възраждане“, които ме предложиха за участник в предстоящите избори за Европейски парламент. Признанието на толкова много хора е задължаващо. Това е не просто висока оценка за обществената ми дейност до този момент. Това е преди всичко призив за още по-активна работа в защита на българските национални интереси, в защита на свободата и на демокрацията, която през последните години е атакувана.

През вече немалкото на брой години, в които присъствам в общественото пространство, винаги съм защитавал свободата на личността и независимостта на държавата. За мен тези две неща не могат да бъдат разделени едно от друго. Няма как да бъдеш свободен в държава, която е подчинена на чужди центрове на власт. Директно казано, невъзможно е да си свободен в България, ако държавата ни е безгласен изпълнител на нарежданията, идващи от Брюксел или от Вашингтон. Точно заради това винаги съм защитавал две много ясни позиции. Първо, всички ние, гражданите на България да имаме правото да изразяваме свободно мнението си, без значение дали то се харесва или не на управляващите у нас и в чужбина. И, второ, винаги съм твърдял, че нашите национални интереси трябва да стоят над всичко останало и особено над онези изпразнени от съдържание евроатлантически ценности.

По време на дългогодишната ми работа в БНР и в други електронни медии, в стотиците статии, които съм публикувал в много списания, вестници, сайтове, в книгите, които съм написал, съм следвал една основна линия – да разширявам границите на свободата и на независимостта. Както на отделната личност, така и на нашата държава. Дълго време смятах, че това е достатъчно. Бях убеден, че силата на словото е толкова голяма, че е в състояние да променя реалността. И днес продължавам да вярвам в свободното слово. Само че от всичко, което става около нас, особено напоследък, се убедих, че вече думите не са достатъчни. Трябват и реални политически действия.

Има и още нещо много важно, което трябва да бъде казано, когато говорим за свободата на изразяване. През последните няколко години не само в България, в целия Евросъюз се вихри ужасяваща цензура. „Културата на отмяната“/cancel culture/, политическата коректност, русофобската истерия са на път окончателно да убият плурализма. За да се противопоставим успешно на усилията на цензорите, за да защитим множествеността на гледните точки и правото на всеки човек да говори свободно, а не да е длъжен да повтаря клишетата на управляващите, трябва да действаме със средствата на политиката. Медиите нямат възможността да се защитят сами срещу грубия натиск. Натискът от страна на евроатлантическите партии може да бъде победен, само когато срещу тях се изправят политически формации, защитаващи свободата.

Това е и основната причина, която ме накара да приема номинацията на партия „Възраждане“. Убеден съм, че участието в политиката ще ми даде много по-голяма възможност да защитавам както свободата на личността и медийната свобода, така и независимостта на България. Ама защо „Възраждане“, ще попита някой, защо не някоя друга формация? Поради факта, че „Възраждане“ днес е единствената партия, която има смелостта да отстоява свободата на България и в името на тази свобода да влиза в конфликти не само с тукашните си политически противници, но и с всевластните еврошефове. Ще ви напомня, че на конференцията на Европейската народна партия миналия месец Урсула фон дер Лайен спомена три партии, които според нея били заплаха. Между тях посочи и „Възраждане“. Да те посочи като опасност не друг, а председателят на Европейската комисия, за мен е най-голямото признание. Говорим за политик, който никога през живота си не е изрекъл и една оригинална мисъл, който винаги си е служил с набор от политически коректни фрази. Именно заради липсата на собствена мисъл Урсула фон дер Лайен беше сложена начело на ЕК. Нещо повече, освен евроклишета госпожата напоследък бълва и откровени глупости. Да споменем само „откритието“ ѝ, че руснаците били свършили резервните части за ракетите си и воювали с чипове от хладилници и перални. Трябва наистина да си опериран от всякаква способност за логично мислене, за да изречеш подобна глупотевина. Ясно е, че хора като Урсула винаги ще кажат на черното бяло и ще определят нещо, което е доста добро, като много лошо. Ето защо, когато председателката на ЕК заклейми „Възраждане“, тя всъщност направи най-добрата услуга на тази формация, защото показа, че пътя, по който върви партията, е правилният.

Разбира се, пътят на истината, пътят на защитата на свободата на България, е ужасно труден. Откакто „Възраждане“ започна да се превръща в значим фактор в политическия ни живот, тя стана обект на изключително мръсна клеветническа кампания. Чест прави както на партията, така и на нейния лидер Костадин Костадинов, че не се огънаха, че устояха на калния поток от клевети и лъжи, който се изсипваше, а и сега продължава да се изсипва върху тях от слугите на евроатлантическото статукво. 
Безкрайно много уважавам хората, които имат смелостта да се изправят срещу статуквото – било то софийско, брюкселско или вашингтонско. Вярвам, че именно такива личности имат потенциала да върнат българската независимост. За мен е огромна чест, че бях поканен от тези хора, за да участвам в общите усилия за подкрепа на свободата в България. Това е битка, която може и трябва да бъде водена както в българския, така и в Европейския парламент. За щастие в Европейския съюз има много партии, които не са съгласни страните им да бъдат обикновени придатъци на брюкселската властова машина. Ако всички тези партии действат заедно, те биха могли да извършат една дълбока промяна в ЕС. В състояние са да превърнат този съюз от един подчинен на Вашингтон инструмент в самостоятелна и силна организация. Имаме нужда от Европейски съюз на свободните нации, а не от ЕС, ръководен от някаква кафкианска брюкселска машина.

Днес, всички ние, нормалните хора трябва да се посветим на една цел. Не бива да допускаме нашата Европа да бъде въвлечена в украинската месомелачка. Длъжни сме да бъдем на страната на мира, а не на войната. Всяко допълнително изпращане на пари, оръжия и, не дай Боже!, войски в подкрепа на режима на Зеленски, само удължава тази война и засилва риска от превръщането ѝ в световна.

Ето защо трябва да подкрепяме тези партии, които искат мир, а не тези, които настояват войната да продължи. В България именно „Възраждане“ е партията, която най-силно настоява за мир. ГЕРБ, ПП, ДБ, ДПС, изобщо всички евроатлантически формации продължават с лишените си от всякаква нормалност действия да бутат страната ни към участие във войната. Надеждата на „България“ за отстояване на мира се нарича „Възраждане“. Това е също една много важна причина да участвам в политическия живот на страната редом със съмишлениците си от тази формация.

 

 

Коментари

 • Подкрепям

  16 Апр 2024 14:37ч.

  Успех!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е от голяма полза за България отстраняването от БНР

  16 Апр 2024 15:09ч.

  на един от малкото независими български политици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е от голяма полза за България отстраняването от БНР

  16 Апр 2024 15:13ч.

  на един от малкото независими български журналисти. Впрочем и горното е вярно, защото журналистите са неформалните политици. Затова имят медийна власт и новят медийна отговорност. Ако наистина са журналисти, а не мисирки и пуяци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еех, мъко рубладжийска

  16 Апр 2024 14:39ч.

  Няма такава измет като рубладжийската. Ми емигрирай в Русия, създай там радио Свободна България, бе. нещастник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аман

  16 Апр 2024 14:53ч.

  Аман от мераци за етническо, пардон политическо прочистване. И защо някой трябва да бъде прогонван от страната му, само защото има собствено мнение, което не съвпада с мнението на някакво малцинство, което понеже няма почва в страната си разчита единствено на слугинаж на чужбина ? Или да изгоним мнозинството, за да може малцинството да стане мнозинство ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • соросоидна

  16 Апр 2024 15:25ч.

  гнидо, поплачи си. Не пречиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГЕЙсащ!

  16 Апр 2024 15:26ч.

  Доларджио, марш за смяна на пола в ГЕЙсащ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе, не е глупав като тебе Волгин

  16 Апр 2024 15:38ч.

  Не ще в С. Корея, Брюксел и еврото го привличат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Путин

  16 Апр 2024 15:47ч.

  До 14.39 - Докога ще те призовавам да си смениш пола и ще бъдеш винаги щастлив и модерен. Аз вече го направих и най-после намерих себе си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За какво ни е да ходим в Москва

  16 Апр 2024 17:46ч.

  Тя Москва скоро ще е в Брюксел!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рубладжийския,

  16 Апр 2024 18:53ч.

  Нема те, нема те, па току се цъкнеш!... Нямаш представа, тъпако, колко не ти е мястото тука!... Като курешка на тротоара си!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Таман си е на мястото, да напомня колко прав е Волгин.

  18 Апр 2024 9:34ч.

  Тия евролиберали-демопедерали преследват не само цензура, ами и физическо прочистване. Вече има съответните закони - за "реч на омразата" да те нашибат в тюрмата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук

  16 Апр 2024 14:40ч.

  Не ме изненадва решението на Волгин да опита нова роля на евродепутатин. Безспорно е, че той с пословична упоритост и видимо удоволствие показва левите си политически убеждения. Струва ми се обаче, че те омекват щом влезнат в допир с артистичния му натюрел. Волгин по душа е артист. В детските си години е участвал в театрална школа и това му личи. Често в радоизявите си той маниерничи с гласа по характерен, заучен начин. Слушателят може да усети театралниченето, при което гласчето му ту изтънява, ту леко се разлигавя и превзема, заприличвайки я на игриво зайче, я на гладно мече. Който има желание, може да чуе детето Волгин в радиодраматизацията на "Забележителната ракета" по Оскар Уайлд тук https://gramofonche.chitanka.info/prikazki/zabelezhitelnata.raketa--oskar.uajld--radio/ Излишно е да се коментира избора на Волгин. Очевидно е, че той не е призван да стане народен водач. Това е трудна мисия. Малцина притежават нужните качества и свише са призвани да станат такива. Волгин е по-скоро една забавна ветрена мелница, обичаща да среща в перката си левия вятър, да го обира и да весело да се завърта по посока на часовниковата стрелка. Но това занимание също омръзва и навярно кара завистниците му често да го псуват и ругаят. За Волгин май е по-добре да стане стане мъркаш като коте евродепут, отколкото съвсем да се изхаби и омръзне дори и на самия себе си в радиото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВИК

  16 Апр 2024 20:52ч.

  С голям кеф прочетох много точният анализ на говорното поведение на г-н Волгин. Слушам го и въпреки позицията му, която ми допадаШЕ, нещо все ме дразнеШЕ- детинство лигавене, поза на многознайко от махалата, демонстрации на музикални (клюкарски) теми, трепане на време. Нооо, цаца, ама риба, както е казал някой(да не влизам в ролята на Волгин). Въпреки критиките съжалявам за оттеглянето ме от медийното пространство. Все пак провокираше .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пропаднал изрожденец

  16 Апр 2024 14:43ч.

  Сменил си фамилията на руска река. Демек плюл на българските си деди. Същия като онова руско Мекере Ивчо Христов който се отказа от украинските си роднини, за да обслужва Матушката си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГЕЙсащ

  16 Апр 2024 15:28ч.

  Ей, доларджио, марш в ГЕЙсащ за смяна на пола! Напусни България, изверг американски!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От злоба си затъпял

  16 Апр 2024 17:15ч.

  или не си чувал, че р. Волга е кръстена така по името на пра-българите/болгарите/волгарите на хан Котраг - тези, които основават Волжка България, унищожена от монголския хан Батай?..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Yoyo

  16 Апр 2024 14:44ч.

  Успех !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  16 Апр 2024 14:44ч.

  ВОЛГИН Е БЪЛГАРСКИЯТ ГЛАС НА СВОБОДНОТО СЛОВО. НИЕ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО. ВСИЧКО ДРУГО СА ПАЧКИТЕ БОЙКО, КИРЧО , БОЙКИКЕВ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър Кунчев

  16 Апр 2024 14:48ч.

  Браво Волгин, така трябва младеж. Досега винаги си бил патриот и хуманист, остани такъв и в Брюксел. Бори се за България и ние ще се борим за тебе. Бъди здрав и успех!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  16 Апр 2024 14:49ч.

  Добра заплатка.Ще шпреха пред празна зала в Брюксел.И мисля, че ще остане доста разочарован ако си мисли, че "проруските му тези" ще намерят благодатна почва там. Явно не схваща, че се спусна нова Желязна Завеса.Невинни тук няма. Както и да е.Успех.Беше симпатяга в ефира, но може би наистина се изтърка.Има нови звезди вече. Хубаво е, че поне нема да слушаме маниите му по разни певици.Шакири, Макири и прочее Тейлър Суифтки.... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В Брюксел става страшно

  16 Апр 2024 17:47ч.

  Няма да му е лесно реално!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  16 Апр 2024 14:53ч.

  Пожелавам успех на г-н Волгин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  16 Апр 2024 14:58ч.

  платените от американското посолство доларжии (ПРЕСтитутки и социоЛЪЖЦИ) вече зомбират хората, че изборите вече са спечелени от партиите на войната - ШАЙКАТА крадци на боко барселонски + КОХОРТАТА измамници на р.радев-мустафа. и целта им бе съвсем прозрачна: да откажат умните хора от гласуване и да "насърчат" идиотите да скочат в капана на войната...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алабала

  16 Апр 2024 15:14ч.

  Всички знаем, че в Европарламента никой не е способен да направи нищо, защото е неработеща и излишна институция. Петгодишно лаладжийство срещу адски висока заплата. Елена Йончева направи ли нещо? Или Джамбазки? Борбата с кенсъл културата и цензурата става ТУК, а не в Европарламента.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • диктатура

  16 Апр 2024 15:31ч.

  А замисляш ли се защо е неработеща? Защото и там, както и тук до оня ден си имаха едно мнозинство бетон от продажници с власт, наляти пари и зависимости. Когато това се промени, може и да стане работеща.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще се промени

  16 Апр 2024 22:06ч.

  В новия европарламент консервативните партии ще имат много по-силно присъствие и на либерастните джендъри хич вече няма да им е уютно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ще се промени

  16 Апр 2024 22:06ч.

  В новия европарламент консервативните партии ще имат много по-силно присъствие и на либерастните джендъри хич вече няма да им е уютно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво

  16 Апр 2024 15:25ч.

  Прочетох всичко, написано от господин Петър Волгин и мога да кажа: Браво! Призовавам партия "Възраждане" да издигне за кандидат за евродепутат и Соня Момчилова! Петър Волгин и Соня Момчилова са много ерудирани български граждани, които са традиционалисти и не изповядват извращенията на сащ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Джоузеф Маккарти

  16 Апр 2024 15:38ч.

  Дай на един ерудиран и добре образован човек някаква решителна задача - Да обясни, обоснове, защити нещо! В огромната част от случаите той ще се справи, дори когато на пръв поглед нещата изглеждат невъзможни. Думата "решително" е от изключителна важност - да се разбира като изключително атрактивно съотношение между риск и награда или пък ... да речем преодоляване на някаква сериозна заплаха. Не съм изненадан, че Волгин е намерил подходящ набор от думи, с които да аргументира решението си. Поради каква причина да продължава да стои тук и стане гарантирано жертва?! Идат черни времена, гадости, забрани, преследвания, репресии, нов маккартизъм, може дори още по-лошо да бъде! Нещата от тази страна на оградата избуяха твърде бързо и неочаквано уродливо, осъдени и обречени сме да сме при Запада при заварено положение, който изненадващо бързо скъса с нормалността, смисъла и направо полудя. Реалистични и приемливи алтернативи също не се забелязват. Излизане в Брюксел е една прекалено съмнителна "възможност"?! Плурализъм и свобода на словото?! Ала и Бала! Да не забравяме, че становището на домашния управител също има особено голямо тегло при такива решения, а жените са твърде практични.;

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  16 Апр 2024 15:40ч.

  Приех да пия качествена белгийска бира и да си гледам кефа в пропаднала Белгия, вместо да защитавам православието и да пия квас в най славянската източна страна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Путин

  16 Апр 2024 15:52ч.

  Остана да ме последваш за смяната на пола и да си гледаме кефа заедно. Ще гълтаме бира по цял ден и няма да работим, защото ние сме върха на цивилизацията. Майната му на православието, ние вярваме само в парите и любовта. Поздрави на новите емигранти от Близкия Изток и Азия, питат ли за мен?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • IAI

  16 Апр 2024 15:45ч.

  Наивник! Точно пък с Възраждане, която много обещава и нищо недовежда до края. Къде е референдума, който Възраждане обеща и заяви, че ще го има? Гаранция! Много хора мръзнаха да стоят да събират подписи, а други се надява с подписа си да променят за добро България. Къде е всичко това? Нека да не ни разправят глупости, че НС, Президента и КС са прецакали работата. Всичко се е знаело още при планирането как ще протече. Това е само един, но най-фрапиращите примери какви ги прави тази популистка, лидерска партия. Аз повече за Възраждане и техните кандидати не гласувам . Има други по-стойностни от тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Бай

  16 Апр 2024 16:21ч.

  Възраждането на Коцето е системна партия! Още по-лошо е че Коцката прислугва и пречи по всякакъв начин на хората и организации които искат да се промени живата в България! Поради това голяма част то членовете на Възраждането си тръгнаха. Може ли да сложиш плакат на койт ода пише " ВЛАСТА спря гласовете на 604000 граждани" Коя власт бе коцка ?? Направо пиши ГЕРБ, ДПС, ПП и ДБ!! Празни приказки.....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вълча глутница

  16 Апр 2024 22:08ч.

  Че кой провали референдума? Всички като вълча глутница се обединиха срещу тях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Lindentown

  16 Апр 2024 15:47ч.

  Това, което най-върлите евроатлантици не успяха да направят - да отстранят Волгин, Костадинов направи с един замах ( една номинация). Волгин тепърва ще сърба "възрожденски" попари- защото партията на Костадинов е всичко друго, но не и демократична партия, в която различното мислене и различните позиции имат място....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  16 Апр 2024 16:15ч.

  Поклон пред бруталната истина!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Бай

  16 Апр 2024 16:23ч.

  партията на Коцето е слуга на ГЕРБ и ПП най-малкото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бее байновец

  16 Апр 2024 22:02ч.

  По твоята логика , има ли в България партия,която да не е слуга на евророатлантиците бее , байновец?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 114

  16 Апр 2024 15:59ч.

  Най-после намериха начин да затворят устата на Волгин. Отново Възраждане се прояви в най-удобния момент. Остава сега да предложи същото и на Карбовски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВИК

  16 Апр 2024 21:36ч.

  Кой му е затворил устата? При г-н Волгин това е доброволен акт, че и осребрен. Айде стига сълзи и сополи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  16 Апр 2024 16:41ч.

  Думите на омраза от по-горните постове са напълно обясними, Волгин го каза в прав текст- "ще се боря против русофобската истерия!"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валя

  16 Апр 2024 16:45ч.

  Г-н Волгин, убедена съм, че сте обмислили добре поканата и ви желая успех 🤝 Спомена се и името на Соня Момчилова - личност за която бих дала гласа си с огромно удоволствие 👍

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гражданин

  16 Апр 2024 17:21ч.

  УСПЕХ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bravo!

  16 Апр 2024 17:30ч.

  Браво на Волгин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан

  16 Апр 2024 20:27ч.

  Волгин е много добър избор! Той е единствения който прави добри предавания в Хоризонт. Дргите там са отвратителни подлоги за уволнение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  16 Апр 2024 21:41ч.

  Волгин е точният човек. Не се ли нагърбят повече хора като него да нагазят в това кално политическо блато, ще виждаме отново същите крадливи мръсни мижитурки из софийските и брюкселски коридори да проповядват евроатлантическите ценности. На мен поне това отдавна ми писна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Големи ядове

  16 Апр 2024 22:15ч.

  Успех на Волгин! Той е почтен и ерудиран човек.Евроджендърите,либерастните , зелените талибани и постхуманистите ще берат големи ядове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МАНОЛОВ

  17 Апр 2024 1:14ч.

  Драги господин Волгин, каквото и да кажете- истината е проста и ясна. Като зелен фасул. "Храбро" отивате да се "биете" с "гнилата" Европа. Срещу няколко щайги пари месечно. За това става дума, драги. За пари. За много пари. И за нищо друго. За протокола- винаги съм слушал всичките Ви предавания. И четях издаваното от Вас A Specto. Няма никакво значение, че не подкрепям тезите Ви. Един различен- и разумен!- интелигентен глас има какво да каже и трябва да бъде слушан. А сега всичко, което градите толкова време с името, интелекта и репутацията си отива по дяволите. Особено репутацията Ви, Волгин. Вие вече сте един от копейкаджиите. И най- лошото е, че приемайки тази номинация всъщност потвърдихте тезата на жълтопаветните безпросветни психодесни, че сте обикновен рубладжия. Кремълски слуга. Странно, Волгин. Повече от странно за човек с Вашия интелект. И как мислите? Партийния Ви "лидер", който не е видял наредени толкова книги, колкото Вие сте прочел дали ще Ви позволи да имате мнение, инициатива, съвест, чест? Жалко за Вас, Волгин. Мислех, че сте различен. Но явно дори такива като Вас имат нужда от охолен спокоен животец за сметка на данъкоплатеца. И какво сега, драги Волгин? Ще наричате лекарите "жалки шарлатани", а Ковид- "псевдо лекарска истерия"? Костя и той така. Но междувременно си хакна четири дози ваксина. Жалък край на един достоен журналист. Жалък. Искате да се борите? Искате демокрация? Странно. Защо не го направите в Масква, а хукнахте към Брюксел? Парите говорят. Многото пари крещят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  17 Апр 2024 1:17ч.

  Тия дни Цвети си купи нова банка. Боко вместо да се възмути, от гаврата насред София и да иска оставки, отиде да играе мачле. Щото от Посолството не му се бяха обадили. Савина отново ще продава козунаци над 150 лева от два вида "хелпкарма" и "Кредисимо" (вижте "Лупа.бг"). А г-н Волгин ми звучи някак недоинформиран, особено след оттеглянето на Минчо Христов Куминев от споменатата партия. Но пък има модел, те винаги започват с "Референдум" или"ние приятели нямаме, ще има Справедливост". А накрая свършват по два начина: като политически и морални трупове на Варадеро или някъде другаде, или като фактически такива. А след това някак всичко се повтаря. А Орсола фон Изберете си фамилия, посочва кой е най-добрата опозиция за тези които всъщност упражняват властта. Те не са в ЕП. Поне да бяхте гледали видеото на човека дето останал без къща в сайта "Шибанистан", г-н Волгин. Явно и за сайта на Веси-водката не сте чували. А такава наивност е опасна. Успех в нищоправенето, поне е добре платено, в ЕП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

  17 Апр 2024 2:29ч.

  Ако Волгин отиде след изборите в Брюксел като , то атлантите на атлантизма и спойлерите им от Възраждане ще са си свършили работата по зачистване на информационното пространство в БГ. Ако обаче остане в БГ като се откаже, ще ги прецака така юнашки, че КК ще има да се обяснява на Боко и водещите го до живот как така са се прекарали...А дано ама надали

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • fiba

  17 Апр 2024 9:15ч.

  Не тъгувайте за Петьо. И без това БНР и БНТ никой не ги слуша и гледа, освен някой друг изкукал пенсионер, който не знае как се отваря лаптопа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Браво

  17 Апр 2024 9:40ч.

  На Волгин

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rambaldievskievich

  17 Апр 2024 12:30ч.

  русофобска истерия, значи. Така ли, бе, волгин? А за русофилската отрова? За нея какво? А, волгин? Какво за нея? 'баси!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хасан

  18 Апр 2024 17:14ч.

  Браво на Възраждане, че помага на БНР да се освободи най-после от един манипулатор и изопачител на фактите. Това, за което генералният директор на БНР нямаше смелост да направи при толкова много причини, Възраждане ще го стори по "мек" начин. А Брюксел знае как да справи с такива "герои." София за жалост е още назад в този занаят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • МАНОЛОВ

  19 Апр 2024 15:23ч.

  Заплата на евродепутат- 8757 евро месечно. Разходи за офис- 4500 до 5200 евро месечно. 320 евро НА ДЕН за всяко заседание на Европарламента или комисия, в която депутатът участва. За сътрудници- 25 000 евро месечно. В случай, че НЕ употребява тези пари- никой не му ги иска обратно. Може да му трябват, нали така. Нищо, че следващия месец- още толкова. Евродепутатът получава и допълнителна пенсия, необвързана с тази, която получава в страната си. Така, при навършване на възрастта за пенсия получава между 1500 и 2300 евро месечно. Информацията е официална, публично достъпна. Лесна за проверка. Ето ЗАТОВА отиваш в Брюксел, Волгин. И само наивник би ти повЕрвал, че е заради принципи и идеи. Искаш и ти на баницата мекото.Но да се продадеш точно на Костя!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи