Валерия Велева: Г-н президент, кажете истината за Кирил Петков!

Валерия Велева: Г-н президент, кажете истината за Кирил Петков!

Автор: Валерия Велева, epicenter.bg

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Вие ни казахте, че "ако България има повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по-друг начин". Казахте го на 27.10.2021 г. , точно тогава, когато той се саморазпряваше с ББР.

Тази вечер от Министерството на иновациите и растежа потвърдиха изнесеното през деня от ГЕРБ. А именно, че:

През 2021 година по настояване на Кирил Петков, назначен от президента Румен Радев за министър на икономиката, е подготвяна облигационна емисия на ББР в размер на 1 млрд. лв, която обаче не е реализирана. Въпреки това, по настояване на Кирил Петков, са изплатени адвокатски и консултантски хонорари в размер на близо 1 млн. лв.

Отделно ББР е платила още 560 000 лв. за становища,

Около сделката има брутални закононарушения от страна на Кирил Петков:

- изготвя на декларации с неверни данни;

- заблуждава обществото, че голяма част от 1.4 млрд. от парите на данъкоплатците в ББР са дадени на 8 фирми, 4 от които на едно лице, което се оказва невярно – по това време клиентите на банката са били 18 500 малки и средни предприятия, а публикуваните отчети на БНБ показват, че парите са налични в ББР под формата на ликвиден ресурс;

- манипулира медиите, че ББР е източена, въпреки, че активите на банката са в размер на 4 милиарда, а отпуснатите кредити са със солидни обезпечения;

- силово сменя ръководството на ББР, а на новите директори е наредено веднага да сключат договор за обслужване с адвокатска кантора, като е посочено конкретното име на Лена Бориславова, на която е определено месено възнаграждение от 13 690 лв без ДДС, с допълнително договорени по 274 лева на час...

Откъдето и да го погледнеш - това е злоупотреба с власт.

Също днес Прокуратурата се самосезира за думите на Кирил Петков, изречени пред БСП: „Изтеглете закона (за хартиената бюлетина), ще ви дам кодовете (за машините)”, които подействаха като експлозив за политическата система у нас.

За 33-те години на преход България не е имала такъв политик, който да няма представа както за значението на думите, така и за последствията от действията си. Съзнава или не, Петков пося такова съмнение в изборите у нас, което ще нанесе дълготрайни вреди на демократичната система.

Сега "кодгейт" ще замести доверието както в машините, така и в урните.

А самият факт, че Петков си е позволил политически рекет по отношение на изборния процес, е достатъчно основание да приключи с политическата си кариера.

Нещата обаче не свършват дотук.

ДАНС и МВР започват разследане и за още една скандално действие на Кирил Петков – за подписания меморандум с Джемкорп, с който той като министър-председател на България дава цялата българска енергетика на  офшорка с неясни капитали, в абсолютно нарушение на българското и европейското законодателство. Никой преди него не го е правил!

На човек може да му си завие свят само като чете какви мини е заложил този човек, овластен като премиер. Само за 7 месеца!

И това не е всичко.

Като се почне от лъжата с гражданството;

- мине се през прегазване на Конституцията;

- взимане на решения в нарушения на конституционния ред;

- използване на властовия ресурс за лична употреба;

- опити за овладяване на службите;

- политически рекет;

- болшевишки действия срещу политически опоненти;

- нeпрекъснати лъжи и неприкрита агресия;

- невъзможност да осмисли как действа парламентарната демокрация, 

ще се види, че в България в момента вилнее един политически терминатор, който взривява държавата.

И колкото повече времето минава, толкова повече стряскащи факти излизат както за неговото управление, така и за поведението му като политик.

А той се е устремил отново да взима властта и пак да става министър-председател. И ако не може да реализира тази си обсесия, ще попречи изобщо да бъде съставено правителство. И не само в този парламент!

Този човек е опасен. Написах го, когато Кирил Петков като премиер призова всеки да дари по една заплата за боеприпаси за Украйна. Спомняте ли си? Тогава обществото се взриви. Върху премиерската глава се стоварва океан от хули - злъчни, обидни, подигравателни: "Киро е малоумен. Или болен... Тъжно , срам , позор... КП спечели омразата на почти цял един народ, само с едно изречение, граничещо с малоумие и наглост!... Докога ще ни управляват психично болни!... Абсолютна мисловна остра недостатъчност... Трябва да си поне луд да дариш пари за убийства! ... Чудовищна глупост! ... Върховен цинизъм! По-грозно изявление на фактор в държавата не съм срещал!..."

Но Киро си остана. И с клоунската си лудост и инфантилна глупост продължи да управлява и да върши безобразия.

И 20% гласуваха отново за него.
А докато МВР, ДАНС и Прокуратурата направят своите разследвания така че да не бъдат обвинени в репресия, може да минат и години.

Затова днес се обръщам към президента Румен Радев.

Г-н Радев, вие ни натресохте Кирил Петков, вие трябва да ни спасите от него!
Вие ни казахте, че "ако България има повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по-друг начин". Казахте го на 27.10.2021 г. , точно тогава, когато той се саморазпряваше с ББР.

Казахте го и заради Вас мнозина българи повярваха, че това е новият месия. Те гласуваха за Кирил Петков, защото вярваха на Вас.

Много членове на БСП след Вашето публично покровителство над Петков, го приеха като чиста монета, като "нашето усмихнато момче".

Днес, когато виждаме, че Петков се е превърнал в опасна напаст за българската политика, Вие, г-н Президент нямате право да мълчите!

Излезте и кажете на този народ истината за Кирил Петков и за „Промяната”. Кажете я сега, преди изборите. После ще бъде късно!

Поемете своята отговорност като генерал и държавен глава! Говорете! Отворете очите на онези, които продължават да бъдат заблудени. Явлението „Кирил Петков” не може да бъде оставено, без да получи адекватен отпор.

Длъжник сте на българското общество, г-н Президент!

В противен случай този нов Остап Бендер ще продължи да издевателства върху политиката у нас.

 

Източник: epicenter.bg

 

 

 

 

Коментари

 • KOЙ, КОЙ, КОЙ,....

  29 Ное 2022 10:34ч.

  КОЙ предложи Киро? (Кой се крие зад Киро, за да краде на сянка? Кой го пробута на президента? Академика още ли е на свобода?)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пробута ли?

  29 Ное 2022 18:26ч.

  Че президента кьорав ли е? Акъла му къде е? За какъв чеп ни е такъв тъпанар, че и винаги невинен, няма грам доблест €

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  29 Ное 2022 21:33ч.

  Да, не просто го пробутаха, ами го натресоха! Президента нямаше избор и трябваше да приеме Кирчо като едно от главните действащи лица на протестите, които както после се оказа бяха дирижирани от едно посолство за да свалят Борисов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  29 Ное 2022 21:44ч.

  Статията просто цели да оплюе Радев. За плюнка използват Кирчо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко за Кире, написано в статията, е вярно,

  29 Ное 2022 10:50ч.

  но се сещам за още един "лидер" на партия, за когото важи абсолютно същото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Ное 2022 11:00ч.

  Поздравления! И аз искам да знам, това ли разбира Радев за "качествен" човек и той от същото тесто ли е замесен? Искам да знам и така ли защитава Конституцията на страната ни, с която всички се ГАВРЯТ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Налага се

  29 Ное 2022 11:00ч.

  президентът да излезе с ясна позиция. Още повече, че има опасност пак с негово съдействие да се натресе поредния Козяшки проект. Или си български патриот и те е грижа за държавата, или си слуга на външни сили срещу българските интереси - трето няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Президента не е патриот, а агент на ЦРУ от шест петилетки

  29 Ное 2022 11:10ч.

  Прави, каквото му кажат от посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  02 Дек 2022 20:08ч.

  Агент на ЦРУ, а пък Крим е руски..........Нещо не разбирам.......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  29 Ное 2022 11:13ч.

  Съгласен съм с много от написаното, но да не забравяме, че Корнела също си го хареса и сегашните й твърдения ми се струват нелепи. Готов съм да се обзаложа, че няма да излезе нищо от проверката на прокуратурата и всичко е една голяма черна ПР акция от страна на БСП за да си оправдаят подкрепата за ГЕРБ и ДПС и отново да влезнат във властта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абе чак нелепи...

  29 Ное 2022 15:48ч.

  ПП са си джелепи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Ако България има повече министри като Кирил Петков, щеше да изглежда по-друг начин!"

  29 Ное 2022 11:15ч.

  ЧЕ ДА НЕ Е ИЗЛЪГАЛ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Появата на коментар от В Велева

  29 Ное 2022 11:55ч.

  е винаги в определен момент от начената акция . Тя като тежка артилерия през всичките години на прехода , винаги свършва "някаква" работа. НС е абсолютен цирк , Кирчо е само един от клоуните , но "Кажете г.н Президент" . Велева, ти кажи и за останалите. Сигурен съм , че имаш много за казване . Та белким се проясни малко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Милор от село Парамун социален антрополог

  29 Ное 2022 11:59ч.

  Личи от снимката, че Велева и старателно обгрижвана жена. Всеки детайл, дори и най-дребният, издава аристократичен вкус и внушава усещане за безмерно спокойствие, каквото се вселява само от богати безгрижници. Съдете сами - дрехи Кристиан Диор. Очила - Chopard De Rigo Vision. Бижута - мадагаскарски перли, реплика на прочутата отърлица Лао Дзъ. Макиаж - Vichy, умела дизайнерска изработка, каквато се прави само при пълнолуние. Цялата Велева еманира мирово спокойствие, характерно за жени, уверени в себе си и знаещи, чемладият им любовник търпеливо ги очаква, добре скрит в гардероб-гарсонирата. Но мен ме вълнува нещо съвсем друго - дали Валерия Велева пърди в дактил или предпочита хорея? И също така дали при флатуленция веждите й се повдигат, а пък перлите дискретно потрепват, разклатени от мощната звукова вълна. Давам половин царство за да науча тези любопитни подробности!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ха сега след словесната салата

  29 Ное 2022 15:49ч.

  кажи кое от изнесеното не е вярно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  29 Ное 2022 21:37ч.

  Бай Милоре, умОри ме от смях!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • О, Бабо,

  30 Ное 2022 0:10ч.

  внимавай със стрес инконтиненцията, че не знам дали ще загинеш от смях, но да се подмокриш няма да е чудно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  01 Дек 2022 22:41ч.

  Бре Бай Милоре ми ти си бил царя на риторичните въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  29 Ное 2022 12:02ч.

  И аз се чудя защо Велева пише писмото сега! Киро и Кировци бяха ясни, хайде да не е от първия, но от втория момент... Бил държал плакат на протеста "Аз съм Кирил Петков и мен не ме е страх" и стана министър председател на държава с безброй проблеми, най-вече при избора на ръководители с "прекрасен личен пример"! На журналисти и интелигенция също.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фют

  30 Ное 2022 6:18ч.

  Например защото при назначаването му за премиер все още не се бяха натрупали примери и доказателства. и защото имаше завидната подкрепа от българския президент. Забележително е колко много хора в България едновременно уважават ген. Румен Радев и мразят неговото протеже Кирил Петков. Защото подкрепата от посолството нямаше да помогне за назначаването на КП.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цензурке

  29 Ное 2022 12:07ч.

  Що митриете коментара? написаното от мадам В. го пиша от година и все ме триете, днес пак ми триете коментара...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-НЕ СЪМ ПРЕЗИДЕНТ

  29 Ное 2022 12:18ч.

  Но да кажа;Тези клоуни ни ги натресе САЩ.А г-н Радев им изпълни волята защото е агент на САЩ/пише го в Уйкилийкс/ И Радев пак САЩ ни го натресоха.Волята на САЩ тогава синергитично изпълниха Борисов/техен кучи син по Уйкилийкс/ и Нинова???За нея още нищо няма ама и Уйкилийкс няма а Асандж САЩ го разпнаха.Щото извади престъпленията им по цял свят вкл.България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • невярващия

  29 Ное 2022 14:06ч.

  ,, За 33 години на преход България не е имала такъв политик, който да няма представа както за значението на думите, така и за последствията от действията си".-цитат. Първоначално си помислих, че госпожата говори за Б. Борисов? А то се оказа, че ставало въпрос за друга персона просто Киро. Но те така си приличат, не външно. Единия е двойно по тежащ от другия, но това е друга тема. Но и двамата бръщолевят небивалици без да си дават сметка за последствията. Та Валерия да се прави, че никога не е забелязвала това в Борисов, говори много зле за нейната журналистическа практика. Но имайки предвид, че самия той ги нарича ,, мисирки", какво може да се очаква?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бойко може да е проЗ или да се прави на такъв

  29 Ное 2022 15:55ч.

  но се опитваше да лавира и дори да опонира (шепнешком) на Големия брат. Искам в Черно море да виждаме яхти, не военни кораби. В сравнение с него Кирцата е откровено бедствие. Все едно да сравняваш заболяване от тения, която подяжда чат-пат организма, с рак на панкреаса, който го смила за месеци...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Срамна тайна

  29 Ное 2022 14:41ч.

  Истината за Кирил Петков е толкова срамна, че е най-добре българите да не ровят повече, а да го отпратят да си върви необезпокояван и да си потъне в забвението, което заслужава. Защото ако му се присъди онова, което заслужава, ще се намерят хора, които да го провъзгласят за герой. Ще го обезсмъртят! Нещо като втори Георги Бенковски, повел Хвърковата чета за превръщането на България в „образец за демокрация“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бабето се разбуйства с PR-а си

  29 Ное 2022 15:25ч.

  ,позалязваща весникарска "звизда"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  29 Ное 2022 15:27ч.

  Вие си бяхте за бай Тошо, москвичите и панелките, Киро не е за вас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 008

  29 Ное 2022 15:55ч.

  Кои са тези вие? А ти кой си марсол?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кажи най-после, че си за Киро

  29 Ное 2022 15:57ч.

  да закръглим диагнозата без помощта на военните лекари от Будейовице.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  01 Дек 2022 23:11ч.

  Един номенклатурен син завършил МГИМО през 93 възбудено обясняваше във Вашингтон, че българските пенсионери си заслужавали съдбата щото не се били борили срещу комунизма?! Севернокорееца не го знам лично, но е баш от същата мая. Точно от тези лекета е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Борислав

  29 Ное 2022 15:29ч.

  Въпреки че и служебния премиер обясни невъзможността за манипулация с кодовете Мадам В. си знае "кодовете та кодовете". Като й замирише на пари нищо не я спира. Но проблема е и на Дачков че я цитира. Въпреки че споделям мнението за агресията на Русия като неизбежна необходимост, то нашите руски пропагандисти са направо уродливи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом вярваш в невъзможността да се "манипулира" един комп

  29 Ное 2022 15:59ч.

  кажи нещо и за непогрешимостта на папата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Апропо, в какво качество

  29 Ное 2022 16:07ч.

  "служебния премиер обясни невъзможността за манипулация с кодовете"? Прогр специалист ли? Необвързан, независим експерт?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Триенето е политкоректно - така ли ?

  29 Ное 2022 15:52ч.

  Така излиза за втори път при мен. !?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • алооо...20%

  29 Ное 2022 16:02ч.

  Не разбирам идиотията да коментирате Велева, вместо да сте потресени от индивиди като Киро простия. За 7 месеца той си напълни джобовете за наша сметка, че и на Ленчето парапетова, а вие злобеете по Валерия. Оставете я жената, тя не ви е откраднала хапката. Но оня ако пак докопа власт, ще ни довърши. А тия 20% дето са гласували за него или захлебват от сянката му, или са пълни идиоти.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Може да се обърнеш още

  29 Ное 2022 16:49ч.

  и към едни други 21-2%, че и към едни 7-8%, и ето, че станаха къде 50%...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  29 Ное 2022 21:06ч.

  Днес спорих с един от тези дето са гласували за просто Киро. Гледаш го млад , изглежда интелигентен, занимава се с бизнес с една дума би трябвало да е наясно със ситуацията по света и у нас! Изведнъж по въпроса с поскъпването на газа, започва да ми твърди, че Путин е виновен, че той вдигнал цените на газа! Щях да падна от изненада! Как така ще е Путин виновен, когато самите дебилни европейци сами се отказаха от руския газ, че и от въглища, петрол, метали и какво ли още не, за да накажели Путин и да не плащали за войната му в Украйна! Това естествено вдига цените на всички тези енергоресурси, защото те са нужни и ако се прекрати вносът им от Русия, ще трябва да се купуват от други много далечни географски страни и естествено ще струват много по-скъпо дори като себестойност, а да не говорим, какво става с цените при недостиг на дадена стока! Въпреки това моя човек си остана на мнението, че оправда и Кирето за покупката на руски газ на много по-високи цени през фирми прекупвачи! Как да спориш с такива хора, които имат такава "желязна" логика! Накрая му обясних, че най-вероятно руснаците ще ни осъдят да им платим и 80% от газа, който не взехме от тях до изтичането на договора в края на годината, та тогава той ще реве, че газа е станал още по-скъп! Не знам, как България ще просперира с такива млади хора с обременено съзнание и замъглена логика!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баба

  29 Ное 2022 21:42ч.

  Уви, Наистина ги има, че даже и с лопата да ги ринеш! Никаква причинно-следствена връзка не мога да правят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какви 50% бълнуваш в 16:49ч.,

  30 Ное 2022 1:15ч.

  когато става въпрос за "къде 50%" от 38% гласували. Я ги сметни колко процента от българските гласоподаватели са това. Не повече от 19 %!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ок, съгласен съм, 50% от гласувалите, щом така те устройва

  30 Ное 2022 9:34ч.

  A в изборния кодекс няма долна граница за брой гласували за признаване на изборите, та и един да е гласувал, има победител.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ са сатанисти

  29 Ное 2022 16:23ч.

  Статията е много добре написана с достатъчно факти как скандалният про100$$$ к!р0 в друго време би бил осъден на смъртна присъда за престъпленията си, които са в осебено големи размери! Скандалният про100$$$ к!р0 имаше и друга задача - българското общество да намрави Русия и християнството, като с това да заобича лъгъбътъ и хомо----се--кс--уал----изма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сащ са сатанисти

  29 Ное 2022 16:32ч.

  Недейте да чакате русофобникът румен радеф да каже истината! Самият русофоб румен радеф е проект на сатанистите на сащ и е тяхно протеже! Никой нормален българин не чака русофобникът румен радеф да излезе и да си признае, че е зависим от сащническото посолство, че нищо не зависи от него и не той решава, а решава сатанисткото сащническо посолство! Ако русофоб румен радеф признае тази истина - чистата истина, това си е държавна измяна от един мандат и втори започнат! Затова не очаквайте признание нито истина от русофоб румен радеф! Колкото до скандалния про100$$$ к!р0 - той мрази българите, мрази християнството, мрази и Русия, мрази нормалните хетеросексулани хора, но е влюбен в обратността на сатанистите от сащ (затова именно сатанистите от сащ го бяха назначили за приемиер, не е чрез избори)!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бичев

  29 Ное 2022 17:04ч.

  Валерия, отговорност на лидера е да преценява и да се доверява на хората в екипа си !! И Радев се провали доста пъти в тези си преценки . Но и ти беше една от онези маши които не спряха да хвалят харвардският некадърник ( който междувпрочем е завършил курс в Харвард а не цялостната програма). Така че и двама с Радев дължите много сериозно и задълбочено разяснение защо и кому беше нужен този некомпетентен и некадърен кретен. Ако малко познаваш баща му ще тие ясно с какво недаразумение се сблъскваме и какви ще са последствията от него!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЧИЧО ВИЧО

  29 Ное 2022 17:36ч.

  Права си е Мадам В. Иска й се пак бюрек да меси, ама май пак на агата в сараи ще го носи, щото Киро си има сладкарка в къщи и баница, баклава и кадаиф от дърти гювендии не хапва...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ще хапне...

  29 Ное 2022 18:31ч.

  ...от бай ти Ставри!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лицемер

  29 Ное 2022 18:01ч.

  Госпожата просто ни казва, какви обвинения ще му повдигне прокуратурата. Ако Кирил Петков не им играе по свирката на ДПС-ГЕРБ. Но всичко, което е написала е вярно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Лицемер

  29 Ное 2022 18:04ч.

  Ако Кирил Петков стопли, какво го очаква, правителство ще има с първия мандат. Както се казва, старите комунета го сготвиха. Става част от омразното статукво. Това срещу което се бориха уж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-нищо няма да се случи на Киро

  29 Ное 2022 18:46ч.

  САЩ си имат програма за защита на мекеретата по света.Те мекеретата не са подвласни на местните закони.Общо взето получи се нещо като дворцов преврат.Нещо като Калинка на Борисов.Някой е промотирал Киро и Кокоро пред САЩ.Спълното съзнание какво бедствие са.Разбира се Киро се компрометира най-първо пред САЩ.И те САЩ са вдигнали ръце.Предполагам че Кире е подхвърлен на Радев а той го е промотирал където трябва.Сега и Радев или ще стяга куфарите или ще ни предаде окончателно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На чичо Вичо Мачо е Бачо

  30 Ное 2022 1:30ч.

  Този някой, който препочръча простоКиро лъжецо на синергетика с дневния ред на САЩ беше самият Байдън. А мадам Мустафа отиде на любезно посещение в НАП да опипа мускила на онзи културист, завлякъл България с около милион лева, който беше назначен от Кокорчо измамата за негов фаворит. Пълно падение на САЩ - Байдън, Мустафа - и на техния еничар Радев.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • фют

  30 Ное 2022 7:25ч.

  Байдън не познаваше КП и още не го познава лично. Търсени са, както се казва, "нови необременени лица" по възможност образовани в чуждестранни университети. Г-жа Мустафа просто е съобщила името му в канцеларията на новия тогава президент на САЩ, самата тя подведена от думичката "Харвард". Според Кърт Вонигът дипломата от Харвард отдавна се е превърнала в трофей в битката за оцеляване и не е доказателство за най-високо качество.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  29 Ное 2022 18:49ч.

  Предполагам залогът е ЯО на българска територия.Със съответните НАТО войски.За охрана и използване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хората разбраха какъв е Киро чак през април

  29 Ное 2022 20:06ч.

  когато ни набута с руската газ и после през юни когато изгони 70 руски дипломати. Преди това как да разберат? Беше министър на Радев и той го похвали яко, отделно Киро и Кокоро сами се хвалеха колко много далавери на Герб са разкрили, как всичко което проверят се оказва незаконно и гнило. Това кой не го знае че е така, но хората се радваха че дойде някой да изкара всичко това на светло. Такива бяха надеждите на хората, какво грешно има в това? Дори и Слави чак май месец се изказа "Как се могли да допуснем такъв човек за премиер?" и напусна коалицията, после тя падна от власт. Излиза че и Радев, и Слави не са го разбрали що за човек е, а те уж го познаваха и лансираха. Добре поне че благодарение на Слави коалицията загуби властта, Радев чак след това можа да направи нещо. Че се намериха 20% пак да гласуват за ПП е голяма изненада за мен, но дали са били толкова много или има нещо гнило в Дания? Това е въпросът.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Май

  29 Ное 2022 22:49ч.

  Май той трябва първо да каже истината за себе си. Кой го вербува, кога и с какво го държи Мустафата. Не че не се досещаме, но друго си е сам да си каже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Леле Льо

  29 Ное 2022 23:13ч.

  Те всички досега това правят, журналистката обаче решила да пише само за Киро, понеже все още го помним, а другите крадци ги забравихме. Народът е смазан, нищо не може да направи освен да ги остави тези същества да затъват в грехове.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • colibri

  29 Ное 2022 23:41ч.

  Написаното от мадам В. е вярно, но защо задава въпросите си към Радев сега? Написаното ме връща към едни други времена, когато един бивш президент- Стоянов призоваваше : "Иване, кажи си, те ще те разберат". Не мисля, че Радев ще каже нещо, той не е такъв човек- изнасящ тайни от "кухнята" която се намира на известна софийска улица... :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защо задава въпросите си към Радев сега

  30 Ное 2022 0:09ч.

  Че кой лансира Кирцата, Асена и глутницата им?! Разбира се, не забравяме мястото им из козяшките фондации "демокрации" и пр, но все пак като служ министри назначени от мръсника Радев те се издигнаха в очите на слепите (да ми простят истинските незрящи каламбура...)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  01 Дек 2022 22:38ч.

  А има ли нужда? Че тя истината е ясна откак Петков-Василев и компания яхнаха популацията. Учудващо е че магарета гласуващи за тях все още има. Освен, ако магаретата не са били заместени от кодове за машинно гласуване.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи