Тайните на Слави Т. Трифонов са залогът за политическата развръзка

Тайните на Слави Т. Трифонов са залогът за политическата развръзка
Слави Трифонов вече е явление. Стоейки вкъщи и без предизборна кампания, направи партията си втора сила на 4 април. На 11 юли е на път да я направи първа, след като не записа и един присъствен ден в парламента като депутат. В карантина или не, кандидат-депутат или не, при големи или малки скандали в държавата, него го няма публично от плът и кръв. Той е фейсбук статус (Слави Т. Трифонов). И така задава посоката на вятъра – най-дигиталният политик в дигиталната ера.

 

Тия дни Трифонов се отказа от място в следващия парламент и настана кратка кавга. Коментатори предрекоха срив на ИТН заради решението му, той отвърна: „Истината ще стане ясна вечерта на изборите”. В този спор той е прав, тъй като вотът за него е ирационален. Той е новият месия на България, 

 

много по-малък от предишните, но все пак месия. Дали е бил авер с Борисов, с мутри, чалгар ли е или не, свършил ли е нещо в краткия парламент или просто се е изгаврил със статута на представител на народа ... – всичко това няма значение. Ако ще сега на Карибите да се оттегли за месец, едни 600 000 българи (вероятно и повече) ще го провидят като най-загрижения всеотдаен чистач на българските обори. От една страна те са доста мръсни, а от друга – българинът обича без (само)критичност да се заплесва по спасители.  

 

По-интересната тема около Трифонов е друга. Той очевидно има много тайни, политически и лични, които, живейки като фейсбук профил, се превръщат в истинска мистерия. Именно отговорите й са ключът към заплетената политическа развръзка в България.

 

Тайна е дали Трифонов наистина смята да въвежда мажоритарни избори в два тура, партийна субсидия от 1 лв. и другите нереализирани искания на референдума от 2016 г. Той  неведнъж е казвал, че именно заради тях влиза в политиката. Ако ще управлява – това е, за да ги сбъдне. 

 

Само че нито една партия – независимо дали е протестна или от статуквото, не ги прегръща накуп. Ако Трифонов твърдо смята да реализира желанията на референдума, значи няма да намери партньори за каквато и да е коалиция. Ще управлява все някой, но не и той. Ако ще пет пъти през три месеца да се ходи на избори.

 

Втората тайна е как ще задържи при себе си депутатското мнозинство. Историята сочи, че новите партии бързо се разпадат. Депутатите на „Атака” например бяха дисциплинирани чрез запис на заповед, при ГЕРБ ушите и ръцете на Цветан Цветанов вършеха тази работа. Около Симеон Сакскобургготски спояващ елемент бе сладостта на властта, но още първият мандат се превърна в епос на разпада на царското войнство. Досега не е коментирано публично как точно Трифонов ще задържи единна партията си. А трябва, защото рисковете се огромни, още повече, след като не е депутат. Всъщност, ситуирайки се като лидер на сянка, той взаимства от късните Ахмед Доган и Иван Костов.  А му е твърде рано да е като тях.

 

Третата енигма е има ли въобще план в главата на Трифонов – за каквото и да е. Тръгна на избори (4 април), ама не ходи по предизборни срещи. Стана депутат, но депутатства единствено в клетвения ден. Сега вече няма да е народен представител, защото знае да носи отговорност, обаче я носеше и като формален такъв; кани се да я носи от „една друга институция – като му дойде времето”. Точно такива мисловни конструкции роди Трифонов, те издават единствено тактика „Ден да мине, друг да дойде”.

 

Четвъртата тайна е може би най-важна – здравословното му състояние. Темата е деликатна, неприятна за публично обсъждане, но вече не е просто лична, защото Трифонов е сред главните политически фактори. Трябва да е ясно - позволява ли здравословното му състояние да е пълноценен политик. Ако да  - ситуацията е една. Ако не – значи няма да е нито премиер, нито президент.

 

Така или иначе, Трифонов трябва да се въплъти. Досега поведението му носеше успех. Но няма да е за дълго.

 

 

Източник: "Сега"

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Констатация

  09 Юни 2021 9:31ч.

  Според автора, българският народ очевидно се състои не от 80%, а от 100% дебили, може пък да е прав...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  09 Юни 2021 9:53ч.

  Явлението не е Слави Трифонов, явлението е отвращение от политическата ни система и от партиите на статуквото, както им казват. И желание тя да се изрине напълно и да се започне отново. Учиндолеца е само симптом, какъв беше преди това Яне, Бареков.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Форумецът преди мен отлично е схванал тезата на автора,

  09 Юни 2021 9:54ч.

  която е и моя от избирането на Кобургготски през Борисов до Трифонов, а именно нулевата политическа култура на българина от почти всички прослойки и браншове. За съжаление безпросветността в тази насока няма нищо общо с образованието! И така вече 32 години. Поздрави, Мери!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДАЙНОВ

  09 Юни 2021 10:00ч.

  Реално ИТН получиха 800 000 гласа, БСП 700 000 гласа, а ГЕРБ получиха 300 000 гласа, Мутри Вън получиха 290 000 гласа, ДБ получиха 190 000 гласа. Юли месец ще е, ИТН получават 450 000 гласа, 600 000 за БСП, ГЕРБ 350 000 гласа, ДБ ще имат 240 00 гласа, Мутри Вън 170 000 гласа, и още 5 партии по около 100 000 гласа. - РЕАЛНО!! Но може да обнародват други резултати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • балонът ще се спука и ще ни опръска всички (за сега не се знае със какво)

  09 Юни 2021 10:08ч.

  Трифонов беше и ще си остане един медиен балон и нищо повече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • отврат!

  09 Юни 2021 10:11ч.

  Отвратихме се от дребните мошенници и обикновенните крадци и гласувахме за Борисов. Дойде мафията, организирани и едри мошенници и ненадминати крадци. Отвратихме се и от мафията. Дойде Трифонов. Сега ще видим какво точно ни е сполетяло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тутлакова

  09 Юни 2021 10:16ч.

  Човекът ни каза, че сме нация от 80% дебили, ние го оплюхме. Ручайте сега жабета и трайте!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бива преиграване, ама чак пък толкоз

  09 Юни 2021 10:26ч.

  Айде стига сълзи и сополи, сякаш са го заточили в Сибир. Този човек, достойнство няма ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  09 Юни 2021 10:28ч.

  Проклетията на комунистическите революции, това застига отново България. Пропагандата, че всичко е зло и трябва да се почне от нулата - зловредна комунистическа измама. Недемократичен преврат, в който недемократично се сваля законно избрана власт, не по методите на плурализма, на политическия дебат, на лоялното съревнование, а с болшевишките методи на оклеветяване и опит за настаняване на изцяло нова система от свои хора навсякъде. Поредната Октомврийска революция. Без значение какви проблеми има в управлението на една държава, управлението или е демократично или не, а пълното заместване на едни с други, пълната подмяна, към която се стремят новите болшевики, определено не е демократична. Тя ще отговаря в много по-голяма степен на това, с което уж се бореха, че навсякъде ще има наши хора и навсякъде ще се слуша думата на едно задкулисие, с договорка между така наречени партии на промяната, все стари муцуни. Които преди всичко от завист и с въпроса, защо да не сме ние, а ще е той, завземат цялата власт тоталитарно. Характеристиките на новото са мутренски отвсякъде, толкова много злост, България не е виждала от времената на народния съд. Показателно е, че и всички престъпници решиха да стават политици, също както и при комунистическия преврат. Де що има подсъдим с мутренски прякор, се включи в някакви листи, това е резултата от повсеместната народна простотия. Понеже няма по-прост от злия човек, в злобата си, в реваншизма си той си съсипва живота. Истината е, че най-голяма промяна към добро щеше да има, ако бяхте оставили старите и новите заедно на тепиха, взаимно да се озаптяват, взаимно да си вадят кирливите ризи. Но възкачването на човек с толкова нечисто и мутренско мислене на върха, не дай Боже и премиер да стане, ще донесе на България ново робство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Станислав Балабанов от ИТН: Искаме да ”изчегъртаме” не гласоподавателите, а направеното от ГЕРБ

  09 Юни 2021 10:30ч.

  Що бе, те и гласоподавателите са същата стока. Бивши хора!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И Тези Не стават

  09 Юни 2021 10:42ч.

  Днес е 9 юни – добър ден за българската дерьмокрация. Точно преди 98 години физичските и духовните предшественици на днешните дерьмократи скромно и по дерьмократичному отрязаха главата на премиера на Царство българия Александър Стамболийски. „ПОМНИ 9-ТИ ЮНИ, ПАЗИ 9-ТИ СЕПТЕМВРИ” https://archivek-p.org/08/%E2%80%9E%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-9-%D1%82%D0%B8-%D1%8E%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8-9-%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8%E2%80%9D/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До Тутлакова на 09.06.2021 в 10:16

  09 Юни 2021 10:45ч.

  ПОПРАВКА: Човекът ни каза, че 80% от гласуващите са дебили. Гласуват по-малко от половината българи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  09 Юни 2021 10:51ч.

  на 09.06.2021 в 10:30 Моля като изчегъртват „всичко направено от ГЕРБ“, ако може да оставят пречиствателните системи и множеството нови канализации в населени места. Че ще се размирише. Надявам се също така да не разбият новите площади на градове и села и огромната инфраструктура. Също ако може да оставят физкултурните салони в училищата и спортните зали. Хайде и реставрираните храмове да не пипат. Защото ако ще се следва модела от преди ГЕРБ, преди тях нищо не се ремонтираше изобщо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Славчо е продукт на политически инженериг

  09 Юни 2021 10:54ч.

  на задкулисието. Тайните са основен конструкт на подобни продукти. Тайните, които и описал Диян са част от набора елементи и похвати за изграждане на образа на виртуалния Трифонов. Същинските тайни са други.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пълна подмяна

  09 Юни 2021 11:24ч.

  План програмата на Чалгарите - "Бившите хора се изчегъртват и се заменят със свои хора". Имат си дори химн, изпят от Ицо Хазарта - "Имам човек". "Имам човек в НАП и ми дреме на гъ*а! ..." Ами, вече е изпълнено по плана, Спецов е "наш човек" :) "Имам човек и в ДНСК..." И това е изпълнено - назначиха спасилият барбекюто на Пацо Терасата за шеф на ДНСК. "Имам човек и в Правителствена болница..." Адв. Ивиян Симеонов - собственик на казино в Слънчев бряг и свързан в далавери с еврейската мафия го назначиха в борда на болницата. "Имам човек и в "Автомагистрали..." Фенката на Доган Десислава Христова е назначена в борда на "Автомагистрали". Ето нейните патетични емоции към Доган: "Г-н Доган, преди време аз Ви казах, че Ви се доверявам. В това изречение вложих всичко и Вие ме разбрахте. Днес пак Ви казвам – „Аз Ви се доверявам!” И това доверие е опората, на която стоя стабилно, за да мога да продължа напред по пътя, на който стоя сега. Когато Ви писах за първи път, пред мен нямаше очертан път, а само желание да изразя нещо, което идваше от душата и в което нямаше разум- проводник на сметки и уравнения, на баланс на числа и планове за стъпки. Тогава изразих своето вътрешно усещане, а според мен то е по-вярното от всичко рационално. Сега стъпих по начин, който не съм мислила, не съм очаквала, нито пожелавала. В моите представи ролята ми на този етап бе да погледна глобалното, да докосна цялото, да усетя другите части на колективното тяло и да опозная целия жив организъм в дълбочина...." Планът си върви, а кучетата нека си лаят!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  09 Юни 2021 11:27ч.

  Бе кви тайни? Г-н Трифонов не ме интересува - кво има да каже той? Оня ден цитирах една стара градска песен - "Целувката на Ана" - "Забравил шутът ранга свой".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ехо

  09 Юни 2021 11:39ч.

  Има "явление Трифонов", защото няма явление български народ и българска интелигенция! Появи се Трифонов, защото не се появи никой друг! Освен мутрите, начело с психопата Борисов и елементарните Корнелия и Доган! Ами, това е все още нивото на българската политика - първобитно, незряло и унищожаващо! Всички те, заедно с популярните курви, са ВИП обществото, сочено за пример от медиите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква политическа развръзка, като са се оплели като свински черва

  09 Юни 2021 11:40ч.

  Кум на Ива Митева Рупчева е създателят на "Агнешките главички" Кольо Николов, съдружник на Прокопиев. Още през 1998г. Кольо Николов назначава кумичката Ива в НС, докато той е шеф на бюджетната комисия. Оказва се, че бившият депутат на СДС Кольо Николов е първи братовчед с Ива Митева. Кръгът „Агнешки главички“/Иван Костов е сред най-знаковите творения на българското политическо задкулисие на границата на две хилядолетия 1999 -2000 година. В началото на 90-те години на миналия век Никола Николов надушва потенциалните възможности, които може да се разкрият пред него, ако вземе активна позиция в СДС и стръвно се хвърли в политиката. През 1990 година бъдещият лидер на кръга „Агнешки главички“ оглавява разградското СДС. Един от основателите на СДС в Разград си спомня, че още тогава мотото на Никола Николов било: „Трябва да се вземат парите на комунистите!“. В 36-ото Народно събрание той е председател на икономическата комисия, член на НИС на СДС и много близък с председателя на парламента Йордан Соколов. Името на Николов редовно изплува при задкулисни договорки за приватизационни сделки. Идеята за скандалната приватизация на "Каолин" и Винпром "Дамяница" и прехвърляне на управлението им в ръцете на Прокопиев е негова. По разградска линия Николов е близък и с лидера на ДПС Ахмед Доган. СДС-Разград често пъти подкрепял кандидати на ДПС на местните избори, а последното е поредното потвърждение, че новите политици са задвижвани от стари схеми на задкулисието. Оттук е връзката на Ива Митева с Доган. Освен, че Ива Митева работи отдавна в Народното събрание, където последно оглавяваше Дирекция „Законодателна дейност и право на Европейския съюз“, тя е задочен докторант по конституционно право в Института за държавата и правото на БАН. Научен ръководител на дисертацията й е професор Емилия Друмева, която ръководи правния екип на президента Румен Радев. Именно чрез професор Друмева и Ива Митева Трифонов координира дейността си с Радев. Няма нищо случайно! Предлагам да ги наречем кръгът "Сатанистите от Ада на Чалгата". И тези ще ми управляват България?! Народе?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мда

  09 Юни 2021 11:46ч.

  Ивайло Христов: "Шоуменът Слави ли, дето ми е сват? Мой първи братовчед е женен за сестра му. Политиката не е шоу. Това са хора без политически багаж, без идеи за развитието на обществото. Няма алтернатива." ---> https://www.anteni.bg/2020/09/04/%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%B9%D0%BB%D0%BE-%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BC%D0%B8-%D0%B5-%D1%81%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D1%8F%D0%BC/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искам публичен списък на офшорките на всички кандидат-управленци

  09 Юни 2021 12:07ч.

  Не ме интерсуват нагласените "черни списъци" по Закона "Магнитски, които обслужват чужди и лични интереси на "силните на деня". Трифонов, сценаристите и партийните му членове какви офшорки имат и колко са "спестили" от данъци и осигуровки? Недопустимо е някой с офшорка да кандидатства и да участва във властта, където се разпределят милиарди обществени фондове! Лустрация на всички с офшорки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • зелен чорап от НАТО

  09 Юни 2021 12:19ч.

  Лудия за първи път е прав - учиндолеца е продукт на отвращението на народа от политическата система, която включва абсолютно всички, вкл.и онова нещо в президентството. Няма нито едно нещо, в което Радев да е по-добър от Трифонов, напр.Слави поне не вкарва държавата в Три морета. И Слави президент с нищо няма да е по-лош от настоящия чорап.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разочарование

  09 Юни 2021 12:32ч.

  Така е, защото народът ни винаги търси спасител – Русия, САЩ, царя, Борисов, Трифонов, сега и Жан Виденов е надеждата на комунистите. Никой не се интересува от програми, от компетентността на кандидат-депутатите, а вярва на сладки приказки и обещания. Заслужаваме си напълно мизерията. Господ да е на помощ на такъв народ, ама се съмнявам, че ще се справи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  09 Юни 2021 12:42ч.

  Питайте НП Херо Мустафа!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рилски спортист

  09 Юни 2021 12:52ч.

  Трифонов е кръгла нула като политик и дори като гражданин за пример, партията-клиентела ИТН е кръгла политическа нула, а не енигма, както ни я пробутват. Втората й позиция на предните избори е огромен знак за пълното нищожество на претендиращите ДБ и ИМВ да са партии на протеста и промяната, защото като такава избирателите посочиха не тях, а политическата нула ИТН.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • https://narod.bg/2021/06/09/въпросът-на-кого-дължи-117-млн-лева-слави/

  09 Юни 2021 14:35ч.

  Тайните на Слави Трифонов! Ето ги!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дреалист

  09 Юни 2021 15:08ч.

  Тои ахтор е енигматичен, трудно се схваща какво точно има пред вид, но пък е удобен за форумите, щото всеки може да пише каквото си иска... В тази дописка, находката на "приятеля" ни от СЕГА, Божидаров е тревогата му с нормативно значение - "позволява ли здравословното му състояние да е пълноценен политик?"... Според Божидаров трябва да има здравен тест за званието "пълноценен" политик... Поне пет кофички на успоредка? 10 набирания на висилка? 10 лицеви опори? ... Иначе - нанай политик, ще седи отстрани и ще подсмърча покрай майстор Деян, - Аре ва бате, дай дасъ пробвам пак! ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Без проксита и клиентела

  09 Юни 2021 15:23ч.

  "Каква политическа развръзка, като са се оплели като свински черва" Напълно прав си.Хем са оплетени,хем са загнили и миришат.Такова кълбо само се разсича но...... Всеки активист на ИТН който пъкне в общественото пространство,веднага биографията му може да бъде проверена назад и все се стига я до Черепа,я до Прокопиевците,я до бившето СДС и Костов,я до ДПС. Помним как Чалгара се скара с Боко за един парцел в София, нищо,че вече бяха изяли заедно един шопар в Учиндол. Помним как Шиши щеше да вкарва Боко в затвора,пък после се сдушиха като крастави магарета.Всъщност Ива Митева е прокси на ДПС и Агнешките главички,а Антоанета Стефанова е прокси на Черепа. Няма въобще да се учудя ако ИТН се окаже истинското мюре на Черепа,а "Българското лято" само мюре за заблуда. Американците неслучайно постъпиха според поговорката "Думам ти дъще,сещай се снахо",а и те друг полезен ход нямат - ако разпертушинеха тая сган докрай то.........,то щяха да останат без проксита и клиентела.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бабо Маре,

  09 Юни 2021 17:18ч.

  Ти не им се чуди, а ги питай като искат доброто на България, какво тия клесавци търсят при Мустафата. Тя картинката е ясна кой и защо ще печели - всеки случай не бълг.народ, като и да се репчим... Да искаш не е вредно, майсторлъкът е да можеш!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  09 Юни 2021 17:50ч.

  на 09.06.2021 в 15:56 Новото е също срастване с властта, клин клин избива и клин ОСТАВА. Когато поставиш свои хора навсякъде, в абсолютно всички институции, ти се превръщаш в това, против което си бил. Къде остава опозицията на властта? Тук не може да се каже, ама ние сме нормалните, добрите, затова ще управляваме тоталитарно без опозиция. Демокрацията изисква такива тотални подмени да няма. Защото така давате на новите огромна власт да направят техните си престъпления и далавери и докато извикате, че и те ви били подмамили, после няма да можете да ги свалите и тях. За да се спре нуждата от тотална подмяна, трябва да не се прави тотална подмяна изобщо, нека има пъстро управление на институции, болници и т.н. Нека взаимно се контролират различните партии. Иначе като почнат новите да ви лазят по нервите и пак почваме отначало протести, оплаквания и още по-смешни кандидати може да се явят за „спасители“.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Re: отврат!

  09 Юни 2021 20:42ч.

  Любопитството уби котката. Но ние очевидно сме патологично любопитни котки :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • мдам

  10 Юни 2021 0:05ч.

  Айде стига с тия "месии". Народът просто пробва различни варианти. Журналистите и политиците упорито отказват да го видят, правейки голямата драма всеки път. Но това няма значение. Народът ще продължи да пробва варианти. Защото е умен и цивилизован. За разлика от журналистите и политиците, с голямата драма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Верно ли?

  10 Юни 2021 8:15ч.

  Дали народът пробва или народа го пробват, м?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тошко Йорданов громи партиите на статуквото, но ще се коалира с лицата на статуквото Велизар Енчев

  10 Юни 2021 20:04ч.

  ТОШКО ЙОРДАНОВ ГРОМИ ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО, НО ЩЕ СЕ КОАЛИРА С ЛИЦАТА НА СТАТУКВОТО Пред БНР Тошко Йорданов подчерта, че политическата му сила няма да прави коалиция с партиите на статуквото – ГЕРБ, БСП, ДПС… Странна амнезия е завладяла втория в четата на Слави Трифонов. Като депутат от БСП Мая Манолова предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС, а три лета по-късно стана омбудсман с гласовете на ГЕРБ, но за Тошко Йорданов тя е цялата в бяло и не е от черното статукво. Татяна Дончева бе активен член и депутат на охулената БСП, но и тя е ангелски непорочна. Христо Иванов от „Да България“ пък бе вице и правосъден министър на Борисов, но за Тошко и той няма нищо общо с гербаджийското статукво, даже е виден протестър с премиерски амбиции. Значи червените Манолова и Дончева не са от статуквото, но тяхната партия-майка е статукво. Синият Иванов бе гербер, но и на него му е простено от кадровика на задаващата се власт Тошко Йорданов. О, времена! О, нрави! Да се готви за коалиция с втория в „Има такъв народ“ бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явор Божанков

  11 Юни 2021 9:06ч.

  Слон в стаята. 4 тежки проблема в “Има такъв народ” се превръщат в драма за цяла България. 1.„Няма да работим с партиите на статуквото“. ИТН са тежко статукво. Роден съм през 1990-а, но помня как Трифонов застана зад Кунева, после ходеше на кино с Бойко, но се скараха. За имоти ли, за министри ли - все тая. Бяха приятели. Последното беззъбо интервю Слави – Бойко беше съвсем скоро. 2. Партиите, с които казват, че ще работят са ИМВ и ДБ. Пак се връщам в детството ми. Докато откривах CS-a в компютърните зали, а навън мутрите трепеха когото си искат, Татяна Дончева беше на банкет на “Мултигруп”, а Мая Манолова беше „шанс за“ Пеевски и Орешарски. После Бойко я направи омбудсман и накрая това “лице на протеста”цъфна в офиса на Божков. Говорете ми за статукво. 3. Че с ДПС не работят - отдавна е под въпрос. Но не това е страшно. За 1 месец в 45-я парламент ИТН показаха, че просто не знаят какво да правят. Не с кого да работят. 4. С. Трифонов няма да става депутат. Слонът в стаята е фактът, че него го няма. А него го няма, не защото ще носи отговорност от друга институция. Кога смятат да ви кажат истината и докога ще правят всички ни на балъци - това е слонът, който се е настанил в средата на стаята. Въпрос на време е някой да го види.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Скептик

  11 Юни 2021 15:02ч.

  Изобщо не очаквам нищо градивно от ИТН, това е една куха политическа партия!Видяхме какво могат такива като Слави в Италия и Украйна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Иванов

  12 Юни 2021 11:15ч.

  Още тайни: - завистта към боко и усилието да прави същото /да не ходи в парламента, да не е диалогичен, да говори, все едно от устата му падат бисер и маргарит и пр./; - тежкият селяндурски комплекс; - малката пи%ка, неуспешно удължена с операция и пр.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи