След масовото убийство в Нашвил: Ако това е начинът, по който транссексуалните искат да станат видими, да ги видим точно такива, каквито са

След масовото убийство в Нашвил: Ако това е начинът, по който транссексуалните искат да станат видими, да ги видим точно такива, каквито са

Транссексуалният Одри Хейл преди да убие три деца и трима възрастни в частно християнско училище в американския град Нашвил, щата Тенеси

Автор: Сумантра Мейтра, theamericanconservative.com Следвайте "Гласове" в Телеграм

Карин Жан-Пиер, прессекретарят на Белия дом и може би не най-острият бръснач в кутията, все пак зададе важен въпрос за стрелбата в понеделник в Нашвил. "Това, което ще попитам републиканците в Конгреса, е: какво ще кажете на тези родители?".

Това е важен въпрос. Какво ще кажат републиканците? Сенатор Том Котън от Арканзас написа в Туитър: "Няма по-долно от това да обвиниш републиканците в Конгреса за убийството на транссексуален, който се е насочил към християнско училище". Сенатор Джей Ди Ванс от Охайо заяви: "Всеки, който коментира този въпрос, е наясно с войнствената, понякога насилствена реторика на тези активисти. Време е нашите елити да спрат да насърчават тези неща, защото в противен случай те ще доведат до убийството на още деца." Сенаторът от Мисури Джош Хоули призова ФБР и службата за вътрешна сигурност да започнат федерално разследване на престъпления от омраза.

Все достойни чувства. Но това не дава отговор на въпроса. Какво биха казали на родителите? 

Истинският отговор би оценил риска, пред който е изправена нацията от комбинация от активизъм, идеология и психическа нестабилност. Той би набелязал наказателни мерки, които да неутрализират нарастващата вълна от насилие от страна на транссексуални хора от Австралия до Великобритания и Америка. Той би признал, че рецидивистите никога няма да бъдат изкупени и че по-старите, по-здрави консерватори са разбрали как най-добре да се справят с професионалните престъпници, беззаконниците и психично болните. Един достоен отговор би проучил начините за реформиране на ФБР, така че то да може да се съсредоточи отново върху действителната си работа: проверка на насилието по улиците на американските градове. 

Но не чуваме републиканците да говорят много за това. 

Често чуваме две неща сред политическите софистици: Първо, че транссексуалните са изправени пред "геноцид", и второ, че оръжията са истинска беда. Нито едно от двете не е вярно. Като се има предвид, че около 0,6 процента от всички възрастни се самоопределят като транссексуални, при едно действително планирано и организирано механизирано масово убийство те вече щяха да са унищожени. Никой не говори за това. Това, както и голяма част от лявата политика, е обърната проекция на идентичност. 

Нормалните не са тези, които смесват мълчанието с насилието, а действителното насилие с речта "на безгласните". Нормалните не са тези, които се обличат изцяло в черно, крият лицата си с балаклави, вдигат бунтове и извършват палежи, стрелят по деца, защото някои хора се противопоставят на драг-шоутата за деца и сексуалното образование за осемгодишни деца от "учители" с пробита преграда, обсебени от идеята да говорят за собствената си сексуалност. 

Вълненията около оръжията са още един безопасен отдушник за иначе политически импотентните, които предпочитат да не говорят за предприемане на драстични мерки за спиране на рецидивистите или на психично болните.  Това е умишлено замазване на вниманието, за да се съсредоточи върху инструментите вместо върху идеологията. Лесно е да продължаваш да криволичиш около неща, които са политически недостижими, като същевременно игнорираш изпълнимото, защото е политически неудобно. Наказателното правосъдие противоречи на основната теология на либерализма. 

Но нито едно от тези неща не е истинският проблем. 

Конгресменката, която настоява за "транс кредитен капитал" в деня, в който една заблудена двадесет и осем годишна транссексуална жена, пълна с тестостерон, стреля в училище, е истинският проблем.

Национален вестник, който нормализира психическото разстройство в името на политиката, е истинският проблем.

Университетски преподаватели, които твърдят, че е по-добре "да убиваме трансфобите, вместо да им крещим", е истинският проблем.

Големите институции, корпорации и фирми, които инжектират токсин във вените на цивилизованото общество без никакви последствия, са основният проблем. 

Често чуваме за Деня на гнева на транссексуалните или Деня на отмъщението на транссексуалните. Езикът е подобен на този на "Мюсюлмански братя" по време на пика на злополучната "Арабска пролет". Очевидно транссексуалните хора не са достатъчно видими. 

Е, добра новина. Сега те се виждат и чуват, силно и ясно. Те са видими навсякъде по телевизията и в социалните медии, редом с мъртвите лица на жертвите на действително планирано и организирано масово убийство. 

Ако това е начинът, по който някои хора искат да бъдат видими, би било глупаво да не ги видим точно такива, каквито са.


Д-р Сумантра Мейтра е старши редактор в The American Conservative и асоцииран член на Кралското историческо общество. 

Източник: theamericanconservative.com

Дахер Дахер във Фейсбук:

 

 

 

Коментари

 • Виктор

  29 Март 2023 19:48ч.

  Много е важно да се издирят лекарите- (психиатърът и ендокринологът) които са предписали на това душевно болно момиче, ТЕСТОСТЕРОН и предполагам селективни инхибитори на обратно захващане на серотонинна - SSRI! Те са буквално подбудители към тази трагедия, щом Алекс Джунс го осъдиха за 1 милиард, само за това, че се е усъмнил в стрелбата Санди Хук, не знам на какво трябва да бъдат осъдени въпросните "лекари", които медикаментозно така са замъглили съзнанието на това момиче, до степен да извърши такова пъклено дело!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Виктор 29 Март 2023 19:48ч

  29 Март 2023 20:10ч.

  тансджендърите са болни хора. не мисля, че за това са необходими кой знае какви доказателства

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ник

  30 Март 2023 0:02ч.

  Да, лекарите са виновни. Това е все едно лекар да ти даде кока, същата работа, и след това да ти държат сметка за последствията. Но лекарите в Америка като са лекарите в България, само че, всеизвестно, с много, много повече пари - не можеш да ги пипнеш, защото принадлежат на голяма индустрия, която действа като армия! Малко от тях работят в полза на обществото, всичко е мъни мейкинг, просто бизнес. В България им наливат киселина, докато устните им се пръснат, в Щатите - тестостерон, барбитурати, каквото е налично изобщо. Достатъчен е фактът, че в Щатите няма държавна здравна система и добрите дела се вършат от фондации, които не могат да покрият цялата страна дори веднъж годишно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • old_beggar

  29 Март 2023 20:11ч.

  англо-американската педерастка върхушка ни наложи транс-сексуалните си "ценности", а който у нас надигне глас срещу това - веднага го заглушават с крясъците "ксенофоб, фашист, антидемократ" ! известно е, че широкото разпространение на педерастията е сигурен признак за предстоящ разпад на цивилизацията ! точно затова са изчезнали древни цивилизации като елинската и римската...сега пробутвайки ни понятието "трети пол" те се опитват да ни приспят и официално да легализират педерастията в европейския съюз. само че такова понятие няма и тези лъжци много добре го знаят - за да е човек наистина от т. нар. "трети пол", трябва да е безполов - сиреч да е скопен. чак 3 години след кастрацията организмът е напълно изчистен от остатъчни хормони и вече е безполов...да, ама, не - те искат хем да не ги кастрират, хем да се правят на друг пол, а това е раздвоение на личността, сиреч психическо отклонение...вероятно сега да си педераст вече е модерно /дори мутрата "буда" се размечта да става "пидал", че да изглеждал интелигентен/, но от педерасти полза никаква...в древността много добре са го знаели и педерасти не са били допускани до власт - защото са били винаги склонни към измяна и предателство и не са отстоявали семейните ценности. на властови позиции са били допускани само закалени в битки мъже - бивши военни ! а сега ни управляват педераст до педераста ! даже в оон хрантутехме един дърт педераст като наш представител, а той беше станал за посмешище в гей-баровете на ню-йорк!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ся, безпристрастно погледнато

  30 Март 2023 13:06ч.

  Не сте съвсем прав, относно " на властови позиции са били допускани само закалени в битки мъже - бивши военни" И в китайската и в Османската империя традиционно са назначавани евнуси/скопци на изключително високи властови позиции- везири или министри да речем.. И в това също има определена управленска логика.. Такива хора, именно поради липсата на семейство са по-отдадени на държавническата кауза, отколкото на стремежа към лично облагодетелстване, просто им липсва стимула да оставят нещо на децата си, поради липса на такива.. Друг е въпроса, че неспособността им да бъдат сексуално активни, предполага хипотезата, че щат не щат се изпедерастяват търсейки да получат телесно удоволствие по алтернативен начин..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В античността владетелите

  30 Март 2023 16:45ч.

  по правило са били педерасти, включително и великият Александър Македонски

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В античността владетелите

  30 Март 2023 16:45ч.

  по правило са били педерасти, включително и великият Александър Македонски

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изчезнали древни цивилизации като елинската и римската

  30 Март 2023 19:34ч.

  Не бе ли Нерон онзи, който е имал трансжена като съпруга? След смъртта му “жената“ се омъжва за друг мъж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Там хората

  29 Март 2023 20:29ч.

  Нямат демокрация, имат контролирано живеене и разващаване за превръщане в зомбита, които да не разсъждават.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тансджендърите са болни хора. не мисля, че за това са необходими кой знае какви доказателства

  29 Март 2023 20:40ч.

  Транссексуалните психози са болест и като такива бяха вписани до преди няколко години в МКБ /Международната Класификация на Болестите/ . НО БЯХА ИЗКЛЮЧЕНИ НЕОТДАВНА !!! Периодично се прави ревизия на МКБ и се променят нозологиите в нея /болестите/ - едни се добавят, други се махат. Проблемът е че от десетилетия все по-малка е ролята на учените и лекарите в тези промени, и все по-често промените се правят по неведоми пътища. Вземани в сянка "консенсуси" , без широки обсъждания... Науката и медицината в частност са ИЗНАСИЛЕНИ от задкулисни сили, днес спокойно можем да ги наречем САТАНИСТКИ СИЛИ ... Първото значимо изнасилване на медицината /психиатрията/ беше още през 1973 , когато хомосексуалното разстройство беше извадено то МКБ. Узакониха педерастията като НЕболест. Тогава тръгна вълната, една след друга се узаконяват и ще се узаконяват девиациите... докога ? Докогато не последва мощен откат от нормалните - до тогава ! Откат за сега няма. Значи ТЕ могат още. Чакат ви педофилията, инцеста, некрофилията, содомията, канибализма...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Първо, той е тя

  30 Март 2023 1:29ч.

  Второ, проблемът не е в джендърските и неволи, а във факта, че полуавтоматични оръжия се продават по-лесно от мобилни телефони.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • щом се произвеждат

  30 Март 2023 12:56ч.

  трябва и да се продават..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жълт котарак

  30 Март 2023 13:32ч.

  Глупак! Оръжие може да се прави от всичко - дори за масово поразяване. Притежаването на оръжие от нормални самостоятелни хора гарантира много свободи - най-вече от дивиантна пощуряла държава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просташкият език, драги, не е аргумент в спора

  30 Март 2023 16:41ч.

  А десните консервативни среди в Щатите са най-големите защитници на свободната продажба и притежание на оръжия, от пистолети до полуавтоматични карабини. Затова и вниманието се отклонява към трансджендърството на убийцата. Огромното мнозинство убийци обаче са си с напълно изяснен естествен пол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Преди три четири години видях едно същество

  30 Март 2023 6:04ч.

  На бензиностанция във Флорида. Уплаших се от нищото, от това, което виждах и не разбирах. Това беше животно, уплашено, движещо се като сянка между колите и правейки всичко възможно да остане незабелязано. А всички го виждаха и знаеха. После разбрах, че едва ли не е като местна атракция, безполов човек. Незнам какво е това, не искам и да знам. Но това същество повече не го видях, предполагам е поредното, което само слага край на живота си. ....... Понякога излизат крещяши статии, за хора, които под натиска на околните, да опитат, защо пък не, посягат към хормони, правят операции и чакат чудеса. А се получава страшното, ти си никой, а родителите ти ти казват, това е твой избор и те оставят да се оправяш сам. Който не е виждал такива хора, не знае какъв ад е реално това. А докторите, които се занимават с това, са наследници на д-р . Йозеф Менгеле. Казват, има около 7/8болници в Америка, които се занимават с това. А за Швеция казват, че опитите за смяна на половете е започнала още 1970 година. И после иди не вярвай в конспирации.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А реално, това са опити с хора

  30 Март 2023 6:12ч.

  Така промиват мозъците, че пациентите-клиенти сами отиват в поликлиники и при доктори, това става доброволно. А реално те са като опитни животни, на които се обещава всичко и не се получава нищо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  30 Март 2023 10:05ч.

  Точно казано от old_beggar 29 Март 2023 20:11ч. ......педерасти не са били допускани до власт - защото са били винаги склонни към измяна и предателство и не са отстоявали семейните ценности....... Допълнение: Изобщо болни хора не бива да бъдат допускани до власт. (Нямам предвид, ако те боли зъб или си счупиш крак.) Има една книга от трима френски лекари "Болните, които ни управляват".... Интересен е случаят с Рузвелт, Чърчил и Сталин!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • има всякакви девиации по света, погрешно е от частния случай да се обобщава

  30 Март 2023 12:57ч.

  https://meduza.io/feature/2023/03/27/etot-vash-geroy-szheg-rodnuyu-mat-i-sestru

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • по американски

  01 Апр 2023 19:41ч.

  Децата не са действали проактивно, предчувствайки заплахата. И не са открили първи огън. Ако биха били инициативни....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи