Решението на "Да, България" да се яви самостоятелно на изборите е добра новина

Решението на "Да, България" да се яви самостоятелно на изборите е добра новина
Решението на "Да, България" да се явят самостоятелно на предстоящите избори е добра новина, защото е ясна гаранция, че тази безчестна ляво-либерална политическа формация няма да присъства в следващия парламент.

Петър Николов Снимка: Фейсбук

 

Защо ляво-либерална, е ясно - всички водещи лица на тази партия не само от години защитават единствено леви каузи (мултикултурализъм, сексуални права, зелени политики и т.н.), но и оказват злостна съпротива на всеки опит за формулиране на тези, положени върху християнски или патриотични основи.

Няма как да са други освен леви или либерали хора, които винаги са готови да бранят световни лидери от левия спектър, като Хилари Клинтън или онова канадско недоразумение Трюдо, но се изприщват само при споменаването на имената на хора като Тръмп и Орбан...

Защо безчестна? Защото ако преди година Радан Кънев не беше рискувал всичко и взривил управлението, заставайки зад подалия оставка Христо Иванов, сега името на Иванов щеше да се помни толкова, колкото и името на симпатичния ексминистър Вучков. Кънев даде всичко от себе си за тези хора (груба политическа грешка), а те му се изсмяха и изплюха в лицето. Лично аз го очаквах отдавна, но ДСБ явно бяха твърде слепи, за да го осъзнаят навреме.

Днес единственият им изход е търсене на някаква коалиция със СДС без стигми върху личността на Лукарски и след мъчително признание, че излизането от управлението е било грешка. За СДС това би бил някакъв вариант за влизане в парламента. Точно като "Да, България" и ДСБ обаче, те са твърде заслепени и вероятността да се явят на изборите с гарантиращата пълен провал Меглена Кунева е голяма. От тази гледна точка шансът нито едно от производните на РБ да не е парламентарно представено утре вече е над 90%...

 

Коментари

 • Мунчо

  27 Яну 2017 10:33ч.

  Хора , кой е тоя Петър Николов и от кога левите ( според автора ) защитават правта на педерастите , лизбийките и транссексуалните . От кога ,, Гласове " препечатва глупости от Фейсбук ? Глупост е разбира се ,че ,, Дай , България " няма да се обедени с пасмината на Радан Кънев и шайката около него . Ще се обединят и за това нямайте съмнение ! За последното мога да се хвана на бас на едно черно Джони с тоя измислен анализатор !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vill

  27 Яну 2017 11:43ч.

  Този анализатор не знае;че при нас всичко е наопаки на Запада-защото сме Изток---което при тях е ляво-при нас е дясно!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нора

  28 Яну 2017 17:35ч.

  Напълно подкрепям коментара на Петър Николов и мисля, че за всеки човек с нормална ценностна система постъпката на Христо Иванов, който така неблагодарно подведе Радан, че ще вървят заедно на избори, а в последния момент го изостави си е един "трик" достоен само за Лукарски и подобните му "демократи". Жалко! Може наистина ще се окаже, че Христо е новото Яне, защото отказът му да се сглоби обща формация за борба с корупцията ще доведе единствено да разцепване на консервативните десни гласове и до нищо по-вече! Ако случайно "Да, България" се промъкне в парламента, тя с кого точно ще се коалира за да поведе борба с корупцията? С ГЕРБ, които им провалиха съдебната реформа или може би с Лукарски, който пак ще спечели с някой и друг трик?! Не! В това няма никаква логика! Нито има морал!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Груйо от връо

  29 Яну 2017 9:10ч.

  Пореден синьо-десен бръмбар! Който се поведе по него, винаги стига до _айнаото!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи