„Педофилия ли? Няма страшно!“

„Педофилия ли? Няма страшно!“
„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА.“ Очевидно тук едната страна е педофилът. Нали? А коя е другата страна? Да помислим малко. Това е, нали? Другата страна е детето! И ето това е лукавщината в този текст! Същата лукавщина, както в Истанбулските текстове! А ако има съгласие на другата страна? Ами тогава няма проблем със закона, няма диагноза и няма преследване. Ама чакай, чакай малко – ще каже някой – това е чудовищно!!! Чудовищно е, разбира се. Джендър-идеологията е чудовищна като цяло. А очевидно е чудовищна и поотделно – във всичките й компоненти и проявления. Като педофилията например.

 

 

Когато ви кажат „няма страшно“ и „няма проблем“ – и разбирате, че има и страшно, има и проблем. И няма никакво значение дали тези, които ви успокояват сами си вярват.


Или сами не си вярват, както джендър-медиите у нас, които незнайно защо реагираха на позицията на ВМРО срещу педофилията.


Една джендър-медия обяснява как нямало страшно, даже било много смешно, понеже така. Единственият аргумент е познатото либерално хихикане под наслов „Ей, много сте прости, нищо не разбирате от педофилия“.


Ми прости сме. Ние и от кръвосмешение не разбираме, и от трансджеризъм не разбираме, и от педофилия не разбираме.


Даже сме толкова прости, че не искаме и да разбираме.


Но за сметка на това разбираме, когато някой ни баламосва, за да може да ни излъже. Пък и понеже сме грамотни и – напук на джендър-либералното папагалстване – сме запазили критичното си мислене, това ни помага да стигаме до някои логични изводи. Аргументирани изводи, за разлика от умотворенията на джендър-либералните папагали.

 

И какво толкова им пречи на тези пъстроцветни птици следното изречение от позицията на ВМРО:
„Педофилията ще започне да се разглежда като безобидно психическо разстройство, а не като тежка диагноза, която изисква лечение и е несъвместима с обществото“.


Ясно е, че ВМРО и конкретно вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов им пречи, защото категорично застана срещу Истанбулската конвенция от самото начало. Включително с гласуване в МС, когато правителството се раздели при гласуването 11 на 8 гласа. Включително с публичното си изявление, че правителството ще падне, ако ИК бъде ратифицирана от парламента.


Ясно е, че с това много им пречи на джендър-либералите, храненици на джедър-либералната фондация „Америка за България“. Защото много милиони от ментора им Сорос и много милиони от собствения ни джоб под формата на бюджетно съфинансиране отлетяха пред очите им. Кой знае дали вече не са си ги разпределили помежду си. Ама това е – няма.


Но защо тези пъстроцветни птици толкова възбудено запляскаха с крила срещу една напълно естествена позиция срещу педофилията?


Срещу предупреждението, че има опасност педофилията да се класифицира от СЗО като безобидно психическо заболяване.


Приятели,
Обърнете внимание какъв е джендър-либералният аргумент, с който ни успокояват, че „няма страшно“.


„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика без съгласието на другата страна. Това е моментът, в който се поставя диагноза за заболяване или законът започва да преследва извършени престъпления.“


Искате ли да прочетем този текст още веднъж, което ни се налага, понеже вече ни обясниха, че сме прости.
„Парафилиите (към които спада и педофилията) не застрашават никого до момент, в който се превърнат в парафилно разстройство, т.е. доведат до в психическо разстройство, личностна дисфункция или сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА.“


Очевидно тук едната страна е педофилът. Нали? Колкото и да сме прости, това го уточнихме.


А коя е другата страна?


Да помислим малко. Това е, нали?


Другата страна е детето! И ето това е лукавщината в този текст!


Същата лукавщина, както в Истанбулските текстове!


Обърнете внимание!


Кога се поставя диагноза или законът започва преследване?


Поставя се диагноза или законът започва преследване само когато е налице „сексуална практика БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА“.


А ако има съгласие на другата страна?


Ами тогава няма проблем със закона, няма диагноза и няма преследване.


Ама чакай, чакай малко – ще каже някой – това е чудовищно!!!


Чудовищно е, разбира се.


Джендър-идеологията е чудовищна като цяло. А очевидно е чудовищна и поотделно – във всичките й компоненти и проявления. Като педофилията например.


Но как така едно дете може да бъде съгласно на такова извращение?


Реално погледнато, никак.


Но реалността, която джендър-либералите ни приготвят изглежда по друг начин.


В тази джендър-либерална действителност в Германия вече се провежда сексуално образование за деца. Да знаят децата как да мастурбират, как да поставят презервативи… Изобщо, как да бъдат секс-играчки.


В тази джендър-либерална действителност в Норвегия на децата отдавна са предоставени права. Които ако се нарушат – според властите – и родителите се разделят с децата си.


А когато – ако им бъде позволено! – джендър-либералите наложат закони за правата на детето, тогава вече на едно 8-годишно дете, обучено сексуално, ще бъде дадено правото само да реши дали не иска да опита нещо с някой чичко.


И тогава вече ще е налице СЪГЛАСИЕТО НА ДРУГАТА СТРАНА!


Педофилите вече са го измислили. И не само са го измислили, ами приготвят образователната и правната рамка за постигането на този кошмар.


Което е кошмар за нас, нормалните хора, „простите“, то е рай за джендър-либералите, „сложните“.
И за педофилите, разбира се.


Защото целта на джендър-извращенията не е борба с някаква дискриминация.


И не е равенство и равни права.


Целта на джендър-извращенията е господство!


Целта на джендър-извращенията е налагане на психичните болести като обществена и правна! норма, като социален модел.


Тези психари не просто искат да не ги преследват.


Все по-ясно става, че самите те искат да преследват и да господстват!


И всичко случващо се – от бесовските хомо-манифестации през джендър-конвенциите на Съвета на Европа до педофилската загриженост за правата на детето – всичко случващо се води натам.


Впрочем, току-що /20 часа на 29 юни 2018/ стана ясно, че Конституционният съд на Австрия – ратифицирала Истанбулската – е признал третия пол. По информация на Асошиейтед прес, „съдът взе решение, че властите трябва да позволяват на хората, които не се определят като мъж или жена, да се регистрират в официалните документи като друг пол“.


Разбира се, „това решение е в отговор на искане на гражданин на Австрия, който неуспешно се опитваше да бъде приет с интерсексуална идентичност“.


Вярвахте ли преди 20 години, че някой ден това може да се случи?


Не, нали?


А сега вярвате ли, че след по-малко от 20 години в отговор на жалбата на някой педофил някой съд ще узакони педофилията?


А вярвате ли на тези, които днес джендър-либерално хихикат и ни убеждават как няма смисъл от декларацията на ВМРО срещу педофилията и колко сме прости всички ние, които заставаме срещу джендър-идеологията, и включително срещу педофилията?


Хайде, де, голяма работа станало.


„Педофилия ли? Няма страшно“.

 

Източник: urumov.bg

 

 

 

 

Коментари

 • Всичко е позволено, за очернянето на Врага

  30 Юни 2018 6:55ч.

  Лъжи, клевети, атака върху чувствата на масите. А децата са добър инструмент. Обвини Врага в педофилия и го остави да се оправдава. Урумов, колко струва човешкото достоинство? Ти трябва да знаеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Един от народа

  30 Юни 2018 8:11ч.

  Всичко е позволено, за очернянето на Врага, добро утро! Твърденията "лъжи" и "клевети" се приемат като такива, когато се оборят с контрааргументи. Имате ли такива, с които да докажете тезата си? А знаете ли какво ознавава контрааргумент? Кой е Врагът и защо е написан с главна буква? И защо трябва да се оправдава? Ако се смята за засегната страна, просто трябва да каже своята истина и да се аргументира, че е прав в съжденията си. Ако общството прецени, че това е в негова полза може да получи одобрение, но не по-рано. Засега, опита да Ви да кажете нещо обаче е пълен провал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • легисти

  30 Юни 2018 8:16ч.

  Въпросният "враг", който уж го представял Урумов, преди 20 г. плахо прокарваше именно педерастията като либерална западна ценност, а разни защитници тогава скачаха: "невъзможно"! Е, след 20 г. невъзможното стана реално, че даже и си парадира улично, настани се в самото ядро на публичната легитимност и даже крещи за политкоректност. Урумов просто бие една камбана: днешните защитници ще се наложи да ги четем след 20 г. и да установяваме колко прави са били такива "вехти витии" като Урумов, защото със същата политтехнология ще наложат вече и педофилията. Има ли шанс този път да спрем по-нататъшната радикализация на "спящите клетки" при тоя североатлантически терор срещу естествената нравственост и чувство за отговорност, какво друго в такъв случай, освен граждански дълг и историческа прозорливост е проявил авторът?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма страшно

  30 Юни 2018 9:51ч.

  нито джендерията ще си прокарат в България, нето педофилията! Още се надяват като гледам коментарите, че ще могат да усвоят едни пари, ама сметките са си ги правили без кръчмарина ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • stefan ivanov

  30 Юни 2018 12:16ч.

  "...Джендър-идеологията е чудовищна като цяло...." (копи) По-долу писаното е за по-образовани и по-умни люде , умеещи да мислят с главите си !:nono: Когато опитваш от едно частно без друго , да изведеш и конструираш цялостна конструкция , идеология , обобщаващ начин на мислене - от мисловната дейност в човешкото Съзнание се раждат чудовища ! Причините са преди всичко отсъствие на реализъм , който се подменя с измислици . Без тази подмяна на липсващото реално с измислица , постигането на цялото е невъзможно . Нека при това пак да повторим основната цел на джендърството: "..да бъде премахнат традиционният морал, на чието място да се утвърди биоетиката ..."(копи) Примери : Ницшеанство (а от него в последствие хитлеризъм) , Малтусианство , Евгеника (най-откровен расизъм) ......в нашия случай Биоетика (джендърство , безполовост) и др. т. с лекота обладават масовото , невежествено съзнание.....Има множество исторически примери ...... Разбира се , че музиката на Вагнер (примерно) е велика , даже потресаваща съзнанието.....! Но това е изкуство , свят който няма много общо с действителността на околната среда ! Т.е. е продукт на човешкото въображение , фантазия , измислица.....и има за цел тъкмо да разтърси съзнанието ! Това е субективна реалност , реалност без покритие ! От такава субективна реалност не могат да се правят обобщаващи изводи , да се създават конструкции за обективната реалност . ........Има какво да се мисли по този повод...... !:nono: При всичко това съществува и една съществена психологическа причина . Мисловен капан за неразбиращите истинските проблеми . Колкото частното е "по-частно" , т.е. по-ограничено , толкова то е по-достъпно за "мислене" (ако елипсата има какво да й се мисли , няма почти нищо за мислене на точката - окръжност с безкрайно малък диаметър и толкова ! :) ) , а за това и по-привлекателно за елементарното , бедно , лишено от умствен багаж съзнание ...... заб.: Т.е. добре би било преди да се "умува" по дадена тема и да се раздават "акъли" , човек да има известна подготовка , а не да я кара по голи емоции , като му се иска или както му се харесва....или както му наредят някъде "отгоре" . И или колкото "му хлопа дъската" казано простичко....:lol6:

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Иванов (продължение)

  30 Юни 2018 12:41ч.

  И в областта на майтапа . Майтап , майтап , ама Истина ! В същност една от скритите цели на Истанбулската конвенция е да обезсмисли........... псуването примерно.....!!! Шега , майтап , смях голям с псуването , ама тази психологична потребност дали я съзнаваме ? Това като "наклон" към "огромната значимост" на биоетиката и свързано с нея джендър-идеологията , съществуващи сами за себе си...... ! Без възможност за освобождаване на негативно натрупана психична енергия , неусетно , малко по малко се стига до полудяване (аз лично съм го преживял по друг повод) ! Както се и случва напоследък по света и у нас !!! :nono:......Без възможността да напсувам цветисто , ама съвсем по каруцарски , така че всеки да разбере за какво става дума - аз лично се чувствам ограбен ! Т.е. , ако Традиционният Морал е дървото , биоетиката е малко клонче от дървото което ни пробутват в замяна.....т.е. конвенцията , пък ако ще тя да е и Истанбулска !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В нашия квартал

  30 Юни 2018 12:42ч.

  В нашия квартал на един средно статистически в десятката преди време град, много от жилищата се продават, едни заминават за София, други директно навън. Та прави впечатление, здрави селски семейства, разбирай съпруг, съпруга и едно две детенца, представете си, все още носят онова семейно здраво съдружие, в което няма съпруг с оскубани вежди и обръснати крака, а има сериозен, здрав мъж работил навън на слънцето, не знае какво е химикал в работата, та такива семейства така радват окото, гледаш СЕМЕЙСТВО! Двамата избират пералнята, няма лукави погледчета на съпругата към продавача или обратното, мъжко кокетсктво с продавачката. За такива семейства човек е сигурен, че като си лягат в постелята се търсят един друг и не си крещят. За такива семейства моралът е морал, защото животът спокойния и стойностния е морал. Погледнете обаче градската пасмина. Като видя оскубан и обръснат мъж ми се повдига. не искаме педофилия, но рекламите, всички козметични продукти за мъже и жени тласкат момчетата към неприсъщи за мъжа действия. Всичко върви с пълна сила срещу същността на човека. Затова вярвам, че ни управлява извънземен безумен "разум".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В нашия квартал на 30.06.2018 в 12:42

  30 Юни 2018 12:44ч.

  Исках да кажа, че много апартаменти се купуват от селски хора със запазен морал. За града всяка надежда оставете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българин от Б

  30 Юни 2018 14:18ч.

  съгласието на другата страна има стойност ако е дадено от поне 18 годишен/годишна(таке е в щатите). Ако е под тази възраст се счита, че няма достачно опит в живота, за да даде съгласие, и по закон се класифицира като изнасилване. И номерата с "по-особена култура" като например индобългарите, при които 12 год. деца раждат деца и няма виновни, просто не минават. В момента, в който прокуратурата поеме такъв случай, мнението на малолетния е без значение(Полански е пример как се преследват педофилите).Чувал съм, че и в затвора педофилите се "радват" на специално отношение от другите затворници, дори и там има някакъв морал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Педофилия ли? Няма страшно“

  30 Юни 2018 15:19ч.

  По нашиот край ги лекуват от край време бързо и ефикасно с лобут за медицински цели! Нема друга оправия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • огледало

  30 Юни 2018 15:19ч.

  Чудя се защо няма обществен дебат как невръстни деца биват насърчавани от родителите си да въртят гюбеци, да пеят цинични дискотечни песни, няма дебат за безбройните селфита със сексуални послания, които 12-13 годишните страстно подхващат, снимки в банята, в мола, 15-16 годишните са задръстени ако не изглеждат като кандидат работници за Слънчев бряг... Педофилската проблематика бледнее пред това, като да палиш тамян в бардак идва. А това, че е част от стратегия за фрагментиране на човешката идентичност, е несъмнено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @В нашия квартал на 30.06.2018 в 12:42

  30 Юни 2018 16:14ч.

  Ти си направо един нов Георги Джагаров с тая селско-градска хепи-соц идилия...:-D:-D:-D

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за ___@В нашия квартал на 30.06.2018 в 12:42 на 30.06.2018 в 16:14

  30 Юни 2018 17:53ч.

  Така е, само че като погледнеш, ако имаш снимките на старата си фамилия и погледнеш лигльовците от днешните снимки, няма как ако си нормален да не разчетеш нормалното. Гледам аз разни стари моми, попрехвърлили 33-те, работещи в Сорбоната или идват си от Англия или Брюксел, как жадно гледат семейните чужди мъже. Няма брато, Западът не дава, той взема, взема ти онова дребно житейско щастие, което е толкова дребно, а толкова съществено, че някои и до края на живота си не разбират какво точно са пропуснали. Имам познат зъболекар, цяло лято само с "иностранци" се занимава, та вика, само стари моми и ергени, ама то и моми и ергени не са, защото те са в еуфорията на "вижте ме", живея ТАМ. Друг е въпросът, къде е това ТАМ. ____________ Наскоро станах свидетел на един странен разговор, внучката, работо на Запад някъде, гонят я 40-те, та на дядото направили паметник, покойник човека, и един от наследниците споменава, че и на бабата ще направят същия, но малко по малък. ________ какво възмущение беше от страна на западнячката, ама как така, мъжете и жените били равни, с какво жените били по-долу. Родственикът и обясни, че е имал предвид , че жената е по-нежна и затова по ще и прилича нещо по-малко. ________ А на мен ми заприлича всичкото това на обременен западен мозък, който реагира първосигнало на темата големина на паметника. Та и с педофилията е така, колко му е да го превърнат в мода. Като казах мода, та се сетих един таксиметров шофьор направо ми вика, аз не качвам повече малолетни момичета. Някакъв кошмар е, то ти се сваля, играе някакви заучени стойки, колко колеги вика си развалиха семействата. _____________________ та погледнете филмите и помислете, на какво учат те нашите деца, на какво точно? ______________ Ще ме извините, снощи даваха някакъв филм в познати , аз телевизия нямам, не ми трябва, но за някакви десетина минути във филма имаше трупове, обесени, влачиха ги по някакъв бряг, ................... Боже Господи, пази децата ни! Аз като голям човек ми се доповръща, а какво става с мозъците на ония малките, дето си играеха на килима и случайно или не също гледаха тоя бълвоч., а на съвременните им родители ама грам впечтление не им направи. __ Айде, със здраве!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  30 Юни 2018 18:08ч.

  Къде ли е точно дъното, дали стига до описаните сцени в Содом и Гомор, където тълпата блъскаше по вратата на къщата, за да им бъде изведен някой нов, да го познаят? Колко ли бързо се търкаляме по надолнището, в кое ли поколение ще ги настигнем онези чудовища, а има ли и още по-надолу? Нашите лобита няма да се спрат, те и не могат, обсебени са. Понеже сетивата им са обхванати от разврат и пороци и са загубили свяст и критерий за правилно и неправилно. Те се занимават само със сексуални теми, проучват нови и нови сексуални извращения, за да ги легализират, те се хранят с тази помия и това е резултата. Подобно на един човек, който седи на компютъра и гледа порнография, докато попада на все по-извратени неща и вече дозата не му стига, леката дрога не му действа. Аз отдавна казвам, че е направо абсурд темата за сексуалните взаимоотношения да бъде вкарана в политиката. Хора в костюми и с положение да говорят по цял ден за секс, за изпробване на нови и нови възможности за злоупотреби с телата си. А в това изпробване, те изобретяват все по-абсурдни „идентичности“, с което доказват, че са просто едни изпаднали зависими, които никога няма да спрат да деградират. За всички перверзии те ще намерят научна обосновка и подходящо търговско име. И в тяхната представа всеки човек от бебе до старец, трябва да бъде „освободен“ от всякакви задръжки и по цял ден да бъде сексуално стимулиран, като хората постоянно си услужват един на друг и се подпомагат в тези занимания. Какво е лечението, никакво за такива, които не желаят да се вразумят. Нужно е само едно, успоредно съществуващо общество, което пази законите, които правят човека Човек и не се отклонява от тях, което знае от къде идват и добрите и злите желания и помисли, какво се случва и каква е съдбата на всеки. Защото такива отрепки е имало винаги, но е имало и време, когато са се криели и не са пишели научни трудове за извращенията си. Да не говорим да имат трибуна да се изявяват по върховете на света. Тези хора не могат да виреят и да се разпространяват толкова бързо, ако помежду им се намират читави хора, но силни читави хора. Не засрамени и свити, неуверени да си отворят устата, а хора, които ги изобличават и поставят на мястото им. Те не могат да понесат да бъдат сочени с пръст, защото са жалки и слаби мижитурки и незабавно ще си навлекат овчите дрехи. За разлика от почтения човек, който може да изтърпи и да поживее отритнат от света, дори да даде живота си за кауза, те не могат. Ако светнеш лампата, ще се изпокрият като хлебарки. Просто имаме голям недостиг на светли хора, особено в публичното пространство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  30 Юни 2018 18:51ч.

  Попитайте някой, който живее в Тексас, да ви каже дали там минават джендърската идеология. Днес забелязах, че на новият ми ехографски апарат, който е произведен в Холандия, няма означение пол на пациента. Мъдри се джендър! Тази идеология е държавна политика на ЕС. Това е политика за разграждане на обществото, такова какво то го познаваме. Това е политика за унищожаване на Стара Европа, която истинския конкурента на САЩ. Изчерпани са договореностите и реда установен от ВСВ. Всеки нов ред се постига след голяма война. На този етап е осъзнато, че оръжията са твърде смъртоносни и няма да има победител. Затова е избрано психологическо оръжие: изкуство с пропагандиране на насилие, пропаганда на сексуални извратености и унищожение на архитипа за мъжа и жената, за майката и бащата, педофилията и нейното насърчаване е едно от оръжията. След една година ще има европейски избори. Мислете за кого ще гласувате. Помнете, че Бойко Борисов и Цветан Цветанов не са за ЕС. Те провеждат политиката на САЩ за унищожение на Европа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • При комунизма беше лесно, обвиняваш капиталистите, че са експлоататори и залагаш на простия работник да изгради държавата

  30 Юни 2018 19:36ч.

  Разбира се, простият работник, превърнат в началство, само юростотиище прави. Но имаше някакъв морал в това, да застанеш на страната на онеправданите, бедните, недоучилите, хората без шанс. А сега? Лидерът в борбата за комунистическа справедливост се върна във феодално-имперското си състояние, развихри се традиционната азиатска корупция и беззаконие, народът си зае мястото, което му се полага. На роб. И как да очерниш врага тогава? Ами заложи на инстинктите, врагът щял да прави секс с деца!!! И щял да ни разврати и нас! И даваш тон, а балалайките поемат след това. А как, ще се запитате, да определим врага? Ами по географско-нацистки пронцип. Теглиш една черта от Севастопол към Мурманск и всичко западно от чертата е тъпо, гейско, педофилско и унтерменшевистко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Роман

  30 Юни 2018 19:55ч.

  Г-н Урумов, сигурно знаете, че съществува правната концепция "Age of Consent". Сиреч, възраст на правно валидно съгласие за участие в полово сношение. Интересното обаче е, че тази концепция не зачита пълнолетието (18 или 21 г.). С други думи, ако допуснем педофилията да бъде декриминализирана и легитимирана като "естествено полово влечение", можем да очакваме и сваляне на възрастта за сексуално съгласие, която и без друго в България е никак не е висока - едва 14 г. А иначе, адмирации за просветителската Ви работа по тази проблематика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мексико намалява правната възраст на сексуално съгласие до 12

  30 Юни 2018 22:31ч.

  Мексико е намалило законовата възраст за сексуално съгласие само на 12-годишна възраст, като се превърща в най-новата нация, която се поддава на натиск от международна либерална мрежа от активисти, решени да нормализират педофилията и да легализират секса с деца по целия свят. https://yournewswire.com/mexico-legal-age-sexual-consent/ Европейският парламент в Брюксел също обмисля предложение, което би могло да намали законовата възраст за съгласие за секс от 16 до 13-годишна възраст в целия Европейски съюз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • на запад дето живейм

  01 Юли 2018 7:21ч.

  мачувцити дет ръчкат с нужови мацкити си в бигето са ни чистачи на басейни и градинари па ний ръчками малки рускинчита щот сми куул и сми тъпкани с доларе и ней прублем да платиш на неку дитенци да та изуха в гъзеца си

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гери

  01 Юли 2018 8:56ч.

  Защо поповете /православни и католически/ мълчат по темата за педофилията? Питам и отговор не чакам! А от всички онези, които дефилират по улиците с пъстри пера и размахват крила, и въртят опашки, крайно време е да полетят в небето. И за да им е по-лесно да се качат на покривите на по-високите сгради и да литнат от там. Имат право на това, нали са птици!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • observer

  01 Юли 2018 9:51ч.

  Преди да използваме педофилията за политически цели, не е ли редно да вземем поне някакви мерки срещу женитбите и ражданията при деца от един познат ни етнос със сменено име? Приели сме негласно, че става въпрос за видови биологични различия, казано иначе, законите важат само за по-висшата раса, но ако някой открито признае това за расизъм, ще се засегнем дълбоко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  01 Юли 2018 10:15ч.

  observer, сто хиляди аборта на година, плюс минус, понякога слиза до трийсе хиляди, понякога се качва до 160 хиляди, защо отсъства от твоите човешки терзания? Това са също малолетни и непълнолетни предимно, заченали, само че имали, от ваша гледна точка, благоразумието да се отърват от доказателствата и резултатите на разпътния си живот. А в споменатата от теб култура, някои поемат отговорност за децата си, често създават семейства и децата се отглеждат, макар от баби и дядовци. Ако трябва да отличим поведението, което е правилно от нравствена гледна точка, кое е то? Да поощряваме децата да се плодят като зайци, но да убиват децата си или да поемат отговорност? Европейската политика изключително много настоява децата да не спират с усилените опити да си определят джендъра, т.е., да правят колкото се може по-редовен и по-безразборен секс, също и по-извратен. След което изискват да няма родени деца от непълнолетни млади родители! Какво ще направим, ще сочим с пръст точно онези, които допуснали грешката, си носят и последствията? Статистиката у нас е от 53-та година на абортите, сумарно от тогава до днес, са абортирани пет милиона, осемстотин седемдесет и осем хиляди бебета. Пет милиона български граждани не са видели бял свят. Затова да бъдем по-коректни, като осъждаме лошите прояви. Не може да се бориш с това да има малолетни родители, без да се бориш за това малолетните да нямат толкова необуздан сексуален предбрачен живот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • MrBean

  01 Юли 2018 10:24ч.

  Лично аз мисля че въпроса е прекалено сериозен за да се словоблудства и да се правят всякакви литературни безмислици/от страна на коментиращите/. Никога не питам някой -Здравей ти педал ли си?,просто ме интересува този с срещу мен можем ли да мелим брашно или не.А къде какво си слага не ме интересува.НО когато става въпрос за ДЕЦАТА- то тогава гадовете на КОЛ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ огледало на 30.06.2018 в 15:19

  01 Юли 2018 15:44ч.

  сору: 'А това, че е част от стратегия за фрагментиране на човешката идентичност, е несъмнено.' Прав сте. Стремежът за контрол на прираста на населението (polulation control) също е реален. Всички джендърни изкривявания са безплодни. Тези ерзац отношения са 'лек' срещу логичната алиенация в съвременното общество на егоцентрици. Такава е и широко рекламираната любов към домашните любимци - резултатът е все същия, все по-малко деца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Флуудър

  01 Юли 2018 16:35ч.

  'фрагментиране на човешката идентичност' се цели и с премахване на страници (= цели исторически епохи) от националната история и от обучението по литература на такива титани от нашите предшественици като Паисий Хилендарски, или Емилиян Станев и Христо Смирненски, за да сместят в учебните програми няколко часа повече по джендър-неутрален език и толерантност...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  01 Юли 2018 19:46ч.

  "Ми Дулурес Ибареури" - явно един козяшки боец за многообразието на половете. Оставям на страна простащината му - тя е изкуствена и насочена да стимулира подквичаванията в тези кръгове, колко "немодерни", изостанали и тъмни балканци са НОРМАЛНИТЕ хора тук. И да, за жалост на преформатираните от "златната" кочина - запада, нормалните са повече тук - в тези координати! Инак няма друго обяснение, че целокупният, "коолтурен" второ-образ на "демокрацията" попадна в клопката на извращенците, на сатанистите, на световните Паразити!!! Защото няма никакво съмнения в чия услуга се впрягат такива титанични, наднационални сили и средства за ликвидация на човешкият род. Как в услуга на цялата тази гнусотия се впрягат цели правителства, конструирани изкуствено партии, да не говорим за кохортите прислуга на мазни хранилки - особено разрушителните, деструктивни родоотстъпници - финансираните от вън НПО-та.______Израз на Демонизъма на тази гнусна извратена, парадираща убогоста си, сган отравяща света ни. И да, отново: - не им стигат постигнатите изваждания на джендърската болестворност от официалните списъци на познатите и регистрирани БОЛЕСТИ, та сега посягат към последното и забележете - най-слабо, най-зависимо, най-БЕЗЗАЩИТНО звено в човешката популация - ДЕЦАТА НИ!!! _____ И това е очакваем ход, това носи без съмнение победа за сатанистката им "църква". Защото ако победят в попълзновенията си да легализират И педофилията, тогава те печелят... _________ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ И ТОВА?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Още една крачка към робство за човека!

  02 Юли 2018 9:32ч.

  Още една крачка към робство за човека! При това в най-извратената му форма. Но... ще видим. Когато Господ иска да погуби някого, най-напред му взема акъла. Дано не се случи това с нас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Съвсем нежно ни обработват - методично, ежечасно...

  02 Юли 2018 22:21ч.

  За един ден почти 7000 прочитания на това материалче... https://jenata.blitz.bg/dom-i-semeystvo/zad-malkata-krasavitsa-kori-se-krie-ogromna-i-raztrsvashcha-semeyna-drama-snimki-pokazakha-kak-zhivott-y-i-tozi-na-bashcha-y-se-preobrnakha-iz-osnovi Може ли нашата здравна система да се справи и с операции за промяна на пола? Защо ли се притеснявам - та с това ще се нагърбят частните здравни заведения...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Утвърждавам!

  02 Юли 2018 23:43ч.

  Така чрез ротацията на контингентите близо 45 000 испанци служат на Източния фронт. Доста от тях са наградени и с испански, и с немски военни отличия, като дивизията е единствената, която има собствен медал, утвърден от Хитлер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • веган

  04 Юли 2018 0:18ч.

  Черешката на тортата на сатанинската църква ще е узаконяване на канибализма. Ние, ''откачалките'', и сега виждаме лекичкото отваряне на прозореца на Овертон в тази плоскост. Вие ще го забележите по-нататък, когато почнат да говорят за ''антропофагия'' и правата на антрипофагите. Аз също се хванах на пропагандата за правата на гей хората, може би защото те наистина бяха потискани, и се просълзявах на филми за малтретирани и самоубиващи се травестити. Защото тези, които провеждат сатанизма, са майстори в пропагандата. Това тънко свирене на струните на емпатията и състраданието към по-слабия, отправено към хора, които имат нагласата да ги проявят...Ако човечеството отхвърли насилието и гаврата над слабия, всички тези неща ще изчезнат от матрицата ни. Гьобелс неслучайно е имал птицекланица. Може ли хората да се гаврят със животните и децата им, отнемайки ги и колейки ги пред очите на майчиците им, и да очакват, че някой няма да посегне и на техните човешки деца? А сатанистите си практикуват педофилия, досега скрито, и опити с хора, още по-скрито. Наистина ви се чудя на мисловното ограничение, което допуска, че хора, правещи опити със животни, ще имат морални задръжки да не правят и опити с хора! Проблемът с педофилията не е откъснат от проблемът с приемането на насилието въобще. Виждате, че технически без духовен прогрес не води до подобряване на живота на хората.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бели

  05 Юли 2018 0:04ч.

  това явление е най- разпространено като серийни криминални деяния сред мъже от мислещата се за господстваща раса, и то с мислещата се за господстваща сексуална ориентация. Ха сега да видим кой се чувства най- гузен и най- много крещи и се бие в гърдите, че това не са от неговите. Не - приятно, че се касае за хора от вашия пол и раса, но си е така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Върхът на джендър-идеологията

  05 Юли 2018 2:28ч.

  http://www1.cbn.com/cbnnews/us/2018/july/is-god-male-or-gender-neutral-episcopal-church-begins-debate-on-book-of-common-prayer

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • точно така

  05 Юли 2018 13:09ч.

  Да се видят псевдо- профетите като Урумовчето, че всичко е въздух от това, което проповядва всуе. Той е от тези църкви, да си научи урока и да си мълчи поне. Ама много парици трябва да оправдава, той е неговият шеф, за това са ги взели, за лъжи и дрънкат и кънтят на празно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи