Костадинов: След акцията на "Възраждане" в Белене американските посетители не посмяха да влязат. Гласувайте за нас, за да спрем клането над българската енергетика

Костадинов: След акцията на "Възраждане" в Белене американските посетители не посмяха да влязат. Гласувайте за нас, за да спрем клането над българската енергетика

Протест на „Възраждане“ спря украинска делегация, дошла за безплатни реактори от „Белене“

Автор: Костадин Костадинов във Фейсбук:

В неделя по медиите излезе информация, че в АЕЦ "Белене" ще идва украино-американско делегация, която ще настоява пред ръководството на НЕК двата наши атомни реактори да бъдат подарени на Украйна. След като проучихме детайлите около пазеното в тайна посещение вчера се постарахме да посрещнем подобаващо неканените гости.

Десетки възрожденци, водени от нашия плевенски депутат Ивелин Първанов, блокират украинците в представителството на НЕК в Белене. Те успяват да се измъкнат през заден вход и се отправят към централата, където обаче отново са пресрещнати от протестиращите от Възраждане. Наглите украинци, идващи с бус и кола на украинското посолство, се опитват да преминат през хората, като буквално едва не премазват някои от тях - пред безучастните погледи на охраната на централата. В крайна светка украинците не са допуснати да влязат, а американците, междувременно научили за случващото се, въобще не посмяват да се появят.

Уважаеми сънародници, подготвя се крупен заговор за открадването на 1.2 млрд лв - на толкова са оценени двата наши реактори (макар и цената им да е поне петкратно занижена). Възраждане ще спре всякакви опити в момента това да се извърши, но за да спрем напълно и завинаги тази кражба, както и опитите за номинална продажба на реакторите, трябва да имаме власт! Гласувайте за Възраждане, за да спрем клането над българската енергетика!

Така повече не може!

Възраждаме България!

 

 

 

 

Коментари

 • Резанцев

  14 Май 2024 8:55ч.

  Не мога да разбера, уж са гадни руските реактори, а Украйна точи лиги да ги налапа...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да бе, уплашена колата с украинска регистрация отиде назад

  15 Май 2024 0:07ч.

  Което не значи, че няма да се върне. За мен, абсолютно нескопосен пиар! ........ Човекът, който излъга куп народ да се подписва за референдум, човекът който е знаел, че никога няма да се проведе, защото такова е българското законодателство, сега е тръгнал да прави евтини пиарни видеа. Никаква вяра, ни на Костадинов, ни на Радостин Василев, ни на Трифонов, ни на сглобки и тем подобни мафиоти. .......... Марков, лидерът на Величие, друг за момента няма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Визионер

  14 Май 2024 8:57ч.

  А ти американци визи за България имат ли? Не? Защо не? Нали сме "партньори"?! Те на партньорите си налагат визи, време е и ние, като едни партньори, да им наложим визи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Contra

  14 Май 2024 23:24ч.

  Точно така. Костадинов също го спомена.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коцето е шмекер

  14 Май 2024 9:04ч.

  100/100 акцията е получила "добро" от американците. Да видим какво ще е развитието по сагата ? Това дали няма да остане акция без последствия ? Добрият вариант би включвал довършване на АЕЦ "Белене" , монтиране на готовия и платен реактор ! Пък после ако искат всички допълнителни системи и строежи да ги правят американски фирми ! Но има ли български политици да работят за това ? Костадинов, питането е и към теб ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и то голям шмекер

  14 Май 2024 9:15ч.

  +++++

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо е шмекер Коцето?

  14 Май 2024 9:23ч.

  Защото прави, каквото може по силите си и в ограниченията на абсурдната корупция тук ли? Това ли го прави шмекер? Ти какво смислено си направил по въпроса, освен да лющиш какво би ти се щяло на теб да стане? Мислиш ли, че е лесно да се плува в блатото на българската политика?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  14 Май 2024 9:27ч.

  И защо питаш Костадинов? Не си ли чувал, че в НС решенията се вземат от мнозинството, т.е. ГЕРБ+ДПС+ПП/ДБ ? Но очевидно твоята задача е да работиш срещу това, "Възраждане" да има мнозинство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Damn if you do, damn if you don't

  14 Май 2024 11:11ч.

  Коцето прави акция в интерес на народа - "Коцето е шмекер". Коцето не прави акция за 'нещо' - Що Коцето не прави акция за "нещото"? Абе, нЕмате угодия, каквото и да направи или не направи Коцето, все лошо. Радвайте се тогава на мутрите, шарлатаните, юридическите корифеи-конституционалисти от ЮЗУ, гласувайте си за тях и им се радвайте.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • пишете глупости

  14 Май 2024 11:43ч.

  Тук очевидно всички са подкрепяли Възраждане. Проблемът е че реално те не правят действия, а само приказки. Примери бол. По гадни гласувания в НС тихо пасуват. При събарянето на ПСА не направиха нищо по парламентарен път, а само театър. И още много такива дребни примери се натрупаха, които показват че Коцето е пуснат като КЛАПАН ! Клапан на народното недоволство, който да кръжи около 15 % вот и нищо повече. Коцето няма ясна и подробна програма по всички важни въпроси на България, само общи приказки. Като ги питаш - защо така ? "Ами нямаме пълно мнозинство" , извинявай , ама това не е сериозно. Ако чака пълно мнозинство, никога няма да свърши нещо реално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ пишете глупости - Вместо да давате решение срещу клането на Енергетиката на България!

  14 Май 2024 13:28ч.

  Досега реално усилия да защитят БЪЛГАРСКОТО са правили само две политически формации - ЛЕВИЦАТА с ПОХОДИТЕ ЗА МИРА и ВЪЗРАЖДАНЕ с изразяване на ГРАЖДАНСКА СЪПРОТИВА срещу ликвидацията на България! ... Виждате отлично, че всички останали са легнали по корем, а отгоре им са седнали едни чичковци с куфарчета и ги "хранят" със "зелени гущери"... А нашето глупаво алчно егоистично политическо тяло лапа ли, лапа ... в захлас. Нещастниците наши лакомията им ще затрие държавата, народа и тях самите. Анатема на лъжата и антихристите проповядващи ЛЪЖА!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • длагнест

  14 Май 2024 9:05ч.

  САЩ така или иначе ще трябва да дадат нещо в замяна, така че да не се самоуспокояват, че пак ще ни прекарат. На тоя свят нищо не се дава просто ей така. В крайна сметка Бог ще ги накара да си платят масрафа, и то с лихвите. А подаряването на нещо толкова скъпо и незаменимо е лош атестат за продажната българска политическа класа. Възраждане отстояват правилната позиция по казуса, но въпросът е там, че отдавна е прескочена всякаква мяра на доверие към политическите представителства, просещи от гражданите легитимност за управление. И понеже на тях (политическите партии, дори и с изключения като Възраждане) не им пука изобщо за настроенията на народа, не може да изискват народът да си затвори очите пред поредното пладнешко ограбване само за едно потупване по рамото. нека да припомним, че след подобни потупвания от СССР получавахме реални суровини, стоки, енергия, специалисти, а от США и Запада просто няма какво да получим, освен все по-яростна ежедневна дебилизация във всичките сфери на живота си, за да не обръщаме внимание и да забравим нищетата западаща и ниското качество на човешкия им потенциал, в сравнение с нашите духовни стремления.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантически идиоти

  14 Май 2024 9:14ч.

  Не имало такава акция! По абсолютно независимите национални телевизии БНТ, нова и Босфор не казаха нито дума за събитието. Значи то не съществува! Бъдете спокойни, реакторите ще отидат там, където им е мястото - в черната дупка на зеления клоун!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • malart

  14 Май 2024 9:17ч.

  На ЦРУ медията Нова не казва нищо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Забележка

  14 Май 2024 9:20ч.

  Всеки българин трябва да защитава интересите на България защото това е неговата родна страна, а не защото трябва някой да гласува за него. Ако се случва добро, хората го виждат, не е необходимо да им се напомня и натяква. Аз лично имам добри впечатления от Ивелин Първанов, който организира този протест, но Костадинов трябва да обмисли по-добре изявите си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПР критик

  14 Май 2024 12:18ч.

  Да, не може да се пише във FB ей така, на прима виста! Докато неговите съпартийци с гърдите си бранят входа към строителната площадка на АЕЦ Белене, Костадинов да пише без ПР-съветник?!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  14 Май 2024 9:29ч.

  Ще имаш нашият глас! Но, но ти трябва да се събудиш вече, да направиш агресивна кампания и повече МЕДИИ. Не бягай от скандали, Коце, бий се за нас. Ние ще те подкрепим. Северна България е зад теб!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • откъде да ги вземе тези "повече медии"?

  14 Май 2024 12:29ч.

  Повечето ни медии са платени от чужди държави и бранят чужди интереси. В момента се готви нова пре-продажба на целия пакет "Жижаком" и NOVA, някакви араби се интересували. Преди известно време пък УС женерал Дейвид Петреъс придоби NOVA... А US4BG отпуснаха почти милионен грант за НАШИТЕ медии, за журналистите ни, за да се борели срещу фейк-новините и да ни оправели мирогледа и гледната точка за войната в U-crane... Възраждане нямат медии, които да ги показват по-често, нямат ефирно време, а особени сега, през предизборната кампания, правилото: "За Възраждане или лошо, или нищо" важи с пълна сила! А нашият зомбиран народ си гледа кротко по телевизията каквото му предложат...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  14 Май 2024 10:07ч.

  Неслучайно не са ви дали - 10 лумпени.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коце надуто, къде са ви палатъчните лагери?

  14 Май 2024 10:09ч.

  Има ли палатачен лагер пред АЕЦ "Белене"? Има ли палатъчен лагер пред Партийния дом, построен с парите от заплатите на комунистите и приватизиран от анти-държавата за антинародно Народно събрание? Искаш с малко трици маймуни да ловиш и да се биеш в гърдите? Къде ти е съюзът с другите опозиционни партии за изграждане на палатъчни лагери в триъгълника на властта в София и пред АЕЦ "Белене"? Или се опитваш да ни заблудиш, че сам можеш да предотвратиш кражбата на украинците и американците на двата български реактора? Къде са ви организираните протести пред американското и украинското посолства в София?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  14 Май 2024 10:35ч.

  Ти в коя палатка се намираш и срещу какво протестираш на дивана ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ,,,,

  14 Май 2024 12:53ч.

  Коцето, Корнела, Мая, Левицата, ИТН и т.н., и т.н. са опозиционери с опозиционни партии и те се борят за властта, с цел да запазят нещо в България. Аз съм Никой, но ако водачите на опозиционните партии организрат протести и палаткови лагери в София, за запазване на АЕЦ "Белене", защо си мислиш, че ще протестирам от дивана?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мари

  14 Май 2024 10:10ч.

  Негласуващите помагат на ДПС, ДБ , ПП и ГЕРБ! Не го ли разбраха! Всеки, който призовава да не се гласува помага на Сглобката.Те ще си управляват спокойно и без да са легитимирани от народа. Такива са законите.Стреснете се!Гласувайте! България умира! Защо никога не се протестира пред американското посолство, а само пред държавни институции? Всичките ни проблеми идват от Галя и Посолството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BGB

  14 Май 2024 10:13ч.

  Хубаво са направили акцията, но тя не е нищо повече от PR хватка с цел привличане на повече избиратели. Това, което правят Възраждане е прах в очите на хората. Спорадъчни акции без нищо доведено до край. Дано повече избиратели да разберат на време колко са пробити.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • както се казва

  14 Май 2024 11:00ч.

  пробит е мозъкът ти, като на всяка шушумига и подлец, на хранилка!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • BGB

  14 Май 2024 13:01ч.

  Ех да бях на хранилка. Вече пет поколения за напред щях да подсигуря. Ама, не! Работя честно за хляба си и съм чист пред съвеста си. Интересно как така пишеш какъв сам след като дори не ме познаваш. Първо Виж се ти пред огледалото и после пиши квалификации за другите. Приятен ден!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласувам за вас, но не и на циркаджийския вот, който пак ще легитимира американските назначенци

  14 Май 2024 11:14ч.

  Гласувам за гражданско неподчинение срещу режима на наглосаксонски колониализъм. Гласувам с глас във форумите, но не и в циркаджийски псевдовот с бюлетини за спуснати удобни псевдопредставителства, който веднага се натъкмява или направо фалшифицира в угода на статуквото. Политическата партизанщина е изчерпан кяр, особено в условията на корпоративна диктатура и цифровашка милиционерщина. Който не го е разбрал, само обърква хората, подарявайки им напразни надежди, вместо събуждане.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нов Кмет

  14 Май 2024 11:24ч.

  Аз вярвам в най православните устои и славянска добродетел в лицето на Възраждане, те са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане измества Сорос

  14 Май 2024 11:26ч.

  Щом вярваш, ще те оставим само на гола вяра, от днес оставаш без грант.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  14 Май 2024 13:00ч.

  И никой от Вас не си задава въпроса как публикацията още стои във фейс-бука. И как "излиза" информация изобщо от "Козлодуй" при положение, че отдавна се погрижиха политически лица да ръководят оперативно централата, не технически. Играят заедно. За наше щастие това ни изнася колкото и да не ви се вярва. Украинците обаче не са били изобщо в сметката. Използват ги, а после ще изнудват централно-европейците и скандинавците. Горко им. Но каквото си направиш сам...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Запада проспа "проруската" власт в РСеверна Македония

  14 Май 2024 13:35ч.

  БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ СА ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ - УСПЯХА С ХИТРОСТ ДА СИ ЗАЩИТЯТ ДЪРЖАВАТА! Да видим доколко ще устискат, защото там имат много опасности - над 500 000 албанци живеят в РСМ, които между нас казано, интересно що не идат да си живеят в Родината им Албания?! п.с. Правим разлика между нашите мюсюлмани, които НЕ СА турци в болшинството, а са помохамеданчени българи. ... ЗАЩО АМЕРИКАНЦИТЕ ДОПУСНАХА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ДА ПОБЕДИ В РСМ?! Ето ви същия въпрос, какъвто поставят част от коментиращите по-горе, че уж САЩ са допуснали "протестната съпротива" срещу нахалството на частни американски интереси и украински. ... и още ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Искат купините от България руски ядрени реактори за да ги взривят демонстративно

  14 Май 2024 13:41ч.

  Някой много силно мрази България и българите и се опитва по всякакъв ГРОЗЕН начин да УНИЖАВА и да се гаври с българския народ и най-вече с жалката подкупна СТРАХЛИВА политическа клика от случайници. С неистов страх трите изброени "партии" ППДБ, ГЕРБ и ДПС решиха да дадат БЪЛГАРСКАТА СОБСТВЕНОСТ на чужда неприятелска държавна власт (не народ) за какво? Ами за да ги унищожат вече е от ясно по-ясно - искат ги безплатно! Колкото се грижиха за ПОДАРЕНИТЕ български нещастни танкове от политическата продажна власт отпреди години на РСМакедония.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички трябва да излязат и да гласуват, ей така заради нас самите, понеже имаме още това право!

  14 Май 2024 13:47ч.

  Гласуваме за партиите на мира: Възраждане, Левицата, горката стара и все по-ялова БСП, за партията с нарицателно име "двете Златки", за другите също чисто нови партии, като Величие, и по-малко известни партии. ДАЛИ МОЖЕМ КАТО ГРАЖДАНИТЕ НА МАКЕДОНИЯ ДА ПРЕЦАКАМЕ САМОЗАБРАВИЛИЯТ СЕ КОНТРОЛ И НАХАЛСТВО НА ФАЩ?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  14 Май 2024 14:14ч.

  Да, можем! СлучаЕност? Мхм! https://www.lentata.com/drag-kralitsi-kucheshki-fetishisti-i-medii-na-kaishka

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи