Координатор детска сцена на София Прайд? А Закрила на детето къде е?

Координатор детска сцена на София Прайд? А Закрила на детето къде е?

Все по-настойчиво ни се налагат правилните ценности, прикрити зад „права“, „хуманизъм“, „равенство“

Световната здравна организация (СЗО) извади транссексуалността от раздела на парафилиите

Наближава София Прайд. Превърналото се вече в традиция събитие, стартира през 2008 г. Помните ли как започна всичко? Младежи, танцуващи сред дъга и призиви за любов, които говореха и пееха за равенство. Пропагандиращи уж само обич, скрити зад фрази като: „Няма страшно, това е просто любов“ и „Любовта побеждава. Винаги.“ С напредването на годините зачестиха и жалванията на участниците - били преследвани, обиждани, бити. Оплакванията винаги предизвикват съчувствие. Винаги. И то не закъсня. Появиха се хиляди спасители, които солидарно с ЛГБТИ общността започнаха да се кичат със знаменца, профилните им снимки засияха в цветовете на дъгата (символ, който ЛГБТИ буквално си присвоиха от децата), появиха се активисти и партии, които открито застанаха зад каузата.

14 години по-късно не просто се говори за равенство, любов и приемане, исканията са за гей бракове, летят директиви, стига се до закани към някои страни. Миналата година ЕП прие резолюция, че „ЕС трябва да премахне всички пречки, с които се сблъскват ЛГБТИК лицата при упражняването на основните им права“. Парламентът призова за процедури за установяване на нарушения, съдебни мерки и бюджетни инструменти срещу Полша и Унгария. Щото не слушкат и не следват стадото.

Опасността сама по себе си не е в това, че двама души от един пол ще могат да сключат брак, защото тези хора така или иначе живеят заедно, спят заедно, забавляват се заедно и т. н. Техен избор, макар и неприемлив за всички. Проблемът е, че апетитът идва с яденето.

Все по-често се настоява и за осиновяване на деца. Целта от самото начало са именно те. Било чрез детски книжки или филми, чрез говорене или лекции, чрез отлично организирани и добре финансирани мероприятия, се провежда целенасочена кампания, целяща да размие възприятията на подрастващите, посредством умели внушения. Индоктринирането започва от най-ранна детска възраст, защото именно децата са слабото звено, което най-лесно може да бъде подлъгано. Факт е и целенасоченото сексуализиране на атмосферата на т. нар. прайд, и това си пролича миналата година - както от полуголите изпълнители, така и от продажбата на всякакви предмети във формата на фалоси. Който не е видял снимки от предходни такива събития, да го направи. Факт е и насочването на организаторите и подобните им към училищата, децата и малолетните.

А тази година за пръв път ще има и детска сцена. Колко мило, нали? Обяснението на организаторите е, че някой трябва да забавлява и да се грижи за децата, които са на София Прайд. Но как точно ще ги забавляват, с какви помагала и какво ще им разясняват, и най-важното - какво въобще търсят деца на подобно място, съзнателно се премълчава.

Отварям скоба - с всяка следваща ревизия на МКБ (Международната квалификация на болестите) и ДСН (Диагностичен и статистически наръчник на психичните разстройства) все повече се скъсява дистанцията между норма и патология, като в един момент границата напълно ще отпадне и извращенията ще станат част от нормата. Това всъщност е и най-краткият и законен път за легитимиране на патологиите. В МКБ 10 и ДСН 4 има категория „парафилии“. Под парафилия се разбира някаква сексуално отклонение - перверзия, извратеност. Според новата ДСН-5 „парафилия“ отпада, за МКБ 11 още не е абсолютно сигурно. Във ДСН е „парафилно разстройство“. А Световната здравна организация (СЗО) извади транссексуалността от раздела на парафилиите. Макар и все още прикрито, в някои форуми и дори стени в социалните мрежи на лгбти апологети, вече се намират и екземпляри, водещи дебати за... педофилията. Да, добре прочетохте. И не е учудващо, защото от класификациите отпадат също фантазиите и помислите. С други думи, ако няма действие, се касае за безобиден сексуален интерес, който е нехуманно да бъде класифициран като проблем и няма да бъде диагностициран. Такъв човек не трябва да бъде наричан и педофил, човешко е да си представя как извършва сексуални действия с някое бебе например.

Другият ключов момент е, че зад всякакви каузи и мероприятия, касаещи правата и исканията на ЛГБТИ, неизменно застават плеяда от стабилно финансово подплатени (обикновено от чужди донори) НПО-та, като интересното е, че някои от тях работят и в сферата на правата на жените и децата. Как точно правата на жените и децата се припокриват с тези на гейовете, транссексуалните и прочее, е въпрос, чийто отговор е хем труден, хем елементарен. Труден, защото разумният отговор е - никак, нямат нищо общо. Елементарен, защото крайната цел е ясна - децата.

Пишейки за деца, няма как и не трябва да пропуснем навлизащата в някои държави практика да се дават хормонални блокери на деца с полова дисфория преди пубертета. Темата е сравнително непозната в България, но в последната година започна да се покрадва в разни дискусии, касаещи правата на ЛГБТИ. Различни активисти пишат, че подкрепят правото на самоопределение на всеки. И на децата. Децата, които не са толкова интелектуално зрели, за да взимат подобни крайно сериозни и определящи по-нататъшния им живот решения.

Все по-настойчиво ни се налагат правилните ценности, прикрити зад „права“, „хуманизъм“, „равенство“, а всеки противник, веднага бива заклеймен като хомофоб. Парадите, демонстрациите и исканията не защитават правата на гейовете, а промотират политическа идеология, пагубна за децата. Социалните мрежи също са в ролята на проводник на тази идеология - youtube, tiktok и т. н. поощряват тийнейджърите не просто да са различни, а да са транс, да са queer, защото това е cool.

Всъщност никак не е куул, а буквално е животозастрашаващо за децата да бъдат облъчвани по толкова агресивен начин. Според проучване, направено в САЩ, 40% от младежите с нестандартна сексуална ориентация, сериозно са обмисляли самоубийство за последната година. Това всъщност не е някаква новина - хората, част от тези групи, традиционно са по-лабилни психически. Какво остава за по-младите.

И всъщност тази „детска сцена“, която така активно се промотира от организаторите на София Прайд, е поредната стъпка от индоктринирането на подрастващите умове - без значение дали с песни, танци, агресивна реторика, филми, книжки или по друг начин.

Което пък поражда съвсем резонното питане, Държавната агенция за закрила на детето, която е длъжна да извършва мониторинг и контрол за спазване правата на детето, защо не си е свършила работата? И ще благоволи ли да си мръдне пръста, защото правата на ЛГБТИ общността трябва да свършват там, където започват правата на децата.


Източник: "Труд"

 

 

 

Коментари

 • Виктор

  11 Май 2022 14:26ч.

  Трябва да се констатира чисто медицински, че има химическа кампания за намаляване на тестостерона и мъжествеността, по всякакъв възможен начин, тоест се атакуват директно половите жлези при хората... Останалото ЛГБТ индоктриниране е просто софтуер, проблема е с биохимическият хардуер, а хората дори не виждат как ги пръскат и третират, като добитък!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  11 Май 2022 14:29ч.

  Като се срине хормоналния и метаболитният баланс у човек, след това започват психическите заболявания, манипулация и извращения, и това в "благоприятната" среда на интернет мрежите и смарт технологиите...хората нямат никакъв шанс, просто ги приключват, с особен сатаниски цинизъм!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Moronic variant

  11 Май 2022 14:53ч.

  Че целта на извратеняците е децата не е новина. В "извора на модерни ценности" САЩ това се преподава в училище и ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ! Който не вярва, да проследи тук поне няколко седмици назад, има видеа, снимки, документи, линкове и прочее: https://twitter.com/libsoftiktok

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Moronic variant

  11 Май 2022 14:56ч.

  Как бихте реагирали, ако детето ви, седми-осми клас, получи въпрос в училище с "Каквa e причинaта за хетеросексуалността"? А този е от най-"невинните". Има и други - "Кога си избрахте сексуалната ориентация?", "Колко лесно бихте си сменили ориентацията" и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро🤣

  11 Май 2022 14:58ч.

  Изродите управляват света - капитализъм!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сеир Фул

  11 Май 2022 16:31ч.

  Първо вижте родителите (чалгарското поколение) и след това се чудете как децата са се превърнали в масови жертви на хищниците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е чалгарскооо, не е

  11 Май 2022 18:02ч.

  а е поколението на претенциозните ни полуинтелектуалци. Чалгарите си падат по кючеци, силикони, яки цици, полети с уиски, но не по разни мършави лезбийки с лилави коси първи номер или по епилирани траверси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Май 2022 11:05ч.

  Колегата по-долу е абсолютно прав. Чалгарите са 99% хетеро. Искат силикон и цици.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Gen Gurko

  11 Май 2022 18:37ч.

  От запад освен извратенящина маскирана като права , нищо друго не идва. А моите права да защитя себе си и децата си от тази помия къде са бе, гадове? Какви бяха тези права и тези свободи дето все не ви са достатъчно бе? Но палачинката бавно се обръща и тогава ще видим кой е сват и кой на булката брат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иванов

  11 Май 2022 21:11ч.

  Държавата България вече не е на българите!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rusnak

  11 Май 2022 23:39ч.

  Майна, кажи нещо като отявлен пдл.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Майна

  12 Май 2022 11:06ч.

  Стига дьиеее...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Идеалист

  12 Май 2022 10:03ч.

  Питайте Кирчо и Кокорчо слугите на давоските мизантропи. И двамата са джендъри!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  12 Май 2022 10:43ч.

  Българската Конституция какво казва по този въпрос?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  12 Май 2022 10:43ч.

  А, курвелио?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • педал

  12 Май 2022 12:02ч.

  Педерастия има и при животните, тя е безобидна за обществото защото не дава поколение. Това е природен закон, който ако не се спази води до содомия, некрофилия, канибализъм и ...потоп, след който слънцето пак ще изгрее :-)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не сте справедливи!

  13 Май 2022 9:03ч.

  Педерастите имат изключителен принос в световната култура. От античните философи до големите имена в музиката, театъра, балета в класиката и съвремието. А какво да кажем за великите пълководци и завоеватели от същата тази античност, разпространили културното ѝ влияние на шир и надлъж? Има дори остров, чието име е станало нарицателно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи