Контрера за Борис Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Контрера за Борис Бонев: Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Той е най-силният аргумент срещу себе си!

Автор: Карлос Контрера, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Това ще се види в понеделник!

„Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления“. Така реагира след поредната медийна изява на „спасителя на София“ Борис Бонев в профила си във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера. Днес в една от националните телевизии Бонев заяви – „говорили сме с всички, без ГЕРБ“, визирайки кандидатурата си за председател на Общинския съвет.

„Бонев бил водел разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник“, даде пример Контрера.

„Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на председател!?“, чуди се на меко казано интересната тактика на Бонев общинарят от ВМРО.

В изявата си сутринта лидерът на „Спаси София“ каза също, че в общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби и, че „чистка“ в администрацията няма да има.

„Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации“, възмущава се още от дезинформацията Карлос Контрера.

„Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации“, дава още примери от кухнята на общината Контрера.

Прилагаме пълния текст на позицията на Карлос Контрера, публикувана във Фейсбук:

Лъжи в кампанията, лъжи след кампанията. Най-силният аргумент срещу избора на Борис Бонев за председател на СОС са собствените му изявления.

В общината се унищожавали документи, за да се прикриват злоупотреби – перифразирам последното му откровение по една национална телевизия. Лъжа! Всеки документ, влизащ или излизащ от общината, се сканира и е достъпен в електронната деловодна система. Същото важи и за районните администрации.

Бонев бил водил разговори с всички политически сили. Лъжа! С ВМРО – Българско национално движение не е говорил, нито ме е търсил като съветник.

Интересно какво си е говорил с „Възраждане“, например. На тях ли ще разчита за 8 гласа, за да се добута до председател на СОС? ПП-ДБ и „Спаси София“ ще разчитат на хората на Костадинов да пуснат таен гласец за избор на Председател?

Бонев твърди, че нямало да има чистка в администрацията. Лъжа! Още от лятото присъдружните му пажове обикалят със списъци за назначения, ровят из длъжностните характеристики, готвят назначения без конкурси, нарочват служители за махане. Публично в социалните мрежи заплашват с чистки и репресии, отправят закани и най-грозни квалификации.

Бонев говори за програма, предложения. Лъжа! Последните му совалки сред общинските съветници са само и единствено за избирането му за председател.

В понеделник Борис Бонев като кандидат за председател го чака фиаско. Ако ПП-ДБ имат малко усет за ситуацията, няма да издигнат този конфликтен човек за председател. Ако някой затваря вратите за разговори, това е „спасителят“ на София. С непрекъснатите манипулации, полуистини, спекулации Бонев поставя Терзиев и компания в изолация.

Ако не го виждат, значи нищо не разбират от политика.

Ще се види в понеделник!

 

 

Коментари

 • Поручик Галицин

  11 Ное 2023 20:55ч.

  Тоа добре ли е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  11 Ное 2023 22:36ч.

  Бюджета на София е "тлъстото дробче". Квота да ти говорят-става дума за един куп пари. За начало е добра идея всеки общински съветник за последните 25 години(все пак има давност, нека сме цивилизовани) да бъде обесен, а всеки кандидат ,такъв, да бъде бит и ебан авансово. Програма -минимум за оздравяване на Общината. След туй на лотариен принцип да се назначава трибунал, лично отговорен за бюджета. Буквално-ипотекирайки гъз и глава. След десет години може да пробваме и избори. Винаги ме е смущавал фактът че за работник в чистотата има по-малко кандидати, отколкото за шеф в Общината, при все че от първите се иска по-нисък ценз отговорност, макар че поне приносът им е очевиден за разлика от вторите. Би трябвало кандидат-шефовете да са дефицит, не бачкерите. Има нещо гнило, май не е в Дания.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марихуана

  13 Ное 2023 12:07ч.

  К'ъв е тоя Карлос, бе? Да не си внасяме биологични единици от Боливия?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ChiChi

  13 Ное 2023 12:08ч.

  Дачкофф, сигурно си много ядосан, че не може да спреш VPN услугите по света, а? Нещастно цензурче!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи