Карбовски: Г-н Терзиев, вие сте тотален кретен! На "Патриарха" е задръстено, целият център е задръстен

Карбовски: Г-н Терзиев, вие сте тотален кретен! На "Патриарха" е задръстено, целият център е задръстен

Автор: Мартин Карбовски, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

"Не е редно да се говорят лоши думи за хората, но бих казал, че съвременният наш кмет е тотален кретен, защото пътувам от НДК до "Раковски" вече 40 минути. "Патриарха" е задръстен и около НДК е задръстено, и в този златен триъгълник, с който се гордеехме, вече не се живее..." Това казва журналистът Мартин Карбовски във видео, публиквано във фейсбук профила му по повод реорганизацията на движението в центъра на София, осъществено от кмета Терзиев и неговия екип. 

Според Карбовски по-дебилно решение за реорганизация на движението в центъра на София никога не е имало. "Аз ви предлагам тая передстка работа просто да спре! Затворете ги тия улици въобще!"

 

 

Коментари

 • Аква

  23 Май 2024 14:45ч.

  Пътувай с колело. Пътувайки с метро. Най- добре пеш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • може ли с тротинетка?

  23 Май 2024 14:48ч.

  или трябва да си ЛГБТ... Между другото са махнати всички кофи и кошчета за боклук, на всякъде из центъра, те и преди бяха малко, но вече са на половина. София се развива по гейският модел на СанФранциско, с мигранти и мизерия и много много педерастия

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • сГази София

  23 Май 2024 14:51ч.

  С тротинетка по-лесно ще минеш под дъгата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С тротинетка по-лесно ще минеш под дъгата!

  23 Май 2024 14:54ч.

  Aко трябва да перефразираме Филип Дик, "Дали педе*****те сънуват електрически тротинетки?"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 23 Май 2024 14:45ч. Пътувай с колело. Пътувайки с метро. Най- добре пеш.

  23 Май 2024 15:56ч.

  По-голямата част от пътуващите с колело и тротинетка са пълни дебили по отношение на Правилника на Закона за движение по пътищата, поради което е належащо всички те, които някъде по маршрута си имат пресичане с градската пътна мрежа: а/. Да имат документ за правоуправление на превозното си средство, документ получен след полагане на изпит и б/. Превозните им средства да са с регистрация и задължителна застраховка Гражданска отговорност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нелегален

  23 Май 2024 18:40ч.

  това е напредничав брасълски подход - нали уж замърсителят бил бил плащал. и тъй като (все още) не могат да идентифицират тоя "замърсител" по картонената чашка за кафе, махат кошчетата. територия, общини, всички вкупом абдикират от това, да служат на популацията. а последната реве ли, реве в телешки възторг. и избира д.ебили да я яздят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я, Воден,

  23 Май 2024 18:43ч.

  вземи развий ТЕЗАТА - защо, как, и т. н.!... Аммаха, аман от виртуални идиоти!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не мислиш ли?

  23 Май 2024 19:01ч.

  Има такива от коментиращите, като този "Аква", които просто не разсъждават, че не всички ходят на работа от 9 до 17:00, където да им осигурят всичките инструменти и условия за работа и всеки месец да получават пари по банкова сметка. Има някои от нас, които пътуваме с инструменти в колата си, с багаж, който не можем да натоварим на колелото или в метрото. Има родители, които не могат с количките да тръгнат с децата на 10 км разстояние до определен магазин, да кажем, от който трябва да купят нещо обемно и да се приберат пак с количките с градски транспорт, тротинетка или колело. Ами родителите, които по най-различни причини ходят да си вземат децата от някакво далечно училище (щото има по-малко наркоманчета, да кажем)? С колело ли да си ги вземат или с тротинетка? Или да сменят 5 транспорта, защото не е удобно с градски транспорт? И това не са единични случаи. Много хора има такива, които просто се нуждаят от нещо, което да им носи багажа. Има глупаци, които съм виждал как броят колко "глави" има в превозното средство и казват: "Ето, този е сам в колата, а можеше да се вози на автобус." Абе, глупако, а ти знаеш ли какво имам в багажника? Знаеш ли какво имам на задните седалки? Ама такива не разсъждават и не виждат по-далеч от носа си. Каквото ежедневие те имат мислят, че всичките го имат и те.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има родители, които не могат с количките да тръгнат с децата

  23 Май 2024 22:48ч.

  Много го е грижа педала за деца.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Смешковец

  24 Май 2024 13:05ч.

  Какви деца, ве? Гледайте кучета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ние сме "кретените", уважаеми Карбовски!

  23 Май 2024 14:47ч.

  Защото ги "избираме" (уж), а те са над своето ниво на некомпетентност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ъхъ

  23 Май 2024 15:26ч.

  Карбовски никога няма да прости на Костадинов, че остави Ухото да стане кмет!🤔

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  23 Май 2024 16:49ч.

  Явно преди да се въведе Софийско жителство, Столичани в повече да си заминат за Прованса !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сабрутко Сабрутков от сабрутковците на Киро и Кокоро

  23 Май 2024 14:49ч.

  Виновни са кретените, които избраха този кретен! Лошо ще бъде ако кретените продължат да избират кретени и на следващите избори. А кретени за избиране бол! Кеф ти банкянски, кеф ти харвардски, кеф ти босфорски...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • попеску

  23 Май 2024 15:04ч.

  Карбовски, "Патриарха" умря бе, човече! Сега му дират заместник с атлантически гащи. Потърпи малко, да се напълнят гащите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  23 Май 2024 15:28ч.

  Пак гласувайте за тях и ще получите бонус Борисов и Пеевски. Повторението е мъка на знанието.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОСТОВА

  23 Май 2024 15:36ч.

  Аква, нямате НИКАКВО право да обяснявате на хората как да пътуват. С колело, с метро, пеш. Дрън- дрън ярина! НИЕ, "лошите" хора с "гоолемите лоши коли" с данъците си- и плащането за паркиране!- сме платили велоалеите на идиоти като Вас. Които си позволяват да ни дават акъл! От висотата на малоумието и тротинетките си! Я се спрете малко бе! Казах го по друг повод. Ще го повторя СПЕЦИАЛНО за Вас, Аква. Карам велосипед. И яздя. Три пъти седмично. Ама не си яздя коня по Царя, щот съм много "екологична"! Правя го на съответно място и БЕЗ да преча на когото и да е! Абе вие тротинетко-велосипедалите не можете ли да живеете спокойно БЕЗ непременно да пречите на някого и да превръщате живота му в кошмар!? Имам прост въпрос към Вас, Аква. И към подобните на Вас. И настоявам на ми отговорите. По възможност, без да ме ругаете и без да използвате ЛИЧНИ нападки. Аз ежедневно, всеки Божи ден се грижа за три деца и лежащо болна възрастна. Освен, че ходя на работа, пазарувам и евентуално се занимавам с някакви лично мои неща. Всеки Божи ден. Тия три деца освен на училище, ходят на пиано, спорт, езици, танци. Това са моите отговорности. Три деца и човек на легло. Всеки ден. Хайде сега ми обяснете като как точно да се справя с всичко с колето, с метро, пеша и БЕЗ колата си? Категорично настоявам на отговор. Щото е много лесно да плещим, без да мислим! И още нещо, Аква. Използвам метро. Защото е удобно. И при всяка възможност ходя пеш, почивам си така. Но НЯМА СИЛА на света, която на ме качи на столичния транспорт. Защото е НЕРЕДОВЕН, МРЪСЕН, НЕПОДДЪРЖАН, НЕКОМФОРТЕН И ПЪЛЕН С ИДИОТИ, ИЗЛЕЗЛИ ОТ КЪЩИ ДА СЕ СКАРАТ С НЯКОГО! Пример. Линия 73. По нея пътуват новите електробуси. Идиотът зад волана е отворил всички прозорци, за да НЕ пуска климатика. Защото...така му било по- удобно. На НЕГО. И климатик работи само в кабината. Ама платил си си карта, билет? Майната ти. Твоето право и твоето удобство не са важни. Ето ЗАТОВА, Аква, аз от джипа си няма да сляза!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ася васкова педерасткова от Хасково обича манафи

  23 Май 2024 16:35ч.

  Аквата е головодник,степенка от простоидиотите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Куци Коньов

  23 Май 2024 21:33ч.

  Поздравления за коментара, г-жо Костова! П.П. Не очаквайте критично мислене и отговори от тротинеткаджии, които съзнателно не искат да имат деца, заради въглеродния им отпечатък.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  23 Май 2024 15:43ч.

  По Дъглас Адамс: Рано сутрин редовно се разнасяше ужасеният вик на Васил Терзиев, който се събуждаше и внезапно се опомняше къде се намира. "Ти си смотаняк, Терзиев" — простичко каза фигурата. "—Хъъ?" — успя да произнесе Терзиев. "—Бъхъъъъ…" — добави после. "Васил Терзиев?" — попита то. [...] "Васил Александров Терзиев?"[...] " — …Ъъъъдаъъъъ…" — потвърди Васил. "— Ти си смотаняк" — повтори извънземното. "— Абсолютен гъз."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • до Зодия Прасе

  23 Май 2024 15:54ч.

  Хахахаха!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eisblock

  23 Май 2024 16:17ч.

  И от мен Ха-ха-ха-ха! Олекна ми. Само вербално.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • mathur

  23 Май 2024 15:45ч.

  Е нали КРЕТЕНИ го избраха тоя миндил!!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Около НДК се е утрепало за палатков лагер на мигранти

  23 Май 2024 15:55ч.

  Има и фонтанчета, може да се чипкат там. Ако работят де, не съм ходил по центъра от както на Витошка вървяха трамваи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Contra

  23 Май 2024 15:55ч.

  Бони, бони, задръстени балони. Няма как хем да имаш хомопарад, хем трафик, хем тротинетки! Не става. Чакайте обаче, зулумите тепърва почват докато София не стане като кочината Сан Франциско. Пълно с лайна по централните улици, масови палатки с наркомани и бездомници, всекидневни грабежи в магазините и да не забравяма игли, спинцовки и хомофлагчета през метър! Ако искате да видите джендърите до какво ще ви докарът поразходете се из Лос Анджелис, 5-та улица в Скид Роу. Може и в Гугъл Мапс. Пригответе се за шок.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз съм доволен,

  23 Май 2024 17:28ч.

  че столицата поема удара и другите градове живеят по-нормално. Шопите още не са го разбрали. Стискат мангизите, не допускат децентрализация и много дрънкат. Телевизиите съм ги зарязал и съм рахат. Че като гледах случайно разни джумерки претенциозни или празноглави политици, само си вдигах нервите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не бъди кретен!

  23 Май 2024 15:58ч.

  Избирай, гласувай, но не за кретените! Кретените Киро, Боко, чичоПее на турски си имат достатъчно кретени, добре платени! Не настъпвай отново мотиката! Гласувай, но с разум!!! За себе си и за бъдещето на децата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  23 Май 2024 16:20ч.

  Карай бе, карбовски, имаш банани - яж там и недей да ревеш! Нали това искахте >?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • CMEXXX

  23 Май 2024 16:24ч.

  карбовски ти изобщо не разбираш къде е проблемът!!! Проблемът е в инвеститорите! Те промениха ЗУТ, така че да застрояват 100% от парцела, в резултат на което се получава следното - милионите отиват в една шепа хора, а проблемите остават за всички!!!! А кметчето е просто техен слуга! Докато не бъде променен ЗУТ в посока, част от парцела да бъде за инфраструктура (парко места, озеленяване и т.н.) нищо няма да се промени, колкото и да ревете !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • събирач на гъби

  23 Май 2024 17:03ч.

  Нищо не зависи от избирането му, спуснат от посолството парашутист, с нагласени проценти на "победител", и легитимиран с гласовете на останалите гласували за когото и да е... Американска работа... Задаващите "избори" в колонията ще са същите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Томазо Торквемада

  23 Май 2024 17:06ч.

  Г-н Карбовски, след тези Ваши надлежно документирани изявления по Интернет искам за Ви кажа, че на мястото на софийския кмет Васил Терзиев бих Ви СЪДИЛ до дупка. Бавно, кротко и методично. Пред първа, втора и трета инстанция. Значи според българските стандарти - около 5 /пет/ години. И бих Ви ОСЪДИЛ ! По квалифицирания състав в Наказателния кодекс - за клевета, отправена публично или чрез средствата за масова информация. За да избегнете присъдата, Вие ще трябва да докажете, че Вашето твърдение - как Васил Терзиев е "тотален кретен" - е медицински обосновано, тъй като "кретен" е медицинска диагноза. Можете да докажете евентуалния му кретенизъм чрез медицинска експертиза - тройна и/или петорна. Хайде гадайте до три пъти дали ще се намерят в България медици-психиатри, които да потвърдят тази Ваша "диагноза" по отношение на Васил Терзиев. И тъй като няма да се намерят, след около пет години Вие бихте били осъден по квалифицирания състав на Наказателния кодекс. Най-вероятното наказание - гигантска глоба. Също като тази - от 100 000 /сто хиляди/ лева - която сега виси като Дамоклев меч над плешивата глава на Вашия мил приятел Петър Волгин и която го принуди спешно да приключи бляскавата си журналистическа кариера в България и да побегне като плъх към безопасния Брюксел. А Вие накъде ще побегнете, като ви осъдят за квалифицирана клевета? Или ще си плащате като поп?... Може и на изплащане, т. е. до гроб. Така че подгответе се психически и финансово, г-н Карбовски! Може да организирате и просителска подписка сред Фейсбук-последователите си. Да видим колко от Вашите почитатели ще се бръкнат и една стотинка за Вас...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не съдете, за да не бъдете съдени

  23 Май 2024 17:15ч.

  Айде не ни прави на будали. Ще подкрепиш ли съд срещу атентата спрямо потоците? А за конфискацията/присвояването от Запада на руските резерви в чужда валута? Не превръщай форума във фронт на воинстващото лицемерие, ами почвайте да се очовечвате вече.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Франсоа Рабле

  23 Май 2024 17:21ч.

  Много Ви се иска, ама няма как да се случи. Най-малкото защото Темида отдавна не е с превръзка на очите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тц, тц, тц, тц!...

  23 Май 2024 18:47ч.

  Какво ИМЕНИТО ПОСЛАНИЕ!... Че и толкова дълго!... Олекна ли ти?...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Т. Т.",

  23 Май 2024 19:27ч.

  и ти си КРЕТЕН!... Требе да си некое ППДБ-ско йорисче, специфичен профил, ха, ха!...😊

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Томазо Торквемада 23 Май 2024 17:06ч.

  23 Май 2024 20:32ч.

  Вие сигурност сте от умнокрасивите жълтопаветници и карате тротинетка. Повече няма да казвам, да не ме съдите. Ама това ми напомня за едно изказване на Иво Христов. 🌽

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • торки - малък но тотален кретен

  24 Май 2024 8:14ч.

  Заплахата със съд към Карбовски е слаба. Трябва по-откровено, както заплахата срещу грузинския премиер - "Внимавай,че ще ти се случи Фицо !" Само така, торки. Само така либерастко л@iненце... Впрочем "кретен" не е психиатрична диагноза, а ендокринологична. Но за новите модерни идиоти, с розови прашки, обезкосмени дупета, на електрически тротинетки и смартфон в ръка, с масчица на мутричката ... подобна степен на познание е абсурд. Така че и Карбовски е в грешка. Вие сте тотални олигофрени. Мозъчни ретардати. Малоумни хомовци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  24 Май 2024 22:54ч.

  Торквемадения - кретен не е задължително медицинска диагноза, а по-скоро оправдателна квалификация на определени действия довели до меко казано съмнителни резултати. Или както е казано по делата им ще ги познаете.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аз бих

  26 Май 2024 8:38ч.

  Аз бих поканил всички софиянци да свидетелстват, че Терзийски е кретен, ще се явят хиляди. Тогава и специализираните медицински заведения ще потвърдят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изнеси се бе, Мартично!

  23 Май 2024 17:09ч.

  Сума хора си закупиха села. Ще се избереш за кмет и хлябът ти е сигурен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако ви бяха насадили Григорова,

  23 Май 2024 17:34ч.

  пак щяхте да мрънкате. Какво ви е крив Костадинов? Изложихте се много. И Григорова е тантела , и Костадинов ще излезе прав в преценката си.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спаси София не приемат друго мнение, безумията си оправдават с "неразбиране между поколенията"! Ти да видиш и мотив!

  23 Май 2024 17:37ч.

  Значи, новите младежи нахъсани да правят промени от Спаси София НЕ приемат друго мнение, налагат своите колкото и некадърни и безумни да са, с безумната теза: това било неразбиране между поколенията?!? Това каза общинският съветник от Спаси София Стефан Спасов на 11 май, т.г. по БНТ при Георги Любенов. Опонент му беше Йонко Иванов, който няколко пъти го пита дали знае по кои наредби са направени нещастните "промени" по Патриарха, и момчето не отговори. Но по-важното е, че тези дечурлига НЕ ЗНАЯТ и НЕ РАЗБИРАТ от организация на движение, не разбират от нищо, факт вече няколко месеца пълни безумия. И прав е г-н Карбовски. Незнанието и глупостта създаващи ОПАСНОСТ за живота и здравето на хората, но оправдавани от Спаси София като "неразбиране между поколенията" е пълен завършен КРЕТЕНИЗЪМ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветан Седможилищник

  23 Май 2024 18:44ч.

  Идва краят на Петата българска държава. Доц. Валентин Вацев с пореден разтърсващ анализ / част 1 https://www.youtube.com/watch?v=GPHn1pJZ5kQ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цветан Седможилищник

  23 Май 2024 18:45ч.

  Луксът на отчаянието НЕ ни е даден! Хладнокръвна дисекция на настоящето от доц. Валенитин Вацев https://www.youtube.com/watch?v=FCTlXXRfDjY

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  23 Май 2024 19:08ч.

  Местим столицата в Лясковец и трафика в София се оправя.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  23 Май 2024 20:02ч.

  Кво? При млъкнахте, бре. Е ви кардинално и работещо решение, а изведнъж дискусията секна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Биологичният часовник за хранане

  23 Май 2024 20:09ч.

  Българите все пак трябва и да хапваме по нещо. И майското време е приятно за салатка и мастичка под младата асмичка! Натам не продължавам ... :) .... Всичко ще е ОК, въпреки напъните на тъпанарите алчни корумпета, продали душите си за нещастните 30 сребърника!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На никого не му пука

  23 Май 2024 20:05ч.

  за столицата. Отдавна трябваше да се смени, бидейки вредна за страната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  23 Май 2024 20:17ч.

  Кат искате тадикално-столицата в Лясковец, всички жилища държавни, лимит 6% държавни разходи за администрация, максималната заплата-тавна на заплатата на бригадир в забоя на Бобов дол(преди избори-кренвирши с купони). И не ми казвайте че заплатите определят компетентност и ограничават корупцията-напротив. Налазиха ни крадливи калинки дето милион го имат за джобни. Паркинг в края на Столицата-вътре придвижване само с трамвай, пеш и тротинетка. Слугите на Народа му изпиха кръвчицата. Па да видим жълтопаветният планктон рупащ "проекти" дали ще му е проблем трафика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ghost

  23 Май 2024 20:28ч.

  Без хотели. Всеки приходящ в Забраненият град да напусне преди залез.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИСТИНА

  23 Май 2024 23:55ч.

  КАЗВАТ ЧЕ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ СА ОРГАНИЗИРАНИ И ПЛАТЕНИ ОТ НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ… ТЯХНОТО ОСНОВНО ОРЪЖИЕ Е КРЯСЪЦИ ОБИДИ ЛЪЖИ И ОТНОВО.ТОЗИ ЖУРНАЛИСТ ИМА ИНТЕРЕС ДА Е ЕДИН ОТ ТЯХ. ПРОМЕНИТЕ ПО УЛИЦИТЕ КЪДЕТО СЕ ИЗГРАДИХА ВЕЛОАЛЕИ СА = НАЙ -ДОБРОТО= НАПРАВЕНО ЗА НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО — ПЪТНИЦИТЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. НА ТЕЗИ УЛИЦИ НЯМА ПОВЕЧЕ ВНЕЗАПНИ СПИРАНИЯ ОТ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА НА ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ПРИЧИНЕНИ ОТ НЕЗАКОННО ПРЕСИЧАЩИ ИМ ПЪТЯ ВЕЛОСИПЕДИСТИ. ПРИ КОЕТО ПЪТНИЦИТЕ В ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО ЛЕТЯТ В РАЗЛИЧНИ ПОСОКИ И КОЙТО КАКТО МОЖЕ СЕ ПАЗИ В ПРЕВ. СРЕДСТВО. ПОЛЗАТА ОТ НОВОПОСТРОЕНИТЕ ПЛАТФОРМИ ЗА СЛИЗАНЕ НА ПЪТНИЦИ Е БЕЗЦЕННА ЗА СИГУРНУСТТА НА ПЪТНИЦИ СЪС ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ. ТОВА КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ИСКА ОТ ОБЩИНАТА Е:ДОПОТОПНИТЕ ТРАМВАИ, АВТОБУСИ, С ТРИ СТЪПАЛА ДА СЕ ПРЕМАХНАТ. НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ПОЛЗВАТ ОТ ХОРА СЪС ЗДРАВНИ ПРОБЛЕМИ. НЕ Е ВЪЗМОЖНО. НОВАТА НОВИНА Е, ЧЕ НЯКЪДЕ КЪМ 2026! ОБЩИНАТА ЩЯЛА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА ПОДМЯНА НА АВТОПАРКА ? А ДО ТОГАВА ? МНОГОБРОЙНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ НА Г-ЖА ФАНДЪКОВА БЯХА, ЧЕ ПЪЛНАТА ПОДМЯНА С НОВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ЩЕ ЗАВЪРШИ ДО ЕСЕНТА НА 2023г. ДНЕС ДАТАТА Е ДРУГА А ПРЕЗ 2026 ВЕРОЯТНО ЩЕ Е С НОВА ДАТА. ПОТЪРПЕВШИТЕ ХОРАТА В НУЖДА, И СЪЩО НАЙ МНОГОБРОЙНИТЕ, ПЪТНИЦИТЕ В ГР. ТРАНСПОРТ НЕ ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТИ, НЯМАТ МАНТАЛИТЕТА НА РЕСТОРАНТЬОРИ, СТРАХИЛ АНГЕЛОВЦИ, НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВЦИ… ИНТЕРЕСНО КАК ТЕЗИ ФАКТИ ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ УБЯГВАТ ОТ ВНИМАНИЕТО НА “ПРОТЕСТИРАЩИТЕ” КАЛКОТО ДО ТОСПОДИН КАРБОВСКИ АКО КАРАТЕ КОЛЕЛО, АКО ВСЕКИ ДЕН ПРЕМИНАВАТЕ ПЕША ЕДИН ОТПТЕЗИ БУЛЕВАРДИ, ЩЕ Е МНОГО ПО ДОБРЕ ЗА ЗДРАВЕТО ВМЕСТО “ДРУЖБА” С ПРОТЕСТИРАЩИ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Косев

  24 Май 2024 0:09ч.

  Всички тия промени се правят именно с цел да предизвикат задръствания и гащниците да слязат от колите. Ползването на личен автомобил в града е лукс, който малцина трябва да могат да си позволят. София е задръстена с трошки, трябва нещо да се направи. Според мен обаче са необходими доста по-радикални мерки като рязко увеличение на акцизите на горивата и на данъците. Другото е полицията най-после да почне да си върши работата и да глобява наред всички таратайки спрели безраборно по улички и градинки. Който няма пари за гараж или парко място, няма да ползва автомобил, това е. Аман от гащници, човек не може да влезе в тоя град да си свърши някаква работа.d

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ....

  24 Май 2024 10:52ч.

  Един СМЕШЕН, ПОБЪРКАН ВЪЗДУХАР си ти, ФЕЛДШЕРЕ!... Сигурно и фелдшер не си, дори, а само една "маймуна в повече"!...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ....,

  24 Май 2024 10:55ч.

  Yes!...😊

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Д-р Косев

  24 Май 2024 12:04ч.

  Всъщност съм небинарен Многоников третополов джендър. Дори не съм от София, а от глухата провинция, но трябва да си заработя надника за да имам за вазелин, че аман от тая свинска мас....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Защо

  24 Май 2024 14:30ч.

  ли си го написал?!... Не променя основната констатация за тебе: - "само една маймуна в повече"...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ей, Дачков, уж демократе

  24 Май 2024 1:27ч.

  Защо триеш като пияндурата Томова! Бах ти цензора! Лъжа ли е за Костя че прехе.., софиянци и подкрепи индиректно ушев?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател :

  24 Май 2024 10:41ч.

  Да, ЛЪЖА Е!... К.К. се оказа по-далновиден от нас... Нямаше така БЕЗАПЕЛАЦИОННО да лъсне цялата безумна несъстоятелност на неолибералната гняс, ако беше избрал другото... Вотът за Григорова, в този му вид, беше в по-голямата си част протестен... Но към сегашния момент мисля, че и тя нямаше да е успешен вариант за кмет... Така че това беше мъдро решение на К.К. - бърз начин, безмилостно за заблудените, да се експонира реалността...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жълтохубавец

  24 Май 2024 8:07ч.

  Ужас! Горе един жълтопаветник именуващ се доктор и един олигофрен именуваш се Дух се из...ха рук. Карбовски е прав и в последното интервю със Вацев да каже че жълтипаветниците са с психични прроблеми. Преходът роди такива социопати като горните, роди такива завършени дебили като жълтопаветниците. Лошото е че лекарства за тях няма. Понеже все още са малко трябва да бъдат жестоко остракирани, изрязани като рак...Не говоря за стадионите на Пиночет а говоря да бъдат смачкани с дори изкуствено създавне на отхвърляне и възмущение тип Маоистка културна революция..С демокрация с тия няма оправия, винаги ше са пета колона н външни сили, винаги ще мразят народа си, винаги ще бъдат социопатични и олигофренични! Мамка им жълтопавена ...Гняс!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ч. Христов

  24 Май 2024 10:40ч.

  Eх, Карбовски, Карбовски....И на пее раси не случихме..... Какви пее раси има по света! А у нас, тия от Спаси София...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Коментар

  24 Май 2024 21:56ч.

  Знаете ли на кого ми приличат сополанковците от "Спаси София" и останалите от детската градина? На Маринелка - жената на Ветко Арабаджиев-собствениците на хотел "Маринела". Тя се пише дизайнер и всичко в хотела е по нейни проекти. Такава еклектика и кич няма никъде по света. Кожи с пласмасови столове и т.н. "Това го видях в Дубай-направете го така, а го него това от Париж.." Та и СС са същите "Така е в Лондон - и тук ще го приложим" Деца, деца..бая леб има да изедете още. Усещам, че много скоро ще има местни избори в София и Боневци ще ги върнат обратно в първа група на детска градина Калина....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  24 Май 2024 22:42ч.

  Кретен, ама от сой и с най-демократични покровители. Да питате откъде са му париците е риторичен въпрос. Впрочем същия въпрос бихте могли да зададете и на останалите политкорифеи. Страхувам че отговора е същия и че никога няма да ви бъде даден. Не че не се досещате, ама днес смееш ли да питаш, пък и кой ли да ти каже!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кретен

  25 Май 2024 9:40ч.

  Е леко казано!!!ЦЪРВУЛИТЕ НА КАНАДСКИЯ БОКЛУК ДА СЕ МАХАТ ОТ ОБЩИНАТА!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи