Кадиев: Външно министерство е погром. Стефан Димитров бил в Черна Гора, за да си прибира багажа с изключен телефон, докато Иран атакува Израел

Кадиев: Външно министерство е погром. Стефан Димитров бил в Черна Гора, за да си прибира багажа с изключен телефон, докато Иран атакува Израел

Автор: Георги Кадиев, Фейсбук Следвайте "Гласове" в Телеграм

Случващото се във външно министерство е погром. 

В петък външният министър излиза в отпуск и отива в Черна гора, предполагам, за да си прибира някакъв багаж. Назначава за заместващ една от зам.-министърките. Вечерта в петък обаче тя е уволнена от премиера Главчев, заедно с другия зам.-министър, който чака агреман за Лондон. 

Въпреки обещанието към външния министър, че той ще си назначи зам.-министрите, отново в петък вечерта Главчев без негово знание назначава Мария Ангелиева и полковник Невяна Митева. Моите извинения, но и двете са много, много далеч от външно министерство. Ангелиева е бивш депутат, после 10 години консул в Лондон и после 5 години в търговското представителство в Лондон. Полк. Митева е кадрови военен.

Доколкото разбирам, един от исканите от министъра за зам.-министри е Петко Димитров, стар дипломат, бивш посланик в ЮАР и Южна Корея и много по-висока топка.

И така, когато става кризата Иран-Израел в неделя, външният министър е неоткриваем в Черна гора, двете зам.-министърки са паднали от небето и единствено третата зам.-министърка изразява позицията на министерството. 

Отделно, поведението на министъра наистина е необяснимо. Няма никаква логика да откажеш сутринта среща с висш американски дипломат и после след натиск да я направиш в 17:00 следобяд. Няма логика да подмениш и орежеш почти цялото изказване на Втората конференция на високо равнище, посветена на сигурността в Черно море, което са ти подготвили експертите, като изоставиш позиции, които министерството защитава от години. Няма логика и да си с изключен телефон в неделя по време на такава криза, защото роумингът ти е скъп.

В резултат на всичко това, външно министерство стана за смях, с активното участие на Борисов, Главчев и министъра, на когото дори нямаше време да му запомним името. 

За капак, сега президентът Радев като нищо ще откаже смяната.

Бозата е пълна и международна.

 

 

Коментари

 • Само за това, че е отрязал американската гнида, заслужава орден

  16 Апр 2024 11:05ч.

  Този човек ще направи кариера в скоро време. След погрома на евроатлантизма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  16 Апр 2024 11:17ч.

  Стига да е истина, че е отказал срещата. В наше време, това е героизъм от най-висока проба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нали промените в Конституцията се направиха уж, президента да не кадрува по служебните кабинети?

  16 Апр 2024 12:36ч.

  Някой ще обясни ли на ошашавената публика, в какво качество Бойко Борисов се явява кадровик на служебния кабинет? Значи президента не бива, но Бойко Банкянски може?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ти кога ще се изселваш в

  16 Апр 2024 12:42ч.

  С. Корея, бе ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  16 Апр 2024 12:57ч.

  Като гледам как Тиквата се беше разпенил, явно е истина! Може пък да са останали свестни хора да отстояват Българските интереси, а не англо-американските такива....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мафията продължава да управлява държавата

  16 Апр 2024 13:12ч.

  Отива Борисов в парламента и след пет минути, Главчев вече не е председател на НС. Вдига Борисов телефона на Главчев и той веднага сменя външния министър. Че за какви “честни избори” тогава ще говорим, като знаем че Главчев ще прави това, което му каже Борисов? И после, защо хората ходели за гъби. Че какво друго да правят?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петият елемент

  16 Апр 2024 13:21ч.

  Само затова, че е отказал среща с посолството - евала! Явно на този етап се изисква да се яви веднага с изплезен език и подмит!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Значи президента не бива, но Бойко Банкянски може?

  16 Апр 2024 13:43ч.

  Че нали това беше идеята с конституционните промени? Е, беше малко по-различна - розовите еднорози да могат, ама така се получи, че сега банкянския реди служебното правителство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Този Кадиев да не е евреин?

  16 Апр 2024 19:01ч.

  Изглежда твърде противен евроатлантик за българин.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  16 Апр 2024 19:55ч.

  Мултимилионер е със сигурност и идеологията му е юдейска !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Конец на устат

  16 Апр 2024 11:18ч.

  Къдрокосата Сю е бетер Жирафката. Борисов я беше изолирал защото я подозираше ,че му готви преврат в ГЕРБ. Невидима, поразяваща ръка от Посолството наби чемберите на Борисов и той мигом стана послушен пудел. Тоз бабуин вече окончателно е на конци към всеки крайник и .. конец на устата да я отваря по команда.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хак да й са на Б-ия

  17 Апр 2024 3:06ч.

  Кой е по-голем главанак: Тиквуня или Главура?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Полит Тамагочи

  16 Апр 2024 11:26ч.

  И аз не ставам за министър. Изключвам си телефона в 22 ч, лягам и спя. Тъй де, възрастен човек е! Пък и какво значение има мнението на един новоизлюпен министър в една силно зависима държава? Щом даже зам.министрите не му дават сам да си избере, а му ги назначават директно от Лондон...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  16 Апр 2024 13:52ч.

  И със сателит да се движи, неговото мнение няма никакво значение за Световните дела. Господарите им желаят парите им да се движат, земята да се изкупува и Българите за измират планово !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • българина

  16 Апр 2024 11:31ч.

  първо като са ти обещали да ти да ги назначиш, а зад гърба ти докато те няма правят обратното, проявява характер и не си вдигал телефона събота и неделя , да се оправят новите кадри. Второ, не нападат България, нито е първата ракета между израел и Ливан, няма да е и последната, за Газа 6 м предишния министър никой не го търси на пожар. Трето българите виждат че Външно и герб не реагирате на битите в Македония, камо ли да ги интересува убитите в бл изток.... така че ху кеърс по атлантически

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Заседател

  16 Апр 2024 11:41ч.

  Потвърждение! Нещо се случва не само в герб, но и в самата държава. На БХ му се клатят краката, натискът върху него расте от всички посоки и очевидно нервите му вече не издържат. Намерете разказа на Ревизоро от уикенда - има едни напълно непознати за обществеността подробности около строителството на Потока. Поради причини, които само БХ си знае, натискал е страховито да се случат нещата, ... вчера, в резултат на което са вършени ... меко казано ужасни безобразия. Сега изведнъж се оказвало, че човекът, който тогава бил в окото на вихъра, става министър на околната среда, бевш зам. при Денков, ама името забравих! Ледовете се пукат, господа съдебни заседатели!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  16 Апр 2024 21:33ч.

  Ревизоро е ясен, захлеби колкото му дадоха и сега се отплаща с поръчкови фойерверки. Единственото свястно нещо в полза на държавата от последните десет години е именно изграждането на Балкански поток. Това обаче не е от полза на господарите и любимата им Украйна, която о ужас!, смазана от Русия и злия Путин, но продължава да транзитира руския газ, че и пари да получава за него.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Агент на МИ6 и Мосад ...

  16 Апр 2024 11:43ч.

  Из повечето свободни сайтове хората пишат, че ново оферираният бил агент! Едните пишат, че е агент на МИ6, а други - че е агент на Мосад!?! Значи абсолютно нахалство и наглост на чужди племена е да искат земя, да искат земята на България, която НЕ ИМ ПРИНАДЛЕЖИ по никакво право, ама по никакво - от времената на рисунките в уникалната ни без аналог в света - пещерата Магура, в която са изписани знаците на българската азбука (откритие на музейни работници на Белоградчик)! Българската земя е на българите и на никои други никога няма да бъде! А натискът над Българската държава и власт днес е невиждана наглост и нахалство. Представете си само, ако не ги бяхме спасили, как щяха да се саморазправят с нас!?! Не че не го правят (саморазправата) и сега въпреки спасението им. Позор за наглостта, която издава страх и завист към българите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Спасените от българите

  16 Апр 2024 14:40ч.

  юдаисти в Царство България и техните потомства може и да са ни благодарни, но има и такива, които гледат на българското благородство с презрение и ревност, близка до ненавист. Как е възможно българите да се извисят до Бога, а те остават подвластни на злото?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  16 Апр 2024 19:10ч.

  Евреите, по точно ционистите усилено си търсят нова територия да се настанят, защото вече е повече от ясно, че арабите няма да ги оставят да завземат още от земите им! Арабите са готови на всякаква саможертва, но ще изтласкат наглите навлеци, които не само са се настанили на техните земи, но непрекъснато ги разширяват и изтласкват и унищожават местните! Тежко и горко на нашия дебилизиран народ, който се интересува само от салатката и ракийката и да дъни сръбска музика и чалга! Ех безчет български борци за свобода дали най-скъпото, живота си за тази Райска земя , която с такава лекота сме оставили нашите еничари да харизват на нашите вековни врагове, дали си заслужаваше Вашата саможертва?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • baba Pena

  16 Апр 2024 11:52ч.

  "Няма логика да подмениш и орежеш почти цялото изказване на Втората конференция на високо равнище, посветена на сигурността в Черно море, което са ти подготвили експертите, като изоставиш позиции, които министерството защитава от години". Не е трудно човек да се досети какви позиции са подготвили експертите - Черно море е натовско ( разбирай на САЩ ). Кадиев е част от к. "Левицата". Дали има представа на неговите избиратели колко им харесва въпросната позиция?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  16 Апр 2024 13:22ч.

  Точно "тази ЛОГИКА" и на мене ми направи впечатление, че се върнах пак да прочета това изречение, но няма грешка. Тогава чак пък прочетох и името на евроатлантика, написал този текст. Такива са всичките от тази ЛЕВИЦА, както и една млада евродупетатка от БСП, която се изказва срещу ПОПУЛИЗМА. За тези популизъм е всичко, което е добро за бедните, работещите с с минимални заплати и насочено срещу господарите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Веска

  16 Апр 2024 13:22ч.

  Точно "тази ЛОГИКА" и на мене ми направи впечатление, че се върнах пак да прочета това изречение, но няма грешка. Тогава чак пък прочетох и името на евроатлантика, написал този текст. Такива са всичките от тази ЛЕВИЦА, както и една млада евродупетатка от БСП, която се изказва срещу ПОПУЛИЗМА. За тези популизъм е всичко, което е добро за бедните, работещите с с минимални заплати и насочено срещу господарите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Казаното от Веска не е вярно - младата евродепутатка от БСП не се е изказвала срещу бедните

  16 Апр 2024 13:48ч.

  А за повечето изброени от Кадиев неща е виновен Главчев. Освен това Кадиеви са глобени от КЕВР за игрички с тока и реализиране на необосновани печалби. КЕВР наложи имуществена санкция от 165 238 лв. на "Енерджи съплай" ЕООД, собственост на Соня Николова-Кадиева за манипулация на пазара и завишаване на цените на електроенергията на едро, както съобщи регулаторът на собствената си страница.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кадиев е капиталист-изедник - нов чорбаджия

  16 Апр 2024 14:47ч.

  и затова защитава евроатлантическото робство, така както чорбаджи Юрдан от "Под игото" защитаваше турското робство. Нищо ляво няма в капиталистите, освен ако не са педерасти, лесбийки и всякакви други джендъри...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  16 Апр 2024 19:16ч.

  Защо мислите, че Кадиев е социалист? Това, че членувал в тази партия все още нищо не значи! Той е най-обикновен интересчия! Спомнете си, че "Битието определя мисленето!" Кадиев си е най-обикновен капиталист-търговец и то от най-вредните, които нищо не произвеждат, а само са се впили в тялото на обществото, като кърлежи и смучат ли смучат!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • въпросната позиция

  16 Апр 2024 21:48ч.

  никак, ама никак не ни харесва. Направете референдум и ще разберете .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГражданинНаРепубликата

  16 Апр 2024 11:55ч.

  И какво важно да се изоака по още неуточненият цирк между Иран и Израел. Експертите не знаят това съвместно учение ли беше или цирк за пред западната публика. А че отказал да бъде курва на повикване на американският наместник - само Браво. Кадиев явно и той е на хранилката и се възмущава, че е отказано на шефа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ Заседателю - кой знаеше, че ще има СВО в Украйна, когато Потока се строеше?!

  16 Апр 2024 11:57ч.

  Долу ръцете от Потока, какъвто и да е той. БАЛКАНСКИ/ТУРСКИ ПОТОК Е ПОСТРОЕН С ПАРИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! Точка. Ревизоро се прави на интересен и в случая говори срещу Националната сигурност на България. Защото ... Днес искат да ни вземат газопровода държавен 100% собственост на България, да стане частен американо-израелски. Атакуват и президента Радев с "Боташ", че сме плащали хиляди долари за неизползвани количества. ... НО ИСТИНАТА Е ДРУГА. Чрез "Боташ" се допълва целия (!) капацитет от природен газ за цяла Средна Европа - до Австрия с евтин руски газ. Това е. И тръбите през Украйна стават ненужни. Кой има интерес от това газта да минава само и единствено през Украйна, ъм?! Ние Балканите не сме човеци ли?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Добре им натриваш мутрите

  16 Апр 2024 14:51ч.

  с техните фекалии +++++++++

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аква

  16 Апр 2024 11:58ч.

  Президентът не е длъжен да се съобразява с всяко хленчене на пачката Баце. Време е конституционният съд да си размърда задника.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Tsvetan

  16 Апр 2024 12:06ч.

  Конституционният съд е под всякаква критика. Какво правят 365/12/7/24 . Лентяи и подлизурки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  16 Апр 2024 19:20ч.

  Как какво правят? Ослушват се, какво ще кажат от Посолството! Явно още няма ясен сигнал от там и затова се ослушват, като глухи кучки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  16 Апр 2024 12:10ч.

  България през последните години е държавата на просташките скандали, които я превръщат в посмешище, невероятна болка за свестните хора, които без съмнение са мнозинство, но са объркани и смачкани поради причината, че НЯМА ЛИДЕРИ С АКЪЛА СИ! А за бъркотията в Служебното правителство непростима вина имат нещастниците, които осраха основния закон - Българската конституция!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ 11:57, вие сте окаян Чукча

  16 Апр 2024 12:25ч.

  Нищо друго не ми идва като коментар за човек, който пише, но очевидно не може да чете! Нито дума не е била изречена за продажба на Потока, нито дори намек не е правен! За сметка на това е заострено внимание, че лицето БХ тогава строеше потока под натиск и сам упражнявайки огромен натиск, поради което са извършени огромни нарушения, а Ревизоро дори употреби престъпления, екологични! ГОВОРИ СЕ ЗА ЕКОЛОГИЯ! Не става дума за собственост и търговия! Говори се, че сега БХ е обърнат на 180 гр. и със зъби и нокти брани евроатлантизма - неговото дълбоко и непримиримо ВЕРУЮ! Е, между другото може и да си брани парите! От газ нищо не разбираш. Укр. капацитет е 64 млрд., договореният транзит е 42, колко точно върви реално сега - един Господ знае. Договорът изтича! Проектният капацитет на нашия Поток е 16. Не намесвай Боташ, който е нещо напълно отделно и различно, нямаш дори бегла представа за какво става дума!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Медведев

  16 Апр 2024 13:44ч.

  За каква екология се говори бе мекере неграмотно? Ти участвал ли си в тоя проект да знаеш как е правен и какво е направено? Единственото нещо, което може да се посочи, като дефект на тоя проект е боята и паважните плочки, може да са кривнали малко и някой да си навехне глезена. Всички важни възли се направиха от чужди фирми с огромен опит в бранша. Тръбите са карани от Германия и Холандия, полагани са според проекта и според инструкциите на проектанта и надзора. Надзора беше тристранен си вършеше работата съвестно. Проекта е надзираван от Булгартрансгаз, частни надзорни фирми(европейски и наши) и вътрешнофирмен надзор на европейските фирми изпълнителки. Нали италианската фирма, която има проекти из цял свят и е доказнао име в бранша иска да си направи участъка перфектно за да може да го сложи в портфолиото, да не са идиоти да го правят през пръсти? Факт е, че натиск имаше за приключване на всяка цена, но това беше породено от протестите и последвалото сваляне на правителството на Боко след това. Не може да си толкова тъп да мислиш, че проекта е направен некачествено, зле и с нарушения и в същото време да се изтъкваш, че разбираш нещо по темата. Проекта е направен перфектно с цел да работи добре и да печели пари, от които пари Боко мислеше да си взима комисионни, както си взема комисионна и от строежа, а неработещ проект с дефекти няма да му носи такива комисионни. Всичко което се изтъква в момента, като дефект, нарушение и т.н. глупости са измислици имащи за цел да блокират работата на тръбопровода по политически причини и са свързани със САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @Медведев 13:44ч.

  16 Апр 2024 14:10ч.

  Вие - мекере, надъхано, преднамерено, неинформирано, обслужвате по възможно най-тъпанарски начин политическите си пристрастия, а дори не знаете за какво става дума. Разговорът е безпредметен - вие не четете, не разбирате, прост сте! Пишете си домашните! Ето и поредното: Как се е процедирало и какви са последиците от прекосяването на газопровода през 56 реки, които са имали неблагоразумието да му се изпречат на пътя? А онази боя - от плочките, екологична ли е? Тъпанар!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван

  16 Апр 2024 20:09ч.

  Самия факт, че най-антибългарските партии ПП и Дебили против България са против "Балкански поток" трябва да Ви показва, че този газопровод е от огромна полза за България! Първоначалния проект беше за 3 тръби през които да се траспортира газ за Италия, Австрия, Унгария, Сърбия, Гърция, Северна Македония и Турция с ОГРОМНИ ползи за България, но американците го спряха, като заплашиха правителството на Орешарски (тука лично дойдоха прословутия русофоб Джон Маккейн и още двама конгресмени от САЩ, Рон Джонсън и Кристофър Мърфи. Това принуди руснаците да се договарят с Турция и вместо газопровода да излезе от морето във Варна, той излезе на в Турция. Ако този газопровод не беше минал през българска територия, щеше да мине през гръцка и нас щеше да ни заобиколят всички енергийни проекти! И без това загубихме транзита на газ за Турция, та поне можеше да минимизираме загубите, като транзита за другите страни можеше да се запази. Затова и Борисов отиде в Москва и се примоли на Путин, газопроводът да мине през България. Малко преди това, Борисов ссе беше откупил от американците, като купи 8 изстребителя Ф-16/70 на безумната цена на Ф-35. Само, че за разлика от изсстребителите, които все още не са дошли и нашите американски "съюзници" ни принудиха да платим още 8 самолета Ф-16 отново предварително, газопроводът "Балкански поток" бе построен и вече носи печалби за страната ни и вероятно до няколко години ще се изплати, особенно след безумната инфлация причинена от печатането на над 3 трилиона Долари и още толкова Еробанкноти, уж заради ковид кризата! Сега предполагам, че тъй като той е изцяло наша собственост, са му хвърлили око американците и еввреите! Тяхната алчност, както Ви е ясно е ненаситна! Затова са тези непрекъснати атаки към Балканки поток! Между впрочем, строителството и завършването на този газопровод, костваше властта на Бойко Борисов! Чрез своите български пудели той бе свален от власт за наказание и назидание на останалите "политици" от колонията България! Както виждате един наш достоен външен министър и професионалист си загуби поста, защото не приел Съливан рано сутринта, а го приел чак в 17:30 часа и не искал да прочете "нашата" позиция написана ни в американското и израелското посолство, публикувана на сайта на нашето външно министерство посред нощ и дори непреведена на български!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Марияна

  17 Апр 2024 0:16ч.

  Браво, сполай ти за Истината! Агресиращите в коментарите пудели на каишка, демонстрират безсилие и липса на морал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прости хора сте рубладжиите

  16 Апр 2024 12:43ч.

  По цял ден мерите Козяк с бастуните.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Путин

  16 Апр 2024 15:43ч.

  Смени си пола и ще видиш, че нищо вече няма да е сложно за теб. Виж ме мен, преродих се.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Това означава

  16 Апр 2024 13:10ч.

  Ако Радев подпише указ за Къдрокосата Сю , това означава ,че Президент на България е Тиквоко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой

  16 Апр 2024 14:41ч.

  Според промените в Конституцията, пррмиерът предлага служебните министри, а президентът само издава указ и не носи никаква отговорност за служебния кабинет.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ... а президентът само издава указ ...

  16 Апр 2024 15:16ч.

  Той вече е издал указ. Конституалистите да се произнесат относно задължението му след това да утвърждава предложения за смени на министри. В крайна сметка, президентът не е подчинен на служебния премиер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • viva

  16 Апр 2024 13:33ч.

  Дааа, тече скоростна реставрация на едни, които никога не трябва да се виждат в Бг политиката! Всички стрители на "патоцо"! Гледам наредени Бѝ, Фандъкова и т.п. и пресконференции дават?! Толкова ли е къса паметта на нацията?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Santana

  16 Апр 2024 14:12ч.

  Президент Радев, бъди БЪЛГАРИН, а не наведен USслуга!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  16 Апр 2024 14:37ч.

  Абе Кадиев, докога ще се правиш на разбиращ от всичко?! Подхвана МАРИЯ ФИЛИПОВА - онази от хазарта и остави нещата. А тя - недосегаема и до днес се кипри по върховете на държавата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • !Марс©

  16 Апр 2024 14:56ч.

  Кадиев който се гордееше че фирмата му работи за жената на Костов, и който е един от основните играчи работели за затваряне на ТЕЦовете ни и основен консуматор на субсиидии за зелена енергия и онсовен колоборатор с Американците дава оценка че трябва да се срамуваме че Министръра не е козирувал на момента на Американците, явно се страхуват за "инвестициите" си, щото той и американците са най големите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  16 Апр 2024 15:03ч.

  Кадиев се радва, че американското мекере Младенов отново беше сложено да ближе … ръката, която го храни? Да бяхте поне глупаци, а вие сте долни лакеи! Срам, срам ме е от вас. И ми е жал за България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Страхил Ангелов

  16 Апр 2024 15:22ч.

  Основният проводник на неоколониалната политика, която задушава държавата и народа ни е Борисов, който очевидно е изпаднал в тежка и непреодолима зависимост от недобронамерени и нехаещи за българския народ външни сили. Този човек е воденичен камък, който тежи на всички ни и завлича България в бездната на поредната национална катастрофа. С такъв тип "лидери" въобще не може и дума да става за отстояване на национални интереси и какъвто и да било суверенитет. Борисов е вече толкова наведен и обезличен, че няма мерзост, която не би подкрепил кадето и да било по света и най-вече у нас, само и само да спечели някоя и друга червена точка пред началниците му, които всъщност са едни най-обикновенни восъчни фигури, на които той продължава да се кланя затънал в страхове, параноя и тежки зависимости. Проблемът е, че както е казал Марк Твен, много по-лесно е да заблуждаваш хората, отколкото да се опитваш да ги убеждаваш, че са заблудени. Жалка и тъжна картина представлява днес Отечеството ни - унижението е тотално и повсеместно..... Да се надяваме, че идва нов ден и скоро ще съмне!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ПРОВИНЕНИЕТО НА СТ. ДИМИТРОВ Е, ЧЕ ИРАН НЕ СА МУ СЪОБЩИЛИ, ЧЕ ЩЕ НАПАДАТ ИЗРАЕЛ

  16 Апр 2024 17:01ч.

  Човекът е отказал среща с американски служител, това е наистина сериозна причина за Г-н Кандидат Магнитски да се уплаши и да поиска смяна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба мара

  16 Апр 2024 17:01ч.

  и какво като няма кои да коментира кои го интересува това това са отношения между две съседни страни и ние няма какво да коментираме за два месеца колко пари ще изхарчим по тези назначения и уволнения затова няма да гласувам и кандидат вицепрезидентката на герджиков къде се бута сега пък зам министър има ли капацитет

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ваня

  16 Апр 2024 17:03ч.

  Ако е отказал сутринта среща с висш американски дипломат ...го приветствам ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  16 Апр 2024 17:17ч.

  Както казват в такива случаи ненаведените: клетва си давал, оправяй се. И този човек им го е казал, адмирации! Няма такъв калинкаж като останалите замесени, няма. И ако в споменатите от по-горе форумци служби имат дори частица чувство за достойнство, защото иначе и те по индукция стават за смях, ще сторят необходимото определените за техни кадри никога повече да не помиришат микрофон, камо ли политически постове. Песничка за разжалваният Димитров и другите споменати по-долу ;)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Иво

  16 Апр 2024 17:20ч.

  https://m.youtube.com/watch?v=SXFnLACkNB0&pp=ygUq0LXQvNC40Lsg0LTQuNC80LjRgtGA0L7QsiDQsNGA0LvQtdC60LjQvdC-

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • @ 12:25 ч. и 14:10 ч. - Е, с тази "екология" затвориха 4 реактора на АЕЦ Козлодуй, което се оказа, че е пълна лъжа - днес се строят само АЕЦ, но вече като "екологично чисти"!

  16 Апр 2024 18:46ч.

  Преди 25 години под заплахата, колко е вредна за "екологията" насилствено накараха България да затвори 4 атомни реактора на АЕЦ Козлодуй, за да влезем в щастливия ЕС. Еее, еее, еее - днес какво се оказва, че вместо евтината енергия за просперитета на българския народ, икономика и българска държава - от 1 юли 2024 г. ще имаме ЕНЕРГИЙНА БЕДНОСТ?! Позор, позор, позор за наглостта и грабежа. Защо ни накараха да си затворим 4 атомни реактора? За да имаме днес унижението - енергийна бедност?! Значи Русия ни помогна и построи АЕЦ, ние добивахме гориво, Русия дообогатяваше урана, а после взимаше отработеното гориво без да тровим българката земя ...... и затова Русия днес трябва да се мрази?, а ДЪРЖАВНАТА ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ трябва да стане частна - американска, както разбираме (посланиците на САЩ ходят в АЕЦ сякаш са си у дома) та разбираш ли разликата между борците за демокрация, които се саморазкриха, че са лъжци и добрата майка Русия, ъм?! .... България и Русия винаги ще бъдем заедно и това не зависи от нищо! п.с. И без обиди към другите във Форума.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Баси аайката

  16 Апр 2024 20:24ч.

  Вижте какво се готво тука трябва да изгледате предаването цялото или да търсите в клипът каде точно е тази информация. "Россия применила новые ракеты Х-69, Ким готовит объединение двух Корей" Това е источника- https://smotrim.ru/video/2790921

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  16 Апр 2024 21:24ч.

  В кабинета Главчев попаднал един поне малко свестен министър, който не се надупил на задокеанските господари и не прочел подадената му декларация с обичайните трансатлантически глупости. Понеже Главчо е герберски кадър, Боко Прани гащи се уплашил, че янките сега ще го погнат заради това назначение и с груб и нервен тон заповядва на служебен премиер да маха онзи и да слага верния американски лакей Митов, зам.председател на ГРОБ. Да видим сега дали другият американски лакей на Дондуков 2 ще узакони това партийно назначение или ще продължи да си подава топката с Боко на терка добро-лошо ченге.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точен

  16 Апр 2024 21:26ч.

  А Кадиев и лакърдиите му какво да коментирам, още един скучен американски лакей с подарен бизнес със "зелен" ток, от който зимата сметките ни ще станат дебели като класически роман.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • северомакедонец

  17 Апр 2024 2:12ч.

  Като знам какво натягане и самоцензура е в МВнР, нищо чудно министърът и да е посакратил опусите за да не излага държавата или да запази някакъв баланс и приличие..... В БГ външната политика думите "баланс", "национални интереси" и "Авторитет на държавата" са несъществуващи ... Но значи нещо янките са планирали в Черноморието през следващите три месеца, та трябва стягане на редиците от проверени или на къса каишка кадри... Даже Чалгажди Славчо се усети и би едно евроатлантическо чело оня ден .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  17 Апр 2024 3:05ч.

  Министърът е достоен за уважение за действията си.От боковите простотии и главчевите безумия има и добра новина. Този дипломат от кариерата е добре да бъде запомнен,за последващи номинации за външен министър.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи