Групови сексуални посегателства от мигранти на Нова година в Милано (видео)

Групови сексуални посегателства от мигранти на Нова година в Милано (видео)
Прокуратурата на италианския мегаполис Милано разследва най-малко пет случая на групово сексуално посегателство, извършено над млади жени в новогодишната нощ в централната част на града, съобщава италианската телевизия Скай Ти Джи 24. Случилото се напомня много на събитията от новогодишната нощ в Кьолн през 2016 г.

 

Няколко дни след настъпването на Нова година италиански медии съобщиха първо, че 19-годишна жена е била заобиколена в 1,30 ч. на 1 януари от тридесетина младежи, които започнали да я опипват. Инцидентът станал на булевард близо до площада пред Миланската катедрала. Насилието продължило известно време, преди да се намеси полицията.

 

Приятелка на момичето също станала обект на подобно посегателство в района, но нея я е отървал неин познат, предаде БТА.

 

След тези новини в интернет се завъртя клип, показващ агресията над едното от двете момичета. На шокиращите кадри се вижда как тълпа е обкръжила момичето, облечено в червено, натиска го, опипва го, а то вика, но тълпата го бута насам-натам и никой не прави опит да разпръсне мъжете и да окаже помощ на жената. От кадрите се вижда как мъжете, обградили девойката, дори се опитват да я съблекат насред улицата.

 

 

Няколко дни след като стана ясно за тези два случая, бе съобщено за подобно посегателство, извършено отново в новогодишната нощ. То е станало на самия площад пред Миланската катедрала. Пострадали са две студентки от Германия, които са били за Нова година в Милано.

 

След инцидента те разказват, че излезли на площада да посрещнат с множеството Нова година. Внезапно много мъже - около 30 - ги обградили и започнали да ги опипват. Ръцете на насилниците бъркали дори под бельото им. Едното момиче паднало на земята и там мъжете продължили да го тормозят. Двете пострадали разказват, че още не могат да се съвземат от случилото се.

 

В интернет се завъртяха кадри и от тази агресия. На тях ясно се вижда как жените са блъскани и тормозени от много мъже, които са ги обкръжили. Когато в блъсканицата множеството се доближава до намиращи се на площада полицаи, които би трябвало да гарантират сигурността в новогодишната нощ, едва тогава двете жени успяват някак си да се отскубнат от агресорите и да се приютят зад полицаите.

 

Едната от германките посочва, че мъжете, които са ги насилвали, не говорели нито английски, нито италиански. Германките разказват, че са викали за помощ, но никой не им съдействал и не изгонил нападателите. Когато успели да се отскубнат от агресорите и да се скрият зад няколко полицаи, те се опитали да разкажат какво им се е случило, но понеже говорели на английски, полицаите не ги разбрали. Намиращ се на мястото фотограф от медия говорел обаче английски, той се опитал да ги успокои и да им помогне.

 

Разследва се и пети подобен случай. Разследващите проверяват кадрите от охранителните камери в цялата зона. Проверяват се и различни видеоклипове, качени в интернет от мястото на събитието в новогодишната нощ.

 

Кметът на Милано Джузепе Сала заяви, че случилото се е много сериозно деяние, което не е достойно за града. Той добави, че се работи по случая, за да се идентифицират отговорните лица за тези отвратителни действия.

 

Сала каза, че всички членове на престъпната шайка, тормозила жените, ще бъдат открити и задържани. Той изрази съпричастност към жертвите на посегателствата.

 

Новината буквално разтърси италианските социални мрежи. В профила си във Фейсбук лидерът на антиимигрантската партия Лига - Матео Салвини, припомни понятието тахаруш гамеа, което означава на арабски буквално колективно сексуално посегателство спрямо жени, което дори може да достигне до изнасилване. За първи път подобна практика е била документирана в Египет през 2005 г. срещу жени, включили се в протестите срещу властите на площад Тахрир в Кайро.

 

"Прекалено много агресии срещу момичета и жени, извършен от ръката на чужденци, които се чувстват безнаказани", написа Салвини. После се обърна директно към агресорите с думите: "Ако сте "възпитани" така, връщайте се, откъдето сте дошли, вие и онези, които ви подкрепят".

 

Източници: БТА, "24 часа"

 

 

 

 

 

Коментари

 • mathur

  09 Яну 2022 19:19ч.

  И италиянците са същите п..ьовци като немците,оставят тея примитиви да тормозят жените им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бамби

  09 Яну 2022 19:26ч.

  Но те не са възпитани и няма да си ходят. Също така няма и да си променят отношението към жените.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ввв

  09 Яну 2022 20:35ч.

  Две толерастки, се правят на изненадани. Е сетиха се сега де какво им се пише.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  09 Яну 2022 21:01ч.

  Приличат на мургави руски гастарбайтери!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Раковски

  09 Яну 2022 21:02ч.

  "Кметът на Милано Джузепе Сала заяви, че случилото се е много сериозно деяние, което не е достойно за града." Вай, вай, що така бе кмете, това е културна особеност, как може да не я приемате! Хората имат право на културата си!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  10 Яну 2022 1:25ч.

  В момента от това са застрашени конкретно млади момичета, но е застрашена и цивилизацията ни. Само че аз нямам предвид само от мигрантите, но че тази животинска култура се разпростира и над нашия континент, ще влезе и сред нашите поколения. Протестите на „промяната“ показаха, че в България се е появила прослойка примитивни, агресивни и ниско културни младежи, които могат да бъдат манипулирани от всяка мутра с едър бизнес, която да ги финансира и насъсква. Такива размирици и агресия в България сме гледали само по новините, до преди това. В детството ни това бяха новини от Близкия изток, после гледахме истеризирана младеж по улиците на САЩ и Европа, вече и в България. Традиционната ни култура е отречена, което ни вкарва и нас в нетрадиционни практики и поведение. Още малко сексуална революция, държавно образование, социализация и интеграция и социални медии пълни с порнография, включваща и насилие и тия примитиви ще ги гледате с български и европейски имена. Точно това е целта на кукловодите, да докарат обществата до такова състояние, в което да не са способни на друго, освен на сексуална революция и липса на самоконтрол! Такива хора никога няма да се освободят от примката на ловеца, никога няма да бъдат способни да направят цивилизационен скок, изискващ много грижа за ближния, посвещение на кауза и просветен светоглед. Но най-вече няма да постигнат вътрешна свобода от зловреден натиск. Ако цивилизованият свят не се отклони по пътя, по който е тръгнал, ще стигне точно там, където са стигнали тези примитиви, ще бъде натискан, манипулиран, подчинен на вътрешни и външни губители, ще нанася вреда и на себе си и на околните. Но ще бъде по-виновен и от тези, понеже нарича оскотяването си прогрес и целенасочено отива към по-зле.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Pontifex Maximus

  10 Яну 2022 6:54ч.

  Ние допуснахме всичко това, белите хора угаждайки на кресливи идиоти финансирани от Либералите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ха ха ха

  10 Яну 2022 7:23ч.

  Нали това беше целта - всички бели да се ваксинират, ама не ваксинирайте мигрантите, за да заместим местното население!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Flick

  10 Яну 2022 9:32ч.

  Добро утро! Необходимо е италианците да проявят разбиране, както немците и скандинавците, все пак това са културологични особености на kletite bejanci.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  10 Яну 2022 9:33ч.

  До редакцията на "Гласове"! Моля, изтрийте коментара на изрода, който си присвоява моя ник!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • В случая,напълно подкрепям мнението на Hellborus,

  10 Яну 2022 9:49ч.

  много точно и проницателно е обяснил заплахите на раззюздената западна псевдо култура,как това влияе на местната младеж и до какво ще се стигне един ден!Самият факт че болшинството от днешната младеж подкрепи едни ясно изразени мошенници като Кирчо Петков и оня със симитски-циганския поглед,говори ясно до къде е докарала т.н. политическа класа нещата в наща Държава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Предупреждения

  10 Яну 2022 10:24ч.

  Внимавайте, защото тук вече управляващ същите толерасти. Да не плачете за патриотите...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • баба Цона

  10 Яну 2022 11:21ч.

  Дай България изповядва такива "ценности"- уж толерантност, "многообразие", краен глобализъм, уж "равенство между хората", заличаване на различията. Има една баба Цона от Разград при тях, тя е от същите "толерасти". Нищо хубаво не ни чака с тези измамници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Будапеща

  10 Яну 2022 11:22ч.

  Всички "емигранти" трябва да бъдат изгонени от Европа. Да вземат пример от Унгария.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Валенщайн

  10 Яну 2022 14:36ч.

  Като пуснеш арабски и африкански гниди в един европейски град, се случва точно това. Толерастията и мултикултурастията могат да доведат само дотук и доникъде другаде. Учудвам се, че има изненадани в Италия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бързо скопяване и

  10 Яну 2022 18:03ч.

  по етапния ред обратно там, откъдето е дошъл !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Прекалено много агресии срещу момичета и жени, извършен от ръката на чужденци, които се чувстват безнаказани", написа Салвини. "Ако сте "възпитани" така, връщайте се, откъдето сте дошли, вие и онези, които ви подкрепят".

  12 Яну 2022 10:34ч.

  Важното е, че в Италия бустерът е задължителен за граждани и гражданки на 50+. Това, че туземното население ще бъде изклано, а преди това изнасилено е без значение, при условие, че това ще му се случи едва след 2-я или 3-я бустер, нали?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Групови сексуални посегателства от мигранти на Нова година в Милано

  12 Яну 2022 10:36ч.

  Случката в Милано е проблем, само ако жертвите са били ЛГТБ-феминистки, ако са били нормални хетеро-момичета не е необходимо да се истеризира, според новата евро-гейска парадигма, не ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи