Глобалният пакт за миграция на ООН ще има катастрофални последици за България

Глобалният пакт за миграция на ООН ще има катастрофални последици за България
През последните 18 месеца в ООН бяха подготвени два ключови документа: Глобален пакт за бежанците и Глобален пакт за безопасна, организирана и редовна миграция, което безспорно е постижение на международната общност. Вторият бе приет на 13 юли 2018 г. от Общото събрание на ООН с цел, освен да създаде стандарти за безопасна и организирана миграция, да засили международното сътрудничество. Двата документа ще бъдат окончатено приети на 10–11 декември 2018 г., на конференция в Мароко.

 

 

Единствено САЩ обявиха предварително, че се оттеглят от втория документ, а на 18 юли и Унгария обяви същото под предлог, че споразумението представлява ”заплаха за света” и крие опасност страните да бъдат принудени да отворят границите си.

 

Външният министър на страната Петер Сиярто счита, че Глобалният пакт за миграция „противоречи на всякакъв разум и в пълна степен на интересите по сигурността на Унгария и намеренията за възстановяване на европейската сигурност“. Правителстовото нарече „екстремистки“ и „преднамерен“ този документ, който  стимулира по–голяма миграция и класифицира същата като „добро и неизбежно явление“.              

 

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, по време на посещението си във Великобритания, посъветва европейците: "По-добре внимавайте за себе си. Миграцията променя културата и средата за сигурност. Не вярвам, че това е добре за Европа и за нашата страна."

 

В България съдържанието на Глобалния пакт за миграция не е познато, а за официалната позиция на страната ни не може да се каже повече от дежурното изчакване да застанем зад такава на ЕС.

 

Евродепутатът Илхан Кючюк прави изказване в Европарамента на 17 април 2018 г. и подчертава възможността ЕС да играе водеща роля  и да се обедини зад единна позиция, за да предложи обща европейска визия.

 

Ако надникнем, обаче, в тези 34 страници на  дългоочаквания документ с гръмкото заглавие Глобален пакт за миграция, наред с положителните регулации и сътрудничество срещу трафикантите, със сигурност ще се сблъскаме с постановки, които предизвикват доста тревожни въпроси. Още в изказването на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш при представянето на Глобалния пакт за миграция имаше изрази, които са показателни за различията в оценките, като например, че „миграцията е положителен глобален феномен“.

 

Трудно биха се намерили положителни последствия от това предизвикателство. Но тук прозира и интенизивното лобиране на големите международни концерни, които присъстваха на последния Световен икономически форум, както и на добре платени неправителствени организации, като тези на небезизвестния Сорос.

 

Самото въведение оставя впечатлението, че документът пропагандира в полза на миграцията: „Ние признаваме, че миграцията е източник на благоденствие, иновации и постоянно развитие на нашия глобализиран свят“.

 

Нещо повече, правителствата се „задължават така да оформят пътищата за редовна миграция, че да бъде стимулирана мобилността на работната сила, като разширяваме и диверсифицираме наличието на такива пътища“. А това стимулиране на миграцията руши всякаква легитимност на едностранното представяне в позитивна светлина на последствията от миграцията.

 

Документът не би трябвало да има обвързваща юридическа стойност, а символичен характер, но формулировките в него са от рода на „страните се задължават“ да приемат, да осигуряват, да гарантират. Мигрантите трябва да получат достъп  до социалната осигурителна система. А би ли поела тази тежест всяка социална система при препоръчани отворени граници и регулиран поток, чийто размери не знаем?

 

На мигрантите, които нямат паспорти, трябвало да се издадат нови такива. Но нали Европа има вече горчивия опит с даване на нова самоличност на стотици хиляди мигранти, след което се оказа, че сред тях са се промъкнали много членове на „Ислямска държава“, които носеха със себе си телефоните със снимки на отрязани човешки глави?

 

В документа се изисква спазване „правата на засегнатите“ и се препоръчва споделена отговорност. Но ако за бежанците е приемливо да говорим за „засегнати“, как да приемем това и за икономическите мигранти или просто авантюристи, тръгнали да търсят по-добър живот?

 

А истински „засегнатите“ няма ли да са нашите граждани, за които няма и дума в документа? Страните се задължават да се борят срещу дискриминацията, особено на жените и децата.

 

Да, но те самите дискриминират жените си, защото идват от такива общества. Няма нито дума за техни задължения, за това, че би трябвало да признаят конституционния ред на страните, които ги приемат.

 

Изключително наивно звучи формулировката, че миграцията била средство за икономическо развитие на страните по произход и трябвало да се интегрира в политиката за развитие. Логиката била, че приемащите страни печелят от допълнителната работна ръка, а страните на произход на мигрантите - от паричните преводи. Макар че по-логично би било лекарите и инженерите да останат в родината си, а не да изпращат пари от Европа. Особено ако се съберат със семействата си, което впрочем е изискване на Глобалния пакт за миграция. Този проблем напълно се премълчава в документа.

 

Спорно е намерението за приемане на Закон за имиграция, включващ: създаване на общодостъпни информационни пунктове по най-важните маршрути с информация за помощ, опции и пътища за мигрантите, което организациите на Сорос вече го демонстрираха; стимулиране на събиране на семействата на мигрантите, без никакъв разчет за това каква огромна експлозия би представлявало то за мигранти от страни с голям брой деца и роднини; затварянето на мигрантите в лагери да се сведе най-много до кратко време и само като последно средство. Да се премине към индивидуално устройване на всеки мигрант.

 

Ако документът открито призовава за стимулиране на миграцията, за какво всъщност е гласувал българският представител в ООН и дали в ушите му не е звучала песента „Елате хиляди младежи...“? Поканата на Ангела Меркел от преди три години ще е невинна грешка в сравнение с това, което би последвало при този подход в Глобалния пакт за миграция.

 

Паралелно с одобряването на документа стартираха инициативи, които подсказват организирана подкрепа в информационно–пропаганден план, която ще се засилва до 10–11.12.2018 г., когато предстои окончатгелното му приемане.

 

Така, например, британският „Гардиън“ събщи за инициатива на стотици учени, които в открито писмо призовават да се прекратят краткосрочните мерки, довели до хуманитарни и политически кризи. Безспорно, че те са прави в някои констатации, но в писмото преобладават куп неверни и ненаучни твърдения с очевидната цел да ни убедят в необходимостта от отворени граници. Какво научно има в твърдението, че въздействието на миграцията върху демографията било краткосрочно, защото раждаемостта на мигрантите бързо се изравнявала с тази в приемащите страни.

 

Последните данни от западноевропейските страни обаче, показват точно обратното. В Германия, например, ражданията от жени-чужденки са три пъти по-високи от тези на немкините.

 

Миграцията възниквала между региони, а не между континенти. Твърдение, което изумява точно в момент, когато се очертава по-голяма заплаха от Африка, отколкото от Близкия Изток. Мигрантите представлявали само 3,4% от населението на земята - 246 млн. души, което било по-малко от 2017 г. и многократно по-малко от 19 век. Също невярно и едностранчиво твърдение, защото данните сочат категорично увеличаване към 2065 г. до 300 млн. само от Африка, при увеличаване на населението  с 1,2 млрд.

 

Стените нямало да спрат никого, били излишни. И нито дума за това каква е алтернативата, какви мерки трябва да се вземат в страните по произход на мигрантите. Предлага се бърз достъп на мигрантите до жилища, образование и пазара на труда, което гарантирало интегрирането им. Очевидно, че тези кабинетни автори едва ли са разбрали, че  по-голяма част от мигрантите не идват за да се интегрират, даже не идват за да работят.

 

Списание „Brand eins“ пък в материал под заглавие „Какво би станало, ако всички граници бяха отворени”, се позовава на четири научни изследвания, като твърди, че има генерална недооценка колко хора ще се отправят към по-богатите страни, защото през последните 100 години 97% от населението е живеело в собствените си страни, в които се е родило. Само че странно защо тези учени пропускат, че климатичните промени днес обезлюдяват някои страни, а информационните мрежи стимулират младите към решения да търсят възможности другаде.

 

Според редовните допитвания на „Галъп“, в цял свят 14% от населението желаело да живее в друга страна, което прави около 710 млн. души. Преди 10 години този процент бил по-висок – 17%. В Сиера Леоне - 62%, в Хаити и Албания - 56%. Една пета искат да заминат за САЩ, 6% – за Германия, 5% – за Канада.

 

С идването им БВП щял да се увеличи с 67 до 147%. Как ще се вдигне производителността на труда с неквалифицирана работна ръка /очакванията в Германия тотално се провалиха/, не става ясно. Възнагражденията на местните граждани нямало да се намалят от идването на мигранти. А откъде Германия взема 87 млрд. евро през последните три години и за сметка на кого? Изследване на германската федерална банка от януари т.г. констатира например, че дошлите само от Източна Европа в Германия чужденци през последните години са изиграли голяма роля за стагнирането на заплатите и за негативното развитие на безработицата, което води до радикализиране на определени среди.

 

Още по-невероятно звучи твърдението, че било спорно дали престъпността ще се увеличи. В САЩ в периода 1990 – 2013 г., когато броят на мигрантите се е увеличил три пъти, престъпността била спаднала.

 

Но това тотално противоречи на данните от западноевропейските страни през последните години. В Швеция се стигна до въоръжени нападения срещу полицейски участъци. В Германия и Австрия категорично се увеличи броят на престъпления от мигрантските среди. Азбучна истина е бързото им съюзяване с местните криминални структури. Но нали най-трудно се пребоядисва това, което е съшито с бели конци.

 

Разбираемо е защо неолибералните глобалисти бързат да ни убедят колко добре би било да отворим широко границите си, да бъдат размити държавите и идентичността на нациите. Съзнавайки, че през следващите години е поставено под въпрос съществуването на техния модел, те стават все по-настъпателни и безцеремонни.

 

Глобалният пакт за миграция беше очакван и крайно необходим, но очевидно в подготовката му са спечелили превес именно тези сили и предупреждението на Унгария, че документът представлява „заплаха за света”, макар и да изглежда преувеличено, може да се окаже недалеч от истината, а до декември може и други страни да се оттеглят от него, например Австрия, Чехия, Словакия, Полша и др.  

 

След като премиерът Бойко Борисов на 20 юли направи този трезв ход в парламента по отношение на евентуални споразумения за връщане на мигранти в България, подкрепен от 100% от  гласувалите депутати, дали ще допусне на 10–11 декември т.г. България да се присъедини към такъв документ на ООН, който би имал катастрофални последици за една малка страна, ако не се корегират горните неадекватни и нелогични постановки?

 

Източник: Епицентър.бг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • науката е слънце

  21 Юли 2018 11:45ч.

  Свръхнаселеността е един от основните проблеми на бъдещето, осъзнава се като такъв от специалистите, и в зависимост от това в какво специализират, едните се опитват да намерят хуманистично решение, а другите - да го използват като оръжие и за извличане на политически и парични ползи. Тъй като по-лесно е да се руши, преимуществото е на страната на втората група специалисти. Някои се чудят защо Великобритания напуска ЕС.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан Стамболов

  21 Юли 2018 12:46ч.

  Back to Russia, ако руснаците издържат, разбира се, иначе сме свършени. За трети път се съюзяваме с Германия, два пъти ни провалят, тоя ще е за последно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • OLD

  21 Юли 2018 14:35ч.

  Добре е, че има истински професионали / а не разбирачи освен от жен, футбол и ...чума/, които палят " лампата" във всеобщата тъма, която ни наложиха наетите от " банкстерите" да ни управляват. Наети с комплекси и под угрозата на " гилотината на закона" ако бъде приложен.Тост наети, защото са зависими. Благодаря на редакторите за предоставения текст !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знаем за този документ

  21 Юли 2018 17:15ч.

  Знаем за този документ преди някои, явно. Няма нищо страшно, просто така трябва да бъде. Като не е угодно някому, не е за тая Земя. Има вече и други варианти за чисти по представите им планети и техни спътници, също обитаеми. Четете и се информирайте и летете, летете натам......Ама никак не четете, само с троловщини се занимавате, особено някои господа. А и нищо не разбирате явно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде, айде!

  22 Юли 2018 11:41ч.

  „Ние признаваме, че миграцията е източник на благоденствие, иновации и постоянно развитие на нашия глобализиран свят“. Какво може да и се коментира на тази констатация? Колко от тези мигранти работят, колко от тях са допринесли за някаква иновация? Колко от тях въобще си правят труда да научат местният език? За култура и религия да не говорим! Тръмп е абсолютно прав. Америка се насити на мързеливи негри които освен да крадат и да продават наркотици с друго не се занимават, като едновременно с това са на социални помощи. Поне 80% от тях. Това ли искаме в България?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Viva la revolución. Джендъри от всички страни - съединявайте се!

  22 Юли 2018 13:27ч.

  Този път стриктно се изпълнява теорията на Маркс. Новият световен ред победи първоначално в в ООН и в най-развитите страни на Европейския съюз.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде де- ха сега

  22 Юли 2018 14:09ч.

  А тоз, писал за Тръмп колко е прав- да ми каже при кого в Щатите отиват парите от наркотиците. И кой организира и подхранва всички войни и убийства около наркотиците, кой трови лицемерно младо и старо, като организира търговията. Коя държава и чия върхушка. И много други подобни въпроси стоят, елитарчици недни- бели, в правата вяра и лицемерни до мозъка на костите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знаем за този документ на 21.07.2018 в 17:15

  22 Юли 2018 15:08ч.

  Здрасти български " Едгар Кейси" ! Или "Кашпировски" ?До български "дядо Въльо" още трабва да се прераждате . Много добре, но като бай Нострадамус ли ще криптирате знаенето си ? Или да дочакаме времето на обръщане на палачанката, за да разберем за кой сте бачкали и или в чия полза ? Е то е вече скоро, 6-12месеца. Та дето вика проф. Вацев, да не е най- сигурното место и за Вас, като за Борисов, след този ден ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Опашати лъжи са това за просперитета на всички

  22 Юли 2018 23:36ч.

  Да, държавите приемнички, които са привлекателни и имат организация да включат в работната си сила този поток от нови, гладни, амбициозни, енергични хора печелят т.н. 'човешки ресурс'. Но поне 2 генерации новопристигнали живеят в лишения и напъване да "изплуват"... Оцеляване на най-пригодните, казва Сорос... Реално икономическият просперитет на такива държави де факто е за сметка на страданията на 1-2 поколения новопристигнали, които дори се придвижват за своя сметка!!! Новоробовладелството е изключително изобретателно... А държавите източници, като нас, които губят огромен % от работната си ръка, какво печелят освен някакви суми, които прогресивно се стопяват? Нищо. 576 български населени места са напълно запустели вече... Затварят детски отделения и дори цели болници... Безплатното зъболечение е само смътен спомен, а без планомерна профилактика и здрави зъби - няма здрави деца и родители... Докато не започнем всички - и родители, и учители, и общественост да говорим и убеждаваме нашите деца да учат за знания и да раждат! няма да се справим с това предизвикателство. R-доган прикани миналата година всяка туркиня, където и да е тя, да роди поне 5 деца; еврейките и те имат същото социално "поръчение" , в Русия стимулират раждаемостта... Всеки от нас трябва да направи нещо за решаване на демографската криза, а за управляващоите ще е най-правилно да проучат позицията на унгарските държавници и да се опитат да помогнат на нашите братовчеди Банатските българи и други които имат желание да се преселят у нас....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напълно в духа на

  24 Юли 2018 10:52ч.

  "идеологията" на Сорос - което не се купува с пари (в ЕС), се купува с много пари (в ООН). И също в "духа" на вижданията му - "този свят не е за всички". Някакви бюрократи, немощни политически или обладани от "ишиас" като нещастника Юнкер, са просто кукли на конци, поставени само да провеждат определени политики за размиване на идентичностите и за трансформация на човечеството в аморфна лесно управляема маса. Нашите "политици" са по-долу и от куклите на конци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ханибол Барка

  26 Юли 2018 11:37ч.

  Благодаря за този ценен анализ! Слушах по Евронюз или ББС унгарския външен министър и съм съгласен с всеки аргумент, който изтъкна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  28 Юли 2018 11:32ч.

  Деяния 17:26 „направил е от една кръв всички човешки народи да живеят по цялото лице на земята, като им е определил предназначени времена и ПРЕДЕЛИТЕ на заселищата им;“ Миграцията не е естествен процес. Хората не са като добитъка, който мигрира в търсене на храна, но пак изпълнява точно определен маршрут и пак живее в границите на заселищата си. Народите са от една кръв, но са различни народи, на които са дадени различни езици и различни територии за обитаване. Но не само това, те имат и различна мисия и предназначение. Сещате се за дванайсетте израилеви племена, синове на един баща, но всеки получи различно благословение и му беше дадена различна мисия. Макар да не съм фен на еврейската история, защото има и други източници на познание, това е общоизвестен факт, затова го цитирам. Ние прекалено опростяваме света, с преекспонирането на темите за равенството, равенството се възприема като абсолютна еднаквост. Само че колкото по-сложен е един организъм, толкова по-диференцирани са функциите на различните му органи. Човечеството е сложен организъм, неговите части са направени различни не, за да се конкурират, а за да си съдействат. Уравниловката всъщност унищожава нормалното функциониране на света, такъв тип уравновиловка е по-скоро разрушаване на това естествено диференциране на ролята и призванието на отделните племена и народи. Това е все едно да искаш едното ти дете да е клонинг на другото. Не е нужно всички племена по света да станат германци и да живеят като тях и още по-малко у тях. Ако европейската култура предизвиква упадък и демографска криза, европеецът е достатъчно умен, за да промени тази култура, а не да се примири с изчезването си и изместването си от други племена. Всички култури допускат някакви жестоки грешки, които причиняват упадъка им, но целта на това е човек да се поучи от грешките си и да коригира проблема в корените, на културно ниво, да се смири, да пречупи ината си и да се научи. Може да гледаш от другия, но не да крадеш от него земя и блага наготово. На някой не му достигат пари, защото не желае да се развива интелектуално, на нас не ни достига смирение и дисциплина, за да изпълняваме ролята си на родители... ако смесим тези два типа хора, няма да се получи идеалния човек, а само робовладелци и роби. Европеецът ще се развива като експлоататор и то точно тази върхушка, която бърка света, а останалите ще робуват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Alecsander

  07 Окт 2018 22:05ч.

  От десетилетия в Близкия изток вървят процеси, които засягат страните от арабския свят, но миграция към Европа в масов мащаб се наблюдава от сравнително скоро. Аналогичен е и случая със страните в Африка. Тези миграционни процеси са инициирани, организирани, финансирани и направлявани умишлено след Втората световна война и провеждани особено интензивно от около десетилетие. Нахлуващите в Европа през Турция милиони емигранти не носеха лични документи, а пачки с пери и мобилни телефони, по които управляващите този процес им осигуряваха трафиканти, преводачи и определяха маршрута на придвижване към точно определени региони и градове. Емигрантите не бяха насочвани към близки по култура и битови особености нации от техния регион, а към Германия и други страни с крайно различна култура и морал. Този процес на емигрантско нахлуване в страните от европейската цивилизационна общност се подготвя от десетилетия. Започна с натрапване на европейците на свръхдоза демокрация, свобода и хуманност, имаща за цел да разруши европейското семейство, да срине раждаемостта и да приведе засегнатите европейски страни в състояние на демографски колапс, налагащ принудително приемане на емигранти за допълване на прогресивно увеличаващата се липса на трудови ресурси. Точно този демографски срив е целта на "сексуалната революция" започнала 1948 г. в Западна Европа и превръщаща Европа в нормативно уреден бардак със сюрии евтини проститутки, които не раждат поради професионални ангажименти, последвана от "равенство между половете", което създава в семейството двама равноправни претенденти за лидери, битки за лидерство, омраза и разводи - оставящи малкото родени деца сираци с живи родители. Такъв демографски срив е и целта на фаворизирането на психопатите с перверзни сексуални практики - които не раждат деца, силово налаганата джендер-идеология, нарушаваща нормалните природни дадености и сриваща раждаемостта, Такава е и целта на съвместното обучаване на девойките и младежите в смесените училища по време на пубертета им, налагащо да се поставят бележки "сексът в тоалетните е забранен" и подготвящо бъдещи граждани, които нямат нищо общо със семейство, деца и възпитание. Ако се съди по актуалната философска доктрина на имперския елит, изложена в Евгениката, целта е бавно и незабележимо да се срине световната популация до един санитарен минимум и създаване на малобройна Глобална империя начело с "богоизбран" имперски елит от консуматори, обслужвани от пропагандно зомбирани индивиди до степен на безусловна робска подчиненост. С нахлуващите безразборно емигранти се създава именно такава разнородна тълпа, лесна за управляване от неколцина емисари и без необходимост да се поддържа окупационен корпус. Глобалните пактове на ООН са продиктувани от елита, нямат нищо общо с реалните процеси и в съчетание с други елементи на провежданата от тази организация политика са насочени към "хуманен геноцид" първоначално над европейските нации, за да не се пречи и забавя с дискусии и обструкции този смъртоносен процес.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ина Влахова

  25 Окт 2018 10:42ч.

  АКО И СЕГА - КОГАТО БЪЛГАРИТЕ РАЗБЕРАТ КАКВО "САМОУБИЙСТВО" ИМ КРОИ ЛИБЕРАЛНАТА КРИПТОКРАЦИЯ - И ОСТАНАТ СЛЕПИ ЗА АПОКАЛИПСИСА СИ БАЛАМУРНИЦИ, НАДЯВАЩИ СЕ НА ИНДИВИДУАЛНО СПАСЕНИЕ... ЗНА-А-АЧИ, ОНЕЯ ПРАВИЛНО СА ПРЕЦЕНИЛИ КВИ СМЕ ОВЦЕ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Долу Герб

  11 Ное 2018 17:56ч.

  докато Захариева не е подписала и тази "Истанбулска" конвенция!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Terrydix

  13 Март 2021 11:00ч.

  Добрый день! Мы рады приветствовать вас на страницах главного сайта об азартных играх! Наданный момент в результате немалой конкуренции среди онлайн казино вынуждены выдавать партнерам улучшенные условия сотрудничества, для получения больше новых игроков в своих казино. При этом каждая азартная площадка пытается предоставить нечто неповторимое в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является упрощенный процесс обналичивания выигрышей. Для новичка этот процесс является наиболее важным. Из-за этого успешные игроки выбирают игровые площадки с быстрыми выплатами. Также, важным процессом являяется наличие у интернет казино широкого ассортимента игровых слотов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная площадка не является мошейническим сайтом. Если вы решите самостоятельно искать казино, то обязательно обратите внимание на рейтинг выбранного информационного сайта. Поэтому, мы рекомендуем вам казино: www.mobile-appx.com. Рассмотрим подробнее данную площадку. Исключительным приемуществом является наличие встроенного функционала букмекерской конторы. Широкий спектр бонусов, таких как бонусы от размера депозита, дает возможность поднять большой выигрышь! Солидная комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет начинающим игрокам без огромных затрат, и начать выигрывать уже сегодня. Для начала вам требуется выбрать игровую стратегию. На сайте mobile-appx.com вы найдете оптимальную тактику на любой вкус! Также, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. К примеру, мы не рекомендуем изначально играть на больших ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Также, стоит обращать внимание на наличие эффективной технической поддержки пользователей в интернет казино. mobile-appx.com всегда заботится об гемблерах и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Приходи к нам на портал и побеждай уже сегодня!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1win

  04 Май 2021 17:55ч.

  Доброго дня! Мы рады видеть вас на страницах официального блога об азартных играх! Теперь в результате большой конкуренции среди онлайн казино вынуждены предоставлять партнерам более лучшие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков на свои сайты. При этом каждое казино старается дать нечто особенное в своих условиях сотрудничества. Одним из таких особенностей является упрощенный процесс обналичивания денег. Для новичка этот факт является весьма важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе игровые площадки с мгновенными выводами. Дополнительно, важным фактором являяется наличие у онлайн-казино большого выбора игровых автоматов. Наличие такого фактора может говорить о том, что выбранная площадка не является сайтом мошейников. Если примите решение самостоятельно проводить поиск онлайн казино, обязательно обратите внимание на репутацию выбранного игрового портала. Одним из проверенных игровых сервисов является: 1вин Давайте посмотрим подробнее данную площадку. Исключительным приемуществом является наличие интегрированного функционала букмекерской конторы. Большой спектр бонусов, таких как бонусы от размера депозита, дает возможность забрать солидный куш! Солидная комбинация вышеописанных функциональных возможностей позволяет игрокам без больших затрат, и начать выигрывать уже сейчас. В начале вам требуется найти игровую тактику. На сайте 1 win вы сможете найти оптимальную тактику на любой вкус! Дополнительно, на сайте представлен раздел советов, где опытные игроки делятся мыслями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Например, мы не советуем сразу играть на больших ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие эффективной технической поддержки пользователей в интернет казино. 1win всегда заботится об игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи к нам на сайт и выигрывай уже сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vavadaTib

  12 Май 2021 13:59ч.

  Здраствуйте! Сегодня мы хотим познакомить вас с компанией www.vavadacas.ru. вавада представляет из себя новое лицо игровой индустрии с множестовм разнообразных бонусов за регистрацию. Площадка была разработана в далеком 2016 году. С того времени площадка vavadacas.ru радует своих пользователей красочным дизайном и большими выигрышами. Для новичков площадка вавада приготовила промокоды, с которыми ваша игра покажется сплошным удовольствием! На сайте казино вас ждет множество видов слотов, поэтому любой пользователь останется доволен! Независимо от разнообразия цветовой гаммы портала скорость открытия страниц остается очень высокой. Функциональность казино остается на высшем уровне! Так например, на сайте казино у пользователя есть возможность бесплатно сыграть в любой из игровых автоматов из представленных на сайте. На сегоднящний день существует много вспомогательных ресурсов, которые призваны ознакомить игроков с функционалом казино vavadacas.ru. Одним из таких сайтов является площадка:www.vavadacas.ru. Разработчики данного сайта посторались изложить игрокам все секреты казино вавада. Любителям ставок vavadacas.ru создало свою букмекерскую контору, которая прекрасно вписывается в общий функционал казино. Для ввода и вывода денег в казино доступно широкое разнообразие платежных сервисов, что позволит буквально каждому игроку попробовать своих силы в флагмане игровой индустрии. Минимальная сумма вывода всего 15$. У компании vavada разработаны программные продукты на все известные операционные системы, что сделает игру в казино максимально комфортным для игроков. Игровой зал казино vavadacas.ru регулярно пополняется новыми видами игр, которые сделают игру увлекательной и интересной. Красивые модели ждут игроков на официальном сайте казино вавада. Если вы любите азартные игры, и не против хорошо провести время в хорошей компании, то казино www.vavadacas.ru - это то что вам нужно! Приходите, играйте, побеждайте, а дружный коллектив проекта vavada сделает ваше время нахождения в казино увлекательным и интересным! вавада казино официальный сайт мобильная версия скачать - попробуй прямо Сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • vavadaTib

  07 Юни 2021 21:21ч.

  Добрый день! В материалах данного поста мы хотели бы ознакомить вас с интернет-казино Приложение vavadacaz.ru. vavada представляет из себя казино с высокой доходностью. Площадка была создана в 2016 году. С того времени компания vavadacaz.ru балует своих пользователей завлекающим дизайном и частыми выигрышами. Для начинающих игровок компания вавада приготовила множество бонусов, с которыми игра покажется сплошным удовольствием! На официальном сайте казино вас ждет множество видов игровых автоматов, поэтому любой игрок останется доволен! Независимо от разнообразия цветовой гаммы сайта скорость открытия страниц остается очень высокой. Удобство казино остается на высшем уровне! Например, на сайте казино у пользователя есть возможность бесплатно сыграть в любой из игровых автоматов из представленных на портале. Сегодня существует много информационных ресурсов, которые призваны познакомить посетителей с функционалом казино вавада официальный сайт. Такой площадкой является сайт:www.vavadacaz.ru. Создатели данного портала выложили игрокам все тайны казино vavada. Любителям ставок вавада внедрило свою букмекерскую контору, которая прекрасно вписывается в общий функционал казино. Для ввода и вывода денег в проект доступно широкое разнообразие платежных систем, что позволит буквально каждому игроку попробовать своих силы в флагмане игровой индустрии. Минимальная сумма вывода всего 15$. У компании www.vavadacaz.ru разработаны программные продукты на все известные операционные системы, что сделает пользование сервисом максимально комфортным для игроков. Игровой зал портала vavada регулярно дополняется новыми видами игр, которые сделают игру увлекательной и интересной. Красивые модели встречают игроков на официальном сайте компании вавада. Если вы любите азартные игры, и не против хорошо провести время в хорошей компании, то компания vavada - это то что вам нужно! Приходите, играйте, побеждайте, а дружный коллектив проекта вавада сделает ваше время нахождения в казино увлекательным и интересным! Бонус коды вавада казино официальный сайт - попробуй прямо Сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1xcasinoBup

  15 Юни 2021 22:03ч.

  Доброго дня! В материалах данного поста мы хотели бы ознакомить вас с компанией Мобильная версия 1xslotcasinoo.ru. 1хслот казино официальный сайт представляет собой интернет-казино с множестовм разнообразных бонусов за регистрацию. Площадка была создана в далеком 2016 году. С того времени площадка www.1xslotcasinoo.ru балует своих посетителей красочным дизайном и приятными выигрышами. Для новичков площадка 1xslotcasinoo.ru приготовила множество бонусов, с которыми ваша игра станет одним удовольствием! На сайте казино вас ждет множество видов слотов, так что любой посетитель останется доволен! Независимо от широких функциональных возможностей казино скорость открытия страниц остается очень высокой. Удобство казино остается на высшем уровне! Так например, на сайте казино у пользователя есть возможность бесплатно сыграть в любой из игровых автоматов из представленных на портале. На сегоднящний день существует много ознакомительных сайтов, которые призваны познакомить пользователей с функционалом казино www.1xslotcasinoo.ru. Такой площадкой является площадка:www.1xslotcasinoo.ru. Создатели данного сайта выложили игрокам все тайны казино 1хслот. Любителям ставок 1xslotcasinoo.ru создало свою букмекерскую контору, которая прекрасно вписывается в общий функционал казино. Для ввода и вывода денег в казино доступно широкое разнообразие платежных сервисов, что позволит буквально каждому игроку попробовать своих силы в флагмане игровой индустрии. Минимальная сумма вывода всего 10$. У компании 1x slot есть программные продукты на все известные операционные системы, что сделает игру в казино максимально комфортным для игроков. Игровой зал сайта www.1xslotcasinoo.ru регулярно пополняется новыми видами игр, которые сделают игру увлекательной и интересной. Прекрасные девушки ждут игроков на официальном сайте казино 1хслот. Если вы любите азартные игры, и не против хорошо провести время в хорошей компании, то компания 1хслот - это то что вам нужно! Приходите, играйте, побеждайте, а дружный коллектив проекта 1xslotcasinoo.ru сделает ваше время нахождения в казино увлекательным и интересным! 1хслот официальный сайт отзывы игроков о казино - попробуй прямо Сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 1xcasinoBup

  16 Юни 2021 8:05ч.

  Доброго дня! Сейчас мы хотели бы познакомить вас с интернет-казино 1хслот официальный сайт. 1xslotcasinoo.ru представляет собой интернет-казино с высокой доходностью. Компания была разработана в далеком 2016 году. С тах пор площадка www.1xslotcasinoo.ru радует своих игроков простым дизайном и приятными выигрышами. Начинающим игрокам площадка 1хслот приготовила много бонусов, с которыми ваша игра покажется сплошным удовольствием! На сайте казино вас ждет множество видов рулеток, так что любой посетитель останется доволен! Независимо от разнообразия цветовой гаммы сайта скорость открытия страниц остается очень высокой. Удобство казино остается на высшем уровне! Так например, на сайте казино у пользователя есть возможность бесплатно сыграть в любой из игровых автоматов из представленных на сайте. На сегоднящний день было разработано много информационных сайтов, которые призваны познакомить пользователей с функционалом казино www.1xslotcasinoo.ru. Одной из таких площадок является площадка:www.1xslotcasinoo.ru. Разработчики данного ресурса посторались изложить игрокам все секреты казино www.1xslotcasinoo.ru. Для любителей ставок на спорт 1xslotcasinoo.ru создало свою букмекерскую контору, которая прекрасно вписывается в общий функционал казино. Для ввода и вывода денег в проект доступно широкое разнообразие платежных систем, что позволит буквально каждому игроку попробовать своих силы в флагмане игровой индустрии. Минимальная сумма вывода всего 20$. У компании 1хслот разработаны программные продукты на все известные операционные системы, что сделает пользование сервисом максимально удобным для игроков. Игровой зал портала 1хслот регулярно дополняется новыми видами игр, которые сделают игру увлекательной и интересной. Прекрасные девушки ждут игроков на официальном сайте компании 1хслот. Если вы любите азартные игры, и не против хорошо провести время в хорошей компании, то компания 1x slot - это то что вам нужно! Приходите, играйте, побеждайте, а дружный коллектив проекта www.1xslotcasinoo.ru сделает ваше время нахождения в казино увлекательным и интересным! Онлайн казино 1хслот официальный сайт регистрация - попробуй прямо Сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ZaimJurce

  08 Юли 2021 19:23ч.

  Ищешь где занять денег, но все банки отказывают? Тогда микрозаймы - то место, которое ты ищешь. Мы расскажем как быстро занять денег онлайн под низкие проценты, как не попасться на удочки мошейников и при этом сэкономить. Переходи на сайт, и учись занимать онлайн с выгодой!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • StephenVow

  09 Юли 2021 12:52ч.

  Добрый день! Рады видеть вас на страницах официального информационного ресурса об азартных играх! В настоящее время из-за большой конкуренции среди онлайн казино вынуждены выдавать информационным партнерам более лучшие условия сотрудничества, для того чтобы получить больше новых игроков в своих казино. При этом каждый азартный клуб старается иметь что-то неповторимое в своих условиях сотрудничества. К примеру, упрощенный процесс снятия денежных средств. Для начинающего игрока этот факт является наиболее важным. Поэтому успешные игроки заинтересованы в выборе казино с быстрыми выплатами. Также, важным фактором являяется наличие у интернет казино большого ассортимента игровых слотов. Наличие такого ассортимента может указывать на то, что выбранная игровая площадка не является сайтом мошейников. Если примите решение самостоятельно проводить поиск онлайн казино, то обязательно обратите внимание на комментарии выбранного игрового сайта. Мы советуем вам игровое казино: mobile-appx.com/melbet. Давайте рассмотрим подробнее данный игровой клуб. Исключительным приемуществом является наличие встроенного функционала букмекерской конторы. огромный спектр бонусов, таких как бонусы за депозит, дает возможность выиграть солидный выигрышь! Хорошая комбинация вышеописанных функциональных процессов позволяет игрокам без огромных вложений, и начать побеждать уже сейчас. Для начала вам необходимо выбрать игровую тактику. На сайте mobile-appx.com/melbet вы сможете найти оптимальную стратегию на любой вкус! Дополнительно, на сайте представлен раздел вопрос-ответ, где опытные игроки делятся идеями, помогая новичкам совершать свои первые победы. Так например, мы не советуем изначально играть на высоких ставках, так как это создает большие риски проигрыша. Дополнительно, стоит обращать внимание на наличие грамотной технической поддержки пользователей в на игровой площадке. www.mobile-appx.com/melbet всегда заботится об своих игроках и оказывает помощь в течении 10-15 минут. Прходи к нам на портал и побеждай уже сейчас!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи