Ерик Земур: Афганистан на два часа от Париж?! Време е да си върнем страната

Ерик Земур: Афганистан на два часа от Париж?! Време е да си върнем страната
"Снощи М6 свърши много полезна работа. Посвещавайки колкото вълнуващ, толкова и плашещ репортаж за ислямизацията на нашата страна, “Забранена зона” показа в пълна светлина една реалност, която мнозина все още отказваха да видят, но която вече никой не може да отрича. Положението е много по-сериозно, отколкото някои смятат, и, за съжаление, напълно съответства на моите анализи". Това пише във "Фигаро" кандидат-президентът Ерик Земур след излъчването на репортажа “Забранена зона” (Zone Interdite) по телевизионен канал М6, който разказва за сепаратизма и радикалния ислям във френския град Рубе, илюстриращ според него ислямизацията на страната.

Снимка: архив

 

Снощи М6 свърши много полезна работа. Посвещавайки колкото вълнуващ, толкова и плашещ репортаж за ислямизацията на нашата страна, “Забранена зона” показа в пълна светлина една реалност, която мнозина все още отказваха да видят, но която вече никой не може да отрича. Положението е много по-сериозно, отколкото някои смятат, и, за съжаление, напълно съответства на моите анализи. Този репортаж ни дава определена информации, която трябва да привлече особено нашето внимание и от която трябва да направим изводи.

 

Първо се срещаме с Амин Ел Бахи, много смел юрист на 25 г., който разкрива особено тревожни факти, случващи се в момента в Рубе.

 

Амин Ел Бахи ни показва присъствието на 500 метра, наред с други ислямски магазини, на шест халал месарници, един ориенталски хамам, ориенталска хлебарница-сладкарница и три специализирани книжарници - където се продава пълно фередже, никаб - на същата улица, една от най-централните в града. Ако, докато се разхождате в Рубе, все още не вярвате в съществуването на голямата замяна, значи сте решили да не я видите.

 

Но още нищо не сте видели. Защото в някои от тези магазини се предлага на родителите да подарят на децата си кукли… без лице: очите, устата, носът не са нарисувани. Детските книжки, продавани в тези магазини, също показват герои без лице. Защо? Защото най-суровият ислям строго забранява изобразяването на човешки черти - причината, поради която “Ислямска държава” и талибаните, когато вземат властта в даден град, разрушават главите на всички статути. Така нравите и обичаите на тоталитарен Афганистан се вкореняват у нас, под доброжелателния поглед на държавните власти.

 

Доброжелателен? Не само. Съучастнически също, в буквалния смисъл на думата. Защото “Забранена зона” ни съобщава, че кметът на Рубе финансира напълно съзнателно изключително войнствената ислямска асоциация, AAIR, с парите на своите данъкоплатци. “Кмет ислямо-левичар или меланшонист?”, ще попитате вие. Съвсем не. Кмет от Divers Droite, осъден на първа инстанция за  организирана измама по друго дело на 2 януари 2021 г. И това не е изолиран случай при една определена десница, която сериозно се компрометира с исляма.

 

Всичко е подобаващо. В обществените сгради млади жени се молят, криейки се под стълбите. Явни, кошмарни знаци за голямата замяна се трупат минута след минута. В религиозно училище в града момичетата, почти всички забулени от най-ранна възраст, са стриктно отделени от момчета. Заснета със скрите камера, учителката обяснява, че това разделение учи децата да избягват протипоположния пол, което е задължително условие за доброто поведение в обществото. Тук също е невъзможно да не мислим за Афганистан и неговата мания за сегрегация на жените от най-ранна детска възраст.

 

Късно снощи младата Мила написа в Туитър: “Изумена от “Забранена зона”, осъзнавам, че самата аз непрекъснато се опитвам да избягам от тази реалност, за да се защитя психически. После, виждайки това, си спомням, че знам много добре как ще умра един ден в тази Страна. Плащаме цената за малодушието”. Въпросът не е дали Мила ще ме подкрепи или не: прозорливостта, която е придобила за ислямската опасност, отваря очите на много наши сънародници и аз ѝ благодаря за това. Боря се, за да няма повече като Мила: за да могат нашите дъщери и синовете ни да живеят свободно и в мир в тази страна.

 

Благодарение на нея и на толкова други, за голямо щастие, истината също напредва с висока скорост и разобличава отричането на цензорите, медиите, идеолозите и специалистите по политическа коректност, на всички, които отказват да видят какво понасят французите. Дори сред най-яростните ми опоненти днес вече никой не отрича, че с моята кандидатура на президентските избори мащабно течение на “освобождаване на словото” по въпроса за ислямизацията на нашата страна събори безброй пречки в медиите, партиите, на всички полета на демократичния дебат. Няма да спра дотук. Остава да се свърши най-трудното и именно, за да го направя, се представям пред французите.

 

Време е да си върнем страната. Време е да сложим край на ислямската индоктринация. Ще осигуря окончателното затваряне на местата, пропагандиращи джихад. Ще забраня “Мюсюлманските братя” и всички организации, които са свързани с тях. Ще експулсирам систематично чужденците, които могат да представляват заплаха за обществения ред, в вастност досиетата S. Ще наложа също стриктен контрол на имамите и чуждестранното финансиране на мюсюлманското вероизповедание. Ще забраня носенето на ислямско фередже в публичното пространство и изграждането на внушителни минарета и джамии. Време е да попречим на всяко чуждестранно проникване. Дойде моментът да наложим дискретност на исляма в нашата страна и най-голямо уважение към нашата идентичност!

 

Превод от френски: Галя Дачкова

 

 

 

Коментари

 • ха ха ха

  24 Яну 2022 18:26ч.

  Започнете от айфеловата кула, погледни какво е нарисувано в основата и, кой го е рисувал и какви са другите му творби... разкарайте тази гротеска от там!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Късно е

  24 Яну 2022 19:41ч.

  Мосю Земур! В най добрия случай можете да задържите съотношението между "местни" и имигранти. Но имайки предвид по-голямата им раждаемост и очевидно нежелание да се адаптират към европейските "порядки", не само Франция-цялата Западна Европа е заплашена от асимилация.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  24 Яну 2022 20:20ч.

  Мишел Уелбек това вече го е описал в "Подчинение". Но вече е прекалено късно нещо да се направи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е късно нещата да се поправят!

  24 Яну 2022 20:22ч.

  Нужно е всеки ден по един самолет с депортирани да отлита от Франция. За година ще разчистят радикалните ислямисти. Останалите ще се смълчат и ще кротнат. Ако не кротнат ...има трудово поправителни общежития. Поне да си плащат хляба и да не висят на хазната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • СМЕХХХ

  24 Яну 2022 20:34ч.

  Карай да върви, важното е, че богаташите захлебват. Дреме Ви, та ви пука! Те черните онождат жените и дъщерите ви от години, те чак сега се сетили...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 224

  24 Яну 2022 20:36ч.

  Като се поразмисли човек... и на Макрон, и на Земур им се плаща от едно и също място, а именно Ротшилд. Пълен цирк ще бъдат тези псевдо-избори във Франция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Капитан Кук

  24 Яну 2022 20:39ч.

  През 1950 г. в Европа имало 850 хиляди мюсюлмани. Днес са 45 милиона. Който иска да разбере реалността на днешния свят, просто да проследи КАК се е случило това. А който не иска, проблемът си е негов. Когато потропат на вратата му, ще разбере обаче, че не е бил само негов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и на Макрон, и на Земур им се плаща от едно и също място, а именно Ротшилд.

  24 Яну 2022 22:54ч.

  А на Льо Пен се плаща от Путин, на който СЪЩО се плаща от Ротшилд ! Верно пълен цирк. Френч канкан... Тези на които не се плаща от Ротшилд, като Флориан Филипо или Франсоа Аселино , тях ги няма по медиите. Извън кабарето са !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  25 Яну 2022 1:14ч.

  Оправихте Мон Мартр, та опряхте до Рубе...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рейгън

  25 Яну 2022 1:15ч.

  Требе некой да бачка, иначе спада печалбата. Като белите не раждат деца, импорта става неизбежен. Капиталът си иска своето. Нищо лично. И баба Меркел ви го каза като отвори портите за бежанците. От една страна е хуманно, от друга не ни стига работната ръка. Верно е че са неквалифицирани, но ще почнат оттдолу, на нас точно там ни трябват, а постепенно солната мина ще ги приучи. Без жив труд няма печалба. А ако българчетата си въобразяват че 6 милиона могат да се ширят на плодородна територя за 60 милиона до безкрайност щото имат суверенна държава, нещо са се объркале.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  25 Яну 2022 1:17ч.

  А на Льо Пен се плаща от Путин, на който СЪЩО се плаща от Ротшилд ! *** А 4ти км всичко е фрий!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • E2-E4

  25 Яну 2022 1:59ч.

  Земур е едно лапацало, рекламирано от проправителствените медии, за да отнеме гласове от Льо Пен и да не я допусне до втори тур.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Абеееее

  25 Яну 2022 7:20ч.

  всичко е ясно, както и е ясно как се оправя, но не може да се напише, че ще ме изтрият. Та и аз не го пиша.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот на 25.01.2022 в 01:17

  25 Яну 2022 11:47ч.

  Що се нервиш ? Какво лошо има в това на политици да се плаща дейността ? Какво лошо има в това , че на Льо Пен плаща Путин ? Тия кампании да не мислиш, че са безплатни, или че Льо Пен събира парите от членски внос на жълтите жилетки ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Прилича на "наш" Даниел Лорер

  25 Яну 2022 13:13ч.

  Дано не е демагогия (заблуда) това, което приказва за "новото бъдеще" на Франция. .... Чудно е да видим дали ще му повярват французите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  25 Яну 2022 14:18ч.

  Коя страна ще си връща Ерик Земур? Родителите му са евреи от Алжир, преселили са се във Франция 4 години преди той да се роди. Явно, според него, той има повече права от второ поколение араби във Франция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • man_out

  25 Яну 2022 15:30ч.

  Елена Чудинова - "Джамията на Парижката Света Богордица" или "Мечеть Парижской Богоматери", щото най-вероятно не е преведена на български.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  25 Яну 2022 21:01ч.

  Анонимен робот на 25.01.2022 в 01:17 на 25.01.2022 в 11:47 Що се нервиш ? Какво лошо има в това на политици да се плаща дейността ? Какво лошо има в това , че на Льо Пен плаща Путин ? Тия кампании да не мислиш, че са безплатни, или че Льо Пен събира парите от членски внос на жълтите жилетки ? *** Нервя се заради България, чиято съдба зависи от тотални тъпанари загрижени единствено за собствения си джоб. Всякакви драскачи тук и там не могат да ме изнервят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кон-Фу-Ций

  27 Яну 2022 22:16ч.

  "Не е важно каккъв цвят е котката...важното е да лови мишки".Толкоз за мангустофилния киризчия...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ханибал Барка

  31 Яну 2022 13:22ч.

  Каквото сте си надробили - това ще сърбате! Да ви е сладко! Когато хора с опит от държави като нашата, се опитваха да ви обяснят, какво следва от това да приемаш първобитни хора и да им раздадеш френски паспорти, вие ги гледахте снизходително и им говорихте като на деца - недорасли до вашите висши, а както се оказа сега, напълно идиотски идеи. Топидиотизмът ви не може да бъде ценност! Само върховни идиоти могат да си помислят, че като настанят някакви камилари и любители на кози в Рубе, ще получат нещо различно от Афганистан!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи