Дахер Ламот: Уважаеми грантораздавачи, господарите ви не ги е грижа за жените в Иран, а само за богатства и територии

Дахер Ламот: Уважаеми грантораздавачи, господарите ви не ги е грижа за жените в Иран, а само за богатства и територии

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Вчера се разхождах около Софийски университет и видях някаква тълпа от хора с ирански и кюрдски знамена. Тълпата се ръководеше от екзалтирано момиче, която с неприятен и истеричен глас, очевадно под влияние на субстанции, крещеше лозунги, а няколко човека й пригласяха. Повечето хора видимо не бяха перси, по-голямата част бяха кюрди, азери и вероятно студенти от паралелките по източни езици. Немалка част от лозунгите всъщност бяха за Украйна. Казах си: "Ясно".

Това вече съм го гледал. Помните ли първите демонстрации за "сирийска свобода и демокрация"? Тогава имаше почти същия състав. 

Сега ще ви кажа какво ще се случи в Иран. 

Същото каквото в Сирия, Арцах, Ирак, Йемен, Либия, Афганистан, ивицата Газа. Защитават правата на жените? Сериозно?

Уважаеми грантораздавачи от "Америка за България" (щото и най-големите глупаци знаят, че вие финансирате тези "проекти") къде бяхте когато екзекутираха и се гавреха с арменски жени в Арцах? Къде бяхте когато в С. Арабия счупиха рекорда за екзекуции, включително и на жени? Къде бяхте когато ви питахме да посочите град в Сирия, контролиран от "сирийските" "умерени" бунтовници, в който на жените им е разрешено да са без никаби? И досега няма такива. Какво стана в Афганистан, когато се възхваляваха Осама бин Ладен и се финансираха воините на джихада, т.е. муджахидините? Какво стана в Либия , когато се появиха пазарите за робини? Защо нямаше демонстрации за Бахрейн например, когато саудитски милиции преминаваха границите и биеха протестиращи? 

Защо правителството ви финансираше ислямистите в самия Иран, когато сваляхте секулариста Мосадък? 

Знаете ли какво ще се случи в Иран? Ще я потопят в кръв и безкрайни конфликти. Ще финансират сепаратистки азерски и кюрдски формации, ще разпердушинат страната на парчета, ще вкарат ислямистки организации, които ще се настанят точно на най-големите находища, ще точат газ и петрол години наред, ще го продават на корпорациите, а после "коалиция" от спасители ще "отиват да спасяват" като окупират същите територии.

В същото време инфлуенсъри и медии ще се надпреварват да измислят лъжливи истории с бременни жени, деца, котки и LGBT общности, както го направиха в Сирия, дори историите няма да се различават, докато подкрепяните от тях "борци за свобода" колят и разрязват хора на парчета, разрушават културни паметници и цялата им индустрия. 

Иран ще бъде върната столетия назад, ще бъде слаба и зависима, управлявана от послушни милионери. 

Жените на Иран? Ако наистина каузите бяха искрени, щях да съм пръв в защитата им. Уви, жените в Иран няма да видят и бял ден, ще погребват съпрузи и синове, бащи и роднини, ще бъдат бъдат подложени на насилие и престъпления от вражески формирования. 

Защото единствено, което на господарите на тези протестиращи ги интересува са територията и богатствата.  А най-голямото постижение на на тази кръвожадна зловеща, уродлива доктрина, е умението й да прикрива алчната й жажда с някакви виртуални, празни и лицемерни каузи: права на жените, LGBT, расизъм, деца и прочие. Играейки с егото и първосигналните емоции на армията им от послушници. Които дори няма нужда да си отварят устите, защото вече всички знаем какво ще кажат.

Ще ви кажа какво ще стане и с грантаджиите. След като нашмъркани изпълнят своите "задължения", ще изчезнат от публичното простронство, получавайки някакви позиции и "обещаващи" кариери. За нашите протестъри, например глистовидните такива, ще идат на няколко демонстрации, надявайки се някоя иранка да им пуснат, щото другите не биха обърнали внимание на некъпани смрадливи, брадясали като дангалаци зависими.

Тези уроди са тотално загубили човешкия си облик, често идват ехидно и подигравателно да ми пишат "ама що в Сирия, Украйна или в Херсон стана така", като че не става въпрос за човешки животи, общи трагедии от всеоща алчност и глупост,  а за мач и фенски крайни пристрастия, които тия малоумници попиват, поради липса на внимание и смисъл в реалния живот. 

Тотално деградирала безчувствена, озлобена паплач. 

ПС Чакайте и тия, любимците ми. Тия с "Ама един иранец (сириец, арменец и т.н.) ми разказа, че....

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Напълно прав е!

  13 Ное 2022 20:11ч.

  Браво! Дано някой да прочете и да разбере какво казва Дахер Ламот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Айде

  13 Ное 2022 20:45ч.

  Утре Дахер пак ще го затворят за 30 дена за неправоговорене с несъответствие с ойроатлантическите ценности. Ще има ясни сигнали, силни знаци и мобилизирани тролове да го докладват... Иначе той едиствен от всички в България "разбирачи" наистина разбира от особеностите, нравите и процесите в Близкия Изток.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тълпата се ръководеше от екзалтирано момиче, която с неприятен и истеричен глас, очевадно под влияние на субстанции, крещеше лозунги, а няколко човека й пригласяха.

  13 Ное 2022 21:13ч.

  Какво ли би станало с въпросното "момиче", ако на терен в демократичните Франция и Белгия отиде да крещи в някой от ислямските им анклави?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Bin

  13 Ное 2022 21:37ч.

  Браво, г-н Ламот!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • долар ден

  13 Ное 2022 21:43ч.

  Инстриментариумът за цветни революции, описан изключително точно, като цитат от наръчници на ЦРУ. Ако обобщим: САЩ имат следната лесна за разбиране и запомняне външна политика: Ограби и запали!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надявам се грантораздавачите

  13 Ное 2022 21:59ч.

  да си счупят зъбите с Иран. А на грантополучателите - били те глистоподобни или човекоподобни - никога не им е пукало за човешки съдби, ама никога. Да, прав е Дахер Ламот - има една уродлива инфлуенсърска пасмина (да допълня - от соросоиден тип), част от нея не изчезва от публичното пространство вече 30-тина години...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ким Чен Ун

  13 Ное 2022 22:03ч.

  Най добре си е в кочината. Собствената. Ако има телена ограда, един вожд и една партия още по добре. Да следват персите челния опит на С. Корея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Както и да те нерекат

  13 Ное 2022 22:41ч.

  Няма с какво друго да те обиди човек освен това, което вече е написано под рядкото дето си изпльоскал.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  14 Ное 2022 15:04ч.

  Хайде бе, селянино, прост да го научиш това степенуване .... Ще ти дам пример: прост, по-прост, най-прост, ТИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Омуртаг

  13 Ное 2022 22:35ч.

  г-н Ламот сигурно е прав за повечето от нещата които е казал.Надявам се обаче,че Иран няма да е лесна плячка за глобалистите.Иран е наследник на древна Персия,освен това знаем,че има поддръжката на някои сериозни държави,които вероятно няма да останат безучастни при евентуални действия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благодаря

  14 Ное 2022 7:37ч.

  За написаното, господин Ламот. Все някой трябва да има дързостта са говори истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • размисли без страсти

  14 Ное 2022 8:39ч.

  Написано е с много истинска болка.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  14 Ное 2022 9:47ч.

  кимче, тия мантри минаваха през 90-те, и по-късно, когато ѝ беше редът на територрията, тогова държава, да мине по описаната от г-н ламот схема. ся са бая нефелни, особено на фона на сегашното ни дередже.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  14 Ное 2022 9:55ч.

  Мюсюлманките в западните общества демонстрират със своите мюсюлмански дрехи и атрибути на обществени, работни места амбицията си да съхраняват и налагат мюсюлманството-на запад. При "протестите" в Иран мюсюлманките свалят и горят мюсюлманските си атрибути в облеклото, а на запад ги демонстрират и налагат.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  14 Ное 2022 13:57ч.

  Има мюсюлманки, дето не искат да носят хиджаб, има и такива, дето искат. Има също и различни мнения по въпроса дали е задължителен сред ислямските теолози. Ако това не беше кървав протест, организиран от ЦРУ, с участието на джихадисти, в Иран можеше да има легитимен дебат по въпроса и в резултат на това можеше да се вземе решение хиджабът да стане незадължителен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  14 Ное 2022 10:26ч.

  Даже и тукашните копейкаджии няма да искат да живеят в държава като Иран в която осъждат на смърт хора, участвали в протести

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стандарт

  14 Ное 2022 11:24ч.

  в държава като Иран в която осъждат на смърт хора, участвали в протести - тази информация може ли да се вярва че е истинска... ако чешки граждани могат да бъдат осъдени на затвор заради публикуване на видео показващ нацизма на украйнците ... за какво говорим двоен стандарт както винаги...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Копейкин

  14 Ное 2022 12:24ч.

  Имаш гугъл , търси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Н.Н.

  14 Ное 2022 13:50ч.

  Мирно протестиращи ирански жени, дето убиват полицаи, нали? Не, ЦРУ и спонсорираните от тях джихадисти не са намесени... https://english.alarabiya.net/News/world/2022/11/06/Four-Iranian-police-officers-killed-in-Sistan-Baluchistan-province-State-media-

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи