Уди Алън обяви нов филм, който може да е последният му

Уди Алън обяви нов филм, който може да е последният му

Режисьорът Уди Алън, който изпадна в немилост в Холивуд, когато осиновената му дъщеря Дилън го обвини в сексуално посегателство, заяви, че ще снима нов филм в Париж тази есен и той може да е последният в кариерата му, съобщиха световните информационни агенции. 

Уди Алън, който е на 86 години, даде интервю на актьора Алек Болдуин за кариерата и новата си книга "Нулева гравитация" - сборник с хумористични есета.

"Голяма част от тръпката е изчезнала", каза Уди Алън за филмовото изкуство. "Когато правех филм преди, той излизаше в киносалоните в цялата страна. Сега, когато направиш филм, остава няколко седмици в киносалоните, може би шест или четири седмици, а след това той отива направо на стрийминг,  това не ми харесва толкова", обясни той.

Уди Алън не даде подробности за предстоящия си филм, който ще бъде 50-ият в кариерата му.

Четирикратният носител на "Оскар", режисирал "Ани Хол" и други комедии, многократно е отричал обвинението, че е посягал на осиновената си дъщеря Дилън Фароу през 1992 г.

Много знаменитости и ръководители в Холивуд се дистанцираха от Уди Алън, след като движението #Аз също стана глобално през 2017 г. и привлече внимание към сексуалните посегателства. Телевизия HBO дори посвети поредица на скандала с Уди Алън - "Алън срещу Фароу" от 2021 г.

Болдуин, който се е снимал в три от филмите на Уди Алън, не повдигна темата по време на интервюто, което беше предавано на живо на страницата на актьора в Инстаграм.

Снимките на последния филм на Алек Болдуин - "Rust ", бяха спрени, заради трагедия. Пистолетът, който Болдуин държеше, изстреля боен патрон и загина операторката Халина Хъчинс. Актьорът, който е и сред продуцентите на филма,  заяви, че не е стрелял с оръжието и е съкрушен от инцидента, но срещу него и създателите на  "Rust " бяха заведени съдебни дела.

Източник: БТА

 

 

 

Коментари

 • Уилт

  29 Юни 2022 13:20ч.

  Надявам се да е поне толкова добър, колкото "Полунощ в Париж". Страхотен филм!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • добър за Уили

  01 Юли 2022 15:09ч.

  педераски филм.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • O tempora ! O mores !

  30 Юни 2022 8:29ч.

  Вече дори умерени девианти, като педофила Уди, минават за консервативни и реакционери пред Холивуд !...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Doktor

  30 Юни 2022 12:45ч.

  Уви,вярно е.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво значи

  01 Юли 2022 15:04ч.

  уметен педофил? Някой да обясни след колко броя молествани деца и съсипани животи умереният педофил става екстремен, и обратно?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Observer

  01 Юли 2022 13:47ч.

  При творците трябва да се съсредоточим около творчеството им. Иначе кой бил гей, коя от остров Лесбос, кой убиец, кой наркоман или алкохолик, имаше например един френски педофил сифилистик, който го изучавахме по литература, не подробностите от живота му, естествено. А и не сме свидетели на това, в което го обвинява осиновената дъщеря, та така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не така

  01 Юли 2022 14:58ч.

  извратените не могат да създават добро, защото творчеството е отражение на Личността. В коя книга или творба не се отразява личността на твореца? Какво чакаме от повредени хора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жалко

  01 Юли 2022 15:01ч.

  че партията натрапваше такива " творци". Учебните програми трябваше да подкрепят всичко, което дори далечно беше срещу Християнството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • слаб режисьор

  01 Юли 2022 15:11ч.

  избутан напред заради еврейското лоби в холивуд. Много слаб актьор, повтаря няколко пози и физиономиии

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евреин в Холивуд

  01 Юли 2022 15:13ч.

  Гарантиран маркетинг и успех. Звездите се правят от маркетинга и пропагандата на филмовите критици и награди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  06 Юли 2022 11:35ч.

  Бърборко. Има купища доста по-велики американски режисьори от него. Единствения му филм който е гледаем е "Мачпойнт". Във всички останали само философстване и маниерничане. В Ани Хол тоже...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уди е велик,

  09 Юли 2022 9:30ч.

  колкото и да се опитват тук да го оплюят!И като режисьор,и като актьор и като сценарист!Прочетете автобиографичната му книга,изгледайте поне 2/3 от неговите филми и ще се убедите в написаното тук!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи