Филмът на ужасите "Мечо Пух: Кръв и мед" спечели най-много антинагради "Златна малинка"

Филмът на ужасите "Мечо Пух: Кръв и мед" спечели най-много антинагради "Златна малинка"

Филмът на ужасите "Мечо Пух: кръв и мед" (Winnie-the-Pooh: Blood and Honey), създаден по историята за детския литературен герой Мечо Пух, спечели най-много антинагради "Златна малинка", предаде Ройтерс. Продукцията обра "малинките" и в петте категории, в които беше номинирана - за най-лош филм, най-лош режисьор, най-лош сценарий, най-лоша екранна двойка и най-лош римейк.

Меган Фокс получи две антинагради "Златна малинка" - за най-лоша актриса за "Джони и Клайд" и в категорията за най-лоша актриса в поддържаща роля за "Непобедимите 4". 

За участието си във филма "Милост" Джон Войт получи приза в категорията за най-лош актьор. Силвестър Сталоун също взе "Златна малинка" - за най-лош актьор в поддържаща роля за "Непобедимите 4".

Антинаградите "Златна малинка" са учредени през 1980 г. като антипод на холивудския награден сезон. Статуетката представлява пластмасова малинка със златисто покритие, чиято стойност не надвишава пет долара.

Антинаградите се връчват преди отличията "Оскар", които предстои да бъдат раздадени на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис на 10 март.

Носителите на "Златна малинка" бяха определени при гласуване на над 1100 души от САЩ и повече от 20 страни по света, членове на едноименната фондация. 

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Коментари

 • Моите имена

  11 Март 2024 7:18ч.

  По-тъпа от тази дописка ще бъде единствено другата - за оскарите (уауууууу!!).... Всичко в холи-боли-вуд е за в киреча!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тихомир Томов

  11 Март 2024 17:16ч.

  такъв Мечо пух ще е добре приеман на Витошка !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи