Епосът "Йелоустоун" на Кевин Костнър постави рекорд с 12,1 млн. зрители

Епосът "Йелоустоун" на Кевин Костнър постави рекорд с 12,1 млн. зрители

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Епосът на Кевин Костнър и "Paramount" - "Йелоустоун", достигна 12,1 млн. зрители - най-много в седмицата на излъчване. Началото на петия сезон стана най-популярният телевизионен епизод на настоящия сезон.

Постижението на Костнър е впечатляващо, тъй като "Йелоустоун" се излъчва по кабелна мрежа, а не в ефира на големите телевизии като CBS, NBS или ABC. 

Епизодът беше излъчен от няколко оператора. Така 9,4 млн. души са гледали началото на петия сезон само по "Paramount".

"Създадохме сериал, който в началото не беше популярен, но постепенно зае полагаемото му се място", каза неотдавна Костнър в интервю за Асошиейтед прес.

"Йелоустоун" е сред най-гледаните сериали в момента и това донякъде се дължи на по-възрастната аудитория, която е свикнала да гледа телевизия по традиционния начин, каза Джоузеф Адалян, редактор на сп. "Vulture". "Хората искат да гледат нещо и да го гледат сега."

Шоуто на Кевин Костнър доказва продължаващата популярност на уестърна като жанр. Донякъде е изненадващо, че сериалът не се е сдобил с имитации.

"Йелоустоун" е изключително популярен в т.нар. червени щати. Щатите с губернатори републиканци - начело с Тексас, гледат сериала на Костнър три пъти повече в сравнение с щатите с губернатори демократи.

Нито един сериал не беше достигал повече от 8 млн. зрители в деня на излъчването, въпреки че аудиторията обикновено се увеличава с отложеното гледане. "Младият Шелдън" на CBS достигна 7,14 млн. зрители.

 

Коментари

 • Камък с рога от Синовете на Великата мечка

  18 Ное 2022 14:19ч.

  Не е лошо сериалчето. Отразява много точно американския манталитет на пистолета, насилието и плоските емоции и чувства. Някакви романтични крадци се борят геройски за "своята собственост" с отвратителни корпоративни крадци.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Котопакси

  18 Ное 2022 20:04ч.

  Страхотен сериал запазих си една две серии от сезон 3 и 4 във които се казват такива истини от главните герой че съм сигурен че ако продължаваме да си играем на войни ,че планетата ще се отърси от мръсната човешка кожа веднъж завинаги .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бай Иван Пенсионера

  21 Ное 2022 22:15ч.

  Може би хората се натискат да гледат този филм, защото в него няма ЛГБТ епизоди?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "Хората искат да гледат нещо и да го гледат сега."

  23 Ное 2022 15:13ч.

  гиниалну

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи