Българската актриса Доротея Толева участва в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна"

Българската актриса Доротея Толева участва в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна"

Българската актриса Доротея Толева участва с Том Круз в "Мисията невъзможна: Пълна разплата - част първа". Това съобщават разпространителите на филма за България "Форум филм".

В актьорския състав са още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хенри Черни, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма и др. Режисьор и сценарист на филма е Кристофър МакКуори. Продуценти са Том Круз и Кристофър МакКуори, а изпълнителни продуценти са Дейвид Елисън, Дейна Голдбърг, Дон Грейнджър и Томи Гормли.

В "Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа" Том Круз изпълнява каскада, за която актьорът мечтае от дете и която е най-опасното нещо, което е правил до момента – скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп, разказват от "Форум филм".

Премиерата на новия филм от кинопоредицата "Мисията невъзможна" в България е на 14 юли.

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Зодия Прасе

  24 Март 2023 9:51ч.

  Предвид факта, че ролите на "добрите" са вече заети, остава да видим Доротея Толева в ролята на сериен прелъстител-злодей.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила от Марс

  26 Март 2023 19:19ч.

  Доколкото разбрах, ще играе някаква руска агентка, враг на добрия герой, която той разбира се ще победи - какво друго, такава е "нашата роля".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Каква актриса е Доротея Толева?

  24 Март 2023 10:24ч.

  В колко филма е участвала досега, качвала ли се е някога на театрална сцена..Най-сериозното и предимство е, че сестра и е женена за Андрей Арнаудов..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рене от съпротивата

  24 Март 2023 10:39ч.

  Според ИМДБ Доретея Томова участва в "Корпус за бързо реагиране 2: Ядрена заплаха" (2014), "Изпитанието на викингите" (2015), "Valentine's Again" (2017), "Господин Х и морето" (2019), "Куршуми на справедливостта" (2019), "Пътят на честта" (2019-2021), "Шекспир като улично куче" (2022).

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мхм

  24 Март 2023 14:15ч.

  И аз поразгледах.. Основно епизодични роли, кво разправяше Тодор Колев, аз съм просто един актьор от миманса.. Тази най-вероятно е подобна..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • който има балдъза

  02 Апр 2023 13:50ч.

  Нали....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • доц. Карачибук, Kino Magazine

  24 Март 2023 16:04ч.

  2023 - време за още една невъзможна мисия! Пълна разплата - смес от експлозивен шпионски екшън, шеметна динамика, уникални каскади, от които дъхът на зрителя спира и той кротичко се нааква. Героите от филма се щурат из екзотични локации, срещат се с всякакви хора и ловко ги избиват още преди да се запознали с тях. Том Круз отново е в най-емблематичната си роля – агент Итън Хънт. Ще го видите да изпълнява уникална каскада "El Condor Pasa". Интересен факт е, че идеята за нея той получава от своя калеко Христо Явашев - Кристо, който му я разказва на смъртния си одър. Заклева своя племеник да прави, да струва, но непременно да я осъществи. Завещава му и своя свръхмощен турбомоциклет с кош и изкуствен интелект, артистично пакетиран като голямокалибрен салам мортадела. Каскадата започва с близки кадри на беснеещ мотор-мортадела. Двигателят трещи, ауспухът изпуска кълба дим, гумите пушат, хвърлят пръст подобно на подивял слон. Моторът устремно се засилва и полита от висока скала в бездънна бездна. Рее се сред пухкави облачета, само в далечината се мярка познатият силует на водопада Виктория. Том Круз с ледено спокойствие продължава да язди мотора. Стои като истукан, само ръката му от време на време дава газ. В нирвана е изпаднала и спътницата му от коша. Това е шармантната брюнетка Гвендолин - еротична танцьорка и боксьорка категория петел. До края на филма тя така и не осъзнава, че е вербувана да работи за МОСАД. Това го знае само агент Хънт, който точно заради този факт подтиска желанието си да я изгвърли от коша на мотоциклета. Ролята на Гвендолин е поверена на българката Доротея Толева. Камерата отблизо показва как тя е потйнала в своя си свят и меланхолично лакира ноктите си. Така и не забелязва настигащия ги разгонен перуански кондор. Той предвидливо се е съблякъл и лети съвършено гол. Грабва в ноктите си Толева, издига се още по-високо и след кратко колебание отлита в незвестна посока. Отсъствието на Толева дебалансира мотоциклета. Той се запремятва във въздуха и започва да губи височина. Ще оцелее ли агент Хънт? Ще се добере ли до Мапуто, където трябва да застреля руския шпионин полк. Куроедов? Какво ще стане с Гвендолин? Дали кондорът ще смогне на крилете на любовта да я отнесе до университета в Апуримак, където да се изучи да актриса? Всичко това ще научите ако гледате новата серия на "Мисията невъзможна".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Читател

  24 Март 2023 18:09ч.

  Евала на доцента Карачибук за този и всички други досегашни коментари! Хвала! Желаем винаги да четем неговите коментари! И предлагаме да бъде повишен в: "Професор" поради високата му и всестранна компетентност и ерудиция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кеелен

  24 Март 2023 18:14ч.

  Ще бъде в масовката в някоя сцена. Те там такива като тази имат милиони да чакат на опашката. А, като я гледам от снимката с тази умряла физиономия...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • С мустаци е по-хубава

  25 Март 2023 7:35ч.

  Отиват и

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • По нашенски

  27 Март 2023 1:40ч.

  Одумахте момичето като Тарильомица и Селямсъзката на пейката до портата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ценител

  27 Март 2023 9:24ч.

  хората не виждат къде е новината - някаква местна скумрия щяла била да се снима с кого - с "великия" том круз, в поредната боза. поради което и се забавляват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ВСЯКО УЧАСТИЕ В ХОЛИВУДСКИ "ТВОРБИ" Е ВЕЧЕ ПРОТИВ РЕЙТИНГА НА ВСЕКИ АКТЬОР

  28 Март 2023 17:45ч.

  ...поне в България, където хората са все още с що-годе нормално разбиране за това какво е киноизкуство и какво е пропаганда. А от тази снимка ни гледа едно лице на жена, която няма нищо против да играе жената - вамп. Така че, аз и моето семейство не сме потенциални купувач на билети за този "спектакъл" на матрицата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • The Pied Piper

  29 Март 2023 18:00ч.

  Хубаво си е момичето, а завистта няма почивен ден....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Calligari

  03 Апр 2023 10:01ч.

  Хубава е, ако беше с брада щеше да е направо чудна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Анонимен робот

  02 Апр 2023 7:05ч.

  Хем хубаво, па и бие яко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тотю

  03 Апр 2023 9:16ч.

  kato гледам - безлична физиономия; значи наш човек затова уредена да играе нещо си някъде си за едни пари; casting couch

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи