Българка дублира Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

Българка дублира Моника Белучи във филм с Лиъм Нийсън

Бургаската красавица Розалина Попова, която бе титулувана за подгласничка на „Мисис Бургас 2016 г.”, се превърна в официалния двойник на холивудската звезда Моника Белучи. Това се е случило по време на снимките на „Memory“, с участието на Лиъм Нийсън, които се проведоха миналата пролет в Созопол, разказва Нова телевизия.

На 29 април зад океана е премиерата на холивудската продукция „Memory“ на режисьора Мартин Кембъл. Във филма участват Лиъм Нийсън и добре познатият от „Железният човек 3“, „Блъдшот“ и „Приказки за лека нощ“ Гай Пиърс. Допреди дни никой не знае, че в част от сцените, снимани в Созопол миналата пролет, Моника Белучи е заменена от бургазлийката Розалина Попова.

„Розалина е една семейна жена с две деца, прекрасни момчета, която много отдавна се занимава с мода, с изяви, някои от които с благотворителна цел”, споделя самата тя пред камерата ни.

До началото на миналата пролет двойничката на Моника Белучи дори не е мечтала да я изберат за дубльорка в холивудска продукция и то на звезда като Белучи. В социалната мрежа видяла пост, че се търси жена с физическите данни на холивудската звезда. Така и срещнала Маруся Русева, която била натоварена да подбере най-подходящата дубльорка.

„Идеята беше, че те трябва да отговарят на определени физически данни, тъй като дрехите, които Рози носи на снимките, са оригиналните дрехи, с които е била облечена Моника Белучи”, казва организаторката на културни събития.

Изборът бил доста труден и заради локдауна, тъй като нямало възможност за директни срещи, разказва 14 месеца по-късно Маруся. „Беше много смешно, че аз никога не я бях виждала на живо, не я познавах и в един момент вече след третото изречение, извиних й се и й казах, че ще имам нужда от снимки по бельо, в профил. Един профил, втори профил, в гръб, в анфас, и тя снимаше и пращаше, снимаше и пращаше. Аз след третото мое искане за различна снимка си помислих, че ще ме прати по дяволите, защото тя снима и праща на мен, аз пращам, препращам на колегата, който е в софийската продукция, съответно той препраща до първия режисьор”, спомня си Маруся Русева.

В началото Розалина помислила, че някой се шегува с нея, но после се оказало, че е истина.

Снимките били в началото на април, а сцената от филма е лятно парти край басейн. „Беше наистина студено. За април месец градусите бяха около 7, 6-7. Една или две вечери, не си спомням, валеше дъжд и така преминаха снимките. Дори не помня студа, помня тази емоция, еуфорията, всичко това, което се случваше, така здраво координирано и тази атмосфера. Направо бях забравила за студа”, спомня си красавицата.

Това е първият досег на Розалина с киното. На сцената обаче е от години. Става първа подгласничка на конкурса „Мисис Бургас 2016 г.”

Запознахме се на кастинг за конкурса „Мисис Бургас” през 2016 г. Тя дойде в типичния си стил, с нейното очарование, с което вие се запознахте. Една страхотна жена, лъчезарна, усмихната, модерна”, казва за Розалина Илияна Мосинова, която е лицензиант на конкурса за красота.

Повече гледайте във видеото.

Източник: Нова телевизия

 

 

Коментари

 • вече работещ беден благодарение на Кирчо

  18 Юли 2022 14:08ч.

  !????????? пак ли се рекламират комплексите ни за малоценност.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 18 Юли 2022 14:08ч. !????????? пак ли се рекламират комплексите ни за малоценност.

  18 Юли 2022 16:11ч.

  Нормално! Не е ли това основната задача на "българските" телевизии Нова, бТВ и БНТ лекичко и полека да набиват в главите на децата ценностите на БигБрадър, Ергенът, Смени жената, Дубльорката от Бургас и подобни медийни заместители на нормалния живот?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • само за това ни имат-за дубльори

  18 Юли 2022 15:16ч.

  Мен специално от такива неща ме е срам. Не е повод за гордост.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аферим, машалла!

  18 Юли 2022 18:12ч.

  Моника Белучи е... Моника Белучи! Няма нищо срамно в случката, не знам откъде преждекоментирали са извадили тия неадекватни реакции и комплекси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нищо особено не е моника ти белучи

  18 Юли 2022 21:21ч.

  Само комплексарите се радват, че някой ги е взел за слугинската работа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Усвен да дублирати Лъйнари за другу ни ставати

  18 Юли 2022 22:57ч.

  Таа само кат пругувори и си прулича виднага кваа проста патка а Моника Белучи нее никаква Холивудска прима, просто игра една бегла роля в един Жеймз Бонт и толкоз, иначе сее макаронаджйска чинечитка, КАТО ДВЕ КАПКИ ВУДА ФАФАФА

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • изобщо целее Бургазд йа руска зона там цилуват руски гъзуве нъсекъди е уукупирану ут руски глъвурези

  18 Юли 2022 23:02ч.

  Целото Чирноморийе сми го плънирали с два ипицентъра да ришим въпроса идин пъд зъвинъги

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дебелучи

  19 Юли 2022 11:09ч.

  Розалина е великолепна! Много ми харасе на снимката й с разгърната синя рокля, на която се проветрява след мощна флатуленция.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Холивудският режисьор от гръцки произход Спирос Терситос е започнал да снима научно-фантастичния си трилър "Три клечки кибрит". Действието се развива в настоящето. На Земята каца тайна мисия на свръхразвитата цивилизация на Скрофоидите.

  19 Юли 2022 13:13ч.

  Тя живее около Сириус, а представителите й са неотличими от земната домашна свиня. Целта на полета е да се похитят мумиите на Ленин, Ким Ир Сен и Хо Ши Мин. Зрителят едва в самия край узнава за какво са им на Скрофоидите тези мумуи. Командир на полета е българин - архонт Георги Свинаря. Във филма има още едно наше участие - в ролята на мумията на Ленин ще видим проф. Ал. Йорданов.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зодия Прасе

  22 Юли 2022 11:09ч.

  Машалла, тези бургазлийки много ги бива в киното - и Мария Бакалова, и тази. Хайде да е хаирлия - тази година хорМоника Белучи, догодина Катрин Зита Джоунз. Пък Плевньо може да дублира Стив Карел, а Киро - Джон Траволта. За целта обаче трябва да нашишкавее значително.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво да се направи

  29 Юли 2022 7:49ч.

  И в моето легло я замества българка...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи