Актьорите от сериала "Приятели" тъгуват за Матю Пери

Актьорите от сериала "Приятели" тъгуват за Матю Пери

Лиса Кудроу благодари на покойния си колега Матю Пери за "най-хубавите десет години, които човек може да има" по време на снимките на сериала "Приятели", предадоха осведомителните агенции. Американската актриса, която играеше Фийби в популярния ситком, е последната звезда от "Приятели", отдала почит на Пери след Дейвид Шуимър, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Мат Лебланк. Те похвалиха колегата си за неговите "смях и творчество".

Споделяйки снимка с Матю Пери в Инстаграм, Кудроу каза: "Снимахме пилотния епизод "Приятели като нас", който беше взет веднага от Ен Би Си... След това… ти предложи да играем покер и направи така, че да е много забавно, докато в началото се сближавахме. Благодаря ти за това".

"Благодаря ти, че ме накара да се смея толкова силно, като казваше нещо - боляха ме мускулите и сълзи се стичаха по лицето ми всеки ден", пише актрисата. "Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има." Кудроу също така благодари на Пери, който почина на 28 октомври на 54-годишна възраст, за доверието, което ѝ е гласувал. Тя добави: "Благодаря ти за времето, което прекарах с теб, Матю".

Самостоятелното ѝ изявление е последното от тези, с които звездите от "Приятели" почетоха Пери след публикациите на Шуимър и Анистън в сряда. Дейвид Шуимър, който беше в ролята на Рос, публикува и видео с Пери, представено като един от неговите "любими моменти" с колегата му от "Приятели".

Дженифър Анистън пак каза на своите над 44,5 млн. последователи в Инстаграм: "Той беше част от нашата ДНК. Ние винаги ще бъдем шестима".

Ден по-рано актьорите Мат Лебланк и Къртни Кокс също споделиха любими моменти с покойния си колега в отделни публикации в социалните мрежи. За Лебланк е било "чест да сподели сцената" с Пери, а Кокс каза, че е "благодарна" за всеки момент, в който е била с колегата си. 

Петимата актьори от "Приятели" се събраха за погребението на Матю Пери, което беше на 3 ноември в Лос Анджелис, съобщиха американски медии. Преди това те разпространиха и общо изявление пред списание "Пийпъл". "Ние сме дълбоко разстроени от загубата на Матю. Бяхме повече от колеги. Бяхме семейство", се казва в съобщението им тогава.

Матю Пери беше открит мъртъв на 28 октомври в джакузи в дома си в Лос Анджелис.  

Източник: БТА

Следвайте "Гласове" в Телеграм

 

Коментари

 • Те могат да тъгуват колкото си

  17 Ное 2023 9:15ч.

  искат но защо трябва “гласове” да ни тика постоянно техните сълзи и сополи по един наркоман?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Актьорите от сериала "Приятели" тъгуват за Матю Пери

  27 Ное 2023 14:55ч.

  Нема страшно, да си набият по два бустера и ще се съберат с Матю…?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи