Яков Кедми: Русофобията в България е мотивирана с пари и обещания за политическото бъдеще

Яков Кедми: Русофобията в България е мотивирана с пари и обещания за политическото бъдеще

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Има хора с български произход, които се опитват да разпалват русофобията в полза на някой друг, надявайки се, че върху това ще построят своето политическо бъдеще, и за това на тях им се плаща. Но самата русофобия е противоестествена за българите, за българската култура, за българската история, за всеки българин. Русия през цялата си история не е направила нищо лошо нито на българите, нито на България. Това казва в разговор с Мартин Карбовски @MartinKarbowski Яков Кедми.

Според дипломата всички от Ленин до Путин са допуснали грешки по отношение на Украйна. Путин е имал възможност да реши проблема още през 2014-а, но е избрал друг вариант и затова сега "и Русия, и Украйна плащат с кръв". А НАТО и американците са решили да се възползват:

"Никой никога нито в Америка, нито в Европа се е интересувал от интересите на Украйна, не се е интересувал и за тези на България. Кого в Европа го интересува благополучието на българския народ? Вие за тях не сте пълноценни европейци."

Разговорът на Мартин Карбовски с Яков Кедми може да видите във видеото.

 

Яков Кедми е израелски държавник, дипломат, в периода 1992-1999 г. е ръководител на израелската специална служба "НАТИВ". Участва във войната на Йом Кипур , където служи в един танков батальон с бъдещия израелски премиер Ехуд Барак. Заема ръководни постове в „руския отдел“ на израелското външно министерство. 

Източник: https://www.youtube.com/channel/UCXathLCuWe2YM3D64aJoRyw

 

 

 

Коментари

 • Евала на Карбовски

  12 Яну 2023 9:27ч.

  Един от истинките журналисти в България. Да си упражнява руският. Има много интересни събеседници за канене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия не е направила нищо лошо на България! Знаем, даже повече от това: при Русия имаше индустриална държава България, огромни ресурси злато, мед, олово, почви.. всичко на БГдържава и народ, и и здрав образован духовен народ!

  12 Яну 2023 10:13ч.

  Причината за продажните граждани с български произход е ФЕТИШИЗАЦИЯТА на парите! .... А за операцията на РФ и за ролята на УКРАЙНА истината е: .................. "На 24 февруари 2022 г. Русия не започна денацификацията и демилитаризацията на Украйна, а призна и гръмко заяви, че Ялтенският мир и Хелзинкските споразумения са рухнали – правилата вече не съществуват. Най-накрая чуха какво казва Русия! ............ Значението на Украйна в световния ред не е такова, че да се жертва тоя ред заради нея. И двете страни са наясно, че въпросът е принципен. Истерията на обединения Запад от действията на Русия не е породена от интересите на Украйна, а от разрушаването на наложения след 1995 г. РЕД – МОНОПОЛНОТО ПРАВО на ЗАПАДА да ИЗВЪРШВА НАСИЛИЕ! ... Дойде времето за нова политическа икономия. Икономика без политика не създава програма за развитие. Това, което свикналата да измерва всичко с графата „финансова печалба“ съвременна икономическа наука по никакъв начин не може да разбере. ..... Войната не е в Украйна. Войната е в умовете. Войната е за бъдещето. Изборът е екзистенциален. (продължение)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всичко започна през 1995 г., когато „цивилизованият свят” погази всички цивилизационни норми!

  12 Яну 2023 10:17ч.

  В нощта на 29 срещу 30 август 1995 г. от авиобазата Лехфелд в Бавария (Бундещрасе, на 17 км източно от Лагерлехфелд и на 20 км южно от Аугсбург) излетяха две ескадрили Panavia Tornado от 32-ро изтребително-бомбардировъчно крило (Jagdbombergeschwader 32) на 1-ва дивизия на "Луфтвафе“, за да бомбардира Югославия. 1. Започна операция „Съюзна сила“. 2. След това ще има „Преднамерена сила“, разчленяването не на Югославия, а на Сърбия, обръщане самолета на Примаков над Атлантика и убийството (това не е печатна грешка) на Слободан Милошевич. 3. След това щеше да дойде "Иракската свобода" и екзекуцията на Саддам Хюсеин. 4. После за Либия ще се застъпи „Обединеният защитник“ и се стигна до малтретиране, изнасилване и убийството на Муамар Кадафи. А после….... 5. После „Непоколебима решителност" се СБЛЪСКА с РУСКОТО - НЕ! ........ Сирия, макар и в съкратен вариант, оцеля. Башар Асад остана жив. Машината забуксува. „Натискът на изток“ се затлачи."

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Групова солидарна отговорност за по-нататъшното напредване на Изток!

  12 Яну 2023 10:23ч.

  Защо тогава започваме от 1995 г.? Защото „Съюзническата сила“ беше първата операция на НАТО зад гърба на Съвета за сигурност на ООН (крушението на Ялтенския мир и Хелзинкското споразумение). Защото самолетите бяха германски. Защото кръвта на цивилното население затвори порочния кръг, създаде групова солидарна отговорност за по-нататъшното напредване на Изток. ................ През 1995 г. „цивилизованият свят” погази всички цивилизационни норми. „Съюзна сила“ сложи край на международното право. Остана само волята и желанието на условно обединения Запад. Консолидираща сила стана ЖАЖДАТА за ПЕЧАЛБИ, обусловена от новооткриващите се пазари (нова работна сила, нови потребители, нови ресурси), самоидентифицирали се като деидеологизация. Докато усвояването на новите пазари носеше печалба, глобалният проект устройваше всички (или почти всички) национални администрации. През 2008 г. печалбата приключи, загубите започнаха да надвишават ползите. А ЗАГУБИТЕ НЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ по РАВНО....... Социалната стабилност се оказа под удари, но не в световен мащаб, а в конкретни държави. Светът започна да се разпръсва по „национални квартири“. Това бе национален реванш.!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пускайки печатарската преса, САЩ денационализираха световните спестявания!

  12 Яну 2023 10:27ч.

  Основният резултат от кризата от 2008 г. бе създаването на политически мотивиран инвестиционен механизъм (преразпределение на разходите). Пускайки печатарската преса, САЩ денационализираха световните спестявания. Спестяванията на развиващите се икономики се преместиха под американската юрисдикция! ............. След САЩ, централните банки на Англия, Япония и ЕС също пуснаха своите печатници. Глобалната (все още) финансова система се напълни до горе с "нови" пари. Фондовият пазар кипна от спекулативни печалби, симулиращи растежа на глобалната (засега) икономика. ...................... Но от 2008 г. расте не световната икономика, а световният БВП (скоростта на обращението на парите). Бълбука на повърхността, а „новите“ пари все още не се трансформират в програми за растеж. На дневен ред са редица въпроси, на които либералната теория не може да отговори!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Парите не са смисълът на Живота на Планетата Земя!

  12 Яну 2023 10:27ч.

  Причината за дивотията за невижданият примитивизъм с пращането на оръжия за подклаждането на войната, както и очеизвадното ограбване на ресурсите на Изтока (респ.България) е ФЕТИШИЗАЦИЯТА на парите. Но парите не са смисълът на Живота на Планетата ни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички ще си упражняват руския

  12 Яну 2023 10:34ч.

  Не научиха английския, но руският е като българския, наш език, затова и лесен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сензор

  13 Яну 2023 6:04ч.

  Това наци-четкане на българските комплекси и мании за кухо величие, и то с анти-европейска и анти-американска насоченост?! И то точно на 10.01.2023 - 79-години след най-голямата и опустошителна US+UK бомбандировка на София, ... ?! Пък и намесването индиректно на "българското добро отношение към евреите" през 1940-1944?! ... Вижда се че това не е обективен анализ, а чиста пропаганда на емоционално ниво - тип "Костя Копейкин", че и със заимствани фрази-клишета! На предстоящите избори нито US+EU, нито руснаците могат да разчитат на мнозинство в парламента! Пък и руснаците нямат вдъхващ доверие и привлекателен политически проект, който да измете настоящите мутро-милиционерски и клепто-продажни БКП+ДС-остатъчни екскременти, с които US+UK+EU забъркват "манджите" за българите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  12 Яну 2023 9:29ч.

  Като го слушаш този човек, осъзнаваш какви нищожества управляват България!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  12 Яну 2023 9:32ч.

  Изпратете това интервю на зеления чорап и кохортата му... гълъба и пеканката, къде се опитват да ни натресат подобно на кирча харварда ? Зеленския чорап къде са ни поставили е по-зидя и от зеленския в усрайна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • nan

  12 Яну 2023 9:52ч.

  г-н Дачков, мисля че е време да последвате примера на Карбовски и да направите свой канал. България и българите имат огромна нужда от истинска публицистика и журналистика.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма смисъл,

  12 Яну 2023 13:07ч.

  няма да просъществува дълго, Youtube ще му го затвори. Да се радваме, че поне този сайт все още съществува

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И защо трябва да слушам

  12 Яну 2023 9:56ч.

  двойния агент Кедми?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  12 Яну 2023 10:19ч.

  Ами като искаш да тролиш, трябва поне да си наясно с темата, по която го правиш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  12 Яну 2023 10:20ч.

  коготу дъ слушъш се таъ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дали е двоен агент Кедми, не е наша работа

  12 Яну 2023 10:36ч.

  Лошото е, че нашенци са агенти на всеки друг, но не и на България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • thenewone

  12 Яну 2023 13:19ч.

  Ми не трябва. В конспект за изпит ли са ти го дали? Като искаш - слушаш, като не искаш - не слушаш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е защо

  12 Яну 2023 10:51ч.

  ако Кедми е двоен агент е похвално , даже възхитително,а ако е някой в подобна роля,но за други служби да е укорително?Двоен Аршин Малала...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • русофобията е в управлението на България

  12 Яну 2023 11:21ч.

  агентите/шпионите на сащ са ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, стоян михалефци, антоанета цонефа, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, ге0рги б0р!с0ф ге0ргиеф (боец), любомир алам@нофци, емил с0к0лофци, димитър гърдефци, георги ганефци, армани сбърканяни, хаджигенофци, рошен офшорнелиеф, создормон прасе и банкянската тиква!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калпазанче

  12 Яну 2023 11:33ч.

  Отдавна следя проявите на г-н Кадми. За пръв път Карбовски вкарва българската тема в устата и мисълта му, наред с руската. Очевидно човекът харесва нашата страна и е свързан с нея както сам посочва в интервюто. Посочва и основната причина за недоброто състояние- продажността на т.н. елит! Прав е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без имена

  12 Яну 2023 14:17ч.

  И друг път е говорил за България във връзка със спасяването на евреите пред не български журналист. Каза, че две страни не са предали своите евреи-Холандия и България. От коментарите под интервюто се разбра, че никой не знае този факт за България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дания!!! не Холандия...

  12 Яну 2023 22:01ч.

  грешка или...?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е така

  14 Яну 2023 18:23ч.

  трябва да спрем да ги наричаме български елит! По-точно американските чиновници в парламента е по правилно и трябва да се наложи като израз навсякаде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Просто евреин

  16 Яну 2023 2:02ч.

  спасили сте на кукува лято, добре, че тия хора са имали съседи, роднини, учени, но не е масово властта и половината народ е лила съгласна евреите да се ликвидират и ИМУЩЕСТВОТО ИМ ДА СЕ РАЗГРАБИ ОТ ВАС ЧИСТИТЕ АРИЙСКА СЕЛЯНДУРИ БАЙГАНЮФЦИ!!! Хайде дори прочетете 2 та тома 2100 страници с поименно как българите помогнаха на немците да се депортират и убият 11500 евреи от Беломорието....защото им е отказано българско гражданство от БЪЛГАРИЯ!!!! https://pogled.info/avtorski/Hristo-Georgiev/i-pametta-v-orbitata-na-litsemerieto-i-interesite.151057 ЧЕТЕТЕ СИ ИСТИНСКАТА ИСТОРИЯ!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия не е направила нищо лошо на България!

  12 Яну 2023 11:37ч.

  само два пъти й е обявявала война миналия век - я другой такой страны незнаю!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • йосарян

  12 Яну 2023 11:41ч.

  мокасин, като не владееш един език, не ставай смешен в опитите си да го ползваш. и с историята си така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Sion

  12 Яну 2023 11:50ч.

  Ма не е успяла да ни бомбардира ни веднъж и да избие хиляди..Те на, американците пак са напред в резултата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  12 Яну 2023 14:12ч.

  Киме, ти ли си? По опорките ще ги познаете :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ники

  13 Яну 2023 6:16ч.

  И кога е станало това?Образователната система по американски образец ражда дегенерати .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • rover

  12 Яну 2023 11:38ч.

  яков кедми е умен и далеч не случаен човек. браво на карбовски, че е намерил кураж да го интервюира.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Геофизик

  12 Яну 2023 12:10ч.

  Щеше да е добре да имаме повечко хора като Яков Кедми, но нямаме. Прав е колегата над мен, че Кедми съвсем не е случаен човек, затова е добре да чуваме какво казва. Оптимист съм, че хоризонтът за България е светъл, макар и все още да не се забелязва, за разлика от този на Запада - там е мрак и кръв. Тукашнате днешна западна агентура да му мисли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  12 Яну 2023 12:34ч.

  Потвърждавам. Като живеещ извън колонията.Държавите са егоисти,особено западните.Татко който е бил свидетел на 1944 ми е разказвал от 1 лице за икономическите промени след 1950.Много работа често доброволна за благото на България."Бяхме млади и искахме да променим България" ми каза.И СССР е тази която е помогнала основно."Бяхме много бедни след войната" ми каза."Нищо нямаше"..."с доброволен труд много неща сами си направихме на село,държавата ни осигури материалите".Той е работил на Хаимбоаз.Имам снимки на тези млади и усмихнати хора.Здрави и мускулести но не от стероиди а от въртенето на кирките и лопатите. Да се върнем на тия западни благодетели с ценностите.От 1989 до сега нищо полезно.Колониално отношение.Затова в Мароко 1967 когато бях там български итженери, лекари както и сонда ори (и от целият соц) работеха там както за себе си (по високи заплати) така и за държавата Мароко за да се измъкне от колониалния "разцвет".Давахме храна на децата,просеха, боси бяха.Ето това е колониализма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живка Павлова

  12 Яну 2023 12:37ч.

  А-а-ах, опасен е този Кедми! Европа че е колонизаторка, спор няма! Но САЩ да не би да не са изтребили местното население и да не ограбват други страни и народи? Ами че те не са спирали! Защо Кедми ги щади в изказванията си? Да не би защото, чрез съответното лоби, всяка година захранват Израел с огромни средства? Има и друго. Да поставим въпроса така: кой е по-лош, обирджията, който влиза в къщата с взлом и я ограбва или ало-измамникът, който чака под балкона за пликчето с паричките? И единият, и другият са престъпници. Как се овладяват световните медии и как се подкупват демократични правителства? Кой, как и защо възроди украинския фашизъм и кой сега подхранва самоубийствения украински национализъм? Чии войници загиват в тази братоубийствена война? Не са ли потомците на тези, които умираха, за да освободят Освиенцим? Това са само част от въпросите, които поражда интервюто на Карбовски, та въпросът на финала чий агент е той самият, си е съвсем уместен. И дали е български в крайна сметка? Тъй или иначе, вълшебна музика за ушите е всичко, което Кедми казва за България, благодарности/!/, дано я чуят и които трябва!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без имена

  12 Яну 2023 14:22ч.

  Грешите. Явно много малко сте слушали Кедми и не знаете какво говори за САЩ по принцип и за политическия им елит.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  12 Яну 2023 13:56ч.

  Чичо Яков Кедми ме кефи... Слушал съм негови коментари и преди. "Не цепи басма" никому и точно в това му е силата. А за България е абсолютно прав. Сами си го набихме, чак до сливиците, защото се превърнахме в наивни овчедушни васали и позволихме на либерално-атлантическата агентура да окупира и превземе и подчини цялата ни политически недъгава банда некадърници и продажници. От над 30 години вече, в България няма нито един държавник, а само политически проститутки и евнуси, продаващи не само себе си, но и страната си и народа си, за жълти стотинки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  12 Яну 2023 13:56ч.

  Чичо Яков Кедми ме кефи... Слушал съм негови коментари и преди. "Не цепи басма" никому и точно в това му е силата. А за България е абсолютно прав. Сами си го набихме, чак до сливиците, защото се превърнахме в наивни овчедушни васали и позволихме на либерално-атлантическата агентура да окупира и превземе и подчини цялата ни политически недъгава банда некадърници и продажници. От над 30 години вече, в България няма нито един държавник, а само политически проститутки и евнуси, продаващи не само себе си, но и страната си и народа си, за жълти стотинки!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русофобията у нас е проект, по който се наемат

  12 Яну 2023 14:19ч.

  политически и медийни проститутки - Я. Кедми го е казал почти директно. Подобни проститутки съветват дори и президента... ясно е, нали... Поздравления, Карбовски и "Гласове" за интервюто. От Кедми винаги може да се чуе нещо важно и интересно, а и има още много наистина компетентни анализатори - добре е да бъдат чути.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Симеон Радев

  12 Яну 2023 14:26ч.

  “За забелязване е, че когато се касае за руския престиж в България, нашите русофили са много по-непримирими, нежели самото руско правителство. Това се дължи , разбира се, главно на факта, че те са тук , в България паразити на руския престиж , с който тъй много злоупотребиха за свои користни цели, щото отвратиха самата Русия. Но често пъти тяхната цинична защита на руските интереси се дължи на невежество”. И Кедмито е на пенсия към Русийската Педерация, ама не в рубли а шекели...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • читател

  12 Яну 2023 14:32ч.

  Това твърдение е толкова вярно, колкото и на Лена Бориславова за четирихилядниците. За нея написаха песен. И ти заслужаваш да бъдаш възпят за неуморния си труд в полза на Козяк.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • msl

  12 Яну 2023 15:21ч.

  Русия е правила само ЗЛО на България и Българите: няколкото не избити от територията на Волжска България са преименувани на Татари, след Руско-Турската война следват грабежи от руските войници и след като не му ставаме задунайска губерня ни ограбва! А само най-задръстените хора могат да възхваляват това което става след като ни окупират след втората световна и измисленото освобождаване от фашизма

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тц, това са троцкистите или т.нар. болшевики, които нямат общо с православна Русия.

  12 Яну 2023 17:13ч.

  Цялостната информация е извлечена от древните български летописи, видели бял свят във Волжска България, която през 1920 г. издевателски е наречена от ционистите-болшевики – Татарстан („Адова страна“) и нашите сънародници тамошни българи са прекръстени на татари („хора от Ада“), както и от лични разработки на автора. .............. [Справка: На 27 май 1920 г. е обявен Декрет за образуването на ТатарскаАССР, подписан от Ленин под натиска на Троцки. На 25 юли 1920 г. в Казан болшевиките предават властта на „татаристите“. Незабавно народността „българин“ била ЗАБРАНЕНА, а червените ционистки комисари въвели официалното наименование „татари“ („адски хора“, „безбожници“, „мръсници“).] Добре е лицата и събитията да се назовават с историческите им названия!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • тралала

  12 Яну 2023 15:49ч.

  Поредното отлично попадение на Карбовски, обаче не е зле да си подобри руския, че на места беше дразнещо, нищо че Яков Кедми дипломатично го похвали. Да не живеем по модата, това беше отлично казано. Винаги трябва да сме като пастървата, срещу течението. Така се ражда животът. Това е от друг гост - учителя Теодоси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ellie

  12 Яну 2023 16:00ч.

  Добър анализатор, не "спестява" неудобните истини, за жалост неговото поколение си отива.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Яков Кедми в много отношения е прав, но трябва да допълним,

  12 Яну 2023 16:43ч.

  че сегашното крайно дясно правителство на Израел от етнокрация, дискриминираща палестинското малцинство, тласка страната към фашистка диктатура. Правителството вече контролира кнесета, сега иска да контролира съдебната система, медиите, начина, по който се номинират съдиите. Това е преврат, който може да доведе до голямо кръвопролитие. Правителството на Бен-Гвир и Смотрич е заплаха срещу всички - срещу центристите, срещу мирните протестиращи, които заплашва да затвори и да открие огън срещу тях. Малкият Израел нанася голяма вреда на света, само САЩ и Израел в ООН гласуват против отмяната на санкциите срещу Куба. И не е вярно, че Израел не се намесва в Украйна - израелски инструктори заедно с американските и с английските обучават украинци как да измъчват и да убиват руснаци. Международната общност трябва да бойкотира Израел и да го застави да върне Голанските възвишения на Сирия и да върне заграбените земи на палестинците, а Яков Кедми да протестира срещу фашисткото правителство на Израел. Израел трябва да бъде спасен от сегашното му правителство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Точно така! Над 100 пенсионирани израелски посланици и служители на външното министерство изразиха загриженост от новото правителство на 73-годишният Нетаняху

  12 Яну 2023 17:36ч.

  "Посоката на израелското правителство разбуни духовете и в чужбина, и в Израел. В сряда над 100 пенсионирани израелски посланици и служители на външното министерство изразиха загриженост относно предстоящото правителство на Израел в писмо до Нетаняху. Бившите дипломати, включително бивши посланици във Франция, Индия и Турция, изразиха ''дълбоката си загриженост за сериозните щети върху външните отношения на Израел, международното положение на страната и основните ѝ интереси в чужбина, произтичащи от политиката на новото правителство". .... А ИМЕННО ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Завоевателски характер сами САМОПРЕДСТАВЯТ

  12 Яну 2023 17:37ч.

  "Развитието на еврейските селища на Западния бряг и Голанските възвишения ще бъде един от приоритетите на бъдещото правителство на Израел. ............... "Това са основните насоки на националното правителство, което председателствам: Еврейският народ има изключително и неоспоримо ПРАВО върху всички територии на Израел. Правителството ще насърчава и развива селища във всички части на Израел - в Галилея, Негев, Голан, в Юдея и Самария", написа той в Twitter............. Отворете Американската частна Уикипедия и прочетете чия собственост са Голанските възвишения и Западния бряг. .....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За българите е прав, и казва унизителното поведение на българи очеизвадно пред целия свят

  12 Яну 2023 17:46ч.

  И като цяло споделеното от мистър Яков показва ЕВОЛЮЦИЯТА в реалистичното житейско и професионално мислене и отношение към света когато си на 30 години и когато си на 75 години. В ПОЛЗА на ВЪЗРАСТТА и натрупаният ОПИТ! :) Но да допълним за скритата подкрепа на Израел за Украйна, разкрита след първото събиране на НАТО по повод Украйна. След срещата външният министър Сергей ЛАВРОВ спомена за произхода на Хитлер. Прочее, мистъра напуска СССР в 1967 г. след 6-дневната арабска война, в резултат на която с помощта на руснаците ЕГИПЕТ запазва Суецкия канал и прочие ... и прочие ... аман от тези делби за пари. :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рис

  12 Яну 2023 16:57ч.

  Снощи гледах интервюто. Да се появи Яков Кедми на екрана на компютъра/телевизора е доста рядко явление и добра поличба. А троловете-русофоби, коментиращи по-горе със скрити (от страх) имена нека си спомнят как завършиха техните съмишленици след народния съд в последната война.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Булава

  12 Яну 2023 19:36ч.

  Кретени,шарлатани, генерали и всякакви артисти . Не си заслужава да се коментира. Бойното поле България е пробито и смазано. Жалко за прекрасните изчезващи българи останали тук там по терена ,на които им е все едно живи ли са или са умрели. Грозна просташка картина !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Боги

  13 Яну 2023 7:36ч.

  Като слушах Кедми, все едно говореше Костадинов. Не знам защо в България го недолюбвате? Всичките наблюдения и изводи на господина, от месеци и години ги казва Коцето. Май е време да му дадем шанс. Поне досега си държи на думата. Ние от странско сме решили да гласуваме за Възраждане. А вие?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ellie

  13 Яну 2023 12:12ч.

  Кедми критикува както Русия и САЩ, така и Израел, когато е необходимо в медиите. Личност, съчетала енциклопедични и практически знания, недолюбван и от свои, и от чужди. Преди години си купих, ако не греша "Диалози", или нещо подобно по отношение на конфликтите в БИ, книгата не е преведена на български, за съжаление. Ярък преставител на "реалната политика". Следя с интерес изявите му години наред. Имам критики към него, но те са от правно естество в определена област.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи