Шкварек: 51 български депутати открито гласуваха "За" в училищата и детските градини да се пропагандира смяна на пола

Шкварек: 51 български депутати открито гласуваха "За" в училищата и детските градини да се пропагандира смяна на пола

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Днес Народното Събрание не успя да приеме проектозакона на ИТН, с който се забраняваше пропагандирането в ДЕТСКИ ГРАДИНИ и начални училища на:

"... ранно определяне на половата идентичност на деца, различна от биологичната, както и извършването на медицински услуги на деца, включващи хормонална терапия или интервенция, несъответстваща на биологичния им пол." 

С текстовете също така се предлагаше да бъде забранено на територията на всички предучилищни и училищни заведения да се разпространяват агитационни материали и провеждането на мероприятия или обучения на здравна, полова и обществена тематика, които не съответстват на общоприетите морално-етични норми за понятието „биологичен пол“ в обществото и не са одобрени от (МОН).

„За“ забраната бяха 73 народни представители, 51 - „против“, 48 се въздържаха. 

Въпросът ми към народните представители е какво казваш, когато си "против" такава забрана? Ти не защитаваш обикновеното сексуално образование или наука. Не, ти казваш открито, че си конкретно и точно "За" това на деца в детските градини да се пропагандира идеята за полова идентичност, различна от биологичната, за смяната на пола, хормонална "терапия" и химическа кастрация (двете са едно и също). Точно и конкретно. 

51 депутати открито казаха, че са "За" хора и организации, неодобрени от МОН да ходят по детските градини и училищата и необезпокоявани да пропагандират НЕ някакви базисни неща за сексуалното образование или биологията, ами...ъъъ... буквално децата да си сменят пола. Понеже точно това беше предложено за забрана в проектозакона, и нищо друго. 

Ще припомня на фона на това днес, че преди няколко месеца депутатите от мнозинството систематично изтърбушиха целия Наказателен Кодекс, за да направят изрично престъпленията срещу хора с различна сексуална ориентация по-строго наказуеми , отколкото тези срещу останалите, простолюдието. На практика разделиха обществото ни в закона на кастово такова, като издигнаха ЛГБТ хората до привилегирована каста, срещу която същото престъпление, било то обир, побой или обикновена обида, се наказва по-тежко. Което и беше шумно отпразнувано от всичките им организации като "най-голямата победа от 20 години". 

На фона на тези две събития в Парламента ми кажете пак, че си въобразявам или втълпявам, че у нас няма организирана Либерална мрежа, която оказва систематичен натиск върху властта, прокарва си привилегии в закона и тушира опити да й бъде ограничен достъпа до деца и училища. 

Това е октопод, а октоподът държи поне три големи партии в НС в момента за гушата. 
И в конкретика:

Подкрепа за забраната заявиха:
10 депутати от ГЕРБ-СДС, 
33-ма от „Възраждане“, 
19 от „БСП за България“, 
10 от ИТН и един независим народен представител. 

Срещу текстовете бяха:
 1 от ГЕРБ-СДС, 
22-ма от ПП-ДБ,
28 от ДПС. 

Въздържаха се:
21 от ГЕРБ-СДС, 
26 от ПП-ДБ и един от ДПС.

Няма да се уморя да повтарям, че тази битка иде. Иде с пълна сила. Консервативното от една страна или токсично-прогресивисткото от друга ще бъде битката и политическото разделение на 21-ви век. Не можете да се скриете от това, не можете да се снишите и да ви подмине, г-да политици. Ще трябва да заемете категорична страна накрая. 

От "Фондация Консервативно Общество" поздравяваме всички народни представители, които имаха смелостта да подкрепят предложението.

 

 

 

Коментари

 • baba Pena

  29 Ное 2023 18:53ч.

  Избирателите на ДПС дали са наясно за какво гласуват техните избраници?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Как за какво?

  29 Ное 2023 19:47ч.

  За по 50 лв гласуват.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Изборите се фалшифицират. Отдавна и с много

  29 Ное 2023 19:47ч.

  Няма никакво значение какво знаят и какво не гласоподавателите

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария

  29 Ное 2023 20:13ч.

  Тези идиоти всичко ли друго оправиха в тази държава , че тръгнаха да посягат на децата ни !?! Само човек с извратено съзнание може да си помисли такова нещо ! За какво се кълнат пред Библията когато встъпят в Народното събрани след като не са я чели ? В нея пиша БОГ СЪЗДАДЕ МЪЖЪТ И ЖЕНАТА ! На кого служат тези сатанисти !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крум

  29 Ное 2023 20:17ч.

  Моля да бъдат посочени имената на гласувалите и въздържали се за това извращение с човешката природа !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • марги - ЕВРОПЕЙКАТА

  29 Ное 2023 18:59ч.

  Ами и тия, които се въздържаха, как ще си легнат тази нощ? Как ще прегърнат децата си?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  29 Ное 2023 19:13ч.

  Гласувалите 'против' и 'въздържал се' са безчовечни и безродни индивиди. Добре, че ни давате разбивка на безумните либерали по партии. Може ли и имената им на тия безобразници?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Eто:

  29 Ное 2023 19:45ч.

  Гласуване 14 и по-скоро 15 (прегласуване): https://parliament.bg/pub/StenD/20231129162449_iv291123.pdf

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петър

  29 Ное 2023 21:08ч.

  а, какво означават +, -, 0, = срещу всеки депутат

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Знаците:

  29 Ное 2023 21:45ч.

  Плюс -> 'За'; Минус -> 'Против'; Нула -> Отсъства; Равно -> 'Въздържал се'

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Вася Илиева

  30 Ное 2023 11:47ч.

  Благодаря

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласувалите 'против' и 'въздържал се' са безчовечни и безродни индивиди.

  29 Ное 2023 19:50ч.

  Срещу текстовете бяха: 1 от ГЕРБ-СДС, 22-ма от ПП-ДБ, 28 от ДПС. Въздържаха се: 21 от ГЕРБ-СДС, 26 от ПП-ДБ и един от ДПС. Това са майкопродавците!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Голямата част от избирателите на ДПС

  29 Ное 2023 19:53ч.

  са мюсюлмани. Смяната на пола, дори ако се разглежда само на физиологично равнище, е непростим грях - равнозначна е на увреждане на човешки органи. А всеки мюсюлманин знае, че това според шариата е харам, т. е. абсолютно забранено, и извършилите такъв грях попадат в ада (джехеннем). Депутатите от ДПС как ще обяснят поведението си на своите избиратели?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • БПФ

  29 Ное 2023 20:18ч.

  Извратеняшката пропаганда сред деца не само, че е антиморална и безчовечна и гнъсна, но предвид негативната демография, е и посегателство срещу националната сигурност !!!! Поради предателството на управляващите престъпници, остава дълг на родителите да защитят децата си от отровата на противоестествените. Ако разберете, че такива субекти се промъкват при децата ви, първо ги предупредете, че не са желани, ако се правят на ударени - тоягата !!! Предупредете директори на градини и училища, че ако допуснат такава пропаганда, ще им търсите сметка !!! Да спасим децата си !!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • axa

  30 Ное 2023 8:53ч.

  Ти пък, не си ли разбрал другата част на джендърството - следят родителите дали облъчват детеси си че има само биологичен пол и прочие и само да го надушат му взимат детето, има тенденция да го дават извън БГ и то в джендърски "семейства." Така че са помислили за всичко, да видим кого ще предупреждаваш, чети повече какво следене чака родителите и с какви хитри тестове и "разпити" на цял куп психолози социални и какво ли не в училищата ще установяват "лошото" ти поведение и как детето ти просто няма да се върне от училище за по-лесно отнемане, няма и да знаеш къде е, че си много опасен за него. Дупетатите от ДПС огин да ги гори както и всички гласували с тях, нек сите се радват на джендърчета деца и внуци, нека е волята им.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  29 Ное 2023 20:34ч.

  ДПС е тотално завзета партия ... посипете и пепел!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • все повече български семейства

  29 Ное 2023 20:53ч.

  изтеглят децата си от училищната система. Тази тенденция стихийно ще се задълбочи, ако джендъризма нахлуе в държавното школо.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • много правилна тенденция

  29 Ное 2023 22:08ч.

  Спасението е в семейството и домашното образование. Всеки може да научи децата си на четмо и писмо, и дори до 4-6 клас материята. После децата продължават сами. Смеете се , но това е спасението. Хващайте се в ръце и спасявайте децата си, щото няма кой друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  29 Ное 2023 21:52ч.

  Повтарям прежде писалите - всички гласували "против" и "въздържал се" не са народни представители, а отпадъчен продукт на храносмилателната система.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • знаете ли че

  29 Ное 2023 21:55ч.

  Гей е добър избор за работодателската класа, а жената е страх от да не забременее и или има малки деца. Абортите са супер за капитализмът, работодателите. Липсата на кадри се задълбочава, социализмът ги бълваше в излишък, изселиха се към Турция и към ЕС, и вляха просперитет там. Но вече и в бившият соц не се създават... ни в ЕС и Турция ни тук.. времена и нрави, както е било преди социализмите... Е.., ЩЕ ИМА ИЗКУСТВЕНИ КАДРИ.. https://chitanka.info/text/4624-rur/ Сега младите казват с мед на уста - Слушшам чалга, с такова чувство като сноб от преди 10-20 години казващ - Слушам джаз. След 10-20 години младите сега 5 годишни, ще казват - с мед на уста - Гей съм, Би съм... И кирилицата ще изместят и българският. език. Бракът и раждането ще са излишни, както правенето на хляб от жените в къщата, както иизчезнаха овцете от селата.. Нуждата прави традиции, които изчезват с нуждата, и с религията.. Комунистите превърнаха 90% от българите в буржоа, като сстандарт и мислене. Комунистите искаха и внушиха на тези буржоа, по можещите да станат буржоазен елит. Капиталистически елит. Комунистите-елит-номенклатура по отдавна се чувстваха буржоа, и мислеха народът за лош материал, а те добър материал, и станаха Капиталисстически елит, партизанските роднини. Народът от буржоазия през 1980те, станаха роби, стока на трудовият пазар. Наеемни роби. Убииха им държавните услуги издигащи народът, а партизанските роднини с частни школии и болници - елит капиталисти фашисти..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пожелаван на всички Идиоти,гласували "против" или "въздържал се"

  29 Ное 2023 22:10ч.

  Децата и внуците им пътви да "вкусят" от тези "плодове"! А на тях самите чурките им да изсъхнат и да се спаружат! Боже, мили Боже, не отвръщай взор от нас! Организирай един "Содом и Гомир" връз народното събрание, и козяк, и козяк! Моля те от все сърце и душа, бъди добър! Анадънму?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  29 Ное 2023 22:47ч.

  Вие сте дискриминатор по пол = сексист! А нещо за шундите на тъпите/гнусните шунди?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Истина

  30 Ное 2023 0:57ч.

  Е като гласуват ДПС сега по делиормана да им образоват децата на карабините в ЛГБТ и направо да ги режат целите не отгоре.................................

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мери

  30 Ное 2023 9:44ч.

  До Много правилна тенденция 29 Ное 2023 22:08ч. Възможно най-грешното решение. Няма да правим от децата отшелници и егоисти. Ние така ли сме пораснали, купища деца по цял ден играехме заедно, а училищните и студентски години бяха най-полезните. Наистина ли мислите, че семейството може да даде пълноценно образование на децата си, като се има предвид, че голяма част от младежта чете само в смарта. Друго е правилното решение и всички знаем какво е то!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мари

  01 Дек 2023 15:08ч.

  Семейството би могло да даде такова възпитание, ама ако беше във формата отпреди един век на село - дружно живеещи големи фамилии с много дечурлига.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Rachid

  30 Ное 2023 9:50ч.

  Публикувайте имената им

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • >>>

  30 Ное 2023 16:53ч.

  Най-гадни са обаче, онези 48 деПУТАти, които са се "въздържали", защото точно те са гнилия планктон, който ни дави. Точно като онези около 60% мързеливи овце, които не гласуват...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Георги

  01 Дек 2023 8:42ч.

  Ми те децата вече го знаят повече от тия където ще ги обучават......в интернета има толкова простотия гейове лесбийки транс.Вместо да толерират раждаемост !Да сменяли пола ....вие сте болни мозъци.Ако срещна такъв обучаващ за смяна на пола ще му сменя физиономията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Wtf

  01 Дек 2023 13:21ч.

  Предпочитам затвор пред това некви лелки да обясняват на сина ми който е на 5 години ,че е добре да си смени пола. Следователно случи ли се тази пропаганда ще треа да ги лежа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имената!!!

  01 Дек 2023 13:25ч.

  Дайте ИМЕНАТА ИМ, да ги пуснем по всички ФБ групи, да се знае кои са. За ПП/ДБ е ясно - то те всичките там са извратеняци и изроди.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тони

  01 Дек 2023 20:32ч.

  51 гласа за това са гласовете на педофилите в парламента

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ива

  02 Дек 2023 15:28ч.

  ДПС показват истинското си лице. Още от началото на демонокрацията ДПС реално не е дори етническа партия, а средство за прокарване на разделение над народа. Досега усилено работиха да разединят народа на българи, турци, роми и т.н. и да насеят омраза на етническа основа. Сега, когато тази цел е постигната народа се разединява по пол и идентичност. Ще се прокарат и други идеи за разединение, а всеки с основна интелигентност знае, че тактиката "разделяй и владей" е една от най-важните и успешни за да се държат хората в подчинение. Най-големият страх на всяка власт е обединен народ, който има общи ценности, традиции и цели. Вече е ясно, че ДПС винаги са били прикрита либерстка организация именно с цел разединение. Ако действително се интересуваха от избирателите си, щяха да са против, тъй като джендъризма твърдо противоречи на мюсулманството и в Турция лгбт++ пропагандата е забранена. Това действие е показателно, че никога не им е пукало за хората, които им гласуват доверие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи