Проектозакон в Калифорния заплашва с наказания родители, които отказват да потвърдят половата идентичност на децата си

Проектозакон в Калифорния заплашва с наказания родители, които отказват да потвърдят половата идентичност на децата си

Автор: Габриел Хейс, Фокс Следвайте "Гласове" в Телеграм

Законопроект на щата Калифорния предвижда родителите, които водят битки за попечителство, да могат да бъдат подвеждани под отговорност за малтретиране на деца, ако не потвърдят половата им идентичност.

В законопроекта AB 957, приет от щатския парламент на 3 май, първоначално се предлагаше съдилищата, които решават дела за попечителство, да вземат предвид дали всеки от родителите е потвърдил половата идентичност на въпросното дете.

Изменението допълни стандарта на щата за това какво представлява родителската отговорност за благосъстоянието на детето, като изисква родителите да утвържзават половата му идентичност, ако искат да бъдат преценени като годни да осигурят "здравето, безопасността и благосъстоянието на детето" в съда. 

Ако новоизмененият законопроект влезе в сила, родителите, които не утвърждават този нов стандарт за здраве и безопасност на децата си, могат да бъдат признати за отговорни за малтретиране на деца и малчуганът им да бъде изведен от дома. 

Критиците на измененията в законопроекта твърдят, че той може да отвори вратата за законово обявяване на непотвърждаването на половата идентичност на детето за малтретиране на детето във всички случаи (не само при дела за попечителство).

Членът на местния парламент от Демократическата партия Лори Уилсън е автор на първоначалния законопроект заедно с щатския сенатор Скот Уайнър. Законопроектът беше внесен в законодателния орган през февруари миналата година. 

Сенатор Уайнър също така е представил отделен законопроект, изискващ от приемните родители да потвърждават половата идентичност на децата, които приемат в домовете им. А миналата година щатският сенатор от Сан Франциско внесе SB 107, за да превърне Калифорния в убежище, където ЛГБТК децата могат да получат промяна на пола без съгласието на родителите. 

След като премина през щатското събрание и беше внесен в щатския сенат, на 6 юни законопроектът беше изменен, така че неговите разпоредби да променят Семейния кодекс на Калифорния, като направят потвърждаването на половата идентичност един от правните стандарти, на които родителите трябва да отговарят, за да бъдат признати за осигуряващи "здравето, безопасността и благосъстоянието на детето".

Ако родителите, въвлечени в битка за попечителство, отричат половата идентичност на детето, щатските съдилища ще имат правомощието съгласно член 3011 от Семейния кодекс на Калифорния да отнемат детето от дома на родителите. 

Консервативното издание The Daily Signal предупреди, че изискването на държавата за утвърждаване на пола в стандартите за здравето и благосъстоянието на децата отваря вратата за групи, които да отправят обвинения в малтретиране на деца към родителите, които не желаят да признаят децата си за транссексуални. 

В него се посочва: "Поради добавянето на "утвърждаване на пола" към квалификацията на калифорнийските стандарти за "здраве, безопасност и благосъстояние", калифорнийските съдилища вече ще могат да приемат доклади за "злоупотреба с пола" от прогресивни активистки организации - стига те да твърдят, че предоставят "услуги на жертви на сексуално насилие или домашно насилие".

Говорител на сенатор Уилсън се опита да омаловажи опасенията във връзка с поправката, като заяви: "Не се казва, че [утвърждаването] е най-важният или определящ фактор. То е един от многото фактори, които съдията трябва да вземе предвид при изработването на споразумение за попечителство."

Изслушването на AB 957 в щатския сенат ще се проведе на 13 юни.

Източник: foxnews.com

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • кирчо

  11 Юни 2023 18:51ч.

  Полудели ИЗРОДИ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мария...

  11 Юни 2023 18:55ч.

  НЕ, сатанисти са!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евроатлантици са. Всички педерасти са евроатлантици

  11 Юни 2023 20:55ч.

  Задноприводни

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тъкър Карълсън

  11 Юни 2023 18:55ч.

  То имаше заплахи и за неваксинираните само допреди година и нещо! Пропагандата ползва същите принципи - изберете злото, че иначе по-лошо!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не мога да разбера каква в крайна сметка е целта на сатанистките рептили. От една страна, искат да содомизират и осеменяват 8-9-10 годишни деца. От друга -

  11 Юни 2023 19:00ч.

  борят се за обезлюдяване и прочистване на планетата от излишен човешки материал. Шизофрения някаква неразбираема.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • префиден изрод

  11 Юни 2023 19:29ч.

  Доказано е, че деца, жертва на педофилия, са по-малко склонни да създадат семейство и поколения в последствие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целта е повече от ясна!

  11 Юни 2023 19:36ч.

  За да откриеш целта трябва само да откриеш резултата. А резултатът очевидно ще е само един: намаляване количеството на населението, върху които се извършват тези манипулации. А върху кое население се извършват тези манипулации? Върху белите християни. Негрите се размножават безпрепятствено, мюсюлманите ще заколят всеки, който посегне на децата им - остават само християнските овчици, поведени на заколение!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Целта не ти е ясна, никак даже

  11 Юни 2023 19:50ч.

  Ако наистина искаха да ни депопулират, досега да са приложили много по-ефикасни средства. Човечеството е много ценен ресурс...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Напротив, точно така е

  11 Юни 2023 20:12ч.

  Целта е ДЕПОПУЛАЦИЯ. Тя се върши сравнително бавно, но неотклонно и по план. Пландемизъм, зеленизъм и трансджендърство - трите действат в една посока, по-малко хора на Планетата. Разбира се че хората могат да се избиват и по-бързо - масови бедствия, войни, ядрени войни... Обаче те създават обществен стрес и могат да пробудят жертвите ! Може да настъпи масово "просветление" и нещата да се обърнат в нежелана за сатанистите посока. Жабите трябва да се сваряват БАВНО ! Ако хвърлите жаба в казан с кипяща вода, тя ще изскочи със скок и ще се ... спаси ! Именно това не не искат да допуснат рогатите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  11 Юни 2023 23:54ч.

  Целта е отхвърляне на всяка заповед, традиция и норма, която Господ някога е наложил над човечеството. Обединяващия елемент между всички безумства на съвремието ни е този, че те унищожават стария ред, под претекст че е авторитарен, т.е. има Автор. Кажи ми какъв закон въвеждат и ще ти кажа кой божествен закон отменят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Калински

  12 Юни 2023 13:24ч.

  Говорите пълни глупости. Целта е повече от елементарна. Джендърите и всички техни разновидности не могат да се възпроизвеждат. И точно в това е разковничето. Тук е заровено кучето. След като не могат да се възпроизвеждат трябва по някакъв начин да си набавят наследници. И какъв е единствения начин да бъде направено това? Именно. Отнемане на децата от законните им родители, промиване на мозъците им и възпитание в ЛГБТ идеологията. Сега въпросът е как да стане това по законен начин, тъй като по незаконен няма как да стане. Статията дава отговор и на този въпрос. Промяна на законите на дадена страна по такъв начин, че да възникне законово основание за отнемане на децата от родителите им под претекст, че не са в състояние да се грижат за тях. След което става лесно, намират се приемни родители (познайте какви) и готово…..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако наистина искаха да ни депопулират,

  15 Юни 2023 18:20ч.

  Разбира се, че целта е депопулация. Дори на онези, които не са сатанисти. Планетата е пренаселена с ... хора. Трябва да има намаление. В противен случай ще сривът в популацията ще бъде брутален. Т.е. трябва да се направи по-безболезнено.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ако наистина искаха да ни депопулират

  15 Юни 2023 18:22ч.

  Викаш ... useless eaters са мноо ценен ресурс. С какво точно са ценен? С акъла си? LOL 80% дебили с намаляващо с всяко следващо поколение IQ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надеждата

  11 Юни 2023 19:11ч.

  Традиционно консервативна и пуританска Америка е обхваната от някаква лудост. Наистина имам усещането, че някой е изпуснал някакъв бесен дух от бутилката, вярвал е, че може бързо и надеждно да го прибере обратно, но после нещо се е объркало и сега се вършат безгранични безчинства в разюздена бяс. Властта припява и се прави, че уж нищо особено не се е случило, защото иначе трябва да си признае, че е в пълен потрес и ужас, но няма ни най-малка идея, какво да прави. Нали помните онази песен на Стинг от черните години на Студената война " It'd be such an ignorant thing to do If the Russians love their children too" Което преведено на човешки език значи, да ние се страхуваме от тях, мразим ги, ненавиждаме ги, но чисто човешки вярваме, че руснаците също обичат своите деца. Сега и на мен ми се иска да извикам: Хора, въпреки тази лудост, въпреки този бяс и уродство, аз продължавам да вярвам, че американците също обичат своите деца! Докато хората обичат децата си, имаме надежда!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • възпитаният господин с лилавото бомбе и бежовия шлифер

  11 Юни 2023 19:14ч.

  всички ние обичаме децата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • xxl

  11 Юни 2023 19:30ч.

  American Horror stories, season 2023

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • д-р Гилотен

  11 Юни 2023 20:29ч.

  Нерде Калифорния, нерде Флорида! Работата не върви на добре за цялото човечество!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всички конспирации бледнеят пред действителността

  11 Юни 2023 20:59ч.

  Затова масово калифорнийци бягат във Флорида. Което е много зле за Флорида, щото тия идиоти са демократи и републиканския щат утре изобщо не се знае какъв ще бъде.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  11 Юни 2023 23:50ч.

  Колкото по-мажоритарен е вота, толкова по-голяма автономност имат и политици и региони, което с времето води до загуба на единение и идентичност на съответния народ. Ако тук стане така, ще имаме и у нас противопоставяне на град против град. Всяка зараза тръгва от един слаб участък в тялото, след което засяга целия организъм. Но локален имунитет няма, когато се поставят граници и позволения един да е така, а другия иначе.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руский выбор

  11 Юни 2023 21:36ч.

  Сега е момента Русия да обяви политическо убежище за всеки желаещ американец, който иска да се спаси от джендър терора. Съвсем сериозно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  11 Юни 2023 23:00ч.

  Педерастията ще унищожи човечеството.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  11 Юни 2023 23:45ч.

  Родителите подкрепят половата идентичност на своите деца; но има някои откачалки, които я отричат и им внушават други идентичности. Последните да приложат към себе си забраната.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • дърт анонимър

  19 Юни 2023 0:44ч.

  До Руский Вьбор. Голяма истина изказа, но обикновените англо-американци трудно ще стигнат до нея!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи