Михайлов: 4 200 тона българско оръжие за Украйна с подписа на Нинова

Михайлов: 4 200 тона българско оръжие за Украйна с подписа на Нинова

“Само за първите 4 месеца след началото на вийната в Украйна, са изнесени по въздух 4 200 тона българско оръжие с подписа на Корнелия Нинова”, това заяви на брифинг в БТА Александър Михайлов, бившият изпълнителен директор на ДКК “Кинтекс”.

"Госпожа "Нито един патрон за Украйна" е изпратила над 4 200 тона българско оръжие за там."

За онагледяване Михайлов посочи, че това би била колона от 210 тира, подредени плътно един след друг в продължение на 4 км или от сградата на Народното събрание до зала "Арена Армеец".

Всички пратки са разтоварени на полското летище "Жешов" (Rzeszow) на 70 километра от украинската граница. Това летище се посочва от чуждестранните медии за основен транспортен хъб за военната помощ за Украйна, каза Михайлов.

От март до юни 60 самолета са транспортирали българско оръжие до летище "Жешов",  допълни той като се позова на информация, получена от МВнР.

Сделките с оръжие за Украйна минавали освен през Полша, и през Румъния и през Словакия. Досега изнесеното оръжие за Украйна е на стойност 1 016 млн. евро, като ще имаме рекорден износ на оръжие, може да достигне два или три пъти през 2022 г. Търсене има за всичко, добави Михайлов.

Михайлов обвини бившия министър на икономиката Нинова, че е забавила два месеца разглеждането на сделки за износ на оръжие на обща стойност 1 милиард евро.

Той обясни, че всички държави, които официално доставят оръжие за Украйна, го правят през Полша - други варианти за доставка почти няма. Друг логистичен начин за доставки на оръжие няма. По море не може да се доставя, защото пристанищата на Украйна са обсадени от Руския морски флот. Самолет не може да се приземи директно в Украйна, защото въздушното пространство на страната е доминирано от руските ВВС. Затова и единственият път за оръжейни доставки в момента е по суша и то главно през Полша, поясни Михайлов.

Той определи като скандални думите на Нинова, че през последните 2 месеца не е провеждала заседание на Комисията, която издава разрешенията за експорт на оръжие. Бившият шеф на "Кинтекс" се позова на думите на Нинова, че в момента са задържани договори за 1 млрд. лв. - "Представете си какви са пропуските за българската икономика и индустрия?"

Служебното правителство трябва да развърже възела, оставен от злокобното наследство на Нинова, настоя Михайлов и предупреди, че ако още 3 месеца продължава партийното надлъгване, военната индустрия на България ще бъде унищожена.

Александър Михайлов подозира, че Нинова е поставила капан на президента Румен Радев, защото неговия служебен министър на икономиката, ако не разреши износа по натрупаните в Комисията заявления, ще генерира протести от бранша и лавина от претенции към държавата за неустойки и пропуснати ползи. Ако експортът бъде одобрен, то тя ще прокламира, че българското оръжие отива в Украйна през трети страни - нещо, което самата тя разрешаваше в продължение на месеци, отбеляза Михайлов.

 

Източник: dariknews.bg, БТА, news.bg

 

 

 

Коментари

 • Месията

  04 Авг 2022 11:27ч.

  Ако лекар, инженер, шофьор, допусне фатална професионална грешка, отива в затвора !!! Ако политик на висок държавен пост, като биволицата Корни, лъже и прави фундаментални глупости, от които страдат милиони, просто се пробва на следващите избори !!!А защо не е при бай Ставри, или не дойде при мен – Всевишният ?????

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  04 Авг 2022 11:40ч.

  Целият Запад помага на Украйна, бе робе, но само българските комуняги ревете на умряло.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ибреее

  04 Авг 2022 11:48ч.

  ЗИП-пе, с твоето разбиране за живота и нещата случващи се сега е по-добре да пукнеш !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Зип ли си, цип ли си

  04 Авг 2022 12:10ч.

  не се знае, ама че ти духа вятъра между ушите е ясно. Лизач краварски.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИПооо - ПИЗ.дооо

  04 Авг 2022 12:13ч.

  Заспал си някъде през 1992, преди Психогенератора да поиска вот на доверие. Ха смъкни якето Бомбър, че е мухлясало на гърба ти, и се събуди. Светът е друг.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро?

  04 Авг 2022 12:53ч.

  Ние не сме Запада бе робе!! Второ такива като нас трябва много внимателно да подхождат към всеки военен конфликт щото утре същия тоя Запад за да се спаси ще ни дари я на Русия, я на Турция!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И на двете. Източна Румелия за султан Ердоган, Северна България за Кремъл

  04 Авг 2022 12:59ч.

  Бас ловя

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  04 Авг 2022 13:10ч.

  Когато войната свърши и целуват Путин студен тогава никой от вас няма да посмее да си покаже главата тук. то всъщност и сайтчето ще е фалирало поради липса на спонсор.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 80% дебили

  04 Авг 2022 13:59ч.

  То само ти да си, с мед да те намажем, ама такива като теб са 80%.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хайдукът Софиянски

  04 Авг 2022 15:47ч.

  ЗИП-чето се е скатало от военна служба.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Господин ЗИП е прав!

  04 Авг 2022 18:44ч.

  Истината е в Царя ни, любим!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мадридския комарджия никога не е бил коронясван

  04 Авг 2022 19:54ч.

  Нямаме цар, та макар и абсикирал

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за -ЗИП 04 Авг 2022 11:40ч.

  04 Авг 2022 20:16ч.

  Що за глупост, Западът използва украинската плът за постигане единствено и само на свои цели, като се започне с Оранжевата революция 2004, после кървавия майдан 2014, та до 8 март 2022, дето бяха планували, но Русия ги изпревари. Егати помощта, да те убиват за чужди интереси! Голяма помощ, няма що, дето Обама заяви, че трябвало да се дадат жертви за демокрацията!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Песимист

  06 Авг 2022 9:39ч.

  "Целият Запад помага на Украйна..." Хайде и ние със стадото, няма нужда да мислим.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  04 Авг 2022 11:28ч.

  Госпожа лъжа вече се затруднява да смогва да се оправдава, така жестоко е затънала в калта, като шантава биволица, решила да пийне малко блатна водица, ала заседнала в тресавището! Сега мучи жално и завлича всичките алчно червени комундели с нея...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ретранслатора

  04 Авг 2022 14:01ч.

  "стойност 1 016 млрд. евро". Бъркате с дименсията. 1 016 млн. евро са един милиард и шестнадесет милиона евро!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Такими пунтами

  04 Авг 2022 11:29ч.

  Пич, то “продадено”, “изнесено” и “изпратено” били три различни думички, с различно значение. И аз се подведох, като мислех, че става дума за едно и също нещо, но не било така. “Продаваш” го и го “изнасяш” за Полша и за Чехия, за да си го ползва Украйна със здраве. Никъде няма “изнесено” за Украйна. Понимаеш товарищ? Ето совсем другое дело!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никъде няма “изнесено” за Украйна. Понимаеш товарищ?

  04 Авг 2022 11:32ч.

  аре стига с този либерален новговор - същото беше и с оръжията за Сирия, които "не сме изпращали". няма начин да не са знаели кой е крайния получател на оръжията.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  04 Авг 2022 11:37ч.

  Корни е захлебила с кървави пари, и сега вече я бранят интернет ятаци... Няма измъкване за нея, за това е така нежна и женствена, скоро очаква да пусне и сълза и да се разхлипа! Нищо че до скоро се възприемаше за мъж! Биволицата за полвин година порасна до световен модерен- Транс политик, днес мъж утре жена, но най вече нагъл търговец на смърт

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Haho

  04 Авг 2022 12:00ч.

  И тук стигаме пак до стария виц- питали една жена защо изневярва на мъжа си. Ааа, няма такова нещо, а това което става зад гърба ми мен не ме засяга. Та такива работи за Курнела .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Я не ми се ръби

  04 Авг 2022 15:51ч.

  Ти от сарказъм не разбираш ли?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • защо триетебе, мисирки

  04 Авг 2022 11:35ч.

  как се нарича жена, която безогледно лъже и мами и предава тези, които са и вярвали? Кур§ва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • рукола Z

  04 Авг 2022 11:53ч.

  Внимавай, бабата от съседната одая ще те обвини в изнасилване ?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Курвенската политика на американските подлоги

  04 Авг 2022 12:25ч.

  Бившия шеф на "Кинтекс" обвинява Нинова, че е изнесла смърт за Украйна за 1,016 милиарда евро, но от друга страна я обвинява, че е забавила износ на смърт за гражданската война в Украйна, на стойност от още един милиард евро, което щяло да доведе до протести на майсторите на смърт в България и залагало капан на Радев - да бъде убиец на деца или да предизвика протести...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сигурен съм, че следващия Народен съд ще се занимае и с този въпрос

  04 Авг 2022 12:28ч.

  Както и с въоръжаването на другата терористична държава, създадена от англоезичниците - ИДИЛ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бившият шеф на „Кинтекс“ Александър Михайлов

  04 Авг 2022 12:29ч.

  Само за първите 4 месеца след началото на войната в Украйна са изнесени 4200 тона оръжие с подписа на Корнелия Нинова, разтоварени на летище Жешов в Полша, на 70 км от украинската граница. Според Александър Михайлов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър Михайлов

  04 Авг 2022 12:30ч.

  От март до юни 60 самолета са транспортирали българско оръжие до летище „Жешов“, допълни той като се позова на информация, получена от МВнР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  04 Авг 2022 12:37ч.

  За тъпите тролове дето само чакат нещо да им даде повод да плюят по Нинова ще кажа, че този нещастен младеж ще се сдобие с ново дело. Ще му се наложи да докаже пред съда, че Нинова е разрешавала износ на оръжие за Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  04 Авг 2022 12:43ч.

  И понеже тя е подписвала документи за Полша нещастника ще трябва да докаже, че Нинова е била запозната с крайната дестинация на оръжието, което няма как да стане. В съда по досещане не работят, а по документи. Сега е ред на Нинова да пита дали новия износ за Полша не е за Украйна. Радев ще трябва да отговаря.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Методиев

  04 Авг 2022 12:47ч.

  Пълни нещастници, Корни направи чудеса за българската икономика и производство... Хората работеха на три смени, лятото на море, зимата на планина, държавата търпеше невероятен разцвет! А глупаците нека си вярват в лошата карма, и че кървавите пари носят лош късмет. Първото изречение което Корни е научила синът и Рафо-"парите мама, не миришат"!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  04 Авг 2022 12:52ч.

  Този пъпчив младеж ще научи по трудния начин, че търговията с оръжие не е като търговията с детски играчки и обича тишината. За човек бил шеф на Кинтекс е резил, ако не знае това и осъждането му е задължително. И да не се безпокои, че един млрд. лв ще бъдат загубени, новия министър ще подпише, а Нинова ще задава същите въпроси които са и задавани, за да я злепоставят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане

  04 Авг 2022 13:01ч.

  Какъв съд, какви 5 лева? Нинова не е престъпила закона, просто е предала електората си, това не е подсъдимо, просто е политическо самоубийство.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • КОКО

  04 Авг 2022 13:01ч.

  Методиев, сарказма ти е очеваден и затова ще те попитам, ти ако беше на мястото на Нинова щеше ли да забраниш износ на оръжие Полша като НАТОвска държава и на какво основание. Те просто ще ти кажат че си запълват складовите наличности и затова им трябва. Но няма търговец който да си позволи подобни въпроси.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До КОКО

  04 Авг 2022 13:09ч.

  Ако Корнелия Нинова наистина искаше да не изпраща оръжие за Украйна, можеше оръжието да бъде изнесено с клауза да не се препродава. Защо не го направи? Защо са им на поляците толкова много оръжие? Всеки може да разбере когато го лъжат. И не съм трол, дори симпатизирах на Корнелия Нинова по времето когато Борисов от сутрин до вечер се заяждаше с нея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Методиев

  04 Авг 2022 13:33ч.

  Аз като саркастичен глупак, щях да настоявам, че кървавите пари носят изключително лоша карма за всички! Виждал съм децата и близките на хора които се занимават с оръжие и бизнеса на войната...Ами грозна и тъжна работа, също както и България. сякаш тегне проклятие, което обрича всички замесени на нещастие и деградация!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Milen Koeff

  04 Авг 2022 13:45ч.

  Независимо от страната на доставка, крайния клиент винаги се знае от страната изпращач и същата с подписа си удостоверява това. Ако има подписи на Биволицата, това доказва всичко, ако ще пратката да е минала през 20 други държави. Капиш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Александър

  04 Авг 2022 13:45ч.

  Снимките с българско оръжие в Украйна ги има, както и всички видяхме украинските товарни самолети по българските летища! Стига плещи глупости!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kod

  04 Авг 2022 16:59ч.

  Tъпунгер, понеже много разбираш от търговия с оръжие, дали не си пропуснал да забележиш важната клауза "предоставяне на трети страни"? Или не те кефи това, защото и Корни не я кефи, уж си измива ръцете. Само че не става така, и като искаш да разбереш в съда, ще го разбереш.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  04 Авг 2022 17:43ч.

  100% сте прав! Който не знае да си държи езика зад дъбите не трябва да си занимава с търговия на "чуствителни стоки"........Справка: филма "Господари на войната" с Никълъс Скейдж.......

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За Коко, дето определено е някаква стара дама

  04 Авг 2022 20:21ч.

  Защо Нинова не заяви, да, ние изнасяме оръжие за Полша, още в началото? Полша е междинна спирка за стоката. Ако и това не е успяла да разбере, значи е много тъпа и няма място в политиката. да се маха

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  04 Авг 2022 12:38ч.

  Щяло да има Руска Седмица в Лидл, т.е. празни рафтове и евтина водка :)))))))))))))))))))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явно това е бъдещето на всички западни вериги

  04 Авг 2022 12:46ч.

  Дефицит и бедност

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Mr. Shore

  04 Авг 2022 13:47ч.

  Объркал си се, това ще е "немска" седмица в Лидл. После идва испанската - във всички магазини на Лидл температурата ще е 39 градуса.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • за -ЗИП 04 Авг 2022 12:38ч.

  04 Авг 2022 20:42ч.

  Не мога да ти пожелая да идеш в Москва, щото ще си глътнеш езика и ще се гътнеш, все пак сме християни!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  04 Авг 2022 12:48ч.

  Всичкото копейкаджии на амбразурата след като Мунчо взе властта.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На Бай Дън (и на неговите разсейки по света)

  04 Авг 2022 12:55ч.

  Мунчо ли му викаш?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Госпожа ЗИП е права за Мунчо!

  04 Авг 2022 18:49ч.

  Когато ПОСТАВЕНИЯТ Плевнелиев се появяваше публично, обществото започваше да се смее. Той работеше като човек, който развеселява обществения живот с появата си и с думите си. Обичах да го слушам, защото винаги очаквах да чуя нещо смешно, а той всеки път оправдаваше моите очаквания...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ядосан

  04 Авг 2022 12:50ч.

  Голям малоумник!!! Има ли Нинова законово право да забрани износ за краен получател Полша???? Този сам си отговаря, че това ще породи многобройни искове и особено като са подкрепени от Херо, ясен е ефекта!!!! Затова е силно притеснен за Радев!!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Госпожа/другарката ,синьо/червена Нинова

  04 Авг 2022 12:53ч.

  Лъжат бе,лъжат безсрамно и повече от мене.Нъл ви казвах няколко пъти,че и един патрон няма да позволя да се даде на Украйна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Крадец на никове ЗИП

  04 Авг 2022 12:53ч.

  Изключително прост си. Не става дума за помагане, а за ЛЪЖА. И то МНОГО СЕРИОЗНА лъжа. Що се отнася до храна от Русия, ООН обяви, че ако Русия спре да изнася храни, ще настъпи глад в СВЕТА. Откъде се пръквате такива идиоти? Идиотизма ви обяснява защо България пропада.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дачков

  04 Авг 2022 13:25ч.

  И др. ти Путин излъга, че няма да напада Украйна, ама я нападна в 5 сутринта като Хитлер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  04 Авг 2022 17:48ч.

  За ваше сведение ВСИЧКИ зърнени храни от Украйна, Россия и където се сетите са генномодифицирани и НЕ стават за посев! Трябва семе за посев и то се доставя от "Монсанто"........Честито на печелившите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пико

  04 Авг 2022 18:33ч.

  Има правило,ако искаш да разбереш някой за действията му влез в обувките му.Когато ти си главнокомандващ и ще нападаш някой месеци напред биеш тъпан за това за да подготвиш противника си.Изненатата е една от важните неща във военната наука.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Жоро?

  04 Авг 2022 12:55ч.

  Който не е разбрал или не знае, БСП, СДС и ДПС единно решиха да станем членове на НАТО и единно искаха да станем евро-атлантици!! БСП ОТДАВНА НЕ Е БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, ТЯ Е ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Което обяснява негласуването на ⅔ от българите

  04 Авг 2022 13:03ч.

  Твърдя, че огромна част от негласуващите не вземат участие в изборите заради липсата на неевроатлантическа алтернатива на инсталираната отвън "политическа класа".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отечествен фронт

  04 Авг 2022 16:49ч.

  Напротив, болшинството не гласува поради факта,че всички партии са БКП издънки

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Възраждане

  04 Авг 2022 12:58ч.

  Кеф, Курнелия закопа БСП

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пълноценни хора ли са българите

  04 Авг 2022 12:59ч.

  Като умствено изостанали са. Всеки може да ги лъже. И още по-лошо. Като кретени с отворена уста от която текат лиги, продължават да гласуват за едни и същи лъжци и измамници.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кой и как гласува е без значение

  04 Авг 2022 13:05ч.

  Накрая се обявяват някакви други резултати, съгласувани с когото трябва навън.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Паси Соломонов

  04 Авг 2022 13:07ч.

  А, сефте! Преди години, когато главнокомандващ беше Първанов, а премиер - Станишев, България участва активно във въоръжаването на Грузия срещу Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Дачков

  04 Авг 2022 13:35ч.

  Чудесно. Всички врагове на Русия на приятели на България

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  04 Авг 2022 13:08ч.

  Палете по една свещ за ЕС и НАТО всеки ден.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • залезът на западащите

  04 Авг 2022 13:20ч.

  И двата ковчега са сковани. Ямите и те изкопани - една до друга. Време им е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бог да прости Америка и нейните копелета ЕС и НАТО

  04 Авг 2022 20:02ч.

  Да врят в катрана

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стоил Малевски

  04 Авг 2022 14:16ч.

  Утре на Централни Софийски Гробища ще се състои погребална литургия на Руската Федерация. Всичко русороби, русофили и други приятели на Русия са добре дошли. Ще се раздават и рубли

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Явно нещата вървят съвсем зле за евроатлантиците

  04 Авг 2022 20:06ч.

  Тая днешната офанзива не е от добър живот и много успехи

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 14:33ч.

  1.Много ЗиПове и клонинги.Дори се съмнявам ,че оригинала е тук.2.ЗИПе контролен въпрос!Защо бе свален иранския шах? 3.Резонен е въпроса защо политици не се съдят за груби грешки?Съсипали са живота на милиони

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban -Радев и сл.правителство

  04 Авг 2022 14:39ч.

  От една страна Радев поръча да не ни въвличат във война.Г-н Санчо Панса/оръжейника/ ще снабдява обаче Украйна с оръжие.При това той е само сл.министър т.е. забраната на НС важи с пълна сила и няма как да бъде отменена.Г-н Санчо Панса ще извърши тежко углавно престъпление.Нинова правила същото? не го оправдава!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 14:46ч.

  Г-н Санчо Панса и Дон Три Морета се надяват че г-н ''Право на САЩ'' ще ги закриля.Обаче ако нещо се обърка?Очевидно Русия предупреждава!Три оръжейни склада за седмица!Тъй де ,леко пошляпване!Ама не разбират!Е ще има пердах на пудел!Кадиров казва ''пан пудел''Но не се знае.Кинжалите могат да ударят по цялото триморие.И да пресушат моретата!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой не се интересува вече от Нинова

  04 Авг 2022 15:04ч.

  Най-после агонията, наречена Нинова и БСП ще приключи...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-Kum Че Ун и 100 000бойци

  04 Авг 2022 15:30ч.

  Ким е предложил 100 000 доброволци на Русия за войната в Украйна.Нали се сещате колко добре са обучени!Само ще Ви подскажа че на американските химарс само С.Корея има достоен отговор.На мястото на Путин бих приел.30млн народ ,вечно благодарен на СССР ще получи достъп до най -плодородната украинсказемя и неограничени сибирски ресурси.Русия до непоколебима армия.И.Е следва да си наляга парцалите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Севернокорейци работят в Далечният Изток в Русия

  04 Авг 2022 15:40ч.

  Имаше ги и в Полша. Не зная дали прекратиха договорите им. Никой, никога в днешно време, няма да им даде земя, нито да се заселят за постоянно. Това се е случило по времето на Руската империя. По време на войната Сталин ги е преместил в южноазиатските републики. Все още стотици хиляди живеят там. Много се преселиха в Русия, след разпада на СССР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 16:13ч.

  Работеха.2010 +/- Путин за да се издокара на ''патрнерите'' им прекрати договорите.Тогава САЩ наложиха поредни санкции на С.Корея.За разлика от путювците Ким Че Ин отлично разбира къде живее.И както се вижда не е злопаметен.Но путювците не са готови да изгорят западните мостове

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • На стара коза яре

  04 Авг 2022 15:31ч.

  Благодарим.Горещо благодарим на Русия за Освобождението,за организиране на държавността,за индустриализацията на манифактурната България,за обучението на хилядите специалисти,за многото енергоносители давани на аванта(и преподавани от нас),на технологиите давани безплатно,за оръжейните заводи.Днес 4000 тона,догодина 40000тона.Мръсна гадна колония.Бомбардирайте я!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наблюдател

  04 Авг 2022 16:09ч.

  То така от Франция много лесно. Ела в България, свали си гащите, огъзи се начертай си една мишена на задните части и чакай да те ощестливи някоя руска ракета.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Теб най много да те ощастливи някой мангал в Централния софийски

  04 Авг 2022 20:09ч.

  Леке като тебе не е и за санаториума даже

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кървавата корнела: В резултат на терористичните обстрели на центъра на Донецк по време на церемонията за сбогуване с Олга Качура - KORSA, в града загинаха най-малко 5 души, 6 бяха ранени.

  04 Авг 2022 15:41ч.

  Снарядите са изстреляни от американски гаубици 0777. В момента обстрелът на Донецк продължава. Нацистките дегенерати в Киев твърдят, че"руската армия и сепаратистите обстрелват Донецк". Снимки и видеоклипове. Част 18+ https://t.me/boris_rozhin/59419 https://t.me/boris_rozhin/59420 https://t.me/boris_rozhin/59422

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не ми е ясно защо от 5 месеца повтаряме едно и също. Какво се прави по въпроса? Това искаме да знаем.

  04 Авг 2022 15:57ч.

  Времето за костатации отдавна мина. Кой е осъден, питам? Кой е в затвора? Онази ужасна жена защо още се разкарва по телевизиите и хленчи като ощипана мома? Там ли и е мястото или в затвора?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 16:21ч.

  Путин или някой след него ще трябва да изгори ВСИЧКИ МОСТОВЕ на запад.И да проведе СТАЛИНСКИ реформи в Русия.Русия каквато е днес няма бъдеще.Плячкосвана,ограбвана,многоброен ''елит'' мечтаещ за западни стандарти и 70-80% на чертата?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • и у нас е пълно с елитни умни и красиви хора,

  04 Авг 2022 22:33ч.

  които мечтаят да живеят както живеят в Южна Франция и в Италия... (т.е. харесва им западния начин на живот). Те са готови да убият с ръце Костадинов, защото в думите му съзират заплаха за мечтата си, (че и ние, един ден, ще станем "бяла държава")... Дори не си представят, че блясъкът на западните витрини се крепи на нечовешка ЕКСПЛОАТАЦИЯ... Всеки гурбетчия го е изпитал на гърба си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 16:23ч.

  Все още народа се консолидира зад ''императора'' но така е било и при Николай 2.Докато не го пробиват по фронтовете.А на Русия и предстоят много фронтове.Боя се и че нас ще включат.И както се вижда американски подлоги у нас наспорил господ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban

  04 Авг 2022 16:28ч.

  Палячовците по върховете у нас като чуят милион и губят ума и дума.За милиард като в случая продават и майка си.Само до преди година се радваха като малки деца на милиарда от Газпром.Сега кръв тече от лакомия им.........!Да са поумнели?Невъзможно!Парвеньотата са добре описани в литературата.Няма изненади.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • darkaveng

  04 Авг 2022 16:51ч.

  И много добре е направила Корни - на Украйна ще се помага до окончателната победа над Путкин! Смърт на рашизма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не знаем колко си черен и отмъстителен но

  04 Авг 2022 17:12ч.

  че си формен глупак е видно от далеч!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  04 Авг 2022 17:16ч.

  1 млрд евро за 4 месеца, не е чак толкова лошо. Кога оръжейната промишленост е продавала толкова?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Преди

  04 Авг 2022 17:42ч.

  1989г. продаваше повече

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • SIMO

  04 Авг 2022 17:57ч.

  Лъжеш най безобразно! Около милиард за година и то в долари. Аман от безказармени "специалисти"........Големите пари идваха от електрониката........

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Има отчети за по 6 млрд. в ония години

  04 Авг 2022 18:00ч.

  Пак си провери архивите.. Особено ония в частта за износа

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • чакай първо да ги платят

  04 Авг 2022 19:52ч.

  и парите да стигнат до България, не до някоя фирма на Каймановите острови. Дебил.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  05 Авг 2022 22:55ч.

  Толкоз много пари, че не оставаше за тоалетна хартия. Ползваше се вестник.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Корнелия Нинова, Явор Божанков, Александър Симов, Христо Иванов и други явни или прикрити русофоби.

  04 Авг 2022 17:30ч.

  Именно заради БСП на 3-ти март главата на Донецката народна република се обърна към българския народ с "благодарност", че докато руснаците са освободили България от турско робство и геноцид, българите днес въоръжават фашисти, неонацисти и убийци на жени и деца. https://pogled.info/avtorski/Simeon-Milanov/banderovskoto-ostrie-na-bsp-sreshtu-gerb-ne-bili-atlantitsi-podkrepyali-yuzhen-potok.144950

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю

  04 Авг 2022 17:43ч.

  Както показа действителноста, най-безочливите, най-жестоките и най-кръвожадните нацисти са се окопали в Кремъл. Дълг на всеки нормален човек е да помогне на украинския народ, да се освободи от червената чума, варварски нападнала родината му.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • лалю е много хармоничен,

  04 Авг 2022 18:53ч.

  ето защо аз харесвам Явор Божанков – истински мъж.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Духът на времето

  04 Авг 2022 18:59ч.

  През ку..трето ми е за Нинова, но не мога му фана мислата на тоя образ. Лошо ли е, че сме изнасяли оръжие или не, лошо ли е че отивало за Полша или не, лошо ли е, че имало задържано за износ оръжие или не, лошо ли е, че и новият служебен кабинет ще изнася същото оръжие по същия маршрут.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • j.jelevban-кучия син се застрахова

  04 Авг 2022 19:27ч.

  Ще подписва и изнася оръжие за Украйна.Но ......някой друг трябва да е виновен.Той и Радев в бяло.Нинова в черно.Това за пред обществото.А пред закона?А пред руснаците?Щото те ВИНАГИ идват!И договорите не струват и хартията........! Ей на Чубайс ял риба Фуго.И на Гебрев сервирали!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Разчекнали сте се да пишете. Русофили украинофоби.

  04 Авг 2022 19:12ч.

  Типично за тук. По славянско-православна линия с носталгия по комунизма, когато пък нищо от това не беше от значение. Когато украинците ги признавахте за хора, също като руснаците и всъщност не можехте да ги различите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • След 100 год македонизъм

  04 Авг 2022 19:55ч.

  българите сме наясно със сщността, целите и задачите на украинизма.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Няма такова нещо като украйна и украинци

  04 Авг 2022 20:14ч.

  Измишльотини са

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 04 Авг 2022 19:12ч. - етнически и генетично са еднакви, 100%, и на външен вид са неразличими...

  04 Авг 2022 22:58ч.

  За това е тъй трагично, че в тази братоубийствена война, организирана от истинските русофоби, реално загиват млади и стари РУСНАЦИ (и украинци), и техния труд рушат и ограбват вечните злодеи, които са готови да унищожат всичко, за да се измъкнат от ямата, в която сами са се вкарали... противостейки на "имперските амбиции" на Путин...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ?!?

  05 Авг 2022 12:54ч.

  Що за мерна единица ...тонове оръжие !?!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГОТИН пЪч не МЪРКА...

  06 Авг 2022 7:15ч.

  Тоя женчо не престана да плаче и да плюва де що има камера и микрфон... Абе малко достойнство имай бре... жмугльо!!!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи