Лора Лоугън: Лъжат ни за Украйна в епични размери (видео)

Лора Лоугън: Лъжат ни за Украйна в епични размери (видео)

Лора Лоугън, журналист: Моята работа като журналист е да се опитам да разбера каква е истината тук. Не ми харесва да ме лъжат. А ние сме лъгани в епични мащаби. Казва ни се, че единственият ни избор е да бъдем 100% за Зеленски, който е марионетка, който може да бъде видян в интернет с черни обувки на токчета, кожени панталони, гол, правейки странни забавления, има и негово музикално видео за Дансинг старс, с подигравки с украинската общност, което е с доста сатанистки, окултен характер, а Зеленски беше избран, както толкова много от нашите лидери. Да се правим, че тази война е между Русия и Украйна, е огромна лъжа. Ако Путин предупреждава от 15 години, че няма да остане наблюдател когато глобалистите изграждат биолаборатории навсякъде по света, което те направиха и в Украйна, тя беше център за пране на пари за много от лидерите в нашата страна, става дума за милиарди щатски долари, които са били изпрани в Украйна...

Не вярвам в това и за секунда и ще бъда откровена с вас. Мисля, че има толкова много дезинформация, че наистина никога не сме виждали нищо подобно. Аз отразявам войни от вече 35 години и никога не съм виждала хора, вкопчени в украинския флаг. Ние сме погълнати от този шаблон, че трябва или да мразим Владимир Путин, и да вярваме на всичко лошо, което се говори за него, и да обичаме Украйна, и няма никакво средно положение. И това много ми напомня на „ти или си бял супремасист, или споделяш демократическия наратив за всичко под слънцето.“

 

Стенограма:

- Добре дошла Лора, страхотно е, че си с нас тази сутрин. Бих искал да започнем с водещата новина от изминалата нощ. Дейли мейл имат много интересна история, да кажем, че Владимир Путин може би привършва патроните си и има още за две седмици максимум, губи военни самолети, танкове и т.н. Той влезе в това, мислейки че ще премине като булдозер през Украйна. Очевидно той причини много разрушения, без да пренебрегваме и факта, че вече има над два милиона бежанци. Но всичко това не върви така добре, както Владимир Путин очакваше.

- Не вярвам в това и за секунда и ще бъда откровена с вас. Мисля, че има толкова много дезинформация, че наистина никога не сме виждали нищо подобно. Аз отразявам войни от вече 35 години и никога не съм виждала хора, вкопчени в украинския флаг. Ние сме погълнати от този шаблон, че трябва или да мразим Владимир Путин, и да вярваме на всичко лошо, което се говори за него, и да обичаме Украйна, и няма никакво средно положение. И това много ми напомня на „ти или си бял супремасист, или споделяш демократическия наратив за всичко под слънцето.“ Владимир Путин знаеше много добре какво прави, когато влезе в Украйна, руската армия не е перфектна, те, например, говорила съм за това с много специалисти по отбраната, по разузнаването, от агенции по отбраната, които с години са изучавали руската армия – те имат трудности при изпълнението на въздушни операции, защото имат много малко тренировъчни часове за това, в сравнение с например Съединените щати, и с американските военни пилоти. Но Русия не изпитва трудности.

Това, което Русия направи от самото начало, беше много стратегическо – те не отидоха директно в Киев, отидоха до всички тези лаборатории за биологично оръжие, които са разпръснати из цялата страна, някои от тях са построили те, затова знаят, къде се намират, те са там от времето на Съветския съюз, заради възпроизвеждането на програмата за отбраната. Ние бяхме там, след падането на Съветския съюз, но предполагахме че са превърнали тези обекти от лаборатории за биооръжие в лаборатории за обществено здраве. Обаче е много трудно да се повярва на всички тези неща, които сега ни говорят, защото те излъгаха за Ковид, излъгаха за сблъсъка с Русия, излъгаха за Украйна и процеса за импийчмънт.

А в Украйна има толкова много неща, които се случват и за които никой не говори. Виждаме такава непочтеност, що се отнася до историята на Украйна, непочтеност, когато става дума за батальоните на „Азов“, които са финансирани от Съединените щати и НАТО, могат да се намерят снимки в мрежата, на които държат флага на НАТО и свастиките едновременно. Тяхната емблема съдържа черното слънце на окултистите, което е било емблемата и на нацистите от СС. Съдържа също и начупената линия като светкавица, която е инсигния на СС. Навсякъде в Украйна можете да видите този знак на окултистите по телата и оръжията им. Дори и украинските жени от отбранта, които бяха такъв пример за украинската независимост и дух и благородство, дори и те носят черното слънце на окултистите.

Белият дом иска да повярваме, че това няма значение, че това са просто малък брой отряди, че не е вярно. Батальонът „Азов“ сееше смърт по целия си път към източна Украйна, но ние не искаме да го признаем. Ето защо Крим гласува за независимост. Затова Крим искаше да е с Русия. Защото ние в медиите, западните медии, не искаме да признаем реалността за това, което се случва. Западна Украйна подкрепя нацистите. Тя беше тяхна щабквартира, на нацистките СС.

ЦРУ под ръководството на Алън Дълес (1953-1961 – б.пр.) на практика предоставя имунитет срещу съдебно преследване на нацистите в Украйна, на Нюрнбергския процес. Така че, има дълга история между Съединените щати и нашите разузнавателни агенции, които финансират и въоръжават нацисти в Украйна. Това не са неонацистки групи, които са се появили току-що, това са истинските нацисти от Втората световна война. Ако се върнем назад до Нюрнбергския процес, там се казва, че те са планирали за следващите хиляда години. И, ако погледнем, няма да се изненадаме, когато знаем, че ЦРУ спонсорира цветната революция в Украйна, през 2013-14. Те избраха украинските лидери.

Отидете на изтеклите телефонни разговори на Виктория Нюланд, в които тя и посланика на Съединените щати решават кой може да води Украйна. Искам да кажа, че е имало толкова много намеса, колкото не можем да си представим. Преди дори да стигнем до Хънтър Байдън, Нанси Пелоси, Джон Кери и Мит Ромни и това, което децата им, които са били наети, които са спечелили милиони от украински газови компании.

- Да, ти говориш за истинска криза на доверието в нашите лидери...

- Да, аз исках да спомена факта, че президентът Зеленски е евреин и не зная точно как се гледа на този факт, но има много сериозни твърдения, в това което говориш. Наблюдавайки този, можем да го наречем политически театър, както ти направи много добро твърдение в началото, ти смяташ, че Путин владее ситуацията. Но искам всъщност да повторя, това което Джен Псаки каза, защото изглежда, че Белия дом всъщност повтаря дословно това чувство, вижте го:

„Това е краят на играта за президента Путин. Ние напълно сринахме неговата икономика, оказваме военна помощ, хуманитарна помощ на украинците, даваме им възможност да се съпротивляват много по-дълго време, отколкото руските лидери очакваха. И още веднъж ще кажа, той трябва да приеме, как изглежда пътят му от тук нататък. Благодаря на всички.“

- Той отрича как изглежда всичко това. И мисля, че това е, което и ти казваш, Лора, твоите разсъждения до тук, които току-що чухме.

- Това, което ме притеснява относно момента, в който се намираме, е че имаме толкова избирателен и тесен прочит на историята. Президентът Зеленски може и да е евреин, но той не е единственият, който е пострадал по време на Втората световна война, чиито предци са пострадали, нали? Вижте Путин – колко негови близки роднини са загинали при обсадата на Ленинград? Хората не знаят тяхната история, те не знаят какво е създало Владимир Путин. Аз не го защитавам, нямам за цел да защитавам Владимир Путин.

Моята работа като журналист е да се опитам да разбера каква е истината тук. Не ми харесва да ме лъжат. А ние сме лъгани в епични мащаби. Казва ни се, че единственият ни избор е да бъдем 100% за Зеленски, който е марионетка, който може да бъде видян в интернет с черни обувки на токчета, кожени панталони, гол, правейки странни забавления, има и негово музикално видео за Дансинг старс, с подигравки с украинската общност, което е с доста сатанистки, окултен характер, а Зеленски беше избран, както толкова много от нашите лидери. И честно казано, с Биг Тех и с големите изборни измами в наши дни, ние не знаем колко от лидерите по света са били избрани вместо нас, без действително ние да сме гласували за тях. Но това, което знаем, е че имаме нарастващ проблем с технологиите и дигитализацията на нашия свят. Защото, погледнете какво стана с Ковид – вижте какво стана с глобализацията, ние водим същите битки навсякъде по света.

Да се правим, че тази война е между Русия и Украйна, е огромна лъжа. Ако Путин предупреждава от 15 години, че няма да остане наблюдател когато глобалистите изграждат биолаборатории навсякъде по света, което те направиха и в Украйна, тя беше център за пране на пари за много от лидерите в нашата страна, става дума за милиарди щатски долари, които са били изпрани в Украйна. И ние не казваме нищо по този въпрос. Това са доларите от нашите данъци. Преди процеса за импийчмънт, това чувал ли го е изобщо някой в Съединените щати? Пиари водят чуждо правителство в Белия дом? За обучение в антикорупция. Никой не разследва тези неща? Защо не ги разследваме? Ние имаме някакви идиоти, като подполковник Виндман, който отива на процеса за импийчмънт и присъства като подполковник, дори не е станал полковник, и той казва на президента на Съединените щати каква трябва да бъде политиката му.

Имате предател в лицето на бивш посланик на Обама – Мария Йованович – която казва на украинското правителство и власти, че не трябва да слушат волята на американския народ, не се подчинявайте на изборните резултати, ние сме истинските лидери на Америка. След това хората протестират, защото тя дори не е уволнена, получила е удобна работа доживот в Джорджтаунския университет, на разноските на американския данъкоплатец. А на нас ни е казано, че президентът на Съединените щати не може да каже на чуждестранните си партньори, че иска да се поинтересуват от нещо. Но Джо Байдън получи толкова много помощ, цялата, която поиска.

Тук има толкова много лицемерие и непочтеност и Украйна е центъра на всичко това. Да се върнем отново към руския сблъсък, да се върнем към Александър Тулупов, Ерик Карамела – информаторът, който отиде да работи за Адам Шиф, но не беше в действителност информатор, и всички тези корумпирани хора от дълбоката държава. И знаете ли какво, дълбоката държава не е теория, не е конспирация, а е реална дълбока държава. Вижте SES Senior Executive Service, защото когато тази бюрокрация е въздигната в закон на Съединените Американски Щати, така се сдобихме с шайка неизбирани от никого бюрократи, които дърпат конците зад кулисите. И тези хора продължават да ни лъжат.

- Абсолютно. Прощавай, ние имаме лайв чат, докато те излъчваме, и сега го гледам и хората пишат, че това, което казваш са бомби, и че ти си истински журналист и аз съм щастлив, че съм работил много много години с теб, когато ти беше в CBS и на много други места. И те може и да не искат да чуят истината, но ти ни бомбардираш с нея. Сега ще прекъснем, много бихме се радвали да ни гостуваш отново в идните дни. Лора Лоугън, благодаря ти, че беше с нас.

 

Превод: "Гласове"

 

 

 

Коментари

 • рукола Z

  11 Апр 2022 10:00ч.

  Нас що не могат да излъжат бе моме?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рукола

  11 Апр 2022 11:25ч.

  Тебе отдавна са те излъгали, вероятно излъган си се родил!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ijdamo

  10 Май 2022 20:45ч.

  order augmentin 375mg pills - <a href="https://flagylgn.store/">cialis tadalafil</a> order tadalafil 10mg for sale

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Vinvcm

  18 Юни 2022 9:41ч.

  buy lasix 100mg without prescription - <a href="https://doxycycliner.com/">doxycycline 100mg over the counter</a> doxycycline over the counter

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Faflmv

  11 Юли 2022 11:59ч.

  online ed medications - <a href="https://tadalafilsde.com/">tadalafil kaufen für männer</a> sildenafil für männer

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Xkprwg

  19 Юли 2022 12:12ч.

  term papers for sale <a href="https://pregabalp.com/">buy pregabalin</a> desloratadine without prescription

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ebliwi

  12 Авг 2022 17:10ч.

  ceftin ca <a href="https://trazodonec.com/">trazodone 50mg over the counter</a> buy cialis 10mg for sale

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Какво си мислите?

  11 Апр 2022 10:05ч.

  Че в САЩ няма платени мисирки ли? А сега по време на война,путинистите в САЩ бъркат по дълбоко в джоба И ПЛАЩАТ ЯКО.Тази мисирка така да се развихри срещу Украйна и защитава Путин,май бая са я захлебили. Ден ,година храни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • До "Какво си мислите?"

  11 Апр 2022 10:15ч.

  По-големи смешници и тъпанари като теб евроГейски атлантически тролове и сие вярващо ви ското население не може да има и няма!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Рукола

  11 Апр 2022 11:26ч.

  Всъщност има - гладкомозъчни русофилистически примати, които могат да се вържат на тази димяща купчинка откровени глупости в защита на кремльовското фюрерче!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мисир

  11 Апр 2022 12:00ч.

  Глупак, научи се първо да пишеш грамотно, тогава давай мнение за една журналистка с 35 години по фронтове и горещи точки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мисирек,

  11 Апр 2022 12:21ч.

  "умнико","отворко","грамотния". След твоето "грамотно" се слага точка. "Тогава" е началото на ново изречение и започва с главна буква."Умнико",според твоите тъпни,излиза,че 35 год. е ходила тази американска мисирка само с каска и бронежилетка по всички военни действия по целия свят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Хах, а за грапавомозъчния евродобитък

  11 Апр 2022 12:27ч.

  дето вярва на всичко що види и чуе по тиливизора, нещо ще споделиш ли

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, мисирките по света са много

  11 Апр 2022 14:24ч.

  но и истинските разследващи журналисти са много. По вашата логика Русия е платила и на Шоуто на Джими Доре? https://odysee.com/@alltheworldsastage:0/jimmydoreshow-Ukraine-Russia-War-Proof-Zelensky-REJECTED-Peace-With-Russia:1 (видеото е блокирано от YT)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • LLCool

  11 Апр 2022 14:29ч.

  Не се косете, на вашата възраст хората умират даже докато хранят гълъби в парка, в цветущо здраве. Щадете се, оставете големите работи на можещите и знаещите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мисирек, 11 Апр 2022 12:21ч.

  11 Апр 2022 15:12ч.

  Кой ти каза, че след "грамотно" задължително се слага точка? Да си чувал за сложни изречения? Очевидно си силен само в простите изречения и простите мисли.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • bodar4uk

  11 Апр 2022 10:06ч.

  Всичко това, ние в затънтена България го ЗНАЕМ твърде отдавна и за нас не е никаква новост. Ама нали вашите медии са много свободни и безпристрастни, а нашите - цензурирани и тъпи !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  11 Апр 2022 14:27ч.

  В нормалната държава Америка има всички гледни точки и никой не преследва малобройните путиноиди като тоя, докато в нацистка Русия има само една истина, на фюрера. Това е изводът

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗеЛЕВСКИ

  11 Апр 2022 18:44ч.

  БОЙ ПО ХОХЛИТЕ, ЧИФУТИТЕ, КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ТЕЛЕТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...... ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЪТ............МУ-ХА-ХА 😝 😂

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  11 Апр 2022 19:56ч.

  И Крис Хеджис ли лъже моме? - https://www.globaltimes.cn/page/202204/1258996.shtml

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степан Бандера

  11 Апр 2022 20:34ч.

  Един путиноид.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тоя дето казва, че в Америка имало свободни медии

  11 Апр 2022 21:06ч.

  В Америка отдавна няма никаква свобода, държава, в която жените се държат като мъже, а мъжете като жени, е абсолютен траур.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  11 Апр 2022 10:34ч.

  Елементарна логика, въпроса е че манипулират емоциите и поставят пред хората илюзия в която си длъжен да избираш страна, без да имаш право на обективен поглед и преценка! Лара е голяма работа, достойна и истинска американка! Според мен прекалиха с пропагандата и се получи обратен ефект...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ами те и с "вироса" се оляха !

  11 Апр 2022 11:50ч.

  И там предозираха и вместо страх, започнаха да жънат световно презрение и подигравки.... От което следва изводът ! И Цовид 19 и Украйна са серии от един и същ сатанистки сценарий. Щабът който ги ръководи е един и същ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 10:44ч.

  Аз знам и за дълбоката държава и за руската мафия. Заден план има. Наивници са всички, които сляпо вярват на едната от двете страни за всичко. Пропагандата от двете страни казва само онези „истини“, които са изгодни за нея. Хубаво е, че има противопоставяне, но целта му донакъде е била точно тази, да се изличи от лицето на земята всеки субект, който не е в сферата на тези два кръжока.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  11 Апр 2022 14:30ч.

  Не просто наивници са тия, които сляпо вярват на една от двете страни, а пълни дебили. Вижда се в тоя форум особено ясно. Разумните са наясно за путинските манипулации за разлика от путинопитеците.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Бандеровка 11 Апр 2022 14:30ч.

  11 Апр 2022 15:15ч.

  какво става със "зверството на руснаците" в Краматорск? Май и на западняците им светна кой е изстрелял ракетата, след като и се видя ясно серийния номер и затихна всички бързо-бързо...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бандеровка

  11 Апр 2022 15:21ч.

  А какво стана с жертвите в Буча, където се видя, че командирът на мото стрелкова бригада на Руската армия подп. Омурбеков, е избил украинците? Руските лъжи са поне 100 пъти по-ужасни. И Русия, и Украйна лъжат, но че Русия е агресорът и избива цивилни, е абсолютната истина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗеЛЕВСКИ

  11 Апр 2022 18:44ч.

  БОЙ ПО ХОХЛИТЕ, ЧИФУТИТЕ, КРАВАРИТЕ И ТЕХНИТЕ ТЕЛЕТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ...... ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ПЪТ............МУ-ХА-ХА 😝 😂

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  11 Апр 2022 19:59ч.

  И кой лъже повече? За разлика от голите ти думи, аз ти цитирам - https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/mar/30/putin-lie-machine-history-untruths

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 10:47ч.

  А нашата цел, на обществата, е да се отървем и от едните и от другите. Това няма как да стане с избор на страна, която да се подкрепя безусловно и безкритично. Едните ще бъдат наказани, другите също. На която и страна да застанеш, ще понесеш съответното наказанеие, за съучастие. Не бъдете съучастници на никой, казвайте истината за всички. Това ще донесе повече полза за света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • най-прагматични се оказаха унгарците

  11 Апр 2022 10:58ч.

  " Тази война не е наша и ние не искаме по никакъв начин да участваме в нея"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 11:15ч.

  Който и да спечели в тази война, ще бъде опасен за всички. Затова не може да има неутралитет, нашата сигурност изисква да направим така, че не едната страна да излезе от позицията на морален победител и да се мъчи да управлява марионетките си, а да бъде потиснато влиянието на задкулисията и на двете места, които вредят на всички нас.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 11:18ч.

  Нали американците обичат да казват, „let them kill each other“. Така те насъскват две държави една против друга и остават по-силни. Е, дано човечеството стане по-силно, когато естеството на управлението и от двете страни се дискредитира, след като са се насъскали едни против други. Вечно ли ще се съревновават на гърба на други народи?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Свърши се тая, с хегемеонията на САЩ

  11 Апр 2022 11:27ч.

  кой ще спечели войната е ясно още отпреди да започне..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отечествен фронт

  11 Апр 2022 11:29ч.

  Да,тавариш,факт е - войната ще бъде спечена от цивилизования свят срещу рашистката измет!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Цивилизования свят е бита карта

  11 Апр 2022 11:31ч.

  свиквай..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази безсмислица от ПО на Партия ГЕРБ ли ти спуснаха ?

  11 Апр 2022 12:37ч.

  "Ние искаме и тако и вако, и най-паче да живее международното положение ! " Искаш войната да продължи дълго ? Да продължи вечно ? Аз пък съм убеден че мнозинствот българи искат точно обратното ! войната да свърши колкото се може по-скоро ! И понеже победителят е ясен и неизбежен, колкото по-малко кръв се пролее до Победата, толкова по-добре.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ястребите и глобалистите НЕ ИСКАТ мир и спокойствие. Точно обратното.

  11 Апр 2022 14:34ч.

  Олександър Арестович (много избран човек), съветник на украинския президент, казва през 2019 г., че най-якото нещо е истинска война с Русия, за да бъдат приети в НАТО... https://odysee.com/@Bombards_Body_Language:f/Body-Language---Oleksiy-Arestovych,-Zelensky's-Advisor-in-2019-interview:6

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • J.Jelevban

  11 Апр 2022 11:28ч.

  Доста голяма доза глупости и откровени лъжи от тази рубладжийска мисирка! Колкото и да се напъват разни платени журналета, краят на кремльовския ботокс рашист е ясен - куршум в главата или обесване на красния плащад!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Надежди

  11 Апр 2022 11:32ч.

  говежди

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Промит остатък

  11 Апр 2022 12:04ч.

  Желев, много си заблуден, жал ми е за теб.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И после -

  11 Апр 2022 12:54ч.

  Събуждаш се плувнал в пот, чаршафа на топка, двата пръста в контакта - тресе ли тресе ! А работата ти нечака, трябва да тролиш на норма, за жълти стинки... Ех колко жалко е да си козяшки трол, говнояд !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази е просто платена лъжкиня

  11 Апр 2022 12:18ч.

  Родена е на 29 март 1971 г. (възраст 51 години), Дърбан, ЮАР, а казва, че отразява войни по света от 35 години. Т.е. станала е военен кореспондент на 16 г.:)))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Е,ТИ ПЪК СЕГА ,ПОДРОБНОСТИ

  11 Апр 2022 12:29ч.

  Такива неща не са важни тук във форума за путлерчетата-папагали,да повтарят кремълски опорки всекидневно. Те до такава степен на оргазъм са достигнали,че една дума да им се подхвърли и са готови "компетентни анализатори" и "свидетели".

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кажи нещо

  11 Апр 2022 12:49ч.

  и за ежедневната истина дето се лее по официалните СМИ, всичко дето чуваме по телевизора е вярно, нале..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • LLCool

  11 Апр 2022 14:22ч.

  Ами, така е с БУКВОЕДЦИТЕ русофоби. Като нямаме доводи по съдържанието, атакуваме опаковката. „По време на следването си Логан работи като репортер за Sunday Tribune в Дърбан (1988–1989), ” https://en.wikipedia.org/wiki/Lara_Logan#Early_life Прекрасно интервю! Обобщава настроенията на нормалните хора, и го начуква на ненормалните. Те затова квичат като свини пред заколение.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тази Е Просто Платена Лъжкиня 11 Апр 2022 12:18ч.

  11 Апр 2022 15:22ч.

  къде в това интервю тя казва, че отразява войни от 35 години?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  11 Апр 2022 20:06ч.

  Лара Лоугън започва работа в Sunday Tribune като репортер на новини през 1988 г. и след това се премества в DailyNews през 1990 г.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Путин няма загинали роднини при Сталинград

  11 Апр 2022 12:59ч.

  Той има измислена биография. Дори обявената му година за раждане е лъжа, защото е роден 1950г. Извънбрачно дете с баща от НКВД, който се е отличил с рязане на финландски глави. -> https://www.youtube.com/watch?v=VCVYbx8c6dc

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • задунајска уфсъ с евразијски манталитет

  11 Апр 2022 12:59ч.

  каката каза една истина-“те имат трудности при изпълнението на въздушни операции“-да, руснаците имат много трудности при при изпълнението на възд. операции, и затова по погрешка свалиха един собствен самолет...освен това високоточните бомби са много скъпи и предпочитат да хвърлјат обикн.бомби, с които причинјават много убити сред цив. население

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Овчи, желаното не е действителност

  11 Апр 2022 13:03ч.

  Високоточните оръжия се използват по предназначение.. Украйна практически е лишена от флот, авиация и около 80% от наличните ГСМ.. Пък ти си лалай, не пречиш..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Батальон Азов са използвали Wolfsangel като символ за лозунга Ідея Нації (Национална идея), където символът е съставен от преплетени „N“ и „I“ и отрича връзката с нацизма

  11 Апр 2022 13:18ч.

  Предишното лого на отряда до 11 август 2015 г. имаше Черно слънце, символ, използван от десните, но Билезки отрече връзката с нацизма. Крайнодесните са политически незначителни в Украйна; на парламентарните избори през 2019 г. крайнодесните (вкл. "Националния корпус", свързан с "Азов") спечелиха пряк мандат само в един от 186 избирателни района или само 1 от 450 депутати.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Сравнете с неонацистките ЧВК на Путин, един от които Уткин си е татуирал СС пагони на рамената, носи фуражка със символи на Вермахта и е от КГБ

  11 Апр 2022 13:24ч.

  Други като Ян Петровски ползват рунически символи и лигатури на белите расисти. -> https://informnapalm.org/bg/priznaci-za-neonacistka-ideologiya-sr/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Руски неофашисти служат на Русия под прикритието на ЧВК „Вагнер“

  11 Апр 2022 13:26ч.

  https://informnapalm.org/bg/rusky-neofashysty-sluzhat-na-rusyya-pod-prykrytyeto-na-chvk-vagner/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Начи сичко е шест

  11 Апр 2022 13:31ч.

  руски неофашисти воюват с украински неофашисти.. Крайния резултат е позитивен по-малко неофашисти..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Кремъл легализира човеконенавист чрез религиозен фанатизъм, граничещ с фашизъм

  11 Апр 2022 13:30ч.

  "Православие или смърт" в руското православие с черни знамена с червени схвастики. -> https://www.youtube.com/watch?v=1aa2sYqSk48

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • LLCool

  11 Апр 2022 14:25ч.

  Hема се плашиш, мен, и без това малко ти остава :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Българските въстаници от Априлската епопея легализират човеконенавист

  11 Апр 2022 13:34ч.

  "Свобода или смърт" е изписано на тяхното знаме

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да свързваш нашите герои с платените убийци на путинските олигарси

  11 Апр 2022 17:30ч.

  е непростима гавра!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Същата гавра

  11 Апр 2022 19:17ч.

  Обаче с православието е и предишния коментар..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не е гавра това с руското православие, а документални факти за гаврещите се начело с Агент КГБ Михайлов - "цигареният митрополит" Кирил Московски Гундяев

  11 Апр 2022 20:49ч.

  Вж. документалният филм на Михаил Баранов по темата: https://www.youtube.com/watch?v=QK80Sx3KMyo

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пропаганда, гледат само балъците..

  11 Апр 2022 21:01ч.

  Явно е, от кои си...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 190 свещеници от Украинската православна църква поискаха патриарх Кирил да бъде предаден на църковен трибунал

  11 Апр 2022 23:51ч.

  Заради подкрепата на патриарх Кирил за завоевателната война на Русия срещу Украйна, проповядването на доктрината „Руски свят“, което е в противоречие с православното учение и „морални престъпления“: благословията на войната срещу Украйна и нейната пълна подкрепа.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Международна доброволческа организация публикуваха мащабна интерактивна база с данни за руската агресия срещу Украйна, Грузия и Сирия

  11 Апр 2022 13:44ч.

  Информацията в нея е събрана от над 1700 OSINT-разследвания на InformNapalm, систематизирани и разделени в две групи: за руското въоръжение в Донбас и за подразделения на руската армия, участвали в агресията срещу Украйна, Сирия, Грузия.-> https://informnapalm.org/bg/dobrovoltsy-publykuvaha-baza-s-danny-za-ruskata-agresyya/

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ивайло

  11 Апр 2022 14:14ч.

  Това е журналистка, а не като наще миссирки.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И ние си имаме разследващи журналисти

  11 Апр 2022 16:45ч.

  напр. Диляна Гайтанджиева е много уважавана и я цитират едни от най-известните личности в алт.медиите... А сайта zerohedge.com е създаден също от български журналист...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново за истината

  11 Апр 2022 14:39ч.

  Натискът на раб.масто в/у зап. Човек е огромен. Получават, но и всичко заминава. Общест. структури функционират, на най-вече в интерес на малко свръхбогати. Създава се измамно усещане, че системата им функционира. Кумулативно – хората не могат/не искат истината, масово оглупяват и стават податливи на най-примитивна пропаганда. Лора говори истината.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново за истината

  11 Апр 2022 14:54ч.

  Русия НЕ МОЖЕ да бъде пример за нищо. Това не е общество, което може да е културен модел. Обективни и др. фактори пречат. Дефектите там са лесно видими. Абсурдът е, че Русия се превърна в последна надежда (все пак е европ. христ. ц-я) срещу лъжите, ужасяващо лицемерие, отровата, боклука на великия Запад. Исторически западното общество е орисано да унищожи всичко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степан Бандера

  11 Апр 2022 20:42ч.

  Лекарството срещу западната отрова е сто пъти по-смъртоносно от болестта. Тия деградирали мужици ли ще спасят света!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново за истината

  11 Апр 2022 15:01ч.

  Умните хора на Запад отдавна знаят, че техният свят не води наникъде. "Те" никога няма да отрежат от властта и печалбите си, съобразявайки се с правото на хората да имат живот и бъдеще за децата. Насъскване, рушене, нулиране – това е в дневния им ред. Ако не го постигнат – падат те. Има основателни подозрения, че в техните планове, само 1 от настоящи десет ще получи право на живот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Отново за истината

  11 Апр 2022 15:07ч.

  Двуличната пропаганда обявява Русия за агресор - Нечовешки и нехуманни изверги. Истината е точно обратната. Русия беше поставена в обективно задължение да отговори на подмолна и пълзяща агресия. Просто е: въпросът сега е – кой кого? И ако някога ни залъгваха, че проблемът бил комунизмът, вече е безпощадно ясно, че проблемът е фактът на съществуването на Русия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 16:16ч.

  Не знам дали ще се съгласиш, но в интерес на истината е да кажем, че „отговорът“ трябваше да не е военна инвазия. Всичко, което излиза като информация днес, можеше да излезе НАМЕСТО войната. Руснаците доста добре се справяха с информационната война и пропаганда, имаха на своя страна медии и политици, обществено мнение, както и сега.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 16:20ч.

  В този случай, те улесниха своите врагове, които искаха да дискредитират руснаците, заедно с тяхното православие и ценности, които са по-добри от западните, доколкото се придържат към християнската традиция. Не се сещам какво Русия ще спечели от тази война, освен нови санкции, нова русофобия и обвинения, икономически проблеми, човешки жертви.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • нато забрави за отбранителната си същност, замаскира агресията си чрез прокси сила на терен

  11 Апр 2022 16:24ч.

  Тежко грешиш. 1. Група армии ВСУ (видяхме добре въоръжени и мотивирани) готвеха атака по Донбас, най-вероятно после веднага и в Крим. Веднага там щяха да цъфнат кораби от сащ и гб. 2. Украйна обяви ядрени амбиции, Будапещенски протокол невалиден 3. Познай какво правеха тайните биолаборатории, 4. нато и т.н.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ти си респектиращо информирана и духовна личност

  11 Апр 2022 16:31ч.

  Хелеборуска, мила, ти наистина ли не знаеш за какво иде реч. Отпреди Наполеон, през император, кайзер и Хитлер, Русия беше редовно разрушавана до основи. Още 2007 Мюнхен Путин им каза иносказателон: повече на руска територия война няма да има с цената на всичко. Опитвате, отиваме си заедно вкупом. Не го чуха, ровеха гадовете

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еми...

  11 Апр 2022 17:52ч.

  7 години опитваха. Както и преди войната, но бяха лъгани и лъгани. Преговори, дипломация, а бляскава с оръжия и инструктори Украйна. В един момент нямаше накъде. Дори има официални източници, които потвърждават, че на Мюнхенската Конференция Шолц е настоял пред Зеленски да изтегли армията от Донецк и Луганск, но Зелевски е отказал, въпреки заплахата със санкции. Сама си прави изводите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Su38

  12 Апр 2022 9:12ч.

  "Не знам дали ще се съгласиш, но в интерес на истината е да кажем, че „отговорът“ трябваше да не е военна инвазия." Не знам, дали ще съгласиш, но политиката е изкуството на възможностите. От идеалистична гледна точка си права, но в политиката идеализмът няма абсолютно никакъв смисъл и е контрапродуктивен, предполадам, си съгласна/съгласен с мен?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  12 Апр 2022 17:26ч.

  11 Апр 2022 16:31ч. Аз знам за една държава, която е най-нападана и това е България, мислите ми са с нашия народ. Когато по история навремето учих датите, се удивих как в списъка ми със събития липсва период на мир, по-дълъг от 1-2 поколения. Богоборчеството в света е против народа, който носи името на Бога и е отвека просветител.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  12 Апр 2022 17:30ч.

  Su38 12 Апр 2022 9:12ч. Не, никакво съгласие по този въпрос, всички народи, които допускат грешки, са наказвани по един или друг начин от съдбата. Тук няма значение това, че за известно време някакви величия си развяват байрака и изглеждат силни, че им се дава уж победата. В поколенията се явяват съдби и възмездие.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  12 Апр 2022 17:34ч.

  Историята не е това, което се учи в училище, където причините за всичко се търсят в броя на войската, в тактиката. Историята умишлено не прави връзка между духовното състояние на народите и грешките на политиката им спрямо духовните закони и онова, което се случва. Всичко, което Бог не е насадил, ще се изкорени, рано или късно.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  12 Апр 2022 17:38ч.

  Защо евреите бяха така разбити от римляните, а после и по друг начин, след като поеха вина за разпването на Сина Божи? И могат ли човешките политически и икономически кули, които трябва да гарантират сигурността, да оцелеят срещу подобен противник?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  12 Апр 2022 17:42ч.

  От друга страна, защо хората в България се вразумяват, независимо от грандиозните опити за пропаганда и тук, защо се съмняваме във фалшивите спасители, това не е дошло от руснаците. В момента по света има такъв натиск над душата на човека, навсякъде, при нас се диша по-спокойно и това хората ще го оценят повече от злато. И трябва.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гласовете на министерството на истината

  11 Апр 2022 15:57ч.

  Войната е мир. Черното е бяло. Лъжата е истина.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Тежки последици

  11 Апр 2022 16:03ч.

  Да ти бяха промили мозъка с чиста вода, малко от малко можеше да прихванеш нещо! Обаче ... при ползване на тежки "лицемерни" химикали - това е резултатът!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ташунко Сапа

  11 Апр 2022 16:11ч.

  Много цензура Дачков, много нещо? Явно не си скъсал синджира окончателно, а обективността на сайта е една фикция. Нищо, папкай и ти от копанката, лошо няма! Разбира ли ти свиня от кладенчова вода???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степан Бандера

  11 Апр 2022 20:38ч.

  Цензурата е само по отношение на българите, а не на путиноидите. Доста коментари ми изтриха срещу путинския фашизъм, ама на путиноидите си седят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Русия не налага културен модел,

  11 Апр 2022 16:15ч.

  а и времето на такива модели свърши. Русия дава пример, че може и трябва да се защитава правото на различен начин на живот и си струва да се плати цената на съпротива срещу обединения Запад и лишаване от неговите консуматорски ценности. Не че досега това го нямаше, но не беше така драстично показано.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 16:30ч.

  Чат-пат познавам азиатската култура, „консуматорските“ ценности са навлезли отдавна там, дори джендър пропагандата. Съпротива срещу това може да се яви основно в постхристиянския свят, чрез възраждане на автентичните ни традиции и ценности. И в САЩ има консерватори. Според мен противопоставянето изток запад е изгодно на Рсия и САЩ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • helleborus

  11 Апр 2022 16:33ч.

  Мисля, че не трябва да има ново разцепление и затваряне към „запада“, както руснаците искаха да ни вкарат в Евразия. Тогава консервативните здрави сили в този бивш християнски свят ще са разделени, изолирани и много по-зависими от дълбоките си държави. Националното възраждане на дясното трябва да върви и с уважение към съмишлениците по света.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А на практика какво се получава

  11 Апр 2022 16:47ч.

  Някога внушаваха, че влизане в ЕС е като преминаване през Райските порти в света на Светлината, Културата и Добрината. Ушите бяха тесни! Днес дори и анти-държави като РСМ и Украйна биват насилствено и против интереси на настоящи членове бутани ВЪТРЕ. Да живее прекрасия либерален свят на гейове и джендъри, грозотия и лицемерие

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • не си ли даваш сметка, е абсурд

  11 Апр 2022 17:01ч.

  "руснаците искаха да ни вкарат в Евразия." Руснаците си имат толкова много собствени грижи и проблеми, че ние, България, сме им ПОСЛЕДНАТА. Грижа. Евразия е единственият начин за живот за Русия. Те се защитават в момента, на живот и смърт. Ние си гледаме нашия алъш-вериш със Запада. И си плащаме. Яко.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Нашия алъш-вериш

  11 Апр 2022 17:06ч.

  много наподобява онзи отпреди няколко века продадохме си Манхатън-а срещу шепа мъниста

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ИВАН

  11 Апр 2022 17:08ч.

  малко по- мално истината започна да излиза.затова, дайте по- сериозно с ъс украинските байраци. не е това за което искат да минат.те мн. добре знаят за кой са гласували. Зеленски явно не е розата за която се говори.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И кой е източника, защо не е представен, коя е тази, може ли да ѝ се има доверие?

  11 Апр 2022 17:35ч.

  Та човек малко акъл ако има, като влезе в супера купува стока от проверени марки, за да не се изненада неприятно. Тук някаква някъде казала нещо и трябва да го приемем на доверие? Че на нас не ни плаща Митрофанова, поне на някои, другите си личите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • А ТАЗИ "разследваща" журналистическа кифла

  11 Апр 2022 19:30ч.

  може ли така обширно и обилно да опише как четири,повтарям четири пъти САЩ са пращали огромни помощи на Царска Русия 1897-1898 г. известен като "флота на глада";от1921-1923 г. Съветска Русия;Втората световна война -над 250 млрд.долара помощ...иначе щеше да има Москау.И за периода 1991г. до1997 год за помощите докарани със 500 полета на натовски самолети.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да,има какво да се прочете обширно

  11 Апр 2022 19:33ч.

  за тези американски помощи.Та сега може да се каже ....ОСОБЕНОСТИ НА РУСКАТА НЕБЛАГОДАРНОСТ/парафразирам по съветски филм/.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маским Горки

  11 Апр 2022 19:37ч.

  "Щедростта на американския народ възкреси мечтата на братството между човеците" А ЖИВОТИНСКИТЕ ЗВЕРСТВА НА РУСКИЯ НАРОД В УКРАЙНА ПОКРУСИ ЗАВИНАГИ МЕЧТАТА ЗА БРАТСТВОТО МЕЖДУ ДВАТА НАРОДА.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Всеки заслужава политиците си

  11 Апр 2022 20:13ч.

  Ето ти наглосаксонските човеколюбиви изпълнения - https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/mar/30/putin-lie-machine-history-untruths

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степан Бандера

  11 Апр 2022 20:45ч.

  Точно така. Само че путинските животни са много по-жестоки от тия в природата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Степанчик, поумняваш, ма немного

  11 Апр 2022 21:00ч.

  Няма по жестоко животно от човека..

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Войната в Украйна започна с "малки зелени човечета" или руските нашественици, които от "вежливи мъже" с провокатвино поведение станаха руски екстремисти, оставяйки разруха и реки от кръв на жертвите на рашисткия геноцид

  11 Апр 2022 20:54ч.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-26532154

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ...

  11 Апр 2022 21:02ч.

  https://www.youtube.com/watch?v=OrgcrxL9uQQ

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Щом Инджев и сие е навсякъде по форумите

  11 Апр 2022 21:12ч.

  Много са затънали горките в дезинформацията. Зеленски никакъв шанс за нищо няма. Не ръководи войските, с това се занимават натовските военни, бандеровци, Десен сектор и Азовци и те със собствено управление, отделно с тия психотронните вещества са извън всякакъв контрол, абсолютна украинска трагедия, жалко за Украйна, а имаше шанса да е златна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Чеченеца

  12 Апр 2022 9:00ч.

  Харесва ли ти или не, търпи ,красавице!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От другите чеченци

  12 Апр 2022 9:18ч.

  Смел си и търпелив си зад монитора,седнал на стола и смъркаш кафе.Иначе сигурно като видиш малко кръв и припадаш. Като Путя,дълбоко в бункера,та и ти .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • какво недехуманизираните украинци мислят за Украйна

  12 Апр 2022 11:01ч.

  Четете: интересно и поучително - https://cont.ws/@Lohmatiy/2259892

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Аха, точно пък това ще четем

  12 Апр 2022 16:48ч.

  Zъ Zъ, Zъ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи