Кирил и Асен: ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството

Кирил и Асен: ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Кирил Петков: Това си е типично борисовско. И той през цялото време се опитва да отваря тази опция, затова, защото само ние можем да го изперем. ГЕРБ е само един бранд на голямото зло, което стои отзад. И тук може да се отиграе - основен маркетинг бранд за нас, но не и реален враг. Можем да се правим на интересни по телевизията, да казваме "джентълменските уговорки". След следващите избори стоиш до тоалетната на парламента и те заобикалят. Защото истината е, че цялата схема, която ние направихме тези 2 години, интелектуалците са 7% до 10%. Ако пуснеш народа, както е структуриран в момента, ние трябва да сме 10% с ДБ, с всичко. Направихме леко ала-бала през президента, вкарахме един кон, лека-полека естествения процес, ако успеем да направим нещо, ще бъде това.

Асен Василев: Това правителство ще съществува, докато Борисов се страхува от Гешев и президент. Министрите са одобрени от посолствата

Кирил Петков: Сега ядем яко бой, късат се ризи - "вие сте предатели на живота ни", но залагаме застраховка Мария Габриел, която си мечтае да бъде премиер, а Борисов се изпира през този вариант, няма съмнение, защото те са коалиционно, въпреки че ние ще казваме, че е само Мария Габриел, а тя не е била в България.

Асен Василев: Само да кажа, че тези имена на ръководителите на службите са синхронизирани с посолствата.

Кирил Петков: Външни консултанти ще ни помагат с реконтруирането на службите.

- Какво значи, че службите са наши?, казва женски глас, като следва отговор:

Асен Василев: ДАНС, НСО, главният секретар на МВР – това са наши хора, които са определени от посолството, даже имената са синхронизирани с посолствата.

Кирил Петков: Външни консултанти ще ни помагат с реконтруирането на службите.

Асен Василев: Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Борисов иска да ходи на избори.

Кирил Петков: Той (Борисов) не отваря опциите, защото знае, че само ние можем да го изперем. Може да се правим на интересни по телевизията и да говорим за джентълменски договорки. Направихме леко "ала-бала" през президента.  

Кирил Петков: Истината е, че цялата схема, която направихме, през всички тези години, интелектуалците са 7%. Направихме ала-бала през президента. Ако пуснеш народа да се презентира, ние трябва да сме 10% с ДБ и с всичко“.

Кирил Петков: Моралът не е единственият критерий, по който се оценяват хората. Поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко.

Кирил Петков: Какво става утре или вдругиден, ако вдигнат обвинение на Борисов? Не казвам, че това е наше предложение или решение, но Христо Иванов даде предложение и то е – казваме, че се прави комисия по имунитети. Идеята е да се каже, че тази комисия работи докато се смени корупционната реформа и се ползват европейските стандарти за вдигане на имунитет.

Кирил Петков: Днес имах разговор с Урсула, като ѝ зададох точно този въпрос - "ако ще има възможност за такова правителство, обещаваш ли да ни пуснеш". Тя вика "за Шенген ви е много голям шансът, за еврозоната - трябва да го измислите как да заобиколите правилата, смисъл да влезете в рамките". И аз казах "може ли да мислим за инфлация, която да е минус ефекта на Украйна" и тя ми вика "не ме цитирай, но ще се опитам да ти помогна".

Репликата за това как "нямаме нужда от Фалконе" пък идвала от частен разговор между Петков, Денков и Радостин Василев.

Асен Василев: Идеята на Христо Иванов е да се въведе европейски правилник от ЕП, което означава, че поне 6 месеца ще се влачи имунитетът на Бойко в някаква комисия, която ще разглежда всички доказателства лист по лист и перо по перо. Докато не се отстрани Гешев като главен прокурор, не мисля, че Бойко ще иска да ходи на избори и да му падне имунитетът.

Източници: epicenter.bg, dnes.dir.bg

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • Еврокомисар

  26 Май 2023 18:12ч.

  Наши хора, които ще ни преведат към еврото и цифровите пари, премахвайки границите към Гърция

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Някой си

  26 Май 2023 18:18ч.

  Ще ви преведат към бунището...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар ли си,

  26 Май 2023 23:10ч.

  натопроститут ли, но с изчезването на границата към Гърция явно трябва да изчезне предсрочно и България...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Направихме леко "ала-бала" през президента

  27 Май 2023 5:02ч.

  Ало, президента! Тия те имат за лукова глава! И май са прави?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • 5.03.2021 г. — Проф. Илчев:

  26 Май 2023 18:18ч.

  "Господи, какви нищожества стоят начело на България"

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • smb

  27 Май 2023 1:47ч.

  Факт, който сега е доказан със звукови доказателства. Не е просто така изглежда... А скандалът е наистина международен!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  26 Май 2023 18:19ч.

  На тва в англосаксонските страни му викат "реал политик". Кирчо тва е прихванал от тях.Джаста праста.Кфото ти е на акъла тва излиза през устата. Байдън казва за Тръмп и обратно " This guy". :)) Траволта чистосърдечно казва " Отпадъчния продукт от тва, че гепваме властта е изпирането на Борисов". Прогноза : Тумба лумба събота и неделя а другата сряда се гласува правителство.Англосаксите играят на световната шахматна дъска и едва ли Руди Гела ще им развали партията.... :))

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • бай Гроздан

  26 Май 2023 18:24ч.

  Дайте пълния запис.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  26 Май 2023 18:24ч.

  Къде в конституцията ни се споменава за посолства и външни консултанти. Повече прилича на дейност насочена срещу интересите на РБ! Нека си понесат последствията, според НК: Чл. 105. Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да и служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Проктолог

  26 Май 2023 18:25ч.

  Леля Асена как е без Специалния и Тони Парфюма???Радва ли се на добра простатна задоволеност?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • За изборните шарлатани

  26 Май 2023 18:33ч.

  „Ако пуснем народът да гласува, както иска, ПП-ДБ ще сме между 7% и 10%”. Спомняте ли си онова предложение на Кирил Петков към нашата група: „Откажете се от хартиената бюлетина и ще ви дам флашките на машините.” Ето го. Ако има истинска народна воля, а не пипате флашките, ще сте между 7% и 10%. Вие си го признавате. Е, права ли беше „БСП за България”, когато искаше тази манипулация на вота на българския народ да бъде прекратена? Времето доказа какво сте правили чрез собствените ви уста.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • герито

  26 Май 2023 18:40ч.

  Къде може да се чуе пълния запис?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Уилт

  26 Май 2023 18:42ч.

  Каква е „куролацията“ на Киро с Урсула фон дер Лайен за България в Шенген – влизане във войната?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хмм

  26 Май 2023 19:47ч.

  Официално вече сме във войната. Това, което гласуваха на последното заседание на служебния кабинет излезе в държавен вестник на 16.05.23.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Румен Мустафа Радев

  26 Май 2023 22:48ч.

  Откровение от САЩ: Топ американски политик призна, че ще пращаме войски в Украйна! https://www.youtube.com/watch?v=HmvHkxWW6H4 Влог на писателя Добри Божилов

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Еврокомисар

  26 Май 2023 23:06ч.

  Пийте си хапчетата

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • forsvaret

  26 Май 2023 18:43ч.

  Гела днес хвърли пиратка в гнездото на змиите!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  26 Май 2023 18:44ч.

  И пак казвам - тия съблечени голи, разкарани по центровете на големите градове като на парад и после прибрани на тъмно и хладно и повече да не се чуе за тях. Всичките им сметки опразнени в името на държавата (даже не вярвам, че има такова нещо вече) и раздадени на училища и пенсионери. Имотите им иззети и продадени пак в интерес на държавата... Яд ме е да го кажа, ама Костадинов на власт и да се почва с рестарта или с довършването на тоя цирк, който 1300 години отказва да умре и изчезне.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • PARAGRAF22

  28 Май 2023 0:15ч.

  И пак казвам - тия съблечени голи, разкарани по центровете на големите градове като на парад и после - катран и прушина....

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мона

  26 Май 2023 18:48ч.

  Нещастни продажници! Европейски ценности? Евроатлантици?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Керана

  26 Май 2023 19:25ч.

  Възнамерявам аз да бъда най отпред ..... и се надявам на всички да им стане ЯСНО Толкоз мога, давам, за повече дори не се надявам. Даже пак е много и въобще не съжалявам ...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • „Джанавара Магева“

  26 Май 2023 18:54ч.

  „Веселина, не искам да те плаша, но ти и Гешката вече сте пътници. Поръчани сте. Много съжалявам да го кажа. " Вторият поръчител е Боко Тиквата. Той е и главният „логистик“ на такива мероприятия. Поръчваше ги на килограм от 2001г. та до сега – и Фатик, и Чакъра, и Бай Миле, и Стоил Славов, и Димата Руснака и още много, много. Сега поръча и Къро. Наистина много боклук има в тази нещастна, многострадална, пропаднала отвсякъде територия-колония. Има и едно много просто и много страхливо, робско племе на територията на тази колония. Всичк тези гореспоменати боклуци са овъртолени като свински черва. Моят съвет, мила Веселина е: спасявай се,

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Доктор

  26 Май 2023 19:14ч.

  Винаги съм твърдял, че това са боклуци и мястото им е в затвора.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хай

  26 Май 2023 19:17ч.

  Излезе на яве, че сащ ръководи най-демонстративно България! А лицата про100 к!р0, асен фасилеф, лорерци, атанасофци, борисофци са в сговор за държавна измяна!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Николова

  26 Май 2023 19:24ч.

  Не разбирам защо има изненадани. От Възраждане говорят вече доста време, че всички са чужди агенти. Президента им помогна на тези доносници , а сега мълчи.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • "това са наши хора,

  26 Май 2023 19:30ч.

  които са определени от посолството"......... Киро тъпиро е толкова просто парче, че дори не може да усмисли какво точно говори...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Забележете, дори не одобрени, а “определени” от посолството

  27 Май 2023 0:36ч.

  Ако Коцето каже, че чиновниците които ни управляват се назначават от колониалната администрация на Козяк, ще има рев до небесата. Ако Прост Кирил го изтърси, нямало нищо по-нормално да е така.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • евааас

  26 Май 2023 19:42ч.

  Скандалните про100 к!р0, асен фасилеф, лорерци, атанасофци, борисофци са в сговор за държавна измяна и се самоизобличиха, че са агенти и шпиони на агресора сащ! Искам да видя про100 к!р0 по време на турското робство как ще моли агресора сащ за помощ!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • леле

  26 Май 2023 19:48ч.

  Чуйте целия запис. Страшно е. Как ГЕРБ са лазили на колене и са се молили с какви ли не варианти на мошениците от ПП-ДБ да има кабинет. Включително да им дадат цялата власт. КОСМИЧЕСКИ ПОЗОР.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Никой от ПП и ДБ

  26 Май 2023 20:02ч.

  няма да влезе в затвора за престъпление по глава I от НК, поне до края на войната в Украйна, а най-вероятно и след това. Не прилича на читателите на “Гласове” да се правят на изненадани от съдържанието на записите.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  26 Май 2023 20:21ч.

  Лично аз ще протестирам присъствено, чакам някои да го организира!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Ilinski

  26 Май 2023 20:13ч.

  Ниски форми на живот. Нечовекоподобни.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Стефан д-р Чолаков

  26 Май 2023 20:13ч.

  На мен ще ми е интересно /благодарение на Машината на Времето/ да чуя Записи на разговорите между цар Фердинад и австо-унгарския посланник. Също и разговорите между С. Стамболов и турския султан. Също и записите на разговорите между Г. Димитров , Коларов и другарите от съветското посолство...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Алексий Слав

  27 Май 2023 2:26ч.

  Да благодарим на братята сърби за прекъснатата телеграфна връзка между София и Виена, която преминава през Белград в годината 1913. Не се правете, че не знаете, и следващия път когато сърбите се правят на братя, нека не дрънкат глупости.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ЗИП

  26 Май 2023 20:14ч.

  Всики които се праат на изненадани са, като дечица, които се изненадват, че няма дядо Коледа и че няма щъркел, който носи братчета и сестричета. Отдавна съм казал, че избора е чисто ЕСТЕТИЧЕСКИ: Дали маронетката ГЕРБ или марионетката ППДБ.Левицата умря а Възраждане са прекалено крайни .

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Викт

  26 Май 2023 20:25ч.

  Руди ще си направи партия, може да ти хареса и да гласуваш за нея: ГЕЛ - Граждани за Европейска Либерастия.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Евро-американска ционистка поговорка

  26 Май 2023 20:42ч.

  Докато двамата ни "партньори" се карат и самоунищожават, ние третите можем да спечелим всичко!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ГЕРБ, спите ли!!!

  26 Май 2023 21:08ч.

  Изслушах целия запис. Има доста по-интересни неща от изнесеното. Във всяка нормална държава тези ще са арестуване за десетки престъпления, които са видни от него. Но у нас-не. Но едно ми направи впечатление. Казват, че една от първите им задачи ще е "да ликвидират кадрите на ГЕРБ навсякъде, даже и по места." А ГЕРБ гласуват за това правителство, което има за цел да ликвидира техните кадри. Това идва в повече на хората, които 12 години са работили за ГЕРБ и в момента ги продават като жертвени агнета за спасяването на кожата на един човек. Много гадно е. Депутатите на ГЕРБ да мислят като гласуват "за ликвидиране кадрите на ГЕРБ", а да не се правят на ощипани моми.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Пешо

  26 Май 2023 21:33ч.

  Tия двамцата пичове за под една година направиха повече за отвращението на българския народ към американците, отколкото 45 години пропаганда на Живков! Путин трябва да ги накичи с ордени "Герой на Руската Федерация", а американското посолство да се отърве от тези негови недоразумения. Аз по-калпави съратници не съм виждал в която и да е сфера на живота. Ма на тия всеки ден им е гаф! Направо се чудя на жените им как са ги избрали? Къде са гледали? С кого са сравнявали? О, чакай, той единия май не е по жените...

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Даа

  27 Май 2023 5:31ч.

  Преди да дойдат тия “пичове” (според мене пички), русофилите в България бяха 80%. Към днешна дата са станали вече 95%. И заслугата за това е безспорно тяхна. Те засенчиха Иво Инджев, Огнян Минджев и всякакви други русофоби самодейци, които държаха висок процента. Направиха нещо повече, благодарение на тях, парламентарно представеното русофилство в лицето на “Възраждане” расте с часове и в следващите избори може да се окаже дори първа политическа сила. Американците напразно си харчат парите за тях. Справедливо е Митрофанова да се бръкне малко, те за нея всъщност работят.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Виктор

  26 Май 2023 21:43ч.

  Настоявам да се издаде електронен сертификат за всички български "интелектуалци" и лично да им бъде заверен от Киро простото, който е техният патрон! Ако не си с Кики, не си интелектуалец и лесно може да изпаднеш от каймака 7-10% и да си загубиш акъла! Шайка шарлатани и блатни кокичета, това произведе България за 33 години преход! П.П Ако някой иска да бъде интелектуалец, да спре да чете, вместо това да пие PROVIOTIK от кирчовия буламач!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Псевдоинтелектуалци вместо "интелектуалци"

  26 Май 2023 22:03ч.

  За да няма двусмислие. Такъв е в действителност и Николай Денков, независимо с колко научни звания и специализации е окичен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Обратните са горди, че са обратни

  26 Май 2023 21:52ч.

  И ПП са горди, че са П и П.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Задници с уши

  26 Май 2023 21:55ч.

  Така определят точно в англосаксонския свят пачаврЕта като Киро и Асен.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • без имена

  26 Май 2023 22:20ч.

  Сравнете тези записи със записите на Къро. Да виждате разлики? Аз не виждам. Всъщност има разлика – единият е разговор на „политици“, а другият е на мафиот.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила

  27 Май 2023 4:52ч.

  При това политиците са по-гадни и цинични от мафиота, който е направо симпатичен в сравнение с тях. Него поне го издирваше Интерпол.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • От цялата ситуация

  26 Май 2023 23:31ч.

  Излиза, че Борисов измами ПП+ДБ, само чрез едни уговорки за бъдещо управление, ги потопи. Никой няма да гласува повече за тях. Герб ще продължат да се държат, защото така знаят че са силни. Но това не може да продължи дълго. Защото те може и да са по-хитри от "промяната", но са по-вредни за държавата.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • имаме всички основания за изгонване на 170 дипломати и служители от посолството на к-16

  27 Май 2023 0:21ч.

  С решение на Министерски съвет да се възложи на МВнР да представи протестна Нота, в която фигурира срок от 48 часа дипломати и служители на американското правителство да напуснат територията на Република България.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Благдарение на консултантите отвън

  27 Май 2023 0:36ч.

  Украйна е в бездната. Консултантите си прибират заплатите и се кефят на живота, украинския народ в гроба! ......................... Мръсни изроди!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Петер

  27 Май 2023 2:54ч.

  По времето на Борис,Асен,Симеон,Калоян ,Тервел Царете Български Всички предатели на Дръвника

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мила

  27 Май 2023 4:54ч.

  Знаехме, че са продажни, но чак такава гадост не си представях.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Най-смешното в цялата работа е злощастният опит на американците да ни направят съюзници

  27 Май 2023 5:38ч.

  Това е кауза невъзможна! От нас американски съюзници не става. Трябва да го разберат вече. Нашите талибани са по-яки от афганистанските. Един ден тези аслани (американците) и от тук ще си тръгнат ….като от Корея, от Виетнам, от Ирак и от Афганистан. Тъжното е, че след тях остава само пепел и разруха.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Наш кучи син

  27 Май 2023 11:48ч.

  Агонията на една бананова република.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Не са определени , а са съгласувани, тоест от посолството са потвърдили, че тези хора не са в списъка с български кремълски мръсници

  27 Май 2023 14:42ч.

  защото и сега навсякъде, включително Брюксел, е пълно с мръсници с дипломатически паспорти, които всяка вечер сядат да пишат репорт за Лавров, с единствената цел да получат пенсия от азотноторовия завод където бригадирка е Ирина Бокова, там са всичките в кюпа, и Румен Петков, и тоо Семов дето се прай на професор патриот и Чуков, и Дачкопф и Лазарова, и сички особено софиянци са се такива кремълски дрисни, па Варна е надрискана целата отдавна.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • И сега какво?

  29 Май 2023 11:14ч.

  Който не е гласувал за тия ПредателиПродажни не е интелектуалец. ............................... Или, незнам какво точно влага в това понятие, но може да се окаже, че "интелектуалците" са по-малко и от един процент!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи