Карбовски: Истинският репортаж от джипката

Карбовски: Истинският репортаж от джипката
Мартин Карбовски с алтернативен поглед от джипката

 

Втори репортаж от джипката, катастрофа - там, където трябваше да има "Хемус": 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

 • истината

  05 Sep 2020 13:03ч.

  Пичове с мирни протести няма да стане нищо. Има да се разпределят едни 30 милиарда и мафията няма да остави това на нас. Не нова Конституция, те са готови да пренапишат Евангелието, Стария и Новия завет, цялата Библия, само и само да спечелят време, за да може те да фалшифицират следващите избори и да “разпределят порциите”. Нищо, освен военен преврат или въоръжено въстание не може да ги махне от властта. Това с “демократичните избори” е залъгалка за наивници. Само армията е в състояние да премахне мафията. Исторически има такъв пример. За 30 милиарда мафията е готова и да убива. Няма да им мигне окото.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Да, да, да

  05 Sep 2020 13:12ч.

  Заради мирни протести, оставка могат да подадат само хора с морал, чест и достойнство. Вие виждате ли тук такива хора? Аз не виждам. Ще бъде изхабена огромна енергия на събудилото се гражданско общество и ще бъде удавена в интриги, провокации, бездействие и безвремие, след което отново ще последва нов дълъг период на апатия, докато (ако) се осъзнае граждански следващото поколение, след около минимум 20 години. Историческият шанс, да не се случи това е сега, но очевидно с някакви други средства. Нямам представа какви. Мъча се да се сетя за законови, но нещо не ми се отдава.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Маги

  05 Sep 2020 13:30ч.

  Господин Борисов, подайте оставка! Крайно време е! Редно е всеки българин първо да помисли за страната, за народа си, нали?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  05 Sep 2020 13:56ч.

  Факт е , че на пръстите на едната ръка на руски стругар-алкохолик можеда да се изброят случаите в които съм минал при отворени едновременно всички тунели на Витиня!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  05 Sep 2020 13:59ч.

  Както е истина, че построеното при Живков не е с европейски средства и не се руши след няма пет години

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  05 Sep 2020 14:10ч.

  Знам, че няма пътен полицай който да спре за проверка автомобила управляван от Министър-пред'ателя, но няма ли нито една институция и нейн служител който да ревизира къде нощува автомобила на НСО, с какво право лицето БМБ управлява кола на НСО, какви са разпоредбите за сигурността при охрана на първите три лица в държавата !!! В този аспект може ли и "ТЪПАТА КЪРДЖАЛИЙСКА ПУТКА " да яхне кола на НСО , а "ПРОСТИЯТ ЛЕТЕЦ" ???

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • хамалин

  05 Sep 2020 14:43ч.

  често правя тегели по този аутобан. особено въ едината отъ тези тръби е убийствен мрак,отгоре на това маркировката я няма и за капак бг сеееленете се изприварвът съ душманскъ скорост.рано или късно касаплъкъ ште стане факт. кооооолко струва да му пернат една боя на асфалта,поне да вижда чивекъ къде е бетонъ отстрани и къде му е десното. колкото пъти се намърдам вътре и се питам:бг сеееленете шизофриници ли са.нешто което е за пез пари и не се побутвъ.да давам пример с италианците,които си построиха моста в болоня за 12 месеца е излишно.тууууууууууууууук става дума за грамадно престъпление.има участъци където друса като в картофена нива и става за разбиване на бъбрични камъни. мръснишко е ,но нека да го има този заааааапек и дъ си го харесват маймуняка ,който е за 4-и км.мааааааааааааааааалко им е.само говеда могат да псуват и после да ми викът:"маааачкай баце":сееелене и ништо повече:докарахне простотията си до шизофриниъ.мааа"""""""" ви тъкова сееелене.какъв запад ве,каква швейцариъ ве идиоти:гъ""""''е

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Като пясък

  05 Sep 2020 15:28ч.

  От южната страна на Петрохан до към с. Гинци допреди 5-6 години имаше един зеленишкаво сивеещ асфалт. Помня го от началото на 80-те години на миналия век когато си купихме кола и често пътувахме от там. Кога е полаган не знам,но изкара над 30 години без да се развали. При това става въпрос за височини над 1000 метра, порои през лятото и лед през зимата.Най-високата точка на Петрохан е над 1400 метра. На Боко-Тиквоко асфалтът започвадасе рони като пясък след 3-4 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Мильо Лудия

  05 Sep 2020 16:03ч.

  Като формат добра, но като съдържание...държавата не са само пътища, а много други неща за които лицето Тиква си няма и хал хабер.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДОЛУ МАСКИТЕ - до истината

  05 Sep 2020 16:40ч.

  На 100% си прав, и споделям. Тия са толкова нагли, че ако някой наивник очаква да подадат оставка се лъже като пеленак! НЯМА ДА ПОДАДАТ С ДОБРО ОСТАВКА НЯМААААААА!!!! Само юмрук ще ги свали тия изроди нагли. Президента да обяви военно положение и да изакра восйката и да намеря онзи дебелак борисов къде си е заврял дебелия нагъл задник и директно в кауша заедно с каскета. А после яка чистка до 9'то коляно. Ако това не се случи, просто властта произлиза от народа и народа трябва да я вземе със сила. ОЧЕВАДНО Е!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Kъм трола

  05 Sep 2020 16:59ч.

  Защитника (Helleborus), на незащитимото, дали е пътувал по Хемус или Тракия след Пловдив до Бургас, особено. Или само си заработва стотинките. Но ако има някой и друг камък в бъбреците си може да използва Тракия, може и да успее. Пожелавам му успех :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Б@Й ХОЙ

  05 Sep 2020 17:29ч.

  Магистралки има , магистрали НЯМАааа! Магистралки( жрици на любовта) колкото щете! Магистралки( на по стотина км. от София до Ябланица или Пловдив/ бяха още от Тошово време/) , но от София до Варна или Бургас - НЯМА ! А магистралата Черно море!?!?!?

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • ДИАЛОГ

  05 Sep 2020 17:42ч.

  Helleborus, имам усещането, че за нищо не ставаш. Интуиция. :)

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • милен

  05 Sep 2020 21:49ч.

  Още Макиавели е казал: Диктатура се сваля с желязо

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Helleborus

  05 Sep 2020 22:36ч.

  Оставка, съд, затвор!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • аха

  06 Sep 2020 0:48ч.

  към милен на 05.09.2020 в 21:49. Диктатурата на тълпите, водена от демагози е охлокрация! Основно благо на демокрацията е свободата, но прекалената свобода води до гибелта на това управление. Платон приравнява крайната демокрация с охлокрацията и беззаконието. Гражданите на това управление не се грижат нито за писаните, нито за неписаните закони. Основен принцип на демокрацията е наличието на сила, която да се противопостави на тълпата, но въпросът е да се знае в какви граници това е възможно без да се превърне в тиранична форма на управление. Така че, диктатурата на тълпите не се сваля, а се потушава със сила и се лекува с нулева толерантност към безнаказаността, образование и обучение на самостоятелно критично мислене.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • поздравления

  06 Sep 2020 12:01ч.

  Карбовски от години не е в масовката. Винаги е смел, с фокус към истината и несправедливостта. Браво и за тази идея.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Фриц Клингенберг

  06 Sep 2020 12:42ч.

  Карбовски - дай алтернативата! Можеш да се пробваш, ако искаш де? Понеже джурналистите /какъвто си и ти НЕСЪМНЕНО - СЪС СЕВДА/ са хора които прекрасно знаят пътя "на управлението", но не могат да карат джип! Знаем ти "алтернативата" на теб и такива като теб - онзи който ти купи джипката поръчва и "краткия репортаж", но този път /този път/ - номера няма да мине!

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Живея в Франция от 11 години

  06 Sep 2020 12:42ч.

  И пътувайки през 2-3 години до БГ виждам какво се прави в Франция,Италия,Словения,Хърватия,Сърбия и БГ.В Италия в 07 са започнали работа на пътя. Тунелите само са им хиляди километри-само тунелите.Франция няма да я коментирам.Свидетел съм на Словения как построиха пътищата.Хървания я оставям.Сърбия-невероятен темп на строеж.Без да са в Евро съюз. Шапка им свалям.Стигаме до БГ.Тотален кенеф. Калотина -няма друга по мръсна грозна не уредена граница. След нея е кошмар.Ту е 40 ту 50 ту 60 ту отново 40 км скорост.Ставаш хахо. И има една отбивка около 2 км само павета и дупки.Абе хора-това чудо ако бе в Франция хората щяха да го асфалтират с временна запечата да издържи за времето нужно за другият строеж.После северното околовръстно-кенеф си е от 15 години-за пръв път минах 2006. Хвръкна един нас, сама дето не изкривиха джантата. 2019 пак бе същото.Знаците така са сложени че да се открие къде е за така наречената скоростна тангента е трудно.Все я пропускам и на идване и на връщане.Пътувал съм в Париж,Лондон, Франкфурт,Белград,Бордо,Марсилия, Неапол,Тунис,Барселона,Пиза,из цяла западна и средна Европа,из Гърция-никъде не съм се губил дори по времето с картите.Идвам в БЪЛГАРИЯ и като наближи кочината София и не уцелваш посоката.И все някъде де копае и постоянно ръждиво, мръсно.Отидете и вижте ГЕРБ-АДЖИИ как се правят пътища и извикайте китайци,немци,французи,занзибарци да направят път с гаранция 20 години а не 2 лета. ЗАТОВА-СМЪРТ ЗА БОРИСОВ И ПРЕСТЪПНАТА МУ ХУНТА.НЕ ЗАТВОР-СМЪРТ.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Министерство на Истината

  06 Sep 2020 12:49ч.

  По данни на Нашето Министерство построените и ремонтирани магистрали са 857мм на глава от населението, което е 857 пъти повече от магистралите построени от Георги Димитров и 3 пъти повече от построените от Тодор Живков за 45 години.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Гюрга Пинджурова

  06 Sep 2020 12:53ч.

  Алтернативният поглед не се свежда до това което знаем всички прекрасно и се претопля многократно от разни баш ДАГЕ майсторчета на горещите репортажи и PR-а. Алтернативата е КОЙ ще управлява "след мутрите" - КОЙ?!?!?! Мая Общата?!?!?! Ицо Пинокиото с групата на Св. Прокопий, която чак сега "проумя" че е слугувала на мутри?!?!?! Румен Уйович?!?!?! Цветан Цветанов?!?!?! Или вся остальная ПОЛИТИЧЕСКА СВОЛОЧ?!?!?! Или - дайте да го свалим, пък после ще мислим?!?!?! НЕ, НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! НЕ! Сега или никога ще мислим преди да го свалим, за да знаем какво да очакваме при положението, че знаем какво искаме - добро управление на компетентни, почтени и независими от мутри, олигарси, корпорации, банки, чужди разузнавания и служби - люде! Ако са "отровно трио", не благодаря, по-добре Бойко. Знаем си го.

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи
 • Woland

  09 Sep 2020 1:30ч.

  Уважаемия български французин /06.09.2020 в 12:42/ не се ли замисляш, че да сравняваш бивша империя със заробена държава е признак за неуважение ? Какво общо имат България и Франция ? Едно голямо нищо. За пътищата - виж какви хора ги строят и тогава ги съди. Като искаш хубави пътища в България , покани Франция да ги направи със французи и със европейски евра, отчетени от френски счетоводители. Тогава да видим дали пътищата ще са добри. Наздраве със Armagnac !

  Отговори

  Напиши коментар

  Откажи

Напиши коментар

Откажи